fbpx

Publicatie datum: 26 maart, 2022

Door: Thea

Best Geteste Sensor Prullenbak 

Best geteste Sensor Prullenbak

Homra FONIX Sensor Prullenbak

Wil jij een nieuwe moderne prullenbak kopen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij hebben namelijk de sensor prullenbak test uitgevoerd en de Homra FONIX Sensor Prullenbak is als best getest eruit gekomen. Het heeft een inhoud van 40 liter en het gaat open zonder dat je het hoeft aan te raken.

Dat is heel erg hygiënisch en het gaat dan open als je 15 centimeter ervan af staat. Na 5 seconden gaat de prullenbak weer automatisch dicht. In deze automatische prullenbak zit ook nog een binnenring waar je de vuilniszak plaatst!

Wil jij meer weten over dit product? Klik dan op de button hieronder!

Een prullenbak is een product dat iedereen een keer moet aanschaffen. Je moet namelijk alle viezigheid weggooien in een prullenbak. Ze gaan best lang mee en daarom is het van belang om een goede aan te schaffen. Het mag niet lekken en er moet genoeg in kunnen. 

Daardoor hoef je elke dag naar buiten om de vuilnis weg te gooien. Tegenwoordig heb je ook sensor prullenbakken. Deze prullenbakken gaan automatisch open zonder ze aan te raken. Dat is goed voor de hygiëne. Ze kunnen best prijzig zijn en daarom is het belangrijk om een goede sensor prullenbak te kopen.

Maar wat is de beste sensor prullenbak? Dat is een goede vraag en wij hebben verschillende producten getest om hierachter te komen. Uiteindelijk hebben we een Top 5 gemaakt van de beste producten. Die staan hieronder in het artikel en bij elk product staat een korte review. Dit is weer aangevuld met voor- en nadelen.

Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

27

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Sensor Prullenbakken

Best geteste Sensor Prullenbak

Beste Koop Sensor Prullenbak
1.  Homra FONIX Sensor Prullenbak

Homra NEXO Afvalscheiding Sensor Prullenbak Zwart 72 Liter - 3 vakken - 2x12L + 48L - Infrarood Sensor - Design Trio Afvalemmer

Beste Sensor Prullenbak Scheiden
2. Homra NEXO Afvalscheiding Sensor Prullenbak

StangVollby Halden Prullenbak met Sensor - 60 L - Zwart - Afvalscheiding Vuilbak - RVS - 4 vakken - Automatisch Lucht Filter

Beste Design Sensor Prullenbak
3. StangVollby Halden Prullenbak met Sensor

StangVollby Lunden Prullenbak Afvalscheiding 3 Vakken - 72 Liter (2x12+48L) Design Trio Afvalemmer RVS

Beste Sensor Prullenbak Kantoor
4. StangVollby Lunden Prullenbak Afvalscheiding

Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand

Beste Sensor Prullenbak 40 Liter
5. Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand

Top 10 Beste Sensor Prullenbakken

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste sensor prullenbakken. De Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit de sensor prullenbak test 2023!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Sensor Prullenbak?

Een prullenbak koop je niet vaak. Dat komt omdat ze lang meegaan en je ongeveer 1 keer per 5 jaar een prullenbak koopt. Daarom is is het belangrijk om goede research te doen. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop? En wat is de beste sensor prullenbak volgens de consumentenbond?

Dat zijn vragen die we vaak voorbij zien komen. Daarom hebben we ook dit artikel geschreven en hieronder hebben we een aantal punten op een rijtje gezet. Deze punten moet je meenemen bij kopen van een sensor prullenbak. Het zorgt ervoor dat de kans op een miskoop kleiner is.

Vakken

Een prullenbak met sensor heeft vaak maar 1 groot vak. Daar kan je alles in gooien. Maar je kan ook een prullenbak nemen met meerdere vakken. Op deze manier kan je gaan recyclen. Deze vakken kunnen in het hoofdvak zijn maar je hebt ook prullenbakken die onderin nog extra lades hebben. Dit kan best overzichtelijk zijn. Daarom raden we aan om er naar te kijken als je geïnteresseerd bent.

Inhoud

Daarnaast is het belangrijk om naar de inhoud te kijken. Het is handig om eerst te kijken naar je eigen huishouden. Als je een huishouden van 2/3 personen hebt raden we aan om voor een inhoud van 30 liter te gaan. Is je huishouden groter? Dan moet je toch echt kijken naar een inhoud van 40 liter of hoger. Op deze manier hoef je niet elke dag de vuilnis buiten te zetten.

Merk

Er zijn verschillende merken die sensor prullenbakken produceren. Dit zijn vaak bekende merken die al meer ervaringen hebben met prullenbakken. Maar je hebt ook nog redelijk onbekende merken die heel erg goed zijn. Het is in ieder geval belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het merk. Dan weet je ook vaak wat je krijgt als je een sensor prullenbak koopt.

Ontwerp

Het laatste belangrijke punt is het ontwerp. Dit kan voor elk persoon weer anders zijn. Iedereen heeft namelijk z'n eigen smaak. Kies vooral iets dat bij je omgeving past. Plaats je de prullenbak in huis? Probeer het dan te combineren met de muur en vloer. Als je het op een kantoor plaatst geldt hetzelfde. Probeer het jezelf in te beelden om het zo gemakkelijker te maken. 


Wat is de beste Sensor Prullenbak van 2023? 

Welke sensor prullenbak is het beste? Welke sensor prullenbak past het beste bij mij? We zijn eindelijk aangekomen bij de testresultaten en de top 5 selectie. Hieronder wordt elke prullenbak geïntroduceerd met een korte omschrijving. Hierin wordt duidelijk gemaakt voor welk type consument dit artikel interessant is. Verder worden de voor en nadelen tegenover elkaar afgewogen en kun je de belangrijkste beoordelingscriteria en de eindbeoordeling rechts zien.

We hopen jullie aan de hand van deze test zo goed mogelijk te begeleiden in eventuele toekomstige aankopen. Wij zijn zeer benieuwd welke sensor prullenbak het meest geschikt voor jou is!

1.  Homra FONIX Sensor Prullenbak

Best geteste Sensor Prullenbak

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

We hebben het net al over dit product gehad maar de Homra FONIX Sensor Prullenbak is de beste sensor prullenbak van 2023! Het is hiermee de beste koop die je kan hebben.

De Homra FONIX Sensor Prullenbak beschikt over een inhoud van 40 liter maar je kan het ook kopen met een inhoud van 50 liter. Daardoor is het uiterst geschikt voor een groot gezin. Het is een heel makkelijk concept. Als je er 15 centimeter vanaf staat hoef je alleen je hand voor de sensor te doen. Dan gaat het open en na 5 seconden sluit het weer. Het is dus heel simpel en iedereen kan er gebruik van maken.

Verder heeft het nog een speciale binnenring. Hier kan je de vuilniszak aan vast zetten. Op deze manier kan je alles netjes in de vuilniszak gooien en lekt er niets. Je kan er zelf voor kiezen om de prullenbak langer open te laten staan. Dan hoef je alleen maar op een knopje te drukken en het gaat weer dicht als je nog een keer erop drukt. Daardoor hoef je niet de hele tijd je hand voor de sensor te doen. Met de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is dit de beste sensor prullenbak aanbieding van de lijst.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Homra FONIX Sensor Prullenbak

 • Heeft inhoud van 40 en 50 liter
 • Kan het ook constant laten open staan
 • Mooi design
 • Gaat heel erg lang mee

Nadelen Homra FONIX Sensor Prullenbak

 • Alleen in 2 kleuren te verkrijgen

2. Homra NEXO Afvalscheiding Sensor Prullenbak

Homra NEXO Afvalscheiding Sensor Prullenbak Zwart 72 Liter - 3 vakken - 2x12L + 48L - Infrarood Sensor - Design Trio Afvalemmer

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wil jij afval scheiden en zoek je daarvoor de geschikte sensor prullenbak? Neem dan een kijkje bij de Homra NEXO Afvalscheiding Sensor Prullenbak!

Deze prullenbak is te verkrijgen in 9 verschillende kleuren. Daardoor past het uitstekend bij je huis of kantoor. De Homra NEXO Afvalscheiding Sensor Prullenbak heeft een inhoud van 72 liter. Dit betekent dat het geschikt is voor een groot huishouden en dat je heel lang met 1 vuilniszak doet. Het heeft ook nog een extra lekbakje. Dit zorgt ervoor dat de grond en prullenbak niet vies worden.

Daarnaast heeft het in totaal 3 vakken. Het heeft 1 hoofdvak waar je alles kan ingooien maar het heeft ook nog 2 kleinere vakken. Hierin kan je afval scheiden. Op deze manier help je mee aan een betere wereld! Wie wil dat nou niet? Het is nog een redelijk zware prullenbak. Hierdoor kan je gemakkelijk de vuilniszakken eruit halen. Het kan soms zijn dat de vuilniszak blijft haken maar dat is hier niet het geval.

Voordelen Homra NEXO Afvalscheiding Sensor Prullenbak

 • Verkrijgbaar in 9 kleuren
 • Beschikt over een extra lekbakje
 • Heeft 3 vakken

Nadelen Homra NEXO Afvalscheiding Sensor Prullenbak

 • Passen geen standaard zakken in

3. StangVollby Halden Prullenbak met Sensor

StangVollby Halden Prullenbak met Sensor - 60 L - Zwart - Afvalscheiding Vuilbak - RVS - 4 vakken - Automatisch Lucht Filter

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar een prullenbak met een mooi design? Neem dan de StangVollby Halden Prullenbak met Sensor! Deze kan je namelijk op meerdere plekken zetten.

De StangVollby Halden Prullenbak met Sensor is een hele moderne prullenbak. Het is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren: zwart, wit en grijs. De kans is groot dat het dus bij je huis past. Het grote voordeel is dat het een speciale ozon sterilisatie functie heeft. Dit betekent dat 90% van de bacteriën verwijderd worden. Daardoor wordt de hygiëne gewaarborgd en kan je met een goed gevoel door je huis lopen.

Verder is het nog makkelijk te gebruiken. Er zit namelijk een handgreep op zodat je het makkelijk kan verplaatsen. De wieltjes eronder zorgen ervoor dat je het makkelijk kan meenemen. Je kan de vuilniszakken er heel makkelijk uithalen. Dit komt ook omdat het een losse binnenemmer heeft Daardoor kan je het goed verwisselen en valt er geen troep uit. Kortom, een mooie prullenbak die heel erg hygiënisch is.

Voordelen StangVollby Halden Prullenbak met Sensor

 • Komt geen geur uit
 • Duurzaam RVS
 • Makkelijk te 'installeren'

Nadelen StangVollby Halden Prullenbak met Sensor

 • Geen anti-slip onderkant

4. StangVollby Lunden Prullenbak Afvalscheiding

StangVollby Lunden Prullenbak Afvalscheiding 3 Vakken - 72 Liter (2x12+48L) Design Trio Afvalemmer RVS

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb jij een mooi kantoor en wil je een sensor prullenbak kopen? Neem dan een kijkje bij de StangVollby Lunden Prullenbak Afvalscheiding. Dit is namelijk een stijlvol product.

De StangVollby Lunden Prullenbak Afvalscheiding heeft een inhoud van 72 liter! Dit betekent dat het geschikt is voor heel veel personen. Daarbij heeft het ook nog een simpel design. Je kan het daardoor goed op het kantoor plaatsen maar je kan het ook in een huis neerzetten. Ook beschikt het over 3 compartimenten. Deze compartimenten maken het makkelijk om afval te scheiden.

Het is een hele stevige prullenbak. Daardoor gaat het niet snel kapot en is het geurvrij. Je zal in het huis de vuilnis niet ruiken. Verder is het een makkelijk concept. Je hoeft alleen maar je hand voor de sensor te houden en de prullenbak gaat open. Hierdoor hoef je de prullenbak niet aan te raken en dat is goed voor de hygiëne. Je kan de sensor prullenbak ook nog in het grijs halen als je dat liever wil.

Voordelen StangVollby Lunden Prullenbak Afvalscheiding

 • Heeft een inhoud van 72 liter
 • Licht van gewicht en een hoge isolatie waarde
 • Heeft 3 compartimenten

Nadelen StangVollby Lunden Prullenbak Afvalscheiding

 • Niet waterdicht

5. Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand

Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste plek in de lijst is weggelegd voor de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand. Dit is de beste sensor prullenbak van 2023 met een inhoud van 40 liter!

De prullenbak heeft 2 verschillende vakken. Hierdoor kan je de afval scheiden. Het is geschikt voor 3/4 personen aangezien het een inhoud heeft van 40 liter. Met de infrarood sensor wordt de prullenbak geopend. Op deze manier kan je de handen schoonhouden en hoef je ze minder vaak te wassen. Verder beschikt het nog over een binnenemmer. Je kan het heel makkelijk leegt zodat de prullenbak schoon blijft,

Daarnaast heeft Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand nog een speciale Soft Close technologie. Hierdoor maakt de prullenbak heel weinig geluid als het dichtgaat. Daardoor kan je het op werk plaatsen zonder dat mensen er last van hebben. Een ander groot voordeel is de vorm van de prullenbak. Het is namelijk rechthoekig, Hierdoor kan je het makkelijk in een hoek plaatsen waardoor je meer ruimte hebt.

Voordelen Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand

 • Geschikt voor een huishouden van 3/4 personen
 • Heeft een handige uitneembare emmer
 • Past in de meeste keukens

Nadelen Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand

 • Duurste optie uit de lijst

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel sensor prullenbakken hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten sensor prullenbakken getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de sensor prullenbakken op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste sensor prullenbakken op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>