fbpx

Publicatie datum: 22 maart, 2023

Door: Jack

Best Geteste Walking Pad

Best geteste Walking Pad

Flow Fitness Runner DTM100i WalkingPad

Op zoek naar de beste walking pad van dit moment? Zoek dan niet verder. Wij van Top-X hebben namelijk het antwoord voor je. Uit onze beste walking pad test is namelijk gebleken dat de Flow Fitness Runner DTM100i WalkingPad de best eoptie van dit moment is. Deze walking pad beschikt namelijk over meerdere voordelen.

Zo beschikt de Flow Fitness Runner DTM100i WalkingPad over verschillende uitvoeringen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende loopsnelheden, maar ook modellen met een reling. Verder heeft hij een maximale gebruikersgewicht van 100kg en is hij makkelijk opklapbaar waardoor jij ruimte kunt besparen.

Wil jij graag meer weten? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Wil jij meer bewegen maar heb jij niet altijd zin om buiten een rondje te moeten lopen door bijvoorbeeld slechte weer. Dan is een walking pad een goede optie voor jou. Met een walking pad kun jij namelijk flinke stukken wandelen en dat gewoon in jouw woonkamer. Hierdoor kom jij toch aan jouw beweging, maar hoef je het huis niet te verlaten.

Tegenwoordig is er enorm veel keuze als het gaat om een walking pad. Zo zijn er verschillende uitvoeringen en zijn ze er ook met verschillende snelheden en andere functies. Het kan daarom best lastig zijn om de beste optie in huis te halen. Om jou hierbij te helpen hebben wij van Top-X een ultieme beste walking pad test uitgevoerd.

In dit artikel ontdek je de belangrijkste criteria bij het aanschaffen van een walking pad. Ook ontdek je onze top 5 beste opties van dit moment aan de hand van de door ons uitgevoerde test. Ben jij benieuwd welke walking pad het beste bij jou past? Lees dan gauw verder en ontdek de verschillende opties!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

56

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Walkings Pads

Best geteste Walking Pad

Beste koop walking pad
1. Flow Fitness Runner DTM100i WalkingPad

Gymstick Walking Treadmill Opvouwbare Walkingpad

Beste walking pad opvouwbaar
2. Gymstick Walking Treadmill Opvouwbare Walkingpad

Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad

Beste walking pad voor thuis
3. Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad

Dreaver S310 Loopband - Inclusief Beschermmat

Beste goedkope walking pad
4. Dreaver S310 Loopband - Inclusief Beschermmat

Xiaomi® Walkingpad C2- loopband

Beste luxe walking pad
5. Xiaomi® Walkingpad C2- loopband


Top 10 Beste Walking Pads

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste walking pads! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een walking pad?

Wil jij een walking pad kopen? Dan kan het verstandig zijn om met enkele criteria rekening te houden. Je wilt namelijk geen miskoop doen. Koop daarom niet zomaar een walking pad aanbieding, maar vergelijk meerdere modellen met elkaar. Om de keuze voor jou makkelijker te maken hebben wij de belangrijkste criteria hieronder voor je op een rijtje gezet.

Door rekening te houden met deze criteria verklein jij de kans op een miskoop. Daarnaast kom jij er gemakkelijk achter wat voor soorten walking pads er zijn en welke het beste bij jou past. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste walking pad volgens de consumentenbond test.

Kwaliteit

Allereerst is de kwaliteit van een walking pad ontzettend belangrijk. Er zijn namelijk ontzettend veel goede walking pads, helaas zijn er ook veel slechte modellen. Om een miskoop te voorkomen is het daarom belangrijk dat je goed naar de kwaliteit van een walking pad kijkt. 

De kwaliteit van een walking pad kan op meerdere manieren achterhaald worden. Bekende merken zijn vaak betrouwbaar en ook geven de reviews vaak een goed beeld van hoe de kwaliteit van een product is. Kijk daarom altijd even naar de reviews voordat je zomaar een product aanschaft.

Functionaliteiten

Ook hebben walking pads vaak verschillende functionaliteiten. Zo kan het ene model harder dan het andere model, zijn er meerde functies in te stellen zoals de tijd en afstand en kunnen zij in verschillende varianten worden aangeschaft. Je kunt een walking pad dus afstemmen naar jouw wens.

Het is dan wel belangrijk dat jij weet wat je zoekt en verwacht van een goede walking pad. In onze top 5 vind je verschillende soorten walking pads met verschillende functionaliteiten. Er zit daarom voor iedereen een goed exemplaar tussen.

Prijsklassen

Een derde criteria waar naar gekeken kan worden is de prijsklassen van een walking pad. Walking pads zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei prijsklassen. Zo zijn er hele goedkope modellen, maar ook zijn er erg dure varianten. Afhankelijk van jouw wensen is een bepaalde optie de beste.

Wil jij bijvoorbeeld een walking pad die over allerlei functionaliteiten beschikt en van de beste kwaliteit is? Dan ben je wat meer kwijt, toch zijn er ook kwalitatief goede walking pads voor een lagere prijs. In onze top 5 vind je kwalitatief goede walking pads uit verschillende prijsklassen.


Wat is de beste walking pad?

Welke walking pad is het beste? Deze veel voorkomende vraag beantwoorden wij in de volgende sectie. Aan de hand van onze top 5 beste walking pads hebben wij namelijk een handige top 5 beste walking pads opgesteld. Elke walking pad uit onze top 5 hebben wij voorzien van een korte product omschrijving.

Ook hebben wij van iedere walking pad uit onze top 5 de voor- en nadelen opgesomd. Hierdoor weet je precies welke walking pad wel of niet voor jou geschikt is. Als laatste hebben wij iedere walking pad voorzien van een eindbeoordeling welke gebaseerd zijn op onze testresultaten en reviews van andere consumenten.

1. Flow Fitness Runner DTM100i WalkingPad

Best geteste Walking Pad

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Ben je op zoek naar de beste koop walking pad van dit moment? Dan ben je op zoek naar de Flow Fitness Runner DTM100i WalkingPad. Deze walking pad is namelijk als beste uit onze test gekomen. Zo beschikt deze walking pad over een uitstekende kwaliteit en kan hij in verschillende uitvoeringen aangeschaft worden. 

Een ander voordeel van de Flow Fitness Runner DTM100i WalkingPad is dat hij opklapbaar is. Hierdoor kun jij hem makkelijk opbergen waardoor jij gemakkelijk ruimte kunt besparen. De loopband kan verbonden worden met de WalkingPad app waardoor jij meer trainingsmogelijkheden hebt.

Het maximale gebruikersgewicht van deze walking pad bedraagt 100 kilogram. Daarnaast heeft hij een gedempte loopplaat waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de onderburen. Het LED display bij je voet laat je afstand, snelheid, calorieverbruik en nog veel meer zien.

Voordelen Flow Fitness Runner DTM100i WalkingPad

 • Inclusief handige handleiding
 • Kan verbonden worden met een app
 • Inclusief LED display
 • Inklapbaar

Nadelen Flow Fitness Runner DTM100i WalkingPad

 • Geen snellere loopsnelheid in te stellen

2. Gymstick Walking Treadmill Opvouwbare Walkingpad

Gymstick Walking Treadmill Opvouwbare Walkingpad

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Gymstick Walking Treadmill Opvouwbare Walkingpad geplaatst in onze top 5. Deze loopband is namelijk net als de nummer 1 van een uitstekende kwaliteit. Ook is deze walking pad inklapbaar waardoor jij hem gemakkelijk op kunt bergen om ruimte te besparen.

De maximale belasting van deze walking pad bedraagt 100 kilogram. Verder heeft ook deze walking pad een maximale snelheid van 6 kilometer per uur en kun jij statistieken zoals tijd, snelheid, afstand etc. aflezen op het LED display. Wil jij een beetje houvast? Dan is het mogelijk om de Gymstick Handrail te monteren op de walking pad.

Ook de Gymstick Walking Treadmill Opvouwbare Walkingpad is compatibel met je smartphone. Hierdoor kun jij gemakkelijk inzicht verschaffen in jouw trainingsprestaties. Wanneer je deze walking pad aanschaft ontvang je tevens een handige afstandsbediening waarmee jij de snelheid kunt aanpassen. 

Voordelen Gymstick Walking Treadmill Opvouwbare Walkingpad

 • Inclusief handige afstandsbediening
 • Uitstekende kwaliteit
 • Inclusief handige app
 • Makkelijk op te bergen

Nadelen Gymstick Walking Treadmill Opvouwbare Walkingpad

 • Kan niet harder dan 6 kilometer per uur

3. Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad

Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats in onze top 5 hebben wij de Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad geplaatst. Deze inklapbare walking pad is relatief goedkoop, maar beschikt toch over een uitstekende kwaliteit. Zo kun je de A1 Pro in snelheid afstellen van 0,5 tot 6 kilometer per uur. Ook ontvang je een afstandsbediening waarmee je deze snelheid kunt aanpassen.

Op het ingebouwde LED-paneel kun je gemakkelijk verschillende statistieken aflezen zoals de snelheid, tijd en trainingsniveau. Ook beschikt de Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad over EVA-demping waardoor elke stap gedempt wordt. Het model bevat een handvat en wieltjes waardoor jij hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

De Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad beschikt is veiliger dan vergelijkbare modellen dankzij de sterke aluminium structuur. Deze zorgt er voor dat de stabiliteit en duurzaamheid van deze loopband aanzienlijk verbetert wordt. Meer weten over deze walking pad? Klink dan op de bovenstaande button!

Voordelen Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad

 • Maximale belastbaarheid van 100kg
 • Maximale snelheid van 6 km/u
 • Gemakkelijk te verplaatsen
 • Max. hellingshoek van 180%

Nadelen Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad

 • Weegt 33 kilo

4. Dreaver S310 Loopband - Inclusief Beschermmat

Dreaver S310 Loopband - Inclusief Beschermmat

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde in onze lijst is de Dreaver S310 Loopband - Inclusief Beschermmat geëindigd. Deze loopband is erg compact en makkelijk op te bergen. Verder heeft hij een 8-voudige demping waardoor jij geen overlast veroorzaakt. De snelheid van deze loopband is in te stellen van 1 tot 6 kilometer per uur. 

Verder ontvang je de Dreaver S310 Loopband - Inclusief Beschermmat inclusief handige beschermmat waardoor jij niks bescherm. De Dreaver S310 Loopband - Inclusief Beschermmat wordt tevens geleverd met een handige afstandsbediening waarmee jij onder andere de snelheid mee kunt instellen.

Deze walking pad beschikt tevens over een erg licht gewicht en weegt slechts 23 kilogram. Ook kan deze walking pad in tegenstelling tot veel andere walking pads tot wel 120 kilo belast worden. Op de loopband zijn verschillende statistieken weergegeven zoals afstand, snelheid, tijd, stappenteller etc.

Voordelen Dreaver S310 Loopband - Inclusief Beschermmat

 • Goedkoopste optie
 • 8-voudige demping
 • Licht model

Nadelen Dreaver S310 Loopband - Inclusief Beschermmat

 • Kleiner formaat

5. Xiaomi® Walkingpad C2- loopband

Xiaomi® Walkingpad C2- loopband

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste in onze top 5 is de Xiaomi® Walkingpad C2- loopband geëindigd. Dit is zeker niet de slechtste walking pad, maar beschikt niet over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Deze luxe walking pad beschikt wel over een goede kwaliteit, maar is in tegenstelling tot de andere walking pads uit onze top 5 ook een stuk duurder. 

Voor deze prijs ontvang je dan wel een walking pad die inklapbaar is, ingesteld kan worden tot een maximale snelheid van 6 kilometer per uur en beschikt over een afstandsbediening. De walking pad is ruimte besparend en beschikt over verschillende workouts waardoor er voor iedereen een passende workout tussen zit.

Wil jij tussen je werk of huishoudelijke verplichtingen door even een stuk lopen zonder het huis te hoeven verlaten? Dan is deze loopband de ultieme optie. Het gewicht van deze loopband is 25 kilogram en hij is geschikt voor een maximale belastbaarheid van 100 kilogram.

Voordelen Xiaomi® Walkingpad C2- loopband

 • Inclusief afstandsbediening
 • Inclusief montagematerialen en handige handleiding
 • Neemt weinig ruimte in beslag

Nadelen Xiaomi® Walkingpad C2- loopband

 • Duurste optie uit onze top 5

Hoeveel soorten walking pads hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 walking pads getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de walking pads op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste bokspalen zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>