fbpx

Publicatie datum: 20 juli, 2023

Door: Thea

Best Geteste Koelkast Organizer

9 Transparante Opbergbakken

9 Transparante Opbergbakken

Met de 9 Transparante Opbergbakken heb jij nooit meer het probleem dat je koelkast een zooitje is. Zo krijg je 9 bakken waar jij al je eten in kunt opslaan. Er zijn 3 verschillende maten waardoor al het eten er ook daadwerkelijk in past. De bakken zijn vrij van BPA waardoor er geen schadelijke stoffen in je eten komt. Mocht de bak smerig zijn is hij makkelijk schoon te maken met de hand. Kortom, onze favoriet van 2023!

Als je weer eens boodschappen gehaald hebt kan hij helemaal vol zitten zonder overzicht. Hierdoor is het lastig om te bepalen of je nog iets hebt. Daarom zijn er koelkast organizers zodat jij duidelijk overzicht hebt wat in de koelkast ligt.

Daarom hebben wij dit artikel geschreven om antwoord te geven op de vraag: wat is de beste koelkast organizer? Bij goede koelkast organizer merk je meteen dat je een nette en overzichtelijke koelkast hebt. 

Wij van Top-X hebben de beste producten naast elkaar gelegd en een Top 5 gemaakt. Ze zijn getest aan de hand van verschillende criteria en dit is weer aangevuld met een korte review. Zo heb je een goede indruk van het product.

In de review staan ook de voor- en nadelen omschreven. Ben jij dus benieuwd? Verspil geen tijd en lees gauw verder


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Koelkast Organizers

9 Transparante Opbergbakken

Beste Koop Koelkast Organizer
1. 9 Transparante Opbergbakken

Lenx Koelkast Organizer

Beste Koelkast Organizer Lades
2. Lenx Koelkast Organizer

Megatopper Koelkast Organisatie

Beste Koelkast Organizer Blikjes
3. Megatopper Koelkast Organisatie

Stosh Koelkast Organizer

Beste Vier Koelkast Organizer 
4. Stosh Koelkast Organizer

BOTC Koelkast Organizer

Beste Koelkast Organizer Eieren
5. BOTC Koelkast Organizer

Top 10 Beste Koelkast Organizers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste koelkast organizers, Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de koelkast organizer test 2023!


Waar op letten bij het kopen van Koelkast Organizer? 

Het kopen van een koelkast organizer kan lastiger zijn dan je denkt. Je heb meerdere soorten bakken waardoor het lastig is welke nou de beste is.

Om je op weg te helpen hebben we belangrijke criteria hieronder voor je op een rijtje gezet. Wij raden aan om dit goed door te nemen zodat je daarna weer gauw aan de slag kan gaan. We hebben ook naar de consumentenbond gekeken.

Op deze manier kan je de beste koelkast organizer kopen waardoor je koelkast er netjes uitziet. Wie wilt dat nou niet?

Aantal bakken

Natuurlijk is het belangrijk om te kijken hoeveel bakken je nodig hebt. Want als jij niet zoveel spullen hebt, is veel bakken zonde van je geld. Mocht je juist veel eten in huis hebben dan is het wel weer handig.

Kijk daarom goed naar je eigen situatie en hoe groot je koelkast zodat je niet met te veel bakken thuis komt.

Soort bak

Er zijn veel verschillende soorten bakken die je kan kopen. Zo zijn er natuurlijk de grote vierkante bakken waar alles in kan mits het past. Deze zijn over het algemeen zeer handig. Mocht je toch meer op zoek zijn naar een specifieke organizer dan moet je daar goed naar kijken.

De grootte van een bak

Er zijn verschillende groottes van een bak. Zo heb je ze in de s, m en l maten. Dit zegt natuurlijk nog niet zoveel. Maar het is wel belangrijk om naar te kijken. Want straks is een bak te groot voor je koelkast. Dan heb je helemaal niks aan je aankoop.

Maar de grootte is ook belangrijk voor wat je erin wilt doen. Mocht je bijvoorbeeld een paprika erin willen doen dan moet hij wel hoog zijn. 


Wat is de beste Koelkast Organizer van 2023? 

We hebben de bovenstaande punten ook zeker meegenomen in de uitslag van onze test. In deze sectie geven we antwoord op 2 belangrijke vragen: welke koelkast organizer is het beste van 2023?

En welke koelkast organizer past het beste bij mij? Wij van Top-X hebben dus meerdere producten getest en de beste 5 in onze lijst verwerkt. Ze hebben ook een eigen categorie gekregen zodat je precies welk product bij je past.

Verder is het nog omschreven met een korte review, aangevuld met voor- en nadelen. Na het lezen van dit artikel kan je de goede koelkast organizer kiezen. Ben jij benieuwd? Stop dan niet hier en lees gauw verder!

1. 9 Transparante Opbergbakken

9 Transparante Opbergbakken

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Ben jij dus op zoek naar de beste koelkast organizer? Stop dan hier en bekijk de 9 Transparante Opbergbakken! Met dit product haal je dus de beste koop in huis.

Met deze set krijg je in totaal 9 opbergen bakken die je koelkast een stuk overzichtelijker maken. Je krijgt 3 verschillende maten bakjes zodat je kleine producten in een klein bakje kunt stoppen.

De bakjes zijn makkelijk opstapelbaar waardoor het heel soepel in je koelkast past. De bakjes zullen niet gaan wankelen waardoor het er niet opeens uit zal vallen.

Het materiaal dat gebruikt is voor de bakken is BPA vrij. Hierdoor krijg je geen schadelijke stoffen in je eten. Toch net zo fijn gevoel,

Voordelen 9 Transparante Opbergbakken

 • De bakjes zijn stapelbaar
 • BPA vrij
 • Kan ook in de vriezer
 • 3 verschillende afmetingen

Nadelen 9 Transparante Opbergbakken

 • Kan niet in de vaatwasser

2. Lenx Koelkast Organizer

Lenx Koelkast Organizer

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar een koelkast organizer die lades heeft die je kunt ophangen? Dan is de Lenx Koelkast Organizer zeker de moeite waard om een keer te bekijken.

Met deze koelkast organizer heb je twee lades die makkelijk kunt open doen en waar je al je eten kan opbergen. Door de lades krijg je een overzichtelijk overzicht.

Je zult waarschijnlijk denken dat het een hoop gedoe zal zijn om de lades te installeren. Dat is echter niet waar. De lades zijn heel eenvoudig te installeren. Mocht je er toch niet uitkomen is er een handleiding.

Als je er producten in doet zonder verpakking zoals groentes kan er nog wel eens viezigheid in komen. Gelukkig zijn de lades voorzien van een antihecht coating waardoor ze heel makkelijk schoon te maken zijn.

Voordelen Lenx Koelkast Organizer

 • Kan opgehangen worden
 • Eenvoudig te installeren
 • Makkelijk schoon te maken
 • Gemaakt van duurzame en sterke materialen

Nadelen Lenx Koelkast Organizer

 • Je krijgt 2 lades

3. Megatopper Koelkast Organisatie

Megatopper Koelkast Organisatie

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plaats staat de Megatopper Koelkast Organisatie. Deze koelkast organizer is perfect als jij geen losse blikjes meer in de koelkast wilt hebben. 

In deze koelkast organizer is er plek voor maar liefst 12 blikjes. Hierdoor kunnen er 2 sixpacks in de koelkast koud staan. Je gasten hoeven nooit meer een lauw drankje te drinken.

Alle formaten blikjes passen in deze koelkast organizer. De standaard 330 ml blikjes passen er uiteraard in, maar tegenwoordig heb je ook steeds meer langwerpige blikjes. Deze passen er ook gewoon in.

De Megatopper Koelkast Organisatie bevat over een heel handig systeem. Je kunt onderaan een blikje pakken en de rest zal dan naar voren komen. Hierdoor heb je altijd het koudste blikje.

Voordelen Megatopper Koelkast Organisatie

 • Voor maar liefst 12 blikjes
 • Voor 200 ml en 330 ml blikjes
 • Handig systeem
 • Handvat voor als hij bijgevuld moet worden

Nadelen Megatopper Koelkast Organisatie

 • Alleen voor blikjes geschikt

4. Stosh Koelkast Organizer

Stosh Koelkast Organizer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben je op zoek naar een paar bakken waar je de meeste spullen in kan opslaan? Dan raden we zeker de Stosh Koelkast Organizer aan.

Met deze koelkast organizer krijg je 4 grote bakken waar je van alles in kunt doen. Paprika's tot tomaten passen in deze bakken. Doordat ze makkelijk schoon te maken zijn kan al je groente erin liggen.

De bakken zijn niet alleen te gebruiken voor inde koelkast. Heb jij bijvoorbeeld een bureau waar te veel spullen op liggen? Dan kan je deze bakken daar makkelijk voor gebruiken.

Daarnaast zijn de bakken zeer gebruiksvriendelijk. Doordat ze op elkaar kunnen stapelen en ze een hendel hebben kan je ze eenvoudig gebruiken.

Voordelen Stosh Koelkast Organizer

 • Multifunctioneel
 • 4 bakken
 • Zeer gebruiksvriendelijk

Nadelen Stosh Koelkast Organizer

 • Allemaal een maat

5. BOTC Koelkast Organizer

BOTC Koelkast Organizer

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste plek hebben we uiteindelijk weggelegd voor de BOTC Koelkast Organizer! Dit komt doordat deze organizer voor eieren gemaakt is.

Wil jij je eieren opslaan in de koelkast dan weet je hoe moeilijk dat is. De eieren kunnen er niet los inzitten want dan zullen ze heel snel kapot gaan en ligt je hele koelkast onder de ei.

Met deze eier organizer heb je plek voor 14 eieren die zeer goed beschermd worden. De eieren kunnen niet gaan bewegen waardoor ze niet zullen vallen.

Mocht je iets boven op de eieren willen zetten dan kan dat door de deksel. Hierdoor blijven de eieren heel als je andere spullen er bovenop wilt hebben.

Voordelen BOTC Koelkast Organizer

 • Plek voor 14 eieren
 • Beschermen de eieren
 • Er zit een deksel bij

Nadelen BOTC Koelkast Organizer

 • Kan niet in de vaatwasser

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel koelkast organizers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten koelkast organizers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de koelkast organizers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste koelkast organizers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>