fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Thea

Best Geteste Glasreiniger

Best geteste Glasreiniger

Karcher reiniger glasreiniger vensterreiniger voor Window Vac reinigingsmiddel - 500ml -

Ben jij op zoek naar de beste glasreiniger van dit moment? Wij hebben het onderzocht en zijn tot verassende conclusies gekomen. Uit de testresultaten is gebleken dat de Karcher reiniger glasreiniger vensterreiniger voor Window Vac reinigingsmiddel - 500ml - de beste glasreiniger van dit moment is.

Dit super goed werkende reinigingsmiddel van Karcher zorgt er voor dat jij je glazen en ramen weer laat stralen als nooit tevoren. Met deze Karcher reinigingsmiddel voorkom jij strepen en krijg jij je glazen weer helder.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Vieze glazen... Het ziet er niet uit en iedereen irriteert zich eraan. Helaas komt het vaak genoeg voor. Ramen worden namelijk ontzettend snel vies en vooral tijdens de zomerdagen is dit goed te zien. De zon laat namelijk precies zien waar de vlekken zitten en waar niet.

Om dit te voorkomen is het nodig om regelmatig je ramen schoon te maken. Een klusje waar helemaal niemand op zit te wachten. Het komt dan ook nog eens regelmatig voor dat je moeite hebt gedaan om de ramen schoon te maken en bij het opdrogen alsnog vieze strepen of vlekken ziet.

Om dit te voorkomen heb jij een goedwerkende glasreiniger nodig. Gelukkig zijn er ontzettend veel verschillende glasreinigingsmiddeltjes. Maar wat is dan de beste optie? Je ontdekt het in dit artikel. Ook vertellen wij jou de belangrijkste punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een goede glasreiniger.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

31

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

60

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Glasreinigers

Best geteste Glasreiniger

Beste koop glasreiniger
1. Karcher reiniger glasreiniger vensterreiniger voor Window Vac reinigingsmiddel - 500ml -

Rain-X Rain-X - 200ml

Beste glasreiniger auto
2. Rain-X Rain-X - 200ml

Lenano Glas coating (250ml) - Nano coating glas / keramische tegels

Beste glasreiniger coating
3. Lenano Glas coating (250ml) - Nano coating glas / keramische tegels

Glassex Glas & Multi Schoonmaak Spray - 750ml x6

Beste glasreiniger streeploos
4. Glassex Glas & Multi Schoonmaak Spray - 750ml x6

NANO - Glasreiniger - Op basis van alcohol - Voor alle soorten glas en spiegels - 1L

Beste budget glasreiniger
5. NANO - Glasreiniger - Op basis van alcohol - Voor alle soorten glas en spiegels - 1L

Top 10 Beste Glasreinigers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire glasreinigers bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top glasreinigers bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van glasreiniger?

Het vinden van de juiste glasreiniger kan nog best een lastige klus zijn. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten glasreiniger. Denk hierbij glasreinigers speciaal voor het reinigen van autoramen, glasreinigers geschikt voor jouw ramen in huis en speciale coatings welke waterafstotend zijn of strepen voorkomen.

Om de keuze voor jou makkelijker te maken hebben wij hieronder de belangrijkste criteria van een goede glasreiniger op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze criteria weet je zeker dat je de beste glasreiniger voor jouw situatie in huis haalt. Deze criteria zijn ook in onze beste glasreiniger test getest en tevens dezelfde criteria als getest in de beste glasreiniger volgens de consumentenbond test.

Merk

Allereerst is het belangrijk om naar het merk glasreiniger te kijken. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende merken. Maar wat is het beste merk als het gaat om glasreinigers? Dat verschilt per glasreiniger aangezien elk merk een specialisme heeft.

Enkele bekende merken als het gaat om goede glasreinigers zijn bijvoorbeeld Karcher, Lenano en Glassex. 

Inhoud

Ook is het belangrijk om te kijken naar de inhoud van de verpakkingen. Glasreinigers worden namelijk in allerlei hoeveelheden verkocht. Zo worden zij per spray verkocht maar ook per voordeelverpakkingen. Hierdoor kan de nee duurder dan de andere lijken.

Bekijk dus goed de inhoud van de glasreinigers in de product omschrijving om miskopen te voorkomen.

Werking

Als laatste verschilt de werking van verschillende soorten glasreinigers natuurlijk enorm. Door naar de reviews van consumenten te kijken krijg je vaak een goed beeld over hoe goed de glasreiniger werkt.

Daarnaast zijn er verschillende soorten glasreinigers welke bijvoorbeeld geschikt zijn voor auto's of zorgen voor een coating op het glas die regen werend is. Bedenk dus goed wat voor soort glasreiniger jij zoekt en of de gewenste glasreiniger ook over deze eigenschappen beschikt.


Wat is het beste glasreiniger van 2023? 

Nu je weet waar je op moet letten bij het uitkiezen van de perfecte glasreiniger voor jou is het tijd om naar de beste opties van dit moment te kijken. De beste glasreiniger van dit moment is namelijk voor iedereen anders. Dit is volledig afhankelijk van jouw de wensen en gebruiksomstandigheden.

Om er voor te zorgen dat je geen miskoop doet hebben wij hieronder de 5 beste opties uit onze beste glasreiniger test op een rijtje gezet. Hierbij hebben wij elke glasreiniger voorzien van een korte product omschrijving. Ook hebben wij van elk model de voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Als laatste hebben wij elke glasreiniger voorzien van een eindbeoordeling. Deze eindbeoordeling is gebaseerd op de geteste criteria en reviews van andere consumenten. Zo weet je precies hoe onze top 5 beste glasreinigers is opgebouwd.

1. Karcher reiniger glasreiniger vensterreiniger voor Window Vac reinigingsmiddel - 500ml -

Best geteste Glasreiniger

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Als beste glasreiniger van dit moment hebben wij de Karcher reiniger glasreiniger vensterreiniger voor Window Vac reinigingsmiddel - 500ml - verkozen. Deze glasreiniger van het merk Karcher beschikt namelijk over een ontzettend goede reinigingskracht. Hierdoor krijg jij met gemak elk glas vlek- en streeploos.

Naast dat de Karcher reiniger glasreiniger vensterreiniger voor Window Vac reinigingsmiddel - 500ml - ontzettend goed werkt op ramen is hij ook re gebruiken voor het reinigen van autoramen. Hierdoor maak jij elk klein en groot raam gemakkelijk vlekvrij.

Naast ramen is het ook mogelijk om spiegels te reinigen met de Karcher reinigingsmiddel. De hoeveelheid van deze reinigingsmiddel is ook groot genoeg om lang genoeg van te profiteren en wordt geleverd per halve liter verpakking.

Voordelen Karcher reiniger glasreiniger vensterreiniger voor Window Vac reinigingsmiddel - 500ml -

 • Extra sterke werking
 • Voor spiegels en ramen
 • Grootverpakking

Nadelen Karcher reiniger glasreiniger vensterreiniger voor Window Vac reinigingsmiddel - 500ml -

 • Geen

2. Rain-X Rain-X - 200ml

Rain-X Rain-X - 200ml

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op nummer 2 hebben wij de Rain-X Rain-X - 200ml geselecteerd als beste glasreiniger voor autoramen. Deze glasreiniger zorgt er namelijk voor dat jouw ramen er weer vlek- en streeploos uitzien. Daarnaast creëert het een coating op het glas welke goed werkt bij het afweren van regendruppels.

Naast het afweren van regendruppels zorgt dit er ook voor dat hagel en sneeuw gemakkelijk verwijdert wordt wanneer je je ruitenwissers gebruikt. De Rain-X Rain-X - 200ml is ook nog eens ontzettend goedkoop.

Deze glasreiniger wordt geleverd in een verpakking van 200 ml waarmee jij makkelijk een lange tijd je glazen mee kan reinigen. Meer weten over dit product? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Rain-X Rain-X - 200ml

 • Geschikt voor auto's
 • Goed regen afwerend

Nadelen Rain-X Rain-X - 200ml

 • Niet geschikt voor alle ramen

3. Lenano Glas coating (250ml) - Nano coating glas / keramische tegels

Lenano Glas coating (250ml) - Nano coating glas / keramische tegels

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar de beste glasreiniger voor het reinigen van keramische tegels? Met de Lenano Glas coating (250ml) - Nano coating glas / keramische tegels laat jij je tegels en ramen weer mooi glanzen. Deze glasreiniger wist strepen en vlekken alsof ze er nooit zijn geweest. Hierdoor laat jij je huis weer stralen.

Deze glascoating zorgt voor een onzichtbare laag die het oppervlak goed beschermt tegen vuil, vloeistoffen en andere ongewenstheden. Daarnaast is de Lenano Glas coating (250ml) - Nano coating glas / keramische tegels ook nog eens super scherp geprijsd in tegenstelling tot vergelijkbare producten.

Voordelen Lenano Glas coating (250ml) - Nano coating glas / keramische tegels

 • Glascoating voor badkamer
 • Werkt goed voor het behandelen van keramische tegels

Nadelen Lenano Glas coating (250ml) - Nano coating glas / keramische tegels

 • Geen simpele glasreiniger dus duurder

4. Glassex Glas & Multi Schoonmaak Spray - 750ml x6

Glassex Glas & Multi Schoonmaak Spray - 750ml x6

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Liever een simpele glasreiniger die gewoon zijn werk doet? Dan is de Glassex Glas & Multi Schoonmaak Spray - 750ml x6 de beste optie voor jou. Deze glasreiniger doet niks meer dan het goed reinigen van jouw glazen of spiegels. Daarnaast wordt deze glasreiniger geleverd in 6 stuks verpakking waardoor jij meteen genoeg glasreiniger in huis hebt voor de komende tijd.

De Glassex Glas & Multi Schoonmaak Spray - 750ml x6 reinigt, ontvet en laat jou ramen en spiegels weer stralend glanzen. Daarnaast zorgt de handige spray voor een goede verdeling van het glasreinigingsmiddel. De beste prijs van deze glasreiniger kun je vinden door op de bovenstaande button te klikken.

Voordelen Glassex Glas & Multi Schoonmaak Spray - 750ml x6

 • Simpel maar effectief
 • Ontvet, reinigt en laat glanzen

Nadelen Glassex Glas & Multi Schoonmaak Spray - 750ml x6

 • Zorgt niet voor een coating

5. NANO - Glasreiniger - Op basis van alcohol - Voor alle soorten glas en spiegels - 1L

NANO - Glasreiniger - Op basis van alcohol - Voor alle soorten glas en spiegels - 1L

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste optie en tevens beste budget optie hebben wij de NANO - Glasreiniger - Op basis van alcohol - Voor alle soorten glas en spiegels - 1L geselecteerd als beste glasreiniger op basis van alcohol. Deze glasreiniger reinigt namelijk ontzettend goed en is erg scherp geprijsd. Hierdoor verzeker jij jezelf van prima kwaliteit glasreiniger zonder al te veel geld uit te geven.

De nieuwe formule zorgt voor een extra goede reiniging waardoor jij geen vlekken of strepen meer ziet na slechts 1 behandeling. Niet voor niets noemen zij de nieuwe glasreiniger formule beter en sterker dan ooit tevoren. Meer weten over deze glasreiniger? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen NANO - Glasreiniger - Op basis van alcohol - Voor alle soorten glas en spiegels - 1L

 • Goedkoopste bleekmiddel
 • Voordeelverpakking

Nadelen NANO - Glasreiniger - Op basis van alcohol - Voor alle soorten glas en spiegels - 1L

 • Minder sterke formule

Navigeer direct naar andere pagina's rondom schoonmaken:

Blogtip: TV scherm schoonmaken op de juiste manier!


Veelgestelde vragen:

 Hoeveel glasreinigers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten glasreinigers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de glasreinigers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste glasreinigers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP