Laatste update: december 2022

Door: Thea

Best Geteste Wimperserum

Revitalash Advanced Wimperserum - 2 ml

Als beste uit de test komt het wimperserum van RevitaLash Advanced. Dit serum is zeer populair onder gebruikers. Het serum is speciaal ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts die beweerd dat het product binnen 12 weken de wimpers verbetert. Dankzij ingrediënten zoals de krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgt het product voor gezonde en volle wimpers. Het product is dermatologisch getest en gaat ongeveer 3 maanden mee. 

Met een wimperserum zorg je voor lange volume volle wimpers. Het serum bestaat vaak uit voedende ingrediënten waardoor je wimpers sneller gaan groeien. Ook zijn er producten die zich richten op herstel en het zo optimaal voeden van de haarwortels.

Maar wat is de beste wimperserum van dit moment? En waar moet je zoal op letten bij het kopen van een goed wimperserum product? In de onderstaande tekst krijg je antwoord op deze vragen en lees je welke specificaties er zoal zijn op dit moment. Ook kun je een kijkje nemen bij de top 5 best geteste wimperserum producten van dit moment. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

23

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Wimperserums

Beste koop van 2022:
1. Revitalash Advanced Wimperserum
Het serum is speciaal ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts die beweerd dat het product binnen 12 weken de wimpers verbetert.

Beste Wimperserum voor volle wimpers
2. Miralash Wimperserum 
Formule draagt bij aan voller uitziende wimpers en kan het product veilig gebruikt worden voor mensen met een gevoelig huid.

Beste prijs / kwaliteit wimperserum
3. Brow Boost Oil | 100% Natuurlijke Wenkbrauw 
100% natuurlijk, Dermatologisch getest, Zowel voor groei als herstel

Beste Betaalbare wimperserum 
4. Dr. Massing LongLashes Serum Wimperserum
Innovatieve natuurlijke ingrediënten, Geschikt voor wenkbrauwen en wimpers


5. Seidon™ Tavia – Wimperserum
Veilige en natuurlijke mix aan ingrediënten


Top 10 Beste Wimperserums

Wil je direct weten hoe de top 10 beste  Wimperserums op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een Wimperserum?

Een wimperserum kan zowel door mannen als door vrouwen gebruikt worden. Er zijn tal van verschillende wimperserum producten verkrijgbaar. Elk product heeft zo een unieke samenstelling aan ingrediënten en eigenschappen. Het kiezen van het juiste product is dan ook vaak een lastige klus.

Bekijk daarom diverse specificaties en houdt rekening met belangrijke factoren, zoals bijvoorbeeld de effectiviteit van het product. Bekijk ook of het serum dermatologisch getest is en veilig te gebruiken is. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de inhoud van het product en de lijst aan ingrediënten.

Kijk ook naar websites als de consumentenbond. Kijk bijvoorbeeld naar de beste wimperserum volgens de consumentenbond

Effictiviteit

De effectiviteit van het product is uiteraard de belangrijkste eigenschap van het product. Bekijk of het product effectief werkt in de groei van wimpers en kijk of het ook effectief is voor wenkbrauwen. Daarnaast kun je kijken wat het product precies teweegbrengt.

Zorgt het product bijvoorbeeld voor een goede voeding van de wimpers, of stimuleert het ook de haargroei. Ook zijn er producten die zorgen voor een goed herstel van de wimpers of wenkbrauwen, dit kan met name van pas komen wanneer je herstellende bent van chemo en je wimpers beschadigd zijn of zelfs zijn uitgevallen. 

Dermatologisch getest

Een product dat dermatologisch getest is heeft de fabrikant door een arts laten testen op vrijwilligers. Ook kan het zijn dat de ingrediënten van het product zijn gecontroleerd door een expert.

Vaak geeft deze term daarmee aan dat het product dus veilig te gebruiken is en niet tot nare klachten leidt. Indien je last hebt van huidallergieën of een gevoelige huid, is het ten alle tijden aan te raden zeer voorzichtig met een wimperserum om te gaan en te kiezen voor een product dat speciaal is samengesteld voor een gevoelige huid.

Inhoud

Bekijk hoeveel inhoudt het product bevat en hoelang je daarmee ongeveer kunt doen. Vaak kun je ongeveer drie tot 6 maanden van het serum gebruik maken voordat het op is. Gemiddeld variëren de serums tussen de 2 tot 50 ml.

Ingrediënten

Ten slotte is de samenstelling aan ingrediënten een zeer belangrijke overweging in de aankoop van een wimperserum. Bekijk hierbij of de samenstelling aan ingrediënten gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek, natuurlijke ingrediënten of bekijk welke ingrediënten voor jouw specifieke wens (zoals meer volume, snellere groei) van belang kunnen zijn.


Wat is de beste Wimperserum?

Ben je op zoek naar een goede wimperserum voor onwijs lange en volle wimpers? Maar weet je niet goed wat de beste koop wimperserum is van dit moment? Bekijk dan de onderstaande wimperserum producten en kies voor een product van hoge kwaliteit.

Onderstaande wimperserums zijn getest in de wimperserum test en geselecteerd op basis van prijs-kwaliteitsverhouding en op beoordelingen van gebruikers. Elk wimperserum product heeft daarnaast zo zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen.

1. Revitalash Advanced Wimperserum - 2 ml

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Als beste uit de test komt het wimperserum van RevitaLash Advanced. Het serum is speciaal ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts die beweerd dat het product binnen 12 weken de wimpers verbetert.

Dankzij ingrediënten zoals de krachtige polypeptiden en botanische stoffen zorgt het product voor gezonde en volle wimpers. Het product is dermatologisch getest en gaat ongeveer 3 maanden mee. 

Klik hier voor de beste prijs van dit serum.

Voordelen Revitalash Advanced Wimperserum - 2 ml

 • Dermatologisch getest
 • Hoogwaardige ingrediënten

Nadelen Revitalash Advanced Wimperserum - 2 ml

 • Zeer prijzig
 • Slechts 2ml

2. Miralash Wimperserum - Lange en Volle Wimpers

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

De Miralash wimper conditioner is een zeer goede wimperserum dat een effectief resultaat biedt. Het product wordt aanbevolen door cosmeticaspecialisten Miralash en is razend populair bij vele vrouwen.

De unieke formule van de Miralash conditioner, zorgt ervoor dat je wimpers langer worden en het uitvalproces vertraagd wordt. Ook draagt de formule bij aan voller uitziende wimpers en kan het product veilig gebruikt worden voor mensen met een gevoelig huid.

Klik hier om de beste prijs te bekijken.

Voordelen Miralash Wimperserum - Lange en Volle Wimpers

 • Zichtbaar resultaat

Nadelen Miralash Wimperserum - Lange en Volle Wimpers

 • Niet dermatologisch getest
 • Geen natuurlijke ingrediënten

3. Brow Boost Oil | 100% Natuurlijke Wenkbrauw Olie

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Dit natuurlijke serum draagt bij aan mooiere, vollere en sterkere wenkbrauwen. Het product is speciaal ontwikkeld voor beschadigde en zwakke wenkbrauwen. Gebruikers zijn zeer positief over het product en geven aan snel resultaat te zien.

Dankzij de natuurlijke ingrediënten, zoals castor Olie, kamilleolie en kokosolie, draagt het product bij aan een natuurlijke ondersteuning en herstel van de wenkbrauw groei. Indien je het product een aantal weken gebruikt, ga je zichtbaar resultaat zien. Gebruikers geven aan na enkele weken al vollere en langere wimpers te hebben.

Bekijk de beste prijs van dit wimperserums hier

Voordelen  Brow Boost Oil | 100% Natuurlijke Wenkbrauw Olie

 • 100% natuurlijk
 • Dermatologisch getest
 • Zowel voor groei als herstel

Nadelen Brow Boost Oil | 100% Natuurlijke Wenkbrauw Olie

 • Minder geschikt voor wimpers

4. Dr. Massing LongLashes Serum Wimperserum

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De DR.Massing LongLashes wimperserum revitaliseert en stimuleert de natuurlijke groei van je wimpers. Het product bevat een mix aan innovatieve natuurlijke ingrediënten, zoals het multi-eiwitcomplex pentapeptide, dat effectief de groei van haarwortels stimuleert.

Het product is veilig te gebruiken voor mensen met gevoelige ogen en oogleden, en biedt na ongeveer 6 tot 8 weken merkbaar resultaat. Je dient het product hiervoor dagelijks te gebruiken. Het product is daarnaast ook te gebruiken op de wenkbrauwen, en biedt een goede voeding voor voller uitziende wenkbrauwen.

Voordelen Dr. Massing LongLashes Serum Wimperserum

 • Innovatieve natuurlijke ingrediënten
 • Geschikt voor wenkbrauwen en wimpers

Nadelen Dr. Massing LongLashes Serum Wimperserum

 • Niet dermatologisch getest
 • Zeer prijzig

5. Seidon™ Tavia – Wimperserum

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Met het serum van Seidon zorg je eenvoudig voor vollere en langere wimpers en wenkbrauwen. Het serum dringt diep in de wortels door, waardoor het product een zeer intense verzorging biedt.

Het wimperserum van Seidon bevat een veilige en natuurlijke formule voor je wimpers en een lijst aan luxe ingrediënten. Hiermee zorg je voor een effectief en snel zichtbaar resultaat. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat is het aan te raden het product dagelijks te gebruiken.

Voordelen Seidon™ Tavia – Wimperserum

 • Handig in gebruik
 • Veilige en natuurlijke mix aan ingrediënten

Nadelen  Seidon™ Tavia – Wimperserum

 • Niet dermatologisch getest

Hoeveel soorten Wimperserums hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 21 Wimperserums getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Wimperserums op beoordeeld?

Om te bepalen wat het best geteste Wimperserums is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP