fbpx

Publicatie datum: 1 maart, 2023

Door: Jack

Best Geteste Squash Racket

Best geteste Squash Racket

Unsquashable Inspire T1000

De Unsquashable Inspire T1000 is de beste squashracket voor beginners. Met dit racket laat je jouw tegenstander alle hoeken van de baan zien!

Ervaar veel comfort door het lichte gewicht van het racket en sla de ballen harder dan ooit tevoren. Geniet daarnaast extra lang van het bijna niet stuk te krijgen racket door zijn stevigheid.

Wist je ook dat Unsquashable het snelst opkomende merk in de squashwereld is? Het topmerk heeft vele professionals aan zich verbonden. 

Squash is een populaire sport die over de hele wereld wordt gespeeld. Dit snelle racketspelletje zorgt ervoor dat je hartslag als een razende gaat. Het hebben van een goed squash racket is dan ook essentieel voor zowel de ervaren als beginnende spelers. Maar hoe kies je dan eentje die perfect bij je past en comfortabel is? 

Zodoende hebben wij voor jullie squash fanaten een uitgebreide test gedaan naar de beste squash rackets. Hiervoor zijn veel verschillende rackets met elkaar vergeleken, waaronder populaire modellen zoals bijvoorbeeld het beste squash racket volgens de consumentenbond.  Om te zorgen dat jij een racket vindt dat aan al je wensen voldoet, hebben wij een Top 5 Beste Squash Rackets gecreëerd.

Benieuwd naar welke squashracket geselecteerd zijn? Bekijk dan onderstaand onze top 5 lijst!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

b8

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

13

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Squash Rackets

Best geteste Squash Racket

Beste Squash Racket voor Beginners
1. Unsquashable Inspire T1000

Dunlop starterskit squashrackets

Beste Luxe Squash Racket
2. Dunlop starterskit squashrackets

Squash set Wallbreaker 165 Club (2 rackets en 1 bal met rode stip)

Beste Prijs-kwaliteit verhouding Squash Racket
3. Squashset SR 130 met 2 rackets

Squashracket Power 145

Beste Design Squash Racket
4. Squashracket Power 145

Squashracket Wallbreaker 155

Beste Budget Squash Racket
5. Squashracket SR 160 2019

Top 10 Beste Squash Rackets

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 Beste Squash Rackets! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Squash Racket?

Wanneer je gaat squashen is het belangrijk dat je een racket hebt die goed bij je past. Op die manier kan je optimaal presteren tijdens deze snelle sport.

Maar goed, door het reuze aanbod is dit misschien niet zo gemakkelijk. Bovendien is de beste squash racket volgens de Consumenten ook niet vanzelfsprekend. Hoe kies je dan de juiste squash racket? Daarom hebben wij hieronder een paar punten op een rijtje gezet, waar je rekening mee kunt houden tijdens het kopen van nieuw squash racket.

Lees de punten goed door om een miskoop te voorkomen!

Ontwerp

Allereerst is het ontwerp van het squash racket niet geheel onbelangrijk. Hierbij is de vraag maar net wat jij liever hebt. Wil je een opvallend racket, of juist niet? Je hebt ze immers in allerlei gekke kleurtjes. Kies vooral waar je je fijn bij voelt. Houd je niet van felle kleuren? Dan zijn er uiteraard ook wel rackets te koop met een subtiele kleur.

Garantie

En dan de garantie. Dit is eigenlijk een indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste goed moet werken. Mocht het racket dan toch niet goed werken? Of blijkt er iets niet goed gemaakt te zijn? Dan kan je terugvallen op de gestelde garantietermijn. De verkoper is dan verplicht jou verder te helpen en samen met jou te kijken naar een passende oplossing.

Beginner of gevorderde?

Of je een beginner of gevorderde bent maakt ook nogal uit voor je keuze. Gevorderden kunnen namelijk beter een racket kopen die ook bedoeld is voor ervaren spelers. Wanneer je net begint kan je dit beter niet doen, omdat je het squashen anders onnodig moeilijker maakt. Een racket voor beginners helpt jou immers de sport sneller onder de knie te krijgen. Let er dus goed op of het racket bedoeld is voor beginners of niet.


Wat is het beste Squash Racket van 2023? 

Zoals we eerder kort hebben aangegeven zijn wij in een speciale squash racket test op zoek gegaan naar de beste rackets. En hiervoor hebben we zeer veel verschillende rackets uitgebreid met elkaar vergeleken. 

In de test kwamen een paar rackets naar voren die zich wisten te onderscheiden van de concurrentie. Hierdoor hebben ze een plekje weten te verdienen in onze Top 5 Beste Squash Rackets

Wil jij weten welke rackets dit geworden zijn? Bekijk dan hieronder onze samengestelde selectie!

1. UNSQUASHABLE INSPIRE T1000

Best geteste Squash Racket

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Design

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Net begonnen met squashen en op zoek naar een kwalitatief goed racket voor een voordelige prijs? Dan heb je aan de Unsquashable Inspire T1000 het perfecte squashracket!

Geniet van hoge comfort in je handen tijdens het squashen. Sla de ballen nog harder en sneller door het lichte gewicht. Ervaar daarnaast veel stabiliteit met dit racket doordat die extra stevig is gemaakt.

Verder heb je 2 jaar garantie op dit squashracket, mocht die stuk gaan.

Voordelen UNSQUASHABLE INSPIRE T1000 

 • Hoge stevigheid en 2 jaar garantie
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Hoge comfort
 • Licht racket

Nadelen UNSQUASHABLE INSPIRE T1000

 • Geen hoes meegeleverd

2. Dunlop starterskit squashrackets

Dunlop starterskit squashrackets

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben je nou een beginner en wil je samen met iemand de sport beoefenen? Dan is deze Dunlop starterkit voor het squashen écht perfect. In de set zitten namelijk twee identieke rackets, voor jou en de ander. Je krijgt er dan ook nog twee ballen bij zodat je in principe direct kan gaan beginnen met sporten.

Maar ook wanneer je een beginner bent kan het fijn zijn om twee rackets in je bezit te hebben. De rackets zijn misschien wat aan de dure kant, maar daar krijg je dan ook een goede kwaliteit voor terug. Zo is de greep extra comfortabel waardoor jij optimaal presteert tijdens het sporten.

Voordelen Dunlop starterskit squashrackets

 • Je krijgt maar liefst twee identieke rackets
 • Optimale prestaties door de comfortabele handgreep
 • Bij de rackets krijg je gratis squash ballen

Nadelen Dunlop starterskit squashrackets

 • Ietwat aan de dure kant

3. Squashset SR 130 met 2 rackets

Squash set Wallbreaker 165 Club (2 rackets en 1 bal met rode stip)

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit? Kijk dan niet verder. Deze squash set is namelijk perfect! Voor de relatief lage prijs scoor je een geweldige squashset. De squashset SR 130 bevat maar liefst twee rackets, een handige opbergtas én een squash bal.

Zo kan je dus eigenlijk direct van start gaan. Daarnaast zien de rackets er ook nog eens mooi uit. Da's ook weer mooi meegenomen (letterlijk). Verder hebben de rackets een hoge swingweight waardoor jij met extra veel kracht kan slaan. En dan heeft de opbergtas zelfs een verstelbare draagriem.

Voordelen Squashset SR 130 met 2 rackets

 • Hoge swingheight zorgt vpor extra veel kracht tijdens het slaan
 • Wordt geleverd met een opbergtas inclusief verstelbare draagriem
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Squashset SR 130 met 2 rackets

 • Handgreep is iets minder comfortabel

4. Squashracket Power 145

Squashracket Power 145

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Over een goed design gesproken: dit Squashracket Power 145 is hartstikke slim ontworpen. Je merkt dat over alles tot in de puntjes is nagedacht. En dat levert jou weer een zeer groot voordeel op. Zo is het frame gemaakt van high modulus-carbon en dikkere steel.

Dit geeft jou de optimale sportervaring. Daarnaast heeft het handvat een ergonomische greep voor extra veel comfort tijdens het sporten. Al met al is dit squashracket perfect om jouw sportprestaties te optimaliseren.

Voordelen Squashracket Power 145

 • Het frame is gemaakt van high modulus-carbon en een dikkere steel
 • Handvat heeft een ergonomische greep voor optimale sportprestaties
 • Heeft een zeer hoge wendbaarheid

Nadelen Squashracket Power 145

 • Beter geschikt voor beginners dan gevorderden

5. Squashracket SR 160 2019

Squashracket Wallbreaker 155

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Design

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Het racket dat de laatste plek in de top vijf wist te bemachtigen is dit Squashracket SR 160 2019. Dit racket is perfect voor iedereen met net een iets minder groot budget. Zo zorgt het verlengde blad (500 cm²) ervoor dat kleine foutjes gecorrigeerd worden en betere off-center hits.

Daarnaast is de bumper speciaal ontwikkeld om het racket beter bestand te maken tegen schokken. Op die manier kan jij optimaal presteren tijdens het sporten. En dat allemaal dan ook nog eens voor zo'n lage prijs. 

Voordelen Squashracket SR 160 2019

 • Het verlengde blad zorgt ervoor dat kleine foutjes gecorrigeerd worden
 • Speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen schokken
 • Te koop voor een vrij lage prijs in verhouding met soortgelijke squashrackets

Nadelen Squashracket SR 160 2019

 • Wordt geleverd zonder accessoires zoals een bal of opbergtas

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel squash rackets hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten squash rackets getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de squash rackets op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste squash rackets op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>