...

Laatste update: januari 2021

 • Home
 • /
 • Sport
 • /
 • Beste Tennisrackets [Test 2020]

Best Geteste Tennisracket

Dunlop CX Pro 255

5/5

De CX Pro 225 van het bekende merk Dunlop is een ideaal vrouwen racket omdat het aan de lichte kant is. Doordat het licht is, kan er een ideale combinatie van controle en power worden gegenereerd. Dit racket is voorzien van een Vibrotech constructie wat ervoor zorgt dat de vibraties gedempt worden en er hierdoor minder last wordt gelegd op de arm. Het racket is perfect voor de gevorderde tennisspeler maar ook zeker voor een beginner.

Wil je net beginnen aan deze nieuwe hobby of ben je gewoon toe aan een nieuw tennisracket? En vraag jij je constant af: wat is het beste tennisracket? Weet je niet waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuw tennisracket? Wij helpen je heel graag bij het onderzoeken naar het beste tennisracket en natuurlijk ook naar het beste merk tennisracket voor jouw.

Bij de aanschaf van een tennisracket zijn er veel dingen waarop je moet letten. Wat past bijvoorbeeld bij jouw speelstijl? Wat is überhaupt het beste tennisracket voor beginners? Waarop moet je letten als het gaat om de grip en de wat is jouw speelsterkte?

Verder moet je ook rekening houden met het gewicht van het racket en de verschillende balanspunten. Als je hier al enig idee van hebt, is het een kwestie van rackets vergelijken. Bij alle bovenstaande punten zijn wij graag jouw rots in de branding en helpen we jou graag bij het uitzoeken van het beste tennisracket. Wij hebben hieronder vijf rackets weergegeven die de tennisracket test hebben doorstaan.


Product


1. Dunlop CX Pro 225
Best getest overall

4.5/5

2. Wilson Pro Staff Precision
Beste voor allround tennisspeler

4/5

3. Dunlop SC Team 260
Beste voor recreatieve tennisspeler

4/5

4. Wilson Ultra Power

4/5

5. Dunlop TR NT R5.0

3/5

1.Dunlop CX Pro 225

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 92%
Duurzaamheid 90%

De CX Pro 225 van het bekende merk Dunlop is een ideaal vrouwen racket omdat het aan de lichte kant is. Doordat het licht is, kan er een ideale combinatie van controle en power worden gegenereerd.

Ook is het gemakkelijker om dit racket te manoeuvreren waardoor er gemakkelijk en eenvoudig kracht te genereren is en er een optimale grip mogelijk is. Dit racket is voorzien van een Vibrotech constructie wat ervoor zorgt dat de vibraties gedempt worden en er hierdoor minder last wordt gelegd op de arm. Het racket is perfect voor de gevorderde tennisspeler maar ook zeker voor een beginner.

Voordelen Dunlop CX Pro 225

 •  Ideaal voor beginners én gevorderde tennissers

Nadelen Dunlop CX Pro 225

 • Het artikel wordt zonder hoes geleverd

2. Wilson Pro Staff Precision 100w/o CVR 2

0
Eindcijfer
Design 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Duurzaamheid 90%

Wilson, dit merk valt niet weg te denken in de tenniswereld. Dit racket is afkomstig uit de Pro Staff collectie van Wilson welke bekend staan om hun ongekende en ongeëvenaarde gevoel voor spelers van verschillende niveaus. Het is dus een ideaal racket voor de allround speler maar ook voor de wedstrijd speler.

De Wilson Pro Staff Precision 100w/o CRV 2 maakt gebruik van gevlochten grafiet en Kevlar. Hierdoor verliest het niet het bekende gevoel van de Pro Staff lijn, dat de spelers gewend zijn. Met zijn 305 gram, vraagt dit racket toch wel enige techniek van de speler.

Echter krijgt je hier balsnelheid en een flinke hoop power control voor terug. Met een middelgroot racketblad van 645 cm2 en een balanspunt van 320 mm zorgt dit racket voor een uitstekende combinatie van gevoel en controle.

Voordelen Wilson Pro Staff Precision 100w/o CVR 2

 • Ideaal voor de allround tennisspeler

Nadelen Wilson Pro Staff Precision 100w/o CVR 2

 • Hoewel er staat aangegeven dat het voor verschillende niveaus spelers is, is het toch aan te raden dit racket te gebruiken als je wat verder gevorderd bent

3. Dunlop SC Team 260 Tennisracket

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Duurzaamheid 78%

De Engelse sportmaterialen producent, Dunlop, specialiseert zich voornamelijk in tennis. Ze staan daarnaast bekend om hun innovatieve producten. De Dunlop SC Team 260 Tennisracket mag hierbij dus absoluut niet ontbreken. Dit tennisracket is uitermate geschikt voor de recreatieve speler.

De HM6 Carbon/koolstofvezel is geintegreerd op een zeshoekige manier om trillingen te verwijderen en op die manier de optimale comfort te creëren.

Daarnaast bevat het frame AeroSkin CX waardoor er een verbeterde luchtpenetratie ontstaat wat zorgt voor meer kracht en spin. Vaak wordt aangegeven dat dit het beste dember tennisracket is onder de tennisrackets voor beginners.

Voordelen Dunlop SC Team 260 Tennisracket

 • Dit racket wordt geleverd met een bijpassende hoes

Nadelen Dunlop SC Team 260 Tennisracket

 • Niet geschikt voor de gevorderde speler

4. Wilson Ultra Power W/O CV100 RKT 2

0
Eindcijfer
Design 85%
Prijs / Kwaliteit 81%
Duurzaamheid 77%

Dit unisex tennisracket is ideal voor de volwassen competitiespeler. Met en gripmaat van L2 en de gecombineerde overige elementen zorgt dit racket voor een prettig gevoel en ideale controle.

Door de Basalt Carbon Fiber Compositie technologie in dit tennisracket van Wilson, is er een vermindering van rackettrillingen tijdens het spelen. Schokken worden geabsorbeerd door de Iso-Zorb technologieën die ervoor zorgen dat de armen worden ontlast.

Met een gewicht van slechts 284 gram in combinatie met een bladgrootte van 645cm2, is dit een ideaal tennisracket voor de volwassen allround speler op de tenisbaan.

Voordelen Wilson Ultra Power W/O CV100 RKT 2

 • Ideaal voor allrounders en het wordt gespannen geleverd
 

Nadelen Wilson Ultra Power W/O CV100 RKT 2

 • Niet aan te raden voor beginners

5. Dunlop TR NT R5.0 Lite Go HL

0
Eindcijfer
Design 84%
Prijs / Kwaliteit 81%
Duurzaamheid 74%

Dit tennisracket is ideal voor spelers die een lichter racket prefereren zoals clubspelers en jongeren. Met een gewicht van 265 gram en een bladgrootte van 645 cm2 biedt het de optima combinatie aan voor power control en grip. Ook kan het zorgen voor een ideale beheersing van het racket.

Dit racket biedt een ongekende demping gecombineerd met een uitstekende controle en balcontact door de ongeëvenaarde Copper Wire Construction TM technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de reactie van het racket direct wordt overgedragen naar de speler en andersom.

Echter worden de negatieve trillingen doorgeleid en opgevangen door een siliconenkussen aan het einde van de handgreep waardoor de speler er geen hinder van ondervindt.

Voordelen Dunlop TR NT R5.0 Lite Go HL

 • Revolutionaire technologie voor ideale demping. Dit is ook wel de beste demper tennisracket in ons rijtje.

Nadelen Dunlop TR NT R5.0 Lite Go HL

 • Het tennisracket wordt geleverd zonder beschermhoes
Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>