• Home
 • /
 • Tuin
 • /
 • Beste Trampoline [Test 2021]

Laatste update: september 2021

Door: Gerard

Best geteste trampoline

Salta Excellent Ground Safety Net - 427cm

5/5

De Salta Excellent is een betrouwbare trampoline met een strak ontwerp. Daarnaast heeft de trampoline een zeer groot oppervlakte waardoor je alle ruimte hebt om veilig te springen. De trampoline is de perfecte toevoeging voor elke tuin en elke locatie. De trampoline heeft een stijlvol ontwerp waardoor het een echte eyecather is.

De trampoline is leuk voor jong en oud. Wanneer je opzoek bent naar een trampoline vraag je je wellicht af wat zoal de verschillende mogelijkheden zijn en waar je zoal op moet letten. Welke trampoline springt het best en welke past het beste in jouw tuin? Je leest het hier.

Kom meer te weten over de best geteste trampolines, waar je zoal op moet letten bij de aankoop en vergelijk de top 5 aan meest populaire trampolines voor de beste trampoline voor in de tuin.


Product


1.De Salta Excellent Ground 427 cm

Beste Getest overall

5/5


2. Salta Excellent Ground 213 cm

Beste voor kleine tuin

4.5/5

3. Game on Sport Mega Flash Trampoline
Beste jump trampline


4.5/5

4.Amigo Trampoline met veiligheidsnet 

Beste veilige trampoline

4/5

5.BERG InGround Champion Green 330cm Trampoline
Beste budget keuze

4/5

Welke trampoline kopen

Een trampoline is een ideale manier om heerlijk te spelen of om sportief bezig te zijn, voor jong en oud. Met de juiste trampoline beleef je uren aan spring plezier en verbrand je ook nog eens hartstikke veel calorieën. De trampoline kan door meerdere personen tegelijk gebruikt te worden en biedt uren aan speelplezier.

Wanneer je een trampoline gaat kopen is het van belang dat je rekening houdt met een aantal zaken. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Zo verschillen de trampolines in doek, afmeting, en functies. Daarnaast zijn de trampolines beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Een goede trampoline hoeft niet al te duur te zijn, laat je dus niet altijd leiden door de prijs alleen, maar let op de specifieke specificaties die voor jou van belang zijn.

Wanneer de trampoline voor kleinere kinderen is, is een veiligheidsnet aan te raden. Hiermee voorkom je dat je kinderen per ongeluk van de trampoline vallen en kun je heel wat vervelende ongelukken mee voorkomen. Daarnaast is het handig om een model te kiezen die dicht bij de grond is, zoals bijvoorbeeld een ingraaf model. Met deze trampolines ben je gegarandeerd van een veilige spring ervaring. Het nadeel van deze modellen is echter dat je de trampoline moet ingraven en hiervoor wellicht apparatuur zoals een graafmachine moet regelen.

Daarnaast heb je nog keuze uit het type doek en de afmeting. Wanneer je de trampoline voor veelzijdig gebruik gaat gebruiken, is het aan te raden een model te kiezen met een doek die zo min mogelijk luchtweerstand biedt, daarmee kun je soepeler springen en ga je gemakkelijk de hoogte in. De afmetingen verschillen onderling sterk. Bekijk welke maat voor jou het meest geschikt is. Gebruik je de trampoline voor meerdere personen? Dan is het aan te raden om voor een grote diameter te kiezen.

Vergelijk eenvoudig de verschillende beschikbare modellen voordat je een trampoline gaat kopen. Kijk daarnaast welke plek het meest geschikt is voor de installatie. Plaats de trampoline ver van bomen en voorwerpen om zo bladafval en ongelukken te voorkomen. Daarnaast is het van belang om de trampoline goed af te dekken. De meeste trampolines zijn uitstekend weerbestendig, maar kunnen altijd extra bescherming gebruiken.

Top 10 beste trampoline

Wil je direct weten hoe de top 10 trampolines eruit ziet? Klik dan hier om te zien wat de top 10 van 2021 zijn. In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Onze top 10 tablets wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Top 5 beste trampoline modellen

De best geteste trampolines uit de test zijn trampoline merken die zijn geselecteerd op een goede prijs/kwaliteitsverhouding en die over het algemeen zeer populair zijn. Bij de selectie is rekening gehouden met de draagkracht, hoogwaardige materialen en naar belangrijke extra functies. Vergelijk de hele trampoline review en ga voor de beste trampoline die het beste bij jou past.

1. De Salta Excellent Ground 427cm Trampoline

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 92%
Veiligheid 90%

De best geteste trampoline is de Salta Excellent van het merk Salta. Deze trampoline heeft een veiligheidsnet en ligt op de grond. Het net heeft een ritssluiting waardoor je het net eenvoudig open en dicht kunt doen. De trampoline is bij vele de absolute favoriet en staat bekend op een goede vering en optimale veiligheid.

De Salta Excellent is een betrouwbare trampoline met een strak ontwerp. Daarnaast heeft de trampoline een zeer groot oppervlakte waardoor je alle ruimte hebt om veilig te springen. De trampoline is de perfecte toevoeging voor elke tuin en elke locatie. De trampoline heeft een stijlvol ontwerp waardoor het een echte eyecather is.

Voordelen Salta Excellent Ground 427cm Trampoline

 • Veiligheidsnet
 • Inbouw

Nadelen Salta Excellent Ground 427cm Trampoline

 • Uitgraving van toepassing

2.Salta Excellent Ground 213cm Trampoline

0
Eindcijfer
Design 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Veiligheid 90%

De Salta Excellent Ground 213cm is net als de De Salta Excellent Ground 427cm Trampoline een uitstekende aankoop. De trampoline is aanzienlijk kleiner dan de nummer een maar voldoet verder aan dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit model wordt geleverd zonder veiligheidsnet. Houdt er echter rekening mee dat veiligheidsnetten los verkrijgbaar zijn en je deze dus altijd als nog kunt aanschaffen.

De trampoline is een inbouw model waardoor je altijd veilig bij de grond bent. Het is een stijlvol model dat in elke tuin eenvoudig in te bouwen is. De trampoline wordt echter zonder veiligheidsnet geleverd. De trampoline wordt geleverd met een verankeringsset waarmee je de trampoline stevig aan de grond kunt verbinden. 

Voordelen Salta Excellent Ground 213cm Trampoline

 • Verankeringsset

Nadelen Salta Excellent Ground 213cm Trampoline

 • Geen veiligheidsnet
 • Uitgraving van toepassing

3.Game on Sport Mega Flash Trampoline - 244 cm

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Veiligheid 78%

Met stipt op nummer 3 is de Game on Sport Mega Flash Trampoline de beste jump trampoline uit de lijst. Deze trampoline wordt geleverd met een veiligheidsnet en heeft een prachtig ontwerp. Van binnen en van buiten is het frame zeer stevig en gemaakt van gegalvaniseerd materiaal.

De trampoline is met name populair vanwege de conische gouden veren. Deze veren zijn extra stevig en bieden een betrouwbare veering. De Game on Sport Mega Flash Trampoline is bij vele favoriet en zorgt voor een fijne spring ervaring. 

 

Voordelen Game on Sport Mega Flash Trampoline – 244 cm

 • Ontzettend veilig

Nadelen Game on Sport Mega Flash Trampoline – 244 cm

 • Geen inbouw model

4. Amigo Trampoline met veiligheidsnet 244 Cm Blauw

0
Eindcijfer
Design 85%
Prijs / Kwaliteit 81%
Veiligheid 77%

De Amigo Trampoline is een heerlijke trampoline voor uren spring plezier. De trampoline wordt geleverd met een hoog (150 cm) veiligheidsnet en dient op poten geplaatst te worden.

De trampoline heeft een sterke draagkracht en is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. De trampoline heeft een fijn doek en zorgt voor een optimale luchtweerstand. De trampoline is gemaakt van lichte materialen waardoor de trampoline eenvoudig te verplaatsen is wanneer gewenst. Ondanks de lichte materialen biedt de trampoline de stabiliteit die van belang is voor een goede veiligheid.

Voordelen Amigo Trampoline met veiligheidsnet 244 Cm Blauw

 • Stevige trampoline

Nadelen Amigo Trampoline met veiligheidsnet 244 Cm Blauw

 • Geen inbouw model

5. De BERG InGround Champion Green 330cm Trampoline

0
Eindcijfer
Design 84%
Prijs / Kwaliteit 81%
Veiligheid 74%

De BERG Champion is een kwalitatieve en stevige trampoline die ontworpen is om veilig te springen. Het merk Berg staat bekend om hoogwaardige kwaliteit en maakt gebruik van kwalitatieve en zoveel mogelijk gerecyclede materialen.

De trampoline is voorzien van een AirFlow springdoek, wat voor minder luchtweerstand zorgt. Hierdoor kun je gemakkelijker de hoogte in dan bij vele andere trampolines. Daarnaast heeft de trampoline een groot springoppervlak voor een zo optimaal mogelijk springplezier. Ideaal om uren lang op te springen. De trampoline is daarnaast hartstikke veilig en laag bij de grond vanwege het inbouw ontwerp. 

Voordelen BERG InGround Champion Green 330cm Trampoline

 • AirFlow springdoek

Nadelen BERG InGround Champion Green 330cm Trampoline

 • Uitgraving van toepassing

Gerard

Over de productexpert

Samen met mijn vrouw vorm ik een sterk koppel in de tuin. We hebben een heerlijke tuin op het zuiden waar onze groene vingers wel raad mee weten. Gelukkig ben ik al circa 16 jaar werkzaam als timmerman, en heb ik van veel dromen al werkelijkheid weten te maken. Voor anderen zit in het vinden van het beste gereedschap vaak veel tijd, maar met mijn advies ben je binnen no time klaar.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>