fbpx

Publicatie datum: 20 juli, 2023

Door: Thea

Best Geteste Wenkbrauwgel

I.luxury - Brow soap - Brow styling soap - 100% Vegan- Brow lamination - Wenkbrauwgel- Instagram brows - Tiktok

L.luxury - Brow soap

De L.luxury - Brow soap zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de gehele dag mooi zitten. Je kan met dit product de wenkbrauwharen op de gewenste manier kammen. Je kan dus op je mooist naar buiten gaan! Het geeft je een mooie 'look 'en het product is ook nog geurloos. Verder is het een 100% vegan product. Hierdoor voorkomt het huidirritatie en verschilt het van gewone zeep. Wie wilt dat nou niet?

Voordat je deur uitgaat wil je er natuurlijk wel goed uit zien. Hierbij denk je vooral aan je haar en je kleding. Veel mensen kijken ook naar de wenkbrauwen. Die moeten ook op een bepaalde manier zitten.

Wenkbrauwgel is een goede tool die je hierbij kan helpen. Goede wenkbrauwgel zorgt er namelijk voor dat alles uitstekend in model zit. Wij hebben veel onderzoek naar dit product gedaan in dit artikel. Zo hebben we meerdere producten getest.

Op deze manier hebben we één belangrijke vraag beantwoord: wat is de beste wenkbrauwgel van 2023? Wij van Top-X hebben namelijk de 5 beste producten in een lijst verwerkt. Hierdoor kan je ze goed vergelijken.

De producten zijn omschreven met een korte review. Dit is weer aangevuld met voor- en nadelen. Lees dus gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

20

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Wenkbrauwgels

I.luxury - Brow soap - Brow styling soap - 100% Vegan- Brow lamination - Wenkbrauwgel- Instagram brows - Tiktok

Beste Koop Wenkbrauwgel
1. L.luxury - Brow soap

Maybelline Brow Drama Sculpting Wenkbrauw Mascara - Transparent

Beste Wenkbrauwgel Transparant
2. Maybelline Brow Drama Sculpting Wenkbrauw Mascara

The Brow Effect styling soap - Wenkbrauwgel - Soap Brow - Brow Soap -

Beste Wenkbrauwgel Waterproof
3. The Brow Effect styling soap

Marnifique® Professional Brow lamination kit - Starterkit - Eyebrow lamination - Wenkbrauwgel - Wenkbrauw borstel - Wenkbrauw lift - Brow soap - Brow Bar

Beste Wenkbrauwgel Pakket
4. Marnifique® Professional Brow lamination kit

Max Factor Brow Revival Wenkbrauwgel - 001 Dark Blonde

Beste Budget Wenkbrauwgel
5. Max Factor Brow Revival Wenkbrauwgel

Top 10 Beste Wenkbrauwgels

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste wenkbrauwgels, Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de wenkbrauwgel test 2023!


Waar op letten bij het kopen van wenkbrauwgel? 

Je denkt dat het misschien een makkelijk proces is om wenkbrauwgel te kopen, maar je zult merken dat dit heel erg kan tegenvallen. Je moet namelijk rekening houden met een aantal criteria.

Wij hebben deze criteria hieronder voor je op een rijtje gezet. Wenkbrauwgel kopen gaat veel gemakkelijker als je dit goed doorneemt! We hebben hiervoor ook naar de consumentenbond gekeken.

Op deze manier kan je gemakkelijk een miskoop voorkomen. Daarna kan je weer verder gaan naar onze Top 5!

Kleur

De wenkbrauwgels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren aangezien iedereen ook weer andere wenkbrauwen heeft. Wij raden aan om een kleur te kiezen die bij jouw wenkbrauwen passen.

Het gaat natuurlijk ook samen met je persoonlijke voorkeuren. Iedereen heeft ook weer z'n eigen smaak. Maar het is in ieder geval belangrijk om hier rekening mee te houden.

Pakket of niet?

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het gehele product. Soms koop je namelijk alleen de wenkbrauwgel en bij andere producten krijg je een geheel pakket erbij.

Denk bijvoorbeeld aan nog een wenkbrauwborstel. Dit kan heel erg handig zijn, maar je moet er ook meer voor betalen. We raden aan om alleen dit te halen als je het echt nodig hebt,

Formule

De wenkbrauwgels kunnen ook een bepaalde formule hebben. Dit is voornamelijk belangrijk als je een gevoelige huid hebt. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke of hypoallergene formules.

Dit is zeker een aanrader aangezien het huidirritaties en andere problemen kan voorkomen. Ook op deze manier kan je de op de mooiste manier naar buiten gaan. Dat wilt toch iedereen!

Finish

Als laatste belangrijke punt is het belangrijk om de finish mee te nemen. Dit geeft aan wat voor uitstraling de gel afgeeft. Denk bijvoorbeeld aan glanzend, mat of naturel. Ook dit hangt weer samen met persoonlijke voorkeuren.

Wij raden aan om dit van tevoren goed door te nemen zodat je gerichter op zoek kan gaan. Op deze manier verspil je ook minder tijd. Je krijgt dus minder snel te maken met een miskoop!


Wat is de beste wenkbrauwgel van 2023? 

Nu zijn we eindelijk aangekomen bij de belangrijkste sectie van ons artikel. Hierin geven we antwoord op 2 belangrijke vragen: welke wenkbrauwgel is het beste? En welke wenkbrauwgel past het beste bij mij?

We hebben het in de introductie al aangegeven, maar we hebben meerdere producten getest om zo tot een Top 5 te komen. De producten zijn aan de hand van verschillende criteria grondig getest.

Ze hebben ook een eigen cijfer gekregen en zijn omschreven met een korte review. Het is weer aangevuld met voor- en nadelen. Lees gauw verder als je benieuwd bent naar de resultaten van onze test!

1. 9 Transparante Opbergbakken

I.luxury - Brow soap - Brow styling soap - 100% Vegan- Brow lamination - Wenkbrauwgel- Instagram brows - Tiktok

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Op de eerste plek hebben we natuurlijk de L.luxury - Brow soap! We hebben het product net al geïntroduceerd omdat dit de beste koop is van het moment.

Met deze wenkbrauwgel zorg je ervoor dat je wenkbrauwen zeer goed zichtbaar zijn. Je kunt ze namelijk goed de gewenste kant opkammen en daardoor ga je met een goed gevoel de deur uit. Het is een 100% vegan product.

Hierdoor is het kleurloos en geurloos. Daardoor is het ook anders dan andere zeep producten en voorkomt het huidirritatie. Dit product heeft dus meerdere voordelen. Verder gaat ze wenkbrauwgel voor maar liefst 8 maanden mee.

Dit product is te gebruiken voor bijna alle wenkbrauwen. Je kan het dus ook uitlenen aan vriendinnen. Met de lage prijs is het dan ook een uitstekende wenkbrauwgel aanbieding. Je krijgt hier zeker waar voor je geld.

Voordelen L.luxury - Brow soap

 • 100% vegan
 • Zorgt ervoor dat je wenkbrauwen mooi gaan zitten
 • Het product is watervast
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen L.luxury - Brow soap

 • Je krijgt er niet een geheel pakket bij

2. Maybelline Brow Drama Sculpting Wenkbrauw Mascara

Maybelline Brow Drama Sculpting Wenkbrauw Mascara - Transparent

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar wenkbrauwgel die transparant is? Stop dan hier en bekijk gauw de Maybelline Brow Drama Sculpting Wenkbrauw Mascara! Hiermee heb je echt een topper.

De Maybelline Brow Drama Sculpting Wenkbrauw Mascara is te verkrijgen in maar liefst 6 verschillende kleuren. Ben je toch geen voorstander van de transparante kleur? Dan is dat geen probleem!

Je kan namelijk ook kiezen voor een bruine of blonde kleur. Met dit product ga je gemakkelijk te werk en het geeft je wenkbrauwen veel meer expressie. Op deze manier voel je je zelfverzekerder en zie je er ook zo uit.

Verder zorgt de wenkbrauwgel ervoor dat ze er altijd verzorgd uit zien. Hierdoor heb je altijd een 'natural look'. Je hebt natuurlijk geen zin om uren voor de spiegel te staan en dat is hier dan ook zeker niet nodig.

Voordelen Maybelline Brow Drama Sculpting Wenkbrauw Mascara

 • Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren
 • Is makkelijk in gebruik
 • Binnen een paar minuten is er al resultaat te zien
 • Goedkoopste optie van de lijst

Nadelen Maybelline Brow Drama Sculpting Wenkbrauw Mascara

 • Is niet watervast

3. The Brow Effect styling soap

The Brow Effect styling soap - Wenkbrauwgel - Soap Brow - Brow Soap -

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De derde plek is weggelegd voor de The Brow Effect styling soap! Dit is een waterproof wenkbrauwgel. Hierdoor blijft het dus lang op de juiste plek zitten.

Dit product heeft een inhoud van 20 gram. Dit lijkt heel weinig maar je kan hier 7 maanden gebruik van maken. Dat komt omdat gemiddelde mascara een kleinere inhoud heeft. De The Brow Effect styling soap zorgt ervoor dat je wenkbrauwen op de juiste plek blijven zitten en daardoor ziet het er ook natuurlijk uit. 

Verder is het product nog heel gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft het namelijk alleen maar vochtig te maken en daarna kan je aan de slag gaan. Voor een extra goede werking kan je er ook een tweede coating op zetten.

Hierdoor ben je klaar om met de dag te beginnen! De wenkbrauwgel weegt slechts 0,03 kilogram en daardoor is het gemakkelijk in gebruik. Door het kleine formaat kan je het weer makkelijk nemen, op vakantie bijvoorbeeld.

Voordelen The Brow Effect styling soap

 • Product gaat tot wel 7 maanden mee
 • De wenkbrauwgel is zeer makkelijk aan te brengen
 • Het is compact en daardoor makkelijk mee te nemen
 • Het product wordt snel geleverd

Nadelen The Brow Effect styling soap

 • Is niet een veganistisch product

4. Marnifique® Professional Brow lamination kit

Marnifique® Professional Brow lamination kit - Starterkit - Eyebrow lamination - Wenkbrauwgel - Wenkbrauw borstel - Wenkbrauw lift - Brow soap - Brow Bar

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij niet alleen wenkbrauwgel, maar ben je op zoek naar het gehele pakket? Neem dan een kijkje bij de Marnifique® Professional Brow lamination kit!

Met deze kit kan je een hele lange tijd gebruiken maken, namelijk van 45 tot maar liefst 60 dagen. Dit product is geschikt voor mensen die op zoek zijn om de wenkbrauwen netter eruit te laten zien. De Marnifique® Professional Brow lamination kit is gemakkelijk te gebruiken.

Met een wattenstaafje moet je je wenkbrauwen schoonmaken. Daarna kan je met een Y-vormige borstel de vorm betalen en daarna kan je de gel toebrengen. Dit is heel erg simpel en neemt maximaal slechts 5 minuten in beslag.

Het product is nog watervast en daardoor kan je er ook gebruik van maken in de regen. Dat is altijd fijn om te weten! De wenkbrauwgel blijft lang zitten waardoor je er veel plezier aan kan beleven.

Voordelen Marnifique® Professional Brow lamination kit

 • Is geschikt voor bijna alle wenkbrauwharen
 • Gaat 45 tot 60 dagen mee
 • Zorgt voor een prachtig resultaat

Nadelen Marnifique® Professional Brow lamination kit

 • Duurste optie van de lijst

5. Max Factor Brow Revival Wenkbrauwgel

Max Factor Brow Revival Wenkbrauwgel - 001 Dark Blonde

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Dan zijn we bij de laatste plek beland. Die is namelijk weggelegd voor de Max Factor Brow Revival Wenkbrauwgel! Dit komt doordat het een uitstekende budget optie is.

De Max Factor Brow Revival Wenkbrauwgel is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren. Deze heeft een donker blonde kleur maar je kunt dus ook nog uit 2 andere opties kiezen. Zo past er altijd wel iets bij jouw wenkbrauwen!

Dit product is gemakkelijk te gebruiken en het neemt slechts een paar minuten van je tijd in beslag. Het zorgt ervoor dat je een mooie uitstraling krijgt op je gezicht. De kleur is wel een beetje zacht.

Dat zorgt ervoor dat het niet goed zichtbaar is dat je wenkbrauwgel op hebt. Dit bevordert weer de natuurlijke 'look'. Het wordt zeker als een topper gezien die al door meerdere mensen gebruikt is.

Voordelen Max Factor Brow Revival Wenkbrauwgel

 • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
 • Is waterproof en veegvast
 • Weegt heel weinig

Nadelen Max Factor Brow Revival Wenkbrauwgel

 • Niet geschikt voor alle wenkbrauwen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel wenkbrauwgels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten wenkbrauwgels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de wenkbrauwgels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste wenkbrauwgels op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>