• Home
 • /
 • Tuin
 • /
 • Beste Trampoline [Test 2022]

Laatste update: augustus 2022

Door: Jerry van Es

Best Geteste Trampoline

beste trampoline

Salta Comfort Edition 305cm - Trampoline

De Salta Excellent is een betrouwbare trampoline met een strak ontwerp. Daarnaast heeft de trampoline een zeer groot oppervlakte waardoor je alle ruimte hebt om veilig te springen. De trampoline is de perfecte toevoeging voor elke tuin en elke locatie.

De trampoline heeft een stijlvol ontwerp waardoor het een echte eyecatcher is. Benieuwd naar de beste prijs van dit product? Klik op de onderstaande knop!

De trampoline is leuk voor jong en oud. Wanneer je opzoek bent naar een trampoline vraag je je wellicht af wat zoal de verschillende mogelijkheden zijn en waar je zoal op moet letten. Welke trampoline springt het best en welke past het beste in jouw tuin? Je leest het hier.

Kom meer te weten over de best geteste trampolines, waar je zoal op moet letten bij de aankoop en vergelijk de top 5 aan meest populaire trampolines voor de beste trampoline voor in de tuin. Daarnaast geven wij antwoord op de vraag: Welke trampoline past het beste bij mijn situatie? Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere prijsklassen en formaat.

Benieuwd naar welke trampolines er allemaal zijn? Je ontdekt het in dit artikel. Lees gauw verder om er achter te komen wat de beste trampolines zijn van dit moment!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

19

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Trampolines

beste trampoline

Beste koop trampoline
1. Salta Comfort Edition 305cm - Trampoline

beste trampoline

Beste prijs-/kwaliteit trampoline
2. EXIT Silhouette trampoline ø305cm - zwart

beste trampoline

Beste trampoline voor in de tuin
3. Amigo Trampoline met veiligheidsnet - Ø244cm - Blauw

beste trampoline

Beste ronde trampoline
4. Trampoline met Veiligheidsnet en Ladder - Blauw - 244 cm

beste trampoline

Beste budget trampoline
5. Trampoline 244cm met veiligheidsnet

Top 10 beste Trampolines

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Trampolines!


Waar op letten bij het kopen van een trampoline?

Een trampoline is een ideale manier om heerlijk te spelen of om sportief bezig te zijn, voor jong en oud. Met de juiste trampoline beleef je uren aan spring plezier en verbrand je ook nog eens hartstikke veel calorieën. De trampoline kan door meerdere personen tegelijk gebruikt te worden en biedt uren aan speelplezier.

Wanneer je een trampoline gaat kopen is het van belang dat je rekening houdt met een aantal zaken. Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Zo verschillen de trampolines in doek, afmeting, en functies. Daarnaast zijn de trampolines beschikbaar in verschillende prijscategorieën.

Een goede trampoline hoeft niet al te duur te zijn, laat je dus niet altijd leiden door de prijs alleen, maar let op de specifieke specificaties die voor jou van belang zijn. Om het wat makkelijker voor jou te maken hebben wij een beste trampoline test uitgevoerd. Bij deze test hebben wij dezelfde criteria beoordeeld als de beste trampoline volgens de consumentenbond test.

Hieronder vind je de criteria die wij getest hebben!

Met of zonder veiligheidsnet

Wanneer de trampoline voor kleinere kinderen is, is een veiligheidsnet aan te raden. Hiermee voorkom je dat je kinderen per ongeluk van de trampoline vallen en kun je heel wat vervelende ongelukken mee voorkomen. Daarnaast is het handig om een model te kiezen die dicht bij de grond is, zoals bijvoorbeeld een ingraaf model. Met deze trampolines ben je gegarandeerd van een veilige spring ervaring. Het nadeel van deze modellen is echter dat je de trampoline moet ingraven en hiervoor wellicht apparatuur zoals een graafmachine moet regelen.

Type doek en afmeting

Daarnaast heb je nog keuze uit het type doek en de afmeting. Wanneer je de trampoline voor veelzijdig gebruik gaat gebruiken, is het aan te raden een model te kiezen met een doek die zo min mogelijk luchtweerstand biedt, daarmee kun je soepeler springen en ga je gemakkelijk de hoogte in. De afmetingen verschillen onderling sterk. Bekijk welke maat voor jou het meest geschikt is. Gebruik je de trampoline voor meerdere personen? Dan is het aan te raden om voor een grote diameter te kiezen.

Extra tips

Vergelijk eenvoudig de verschillende beschikbare modellen voordat je een trampoline gaat kopen. Kijk daarnaast welke plek het meest geschikt is voor de installatie. Plaats de trampoline ver van bomen en voorwerpen om zo bladafval en ongelukken te voorkomen. Daarnaast is het van belang om de trampoline goed af te dekken. De meeste trampolines zijn uitstekend weerbestendig, maar kunnen altijd extra bescherming gebruiken.


Wat is de beste trampoline van 2022? 

Vaak kregen wij de vraag: Wat is de beste trampoline van 2022? De best geteste trampolines uit de test zijn trampoline merken die zijn geselecteerd op een goede prijs/kwaliteitsverhouding en die over het algemeen zeer populair zijn. Bij de selectie is rekening gehouden met de draagkracht, hoogwaardige materialen en naar belangrijke extra functies. 

Vergelijk de hele trampoline review en ga voor de beste trampoline die het beste bij jou past. Bij onze trampoline test hebben wij ook gekeken naar gebruiksgemak, functionaliteiten en de reviews van andere gebruikers. Hierdoor ben jij verzekert van alleen de beste trampolines.

Benieuwd naar de trampolines die in onze top 5 zijn beland? Hieronder lees je precies welke trampoline volgens ons het beste is en waarom.

1. Salta Comfort Edition 305cm - Trampoline

beste trampoline

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De best geteste trampoline is de Salta Comfort Edition van het merk Salta. Deze trampoline heeft een veiligheidsnet en staat op poten. Het net heeft een ritssluiting waardoor je het net eenvoudig open en dicht kunt doen. De trampoline is bij vele de absolute favoriet en staat bekend op een goede vering en optimale veiligheid.

De Salta Comfort Edition is een betrouwbare trampoline met een strak ontwerp. Daarnaast heeft de trampoline een zeer groot oppervlakte waardoor je alle ruimte hebt om veilig te springen. De trampoline is de perfecte toevoeging voor elke tuin en elke locatie. De trampoline heeft een stijlvol ontwerp waardoor het een echte eyecatcher is.

Benieuwd naar de beste prijs van dit product? Klik dan hier.

Voordelen Salta Comfort Edition 305cm - Trampoline

 • Fraai design
 • Inclusief veiligheidsnet
 • Staat op poten

Nadelen Salta Comfort Edition 305cm - Trampoline

 • Hogere prijs dan andere modellen

2. EXIT Silhouette trampoline ø305cm - zwart

beste trampoline

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op zoek naar de beste prijs-/kwaliteit trampoline? De EXIT Silhouette trampoline ø305cm - zwart staat op poten en heeft een ronde vorm. Ook is de trampoline gemaakt van goede kwaliteit en past het design in elke tuin. De trampoline wordt geleverd inclusief veiligheidsnet met sterke buizen waardoor jij verzekert bent van veiligheid.

De hoes die om de trampoline zit dekt de veren goed af wat het springen een stuk veiliger maakt. Voeten kunnen hierdoor niet tussen de veren terecht komen. Daarnaast zijn de veren en buizen voorzien van een gegalvaniseerde poedercoat waardoor zij niet snel zullen roesten.

Al om al is dit de perfecte trampoline voor jou kinderen. De beste prijs vind je hier!

Voordelen EXIT Silhouette trampoline ø305cm - zwart

 • Mooi design
 • Inclusief veiligheidsnet
 • Sterke stalen frame

Nadelen EXIT Silhouette trampoline ø305cm - zwart

 • Trampoline is aan de grote kant

3. Amigo Trampoline met veiligheidsnet - Ø244cm - Blauw

beste trampoline

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De Amigo Trampoline is een heerlijke trampoline voor uren spring plezier. De trampoline wordt geleverd met een hoog (150 cm) veiligheidsnet en dient op poten geplaatst te worden.

De trampoline heeft een sterke draagkracht en is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. De trampoline heeft een fijn doek en zorgt voor een optimale luchtweerstand. De trampoline is gemaakt van lichte materialen waardoor de trampoline eenvoudig te verplaatsen is wanneer gewenst. Ondanks de lichte materialen biedt de trampoline de stabiliteit die van belang is voor een goede veiligheid.

Voordelen Amigo Trampoline met veiligheidsnet - Ø244cm - Blauw

 • Stevige trampoline
 • Inclusief veiligheidsnet
 • Goede kwaliteit

Nadelen Amigo Trampoline met veiligheidsnet - Ø244cm - Blauw

 • Geen inbouwmodel

4. Trampoline met Veiligheidsnet en Ladder - Blauw - 244 cm

beste trampoline

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op nummer 4 staat deze merkloze trampoline wat meteen de beste jump trampoline uit de lijst is. Deze trampoline wordt geleverd met een veiligheidsnet en heeft een prachtig ontwerp. Van binnen en van buiten is het frame zeer stevig en gemaakt van gegalvaniseerd materiaal.

De trampoline is met name populair vanwege de conische veren. Deze veren zijn extra stevig en bieden een betrouwbare veering. De trampoline is intensief getest waardoor jij verzekert ben van een hoogwaardige veilige trampoline. Daarnaast is de trampoline van extra duurzaam en elastisch materiaal gemaakt.

De beste prijs vind je hier!

Voordelen Trampoline met Veiligheidsnet en Ladder - Blauw - 244 cm

 • Goede kwaliteit
 • Mooi design
 • Kleiner formaat dus past in elke tuin

Nadelen Trampoline met Veiligheidsnet en Ladder - Blauw - 244 cm

 • Wordt zonder handleiding geleverd

5. Trampoline 244cm met veiligheidsnet

beste trampoline

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De goedkoopste trampoline uit ons lijstje is de merkloze trampoline van 244cm met een veiligheidsnet. Deze trampoline beschikt over een sterk frame met een belastbaarheid van 50kg, ideaal voor jouw kinderen. De trampoline kan ook ingegraven worden en is in verschillende maten verkrijgbaar.

De trampoline is slechts 244cm breed waardoor hij in elke tuin past. Ook is hij slechts 2 meter hoog en is hij alleen voor buitengebruik. De buizen van de trampoline roesten vrijwel niet en kunnen daarom erg lang mee.

Benieuwd naar de prijs, klik hier!

Voordelen Trampoline 244cm met veiligheidsnet

 • Sterk frame
 • Ideaal voor kinderen
 • Lage prijs
 • Makkelijk in elkaar te zetten

Nadelen Trampoline 244cm met veiligheidsnet

 • Kwaliteit is iets minder

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel trampolines hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten trampolines getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de trampolines op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste trampolines op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Naast mijn werk als SEO-specialist vind ik het heerlijk om bezig te zijn in en rond het huis. Ik vind het heerlijk om te klussen in het huis of in de tuin. Ook heb ik een enorme interesse in alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Ik vind het daarom super leuk om mijn kennis te delen via Top-X.nl.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>