fbpx

Publicatie datum: 13 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste Snurkbeugel

mr antisnurk reviews

Mr Antisnurk snurkbeugel

Ben jij opzoek naar een heerlijke en lange nachtrust zonder gesnurk? Dan zit je bij dit artikel goed! Na lang wachten zijn de test resultaten van de snurkbeugel test bekend waarbij de snurkbeugel van Mr Antisnurk is bekroond tot de beste snurkbeugel 2023. Zeg maar gedag tegen het gesnurk van jou of je partner!

Deze beugel zeer effectief om het snurken tegen te gaan, vandaar dat de producent je ook aanbied om deze 7 dagen te proberen. Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug! Wij zijn echter erg onder de indruk van dit product, en als we kijken naar de Mr Anti Snurk reviews van bestaande klanten zijn we niet de enigen.

Wil je meer weten over de beste snurkbeugel van 2023? Klik dan op de button hieronder!

Een goede nachtrust zorgt voor een hogere kwaliteit van het leven, het is erg vervelend als je zelf snurkt of last hebt van het luidruchtige gesnurkt van je partner. Hier heeft niemand baat bij, je komt moeilijker inslaap of je bouwt irritaties op die je richt aan het adres van je partner. Wij zien steeds vaker vragen ten aanzien van dit onderwerp aan bod komen, natuurlijk streven we er altijd naar om onze lezers zo goed mogelijk te helpen en om deze reden hebben we een snurkbeugel test 2023 uitgevoerd.

In deze test hebben we tientallen verschillende beugels getest en beoordeeld aan de hand van een paar belangrijke criteria. Hieruit is een top 5 lijst gekomen die we graag uitgebreid met je doornemen. Verder geven we een paar handige tips weg waarop je moet letten bij de aankoop van een goede snurkbeugel. Hier is het belangrijk dat je niet meteen gaat voor de beste snurkbeugel aanbieding maar dat je elke optie goed overweegt zodat je de plank nooit misslaat.

Ben jij benieuwd naar de testresultaten en onze top 5 lijst? Lees dan gauw verder. We zijn ontzettend benieuwd voor welke snurkbeugel jij bent gegaan!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

30

Uur onderzoek gedaan

37

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Snurkbeugels

mr antisnurk reviews

Beste koop snurkbeugel
1. Mr Anti Snurk

Zeer goede snurkbeugel
2. Dr Breathe Well

Antisnurkmiddel - Mr Sleep® Snurkbeugel PRO

Beste snurkbeugel op maat
3. Antisnurkmiddel - Mr Sleep® Snurkbeugel PRO

Antisnurkmiddel - BocaVid® Pro Anti-snurk beugel

Beste snurkbeugel tandenknarsen
4. Antisnurkmiddel - BocaVid® Pro Anti-snurk beugel

Antisnurkmiddel - Extra compact Anti Snurk Bitje Wit incl. reinigingstabletten

Beste budget snurkbeugel
5. Antisnurkmiddel - Extra compact Anti Snurk Bitje Wit incl. reinigingstabletten

Top 10 Beste Snurkbeugels

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 snurkbeugels . Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit de snurkbeugel test 2023. Het is toch aan te raden om onze Top 5 door te nemen.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Snurkbeugel?

Wat is een goede snurkbeugel en waar moet je op letten bij je aankoop? Misschien heb je tot kort geleden nog nooit van een snurkbeugel gehoord of vind je het lastig om de juiste beslissing te maken. Om jullie zo goed mogelijk aan de beste snurkbeugel te helpen hebben we hieronder een paar belangrijke criteria opgesomd die je kunnen helpen in je koopoverweging.

Deze criteria lijken sterk op de beste snurkbeugel volgens de consumentenbond en deze hebben wij zelf ook gebruikt in de snurkbeugel test. Door hier aan te denken voordat je een aankoop verricht, verklein je de kans op een misskoop en haal je de meeste geschikte koop in huis.

Pasvorm

Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de pasvorm van je snurkbeugel. Om te voorkomen dat de desbetreffende snurkbeugel niet in je mond past is het aan te raden om er een aan te schaffen die vervormbaar is. Zo kan de beugel zich precies aanpassen aan je mond en het gebit waardoor de beugel altijd comfortabel te dragen is. 

Bij een vervormbare snurkbeugel plaats je voor het gebruik eerst je gebit in de beugel en laat je het koude water daarna de vorm sealen zodat de beugel niet terug kan springen naar zijn oude staat.

Veiligheid

Naast de pasvorm speelt de veiligheid ook een belangrijke rol, je plaatst de beugel immers voor een langdurige periode in je mond. Hierbij is het van cruciaal belang dat de beugel geen schadelijke stoffen bevat die schadelijk zijn voor je gezondheid. 

Vaak wordt de veiligheid van de snurkbeugel bevestigd met het kenmerk " 100% BPA vrij " wat betekent dat de snurkbeugel veilig, duurzaam en effectief is in gebruik.

Hygiëne

Ten slotte is het handig om rekening te houden met enkele hygiëne voorschriften, Doordat je de snurkbeugel voor een lange opeenvolgende periodes in je mond plaatst is het belangrijk dat je na het gebruik de snurkbeugel goed reinigt en ontdoet van alle bacteriën.

Wij geven als handige tip mee om te kijken of jouw snurkbeugel komt met reinigingstabletten. Deze tabletten zorgen ervoor dat je vrijwel alle bacteriën om de beugel eenvoudig kunt verwijderen.


Wat is de beste Snurkbeugel van 2023? 

Wat is de beste snurkbeugel? Nu we eindelijk zijn aangekomen bij de test resultaten worden de beste snurkbeugel uitgebreid toegelicht aan de hand van een top 5 lijst. Elke slaper heeft andere wensen en behoeftes, om deze reden zijn de snurkbeugels in verschillende categorieën geplaatst zodat niemand teleurgesteld deze pagina verlaat. 

Elke snurkbeugel wordt eerst kort geïntroduceerd waarna de voor en nadelen op een rijtje worden gezet zodat je een helder overzicht krijgt van elke item in deze lijst. Daarnaast hebben we in de onderstaande sectie de belangrijkste beoordelingscriteria en de eindbeoordelingen weergegeven die zijn gebaseerd op de test resultaten, externe reviews en gebruikers ervaringen van consumenten die jou voor gingen.

1. Mr Anti snurk - Anti snurk beugel

mr antisnurk reviews

9.4

Eindbeoordeling

Effect

8.8

Pasvorm

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Snurkbeugel kopen? De beste snurkbeugel van 2023, de Mr Anti-Snurk is als beste uit de test gekomen!

Hoewel er veel producten te vinden zijn op het internet, zijn er maar een paar specialisten die al jaren bezig zijn om hun product te perfectioneren. Mr Anti-Snurk is hier absoluut een uitzondering op. Geen rare trucjes of andere vage redenen waarom het product zou werken. Mr Anti Snurk verhelpt snurken doordat hij je onderkaak tijdens het slapen in positie houdt of zelfs iets naar voren dwingt. Hierdoor wordt de luchtweg vrijgehouden en stop je met snurken. Heel simpel maar ook heel erg effectief.

De werking is dan ook wetenschappelijk getest door het National Center for Biotechnology Information. Het NCBI is een internationaal gerenommeerd onderzoeksbureau. Uit hun onderzoek bleek dat bij meer dan 90% deze snurkbeugel hielp tegen het snurken! In de huidige Mr Anti snurk ervaringen lezen we veel positieve reacties. Wel geven sommigen aan dat het de eerste dagen nog even wennen is om met de anti snurk beugel in te slapen, maar dat dit gauw went.

Twijfel je nog? Probeer het zelf 7 dagen uit. Mocht je niet tevreden zijn ontvang je gewoon je geld terug. 

Voordelen Mr Anti snurk - Anti snurk beugel

 • Mr Anti snurk is al jaren gespecialiseerd in producten tegen snurken
 • Wetenschappelijk getest door het NCBI
 • Niet tevreden =. geld terug garantie

Nadelen Mr Anti snurk - Anti snurk beugel

 • Beugel voelt een beetje onwennig de eerste 2 nachten

2. Dr. Breathe Well (inclusief gratis snurkpleisters en neusspreiders)

8.9

Eindbeoordeling

Effect

8.9

Pasvorm

8.6

Prijs / kwaliteit

9.3

Als je tweede topper in deze lijst hebben we een unieke snurkbeugel set die wordt geleverd met 30 anti snurk pleisters en 8 neusspreiders! We hebben het natuurlijk over de snurkbeugel van Dr Breathe Well. Dr Breathe Well doet er alles aan om te zorgen dat jij weer lekker kunt slapen, zonder je partner wakker te maken.

Het anti snurk bitje zelf doet bij de meeste mensen al zijn werk, maar in sommige gevallen kun je de meegeleverde neusspreiders erbij gebruiken. Deze zorgen ervoor dat je meer lucht binnenkrijgt waardoor je dus minder of helemaal niet meer gaat snurken! Voor een echte wellness ervaring kun je het anti snurk bitje zelfs combineren met de beste aroma diffuser!

Naast dat dit product zijn werk goed doet, is er ook gedacht aan de veiligheid en het gebruiksgemak. Deze snurkbeugel is namelijk BPA- en LATEX-vrij en eenvoudig schoon te maken. Het bitje is dusdanig gemaakt dat het bij meer dan 94% van de mensen goed past!

Voordelen Dr. Breathe Well (inclusief gratis snurkpleisters en neusspreiders)

 • Inclusief gratis anti surk neuspleisters en neusspreiders
 • Veilig (BPA- en LATEX-vrij)
 • Universeel gebitsformaat

Nadelen Dr. Breathe Well (inclusief gratis snurkpleisters en neusspreiders)

 • Niet geschikt voor mensen met een kunstgebit
 • Niet geschikt voor mensen met slaapapneu

3. Antisnurkmiddel - Mr Sleep® Snurkbeugel PRO

Antisnurkmiddel - Mr Sleep® Snurkbeugel PRO

8.6

Eindbeoordeling

Effect

8.2

Pasvorm

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar de beste snurkbeugel die geheel op jouw gebit is afgesteld. Dan ben je opzoek naar de  Antisnurkmiddel - Mr Sleep® Snurkbeugel PRO! Nu in een nieuw jasje gestoken garandeert het nieuwe ontwerp direct effectieve resultaten. 

In plaats van de luchttoevoer van de neusgaten vrij te houden, houdt deze snurkbeugel de kaken omhoog waardoor het snurken wordt tegengegaan. Naast het veilige en BPA vrije ontwerp is deze snurkbeugel exact op de maat af te stellen waarbij je na een paar nachtjes wennen de snurkbeugel bijna niet eens meer voelt zitten. Zo profiteer je van een maximaal draagcomfort.

Daarnaast komt deze snurkbeugel met een handige opbergcase waardoor je de beugel gemakkelijk mee kan nemen op reis en bied Mr Sleep een 100% procent tevredenheidsgarantie. Mocht je toch niet tevreden zijn krijg je je geld gewoon terug! Helaas komt dit artikel zonder additionele anti-snurk accessoires. 

Voordelen Antisnurkmiddel - Mr Sleep® Snurkbeugel PRO

 • Exact op maat verstelbaar
 • Nieuwe pro design
 • Veilig & BPA vrij
 • Inclusief opbergcase

Nadelen Antisnurkmiddel - Mr Sleep® Snurkbeugel PRO

 • Wordt geleverd zonder additionele anti-snurk accessoires 

4. Antisnurkmiddel - BocaVid® Pro Anti-snurk beugel

Antisnurkmiddel - BocaVid® Pro Anti-snurk beugel

8.5

Eindbeoordeling

Effect

9.0

Pasvorm

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Het is niet fijn als je naast snurken ook nog eens last hebt van tandenknarsen. Op de vierde plek hebben we om deze reden ook de Antisnurkmiddel - BocaVid® Pro Anti-snurk beugel geselecteerd die naast een anti-snurk beugel prima te gebruiken is als een anti-tandenknars bitje!

Deze klinisch geteste snurkbeugel is eenvoudig te gebruiken en zeer effectief voor zware snurkers. Hierdoor verbeter je niet alleen de slaapkwaliteit maar werk je ook aan je gezondheid en het humeur (van je partner). Wanneer je niet geheel tevreden bent met het formaat van de snurkbeugel kun je deze eenvoudig opnieuw afstellen.

Tevens is ook dit artikel veilig te gebruiken en geheel BPA vrij zoals ieder artikel in deze top 5 lijst. Helaas wordt ook dit artikel geleverd zonder extra anti-snurk accessoires. 

Voordelen Antisnurkmiddel - BocaVid® Pro Anti-snurk beugel

 • Multifunctioneel te gebruiken als anti-tandenknars bitje
 • Zeer effectief voor zwaardere snurkers
 • Geheel veilig te gebruiken en BPA vrij

Nadelen Antisnurkmiddel - BocaVid® Pro Anti-snurk beugel

 • Wordt geleverd zonder additionele anti-snurk accessoires 

5. Antisnurkmiddel - Extra compact Anti Snurk Bitje Wit incl. reinigingstabletten

Antisnurkmiddel - Extra compact Anti Snurk Bitje Wit incl. reinigingstabletten

8.1

Eindbeoordeling

Effect

8.4

Pasvorm

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Heb jij enorm veel last van je gesnurkt of het gesnurk van je partner en zit je aan een beperkt budget gebonden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Als laatste maar zeker niet de minste snurkbeugel hebben we de Antisnurkmiddel - Extra compact Anti Snurk Bitje Wit incl. reinigingstabletten geselecteerd in onze top 5 lijst. 

Deze zachte maar stevige snurkbeugel is licht van gewicht en voorzien van alle gebruiksgemakken die de bovenstaande beugels in deze top 5 ook over beschikken! Door de scherpe prijs is dit de beste snurkbeugel aanbieding in die je kan vinden in deze categorie die ook nog is voorzien van een hoge kwaliteit. 

Wat deze snurkbeugel uniek maakt is dat het design is voorzien van een speciaal gaat waardoor je makkelijker adem kan halen. En dat deze snurkbeugel wordt geleverd met reinigingstabletten waarmee je na het gebruik de beugel eenvoudig kunt ontzien van alle bacteriën.

Tevens wordt deze snurkbeugel geleverd met een handige opbergcase waardoor je de Antisnurkmiddel - Extra compact Anti Snurk Bitje Wit incl. reinigingstabletten gemakkelijk kunt mee nemen op reis. Helaas moeten we er wel bij vermelden dat je gebit wel even moet wennen voordat het gewenste comfort bereikt kan worden.

Voordelen Antisnurkmiddel - Extra compact Anti Snurk Bitje Wit incl. reinigingstabletten

 • Zeer voordelige prijs
 • Hoogstaande kwaliteit
 • Uniek design
 • Inclusief reinigingstabletten

Nadelen Antisnurkmiddel - Extra compact Anti Snurk Bitje Wit incl. reinigingstabletten

 • Eeven wennen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel snurkbeugels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten snurkbeugels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de snurkbeugels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste snurkbeugels op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>