Laatste update: augustus 2022

Door: Sam

Best Geteste Smartwatch met Belfunctie

One2track Connect Go

De One2track Connect Go is de beste smartwatch met belfunctie 2022, vanwege het ongeëvenaarde gebruiksgemak en de vele mogelijkheden.

Ondanks de lage prijs kun je met deze One2track Connect Go smartwatch je kinderen bellen, berichtjes sturen en hun live-locatie ophalen. Ook voor je kind zijn er een hoop voordelen: de One2track Connect Go heeft een SOS-knop in geval van nood, en is volledig in het Nederlands zodat je kind geen lastige Engelse woorden hoeft te leren.

Dankzij de batterijduur van 3 dagen ben je altijd met je kind in contact en hoef je je nooit meer zorgen te maken als ze van huis zijn. Vind de beste prijs via de rode knop hieronder!

Een smartwatch is voor volwassenen een handige aankoop. Je kan namelijk makkelijker je telefoon opnemen waardoor je nooit meer belangrijke info hoeft te missen. Ook voor kids zijn er bepaalde producten die de opvoeding makkelijker én veiliger maken. Bijvoorbeeld een smartwatch met belfunctie. Veel van deze smartwatches hebben features die iedere ouder zal verwelkomen, zoals een GPS-tracker, stappenteller en alarmfunctie in het geval van nood.

Door al deze verschillende mogelijkheden struikel je online over de honderden smartwatch met belfunctie aanbiedingen. Welke smartwatch met belfunctie is het beste voor jou of je kind? In onze smartwatch met belfunctie test hebben we dit voor je uitgezocht. We testten de vijf beste smartwatches met belfunctie en de resultaten van deze test lees je op deze pagina. Je weet zodadelijk precies waar je op moet letten en wat je kunt verwachten van een goede smartwatch met belfunctie!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

37

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Smartwatches met Belfunctie

Beste koop smartwatch met belfunctie
1.  One2track Connect Go

Beste smartwatch met belfunctie voor kids
2. VUBIO Kinder Smartwatch

Beste premium smartwatch met belfunctie voor kids 
3. Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctie

Beste smartwatch met belfunctie voor volwassenen
4. DrPhone GTE3 Smart Metalen Smartwatch Met belfunctie

Beste sporthorloge met belfunctie
5. HOCO Y9 Smartwatch

Top 10 beste Smartwatches met Belfunctie

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Smartwatches met Belfunctie.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Smartwatch met Belfunctie?

Het is lastig om de beste smartwatch met belfunctie voor jou of je kind te kiezen, zonder wat voorkennis over smartwatches. De onderstaande vier punten zijn naar onze mening de belangrijkste dingen om op te letten als je een smartwatch met belfunctie kopen gaat. Als je dit goed doorleest weet je zometeen zelf welke smartwatch met belfunctie het beste is, en hoef je niet meer blind te kijken naar de beste smartwatch met belfunctie volgens de consumentenbond.

Berichten lezen

Alle smartwatches in onze top 5 hebben een belfunctie, maar ook berichtjes ontvangen op je smartwatch kan handig zijn. Bijvoorbeeld als je wil weten hoe laat je kind thuis komt, of als iemand de telefoon niet opneemt. Natuurlijk kun je een smartwatch met belfunctie ook zelf gebruiken om berichtjes op te lezen, wat veel tijd kan besparen.

GPS

Veel smartwatches met belfunctie hebben een aantal veiligheidsfuncties die goed van pas komen, zeker als je op kinderen moet letten die buitenshuis aan het spelen zijn. Denk aan een GPS-functie die de precieze locatie aangeeft. Als je bang bent dat je kinderen ooit te ver van huis geraken, kun je een oogje in het zeil houden zonder de deur uit te hoeven.

SOS-knop

Ook een SOS-knop is een handig extraatje voor op je smartwatch. Zo'n knop kun je meestal naar wens instellen. Zo stuurt hij automatisch een SOS-bericht naar je favoriete contacten, zoals je vriend(in) of je vader en moeder. 

Batterijduur

Die functies zijn allemaal erg handig, maar alleen als de batterij niet binnen een paar uur leeg gaat! Veel smartwatches hebben een batterijduur van een paar dagen. Let er wel op dat de batterij bij intensief gebruik, bijvoorbeeld realtime GPS-tracking, sneller leeg zal gaan.


Wat is de beste Smartwatch met Belfunctie van 2022? 

Een smartwatch met belfunctie kopen in 2022? Dan kom je voor een lastige keuze te staan. Smartwatches met belfunctie voor kids of gewoon voor jezelf zijn in overvloed te vinden op het internet. Lees onze top 5 van de beste smartwatches met belfunctie hieronder goed door, en ontdek welke smartwatch het beste is voor jou of je kids!

1. One2track Connect Go

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De One2track Connect Go is de beste smartwatch met belfunctie 2022, vanwege het ongeëvenaarde gebruiksgemak en de vele mogelijkheden. Ondanks de lage prijs kun je met deze One2track Connect Go smartwatch je kinderen bellen, berichtjes sturen en hun live-locatie ophalen.

Ook voor je kind zijn er een hoop voordelen: de One2track Connect Go heeft een SOS-knop in geval van nood, wat goed van pas zou komen als je kind zich bezeert of misschien de weg naar huis niet meer kan vinden. Hij is volledig in het Nederlands in te stellen zodat je kind geen lastige Engelse woorden hoeft te leren.

Dankzij de batterijduur van 3 dagen ben je altijd met je kind in contact en hoef je je nooit meer zorgen te maken als ze van huis zijn. De One2track Connect Go is door al deze dingen de beste koop smartwatch met belfunctie voor je kinderen. Vind de beste prijs via de rode knop!

Voordelen One2track Connect Go

 • Lange batterijduur
 • SOS-knop
 • Belfunctie werkt erg makkelijk
 • Volledig in het Nederlands

Nadelen One2track Connect Go

 • Batterijduur wordt veel korter bij intensieve GPS-tracking

2.  VUBIO Kinder Smartwatch

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ook graag een goede smartwatch met belfunctie voor kids kopen, maar besteed je liever niet al te veel geld? Dan kunnen we de VUBIO Kinder Smartwatch enorm aanraden! Dit innovatieve product kost maar een paar tientjes en het zal je verbazen hoeveel nuttige snufjes er aan dit product verbonden zijn.

Zo krijg je bij de VUBIO Kinder Smartwatch een gratis simkaart, waar je een 4G-abonnement bij kunt aanschaffen. Hiermee weet je zeker dat je kind altijd en overal verbinding heeft met het internet. Het tracken van een locatie is hiermee enorm makkelijk geworden, en de GPS werkt op enkele meters precies. Ook kun je niet alleen bellen met de VUBIO Kinder Smartwatch, maar zelfs een videogesprek aangaan! Zo kun je je kind face to face vertellen dat het avondeten klaar is, en kan hij of zij laten zien wat voor episch zandkasteel ze hebben gebouwd aan het strand. Allemaal terwijl jij lekker thuis zit.

Naast de vele veiligheidsopties zoals GPS en een SOS-knop kan je kind zich bij verveling ook vermaken met een aantal leuke spelletjes. Ook ziet het horloge er stoer uit, en is hij in drie leuke kleuren verkrijgbaar. 

Voordelen VUBIO Kinder Smartwatch

 • GPS
 • SOS-knop
 • Videobellen is mogelijk
 • Gratis SIM-kaart

Nadelen VUBIO Kinder Smartwatch

 • 4G abonnement nodig voor de meeste functies

3. Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctie

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Voor een smartwatch met belfunctie die je meerdere dagen kunt gebruiken zonder op te hoeven laden, raden we de Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctiee aan. Dit is een stijlvol horloge die in een mannelijke én vrouwelijke kleur beschikbaar is, zodat je kids altijd tevreden zullen zijn met de kleur.

De Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctie is voorzien van een aantal handige snufjes. Met de 3MP camera kun je foto's maken en videobellen met je kids. Handig als je ze even wat moet laten zien of gewoon gezellig wil kletsen als ze bij opa en oma logeren, bijvoorbeeld. Ook deze smartwatch heeft een SOS-knop waardoor hij altijd een noodsignaal kan verzenden naar vooraf ingestelde contacten.

Je kan de Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctie verbinden met een 4G-netwerk, waar wel een simkaart voor nodig is. Dit maakt het mogelijk om noodsignalen te versturen, maar ook videobellen. Je krijgt als ouder zelfs toegang tot de stappenteller in de smartwatch, waardoor je kan meten hoeveel calorieën je kind verbrandt en of hij wel goed zijn best doet tijdens de gymles. Ondanks de grote hoeveelheid functies is de gemiddelde batterijduur ongeveer vijf dagen!

Voordelen Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctie

 • Vijf dagen batterijduur
 • Videobellen en foto's maken
 • 4G-verbinding mogelijk
 • SOS-knop

Nadelen Nuvance 4G Kinder Smartwatch met Belfunctie

 • Geen simkaart inbegrepen

4. DrPhone GTE3 Smart Metalen Smartwatch Met belfunctie

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Zoek je een smartwatch met belfunctie voor jezelf, of als cadeautje voor iemand anders? Dan zoek je natuurlijk geen kinder smartwatch, en kunnen we de DrPhone GTE3 Smart Metalen Smartwatch voor je aanbevelen!

De DrPhone GTE3 Smart Metalen Smartwatch is een smartwatch voor volwassenen. Hiermee kun je dus veel meer dan een smartwatch voor kids. Zo maak je gebruik van een slaapmonitor, waardoor je inzichten krijgt in je slaappatronen. Ook kun je een ECG meting doen om je hartactiviteit te tracken, en houd je je prestaties tijdens verschillende sporten bij. 

Door je Android- of iPhone telefoon te verbinden met de DrPhone GTE3 Smart Metalen Smartwatch, kun je je contacten synchroniseren en mensen bellen vanaf je horloge. Zo is het ineens geen probleem om tijdens het hardlopen alsnog bereikbaar te blijven. Ook is de DrPhone GTE3 Smart Metalen Smartwatch voorzien van een stopwatch, een rekenmachine, en kun je er muziek mee luisteren.

Voordelen DrPhone GTE3 Smart Metalen Smartwatch Met belfunctie

 • Smartwatch met belfunctie voor volwassenen
 • Veel sport- en fitness opties
 • Muziek luisteren vanaf je horloge
 • Overige tools zoals rekenmachine en stopwatch

Nadelen DrPhone GTE3 Smart Metalen Smartwatch Met belfunctie

 • Batterijduur is iets minder (2 dagen)

5. HOCO Y9 Smartwatch

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De HOCO Y9 Smartwatch is een iets robuuster model, waar je dan ook veel features voor terug krijgt. Dit horloge is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan gebruikt worden om allerlei fitnessactiviteiten te tracken. Zoals je op de foto ziet, kun je enorm veel inzichten in je gezondheid krijgen op de homescreen van je horloge. Zo zie je je hartslag, stappenteller, informatie over het weer, hoeveel calorieën je hebt verbruikt, en jawel, zelfs de tijd!

Dit drukke, maar informatieve horloge heeft ondanks de constante tracking van je gezondheid een batterijduur van zo'n zeven dagen. Met dit horloge kun je muziek afspelen tijdens het sporten, zodat je geen telefoon in je broekzak mee hoeft. Je kan kiezen uit 13 verschillende workouts om te tracken. Daarnaast herinnert dit horloge je er af en toe aan dat je al lang stil zit. Zo stimuleert de HOCO Y9 Smartwatch je om meer te bewegen.

Sporten is niet het enige wat belangrijk is voor je gezondheid. Je kan ook je menstruatiecyclus bijhouden met de HOCO Y9 Smartwatch, en je hartslag, bloeddruk en slaapritme bijhouden. Die inzichten krijg je allemaal op je horloge te zien. Super handig als partner bij het sporten, zeker als je bereikbaar wil blijven voor vrienden of familie- dat zonder dat je de afleiding van je telefoon bij je hebt!

Voordelen HOCO Y9 Smartwatch

 • Superhandig sporthorloge met veel tracking opties
 • Belfunctie om bereikbaar te blijven zonder telefoon bij je te hebben
 • Veel relevante informatie op je pols

Nadelen HOCO Y9 Smartwatch

 • Geen videoverbinding mogelijk

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel smartwatches met belfunctie hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten smartwatches met belfunctie getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de smartwatches met belfunctie op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste smartwatches met belfunctie op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>