fbpx

Publicatie datum: 19 september, 2023

Door: Jack

Beste Geteste Thermoshirt

WEDZE Herenthermoshir

WEDZE Herenthermoshirt

Het WEDZE Herenthermoshirt zorgt ervoor dat je in de winter lekker warm blijft. Zo kun je het gebruiken in het dagelijks leven en tijdens het sporten. Het is een comfortabel shirt die je gemakkelijk aan kan trekken. Verder is het product geschikt voor elke lichaamsbouw. Het shirt zorgt er ook niet voor dat je te snel zweet. Hierdoor kun je het ook gemakkelijk aan doen op een normale dag. Dit shirt gaat meerdere jaren mee, waardoor je er dus vaak gebruik van kan maken. Kortom, met dit thermoshirt ben je klaar voor de winter!

In Nederland kan het heel erg koud worden in de winter. Daarom is het belangrijk om jezelf goed warm te houden. Dit kan met goede thermokleding. Zo zorgt een goed thermoshirt ervoor dat je minder lagen aan hoeft te doen.

Ze zijn geschikt voor het dagelijks leven, maar je kunt ze ook gebruiken tijdens het sporten. Maar wat is dan het beste thermoshirt van 2023? Daar zullen we in dit artikel antwoord op geven!

Zo hebben wij van Top-X meerdere producten getest om de ultieme Top 5 voor je te vromen. De producten zijn omschreven met een korte review. Dit is weer aangevuld met voor- en nadelen.

Op deze manier krijg je een goed beeld van de thermoshirts. Als jij benieuwd bent naar producten, lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Thermoshirts

WEDZE Herenthermoshir

Beste Koop Thermoshirt
1. WEDZE Herenthermoshirt

icebreaker 200 Oasis Ls Crewe

Beste Thermoshirt Heren
2. Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe

Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe

Beste Thermoshirt Dames
3. Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe

Thermoshirt unisex Keepcomfort met lange mouwen zwart

Beste Thermoshirt Voetbal
4. Kipsta Thermoshirt unisex

Ademend hardloopshirt voor dames Skincare Light lange mouwen smaragdgroen

Beste Thermoshirt Hardlopen
5. Kiprun Ademend hardloopshirt

Top 10 Beste Thermoshirts

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste thermoshirts. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit het thermoshirt test 2023.


Waar op letten bij het kopen van een thermoshirt?

Je denkt dat het kopen van een thermoshirt heel gemakkelijk gaat, maar er zijn toch wat obstakels. Zo zijn sommige shirts alleen voor dames of heren geschikt. Daarom hebben we dit artikel geschreven (om je op weg te helpen).

Hieronder hebben we een aantal criteria voor je op een rijtje gezet. Deze punten moet je zeker doornemen om een miskoop te voorkomen. Daarna kun je weer gauw verder gaan naar onze ultieme Top 5!

Bij dit gedeelte van het artikel hebben we ook gekeken naar de criteria van het beste thermoshirt van de consumentenbond.

Pasvorm

Het eerste belangrijke punt waar je goed op moet letten is de pasvorm. De kleding moet namelijk wel goed aansluiten op je lichaam. Op deze manier wordt je zweet goed getransporteerd en blijf je warm.

Bestel dus daarom de goede maat! Het klinkt misschien logisch, maar toch maken mensen veel fouten hier. Daarnaast zit het ook veel lekkerder en kun je hierdoor ook beter bewegen.

Kort of lange mouwen?

Voor je de aankoop doet, moet je jezelf afvragen: wil ik korte of lange mouwen? Iedereen heeft ook zijn eigen voorkeur, maar het is handig om dit van tevoren alvast te beslissen.

Op deze manier kun je ook gerichter op zoek gaan. Lange mouwen vallen meer in de smaak omdat dat warmer is, maar er zijn wel degelijk korte mouwen van thermoshirts op de markt.

Gebruik

Het derde belangrijke punt is het gebruik van het thermoshirt. Je hebt normale thermoshirts. Die zijn geschikt voor het dagelijks leven om je warm te houden. Sommige zijn ook geschikt voor sport.

Denk bijvoorbeeld aan skiën, hardlopen of voetbal. Die hebben allemaal hun eigen voordelen en eigenschappen. Houd hier dus rekening mee voordat je een aankoop doet (en op zoek gaat natuurlijk).

Merk

Net als bij andere producten, zijn er verschillende merken op het gebied van thermoshirts. Denk aan bekende merken zoals Kipsta, Nike en Adidas. Die maken producten van hoge kwaliteit, maar die zijn ook wat prijziger.

Je kunt ook voor een thermoshirt aanbieding gaan, zodat je niet te veel hoeft te betalen. Die zijn vaak ook gemaakt van goede kwaliteit. Bedenk dit allemaal voordat je een aankoop gaat doen, zodat je geschikt op zoek kan gaan.


Wat is het beste thermoshirt van 2023? 

We zijn eindelijk aangekomen bij de belangrijkste sectie van het artikel. Hierin geven we antwoord op 2 belangrijke vragen: welk thermoshirt is het beste? En welk thermoshirt past het beste bij mij?

Wij van Top-X hebben de producten beoordeeld aan de hand van 3 criteria: gebruiksgemak, functionaliteiten en prijs / kwaliteit. Bij de review hebben we een beknopte uitleg gegeven over het product.

Uiteindelijk hebben we ook een beoordeling gegeven aan de thermoshirts. Zo krijg je een goede indicatie van het product. Aan het einde weet je dus precies wat je kunt verwachten. Lees dus gauw verder!

1. WEDZE Herenthermoshirt

WEDZE Herenthermoshir

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben jij dus op zoek naar het beste thermoshirts van 2023? Neem dan een kijkje bij het WEDZE Herenthermoshirt! Het is namelijk de beste koop van het moment.

Het WEDZE Herenthermoshirt zorgt ervoor dat je je warm en comfortabel voelt. Je kunt dit product goed gebruiken tijdens het dagelijks leven. In de winter kan het heel erg koud worden en op deze manier blijf je warm.

Vind je de zwarte kleur niet mooi? Dan is dat geen probleem! Dit product is namelijk ook te verkrijgen in het wit. We hebben aangegeven dat een thermoshirt lastig kan zijn, maar hier hoef je in ieder geval niet meer verder te kijken.

Je kunt het shirt namelijk gemakkelijk aan- en uittrekken na het gebruik. Hierbij kun je het ook gemakkelijk wassen. Door de goede kwaliteit gaat het shirt weer voor een lange tijd mee. Wie wil dat nu niet?

Voordelen WEDZE Herenthermoshirt

 • Is warm en comfortabel
 • Gemaakt van stevige polyester
 • Ook verkrijgbaar in het wit
 • Verkrijgbaar in elke maat

Nadelen WEDZE Herenthermoshirt

 • Niet geschikt voor mensen die van korte mouwen houden

2. Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe

icebreaker 200 Oasis Ls Crewe

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.4

Op de tweede plek hebben we dan de Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe! Dit thermoshirt is uiterst geschikt voor heren en houd je uiterst warm in koude tijden.

Het Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe is gemaakt van een mooie en sterke kwaliteit. Daardoor gaat dit shirt ook voor een lange tijd mee en kun je er meerdere jaren gebruik van maken. De uiteindes van de mouwen zijn een beetje open.

Dit zorgt ervoor dat je lichaam nog kan luchten en dat je niet te veel gaat zweten. Verder zit het shirt heel erg comfortabel en kun je het ook gewoon in de zomer gebruiken. Het lijkt namelijk heel veel op een 'normaal' shirt.

De pasvorm is ook heel erg goed. Het past zicht automatisch bij je lichaamsbouw. Dat is altijd mooi meegenomen aangezien je op deze manier zult merken dat het altijd comfortabel zit. Kortom, bij dit thermoshirt heb je alles wat je nodig hebt!

Voordelen BuckShot Silver Bullet

 • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren
 • Je kun je comfortabel bewegen
 • Is gemakkelijk te wassen in de wasmachine
 • Het kreukelt niet

Nadelen BuckShot Silver Bullet

 • Redelijk prijzig

3. Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe

Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Dan gaan we nu over naar de beste dames versie! De Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe is het beste thermoshirt die je dan ook cadeau kan geven aan je vriendin.

Dit product komt redelijk overeen met het vorige product. Daarom hebben we het ook erin geplaatst aangezien het een uitstekend thermoshirt is! Het Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe is te verkrijgen in 2 verschillende kleuren.

Dit shirt zorgt ervoor dat je dagenlang fris en warm blijft in de buitenlucht. Daardoor is het uiterst geschikt voor reizen, hiken en sporten. Je kunt het natuurlijk ook thuis heerlijk op de bank gebruiken. Het beschikt namelijk over een geweldige kwaliteit.

Dit shirt kun je gemakkelijk wassen aangezien de kwaliteit hetzelfde blijft. Het thermoshirt is gemakkelijk aan te doen. Hierdoor zit het ook heel erg comfortabel. Verder is het nog in meerdere maten beschikbaar en is het voor elke vrouw een toevoeging aan de kledingkast.

Voordelen Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe

 • Geschikt voor reizen, hiken en wintersport
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Kan ook achteraf betalen
 • Dit product kan ook gebruikt worden tijdens het sporten

Nadelen Icebreaker 200 Oasis Ls Crewe

 • Krijgt maar 1 shirt bij de aankoop

4. Kipsta Thermoshirt unisex

Thermoshirt unisex Keepcomfort met lange mouwen zwart

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Houd jij van voetbal en ben je op zoek naar het beste thermoshirt? Dan is het Kipsta Thermoshirt unisex echt wat voor jou! Hiermee gaan je voetbal prestaties omhoog.

Het Kipsta Thermoshirt unisex zorgt ervoor dat je het nooit te koud krijgt tijdens het sporten. Dat komt omdat het een strak shirtje is. Hierdoor kan de kou niet je lichaam bereiken. Dat is heel handig tijdens het voetballen.

Hiernaast beschikt het ook over lange mouwen (dat zorgt ervoor dat alles weer goed bedekt is). Je hebt nog wel een goede bewegingsvrijheid. Dat komt voornamelijk door de soepele stof en het aansluitende model. 

Met het aansluitende model bedoelen we dat het goed bij elk lichaam past. Dat zul je merken als je het shirtje aan doet. Het is ook nog het product met de laagste prijs! Hiermee is het de beste thermoshirt aanbieding van 2023.

Voordelen Kipsta Thermoshirt unisex

 • Zit redelijk strak en dat houd je warm tijdens het voetballen
 • Voert de transparantie goed af
 • Goedkoopste optie van de lijst

Nadelen Kipsta Thermoshirt unisex

 • Minder geschikt voor het dagelijks leven

5. Kiprun Ademend hardloopshirt

Ademend hardloopshirt voor dames Skincare Light lange mouwen smaragdgroen

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste plek hebben we uiteindelijk weggelegd voor het Kiprun Ademend hardloopshirt! Je kunt het al aan de naam zien, aangezien dit het beste hardloop thermoshirt is!

Dit unieke thermoshirt zorgt ervoor dat je er prachtig uit ziet tijdens het hardlopen. Hiernaast is het ook nog is heel functioneel. Het Kiprun Ademend hardloopshirt is namelijk naadloos en aansluitend.

Dit zorgt ervoor dat de kou niet door het shirt heen komt. Tijdens het hardlopen moet je veel bewegingsvrijheid hebben en dat heb je met dit shirt. Zo zorgt het voor een goede zweetafvoer. Dit zorgt ervoor dat je minder snel moe wordt.

Dan kun je misschien wel een gehele marathon lopen. Dit shirt is te verkrijgen in maar liefst 6 verschillende kleuren. Dus als je deze kleur niet mooi vindt, heb je nog genoeg andere keuzes. Dat is natuurlijk weer mooi meegenomen.

Voordelen Kiprun Ademend hardloopshirt

 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Beschikbaar in 6 verschillende kleuren
 • De stof voelt lekker aan

Nadelen Kiprun Ademend hardloopshirt

 • Niet geschikt voor heren

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel thermoshirts hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten thermoshirts getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de thermoshirts op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste thermoshirts op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>