fbpx

Publicatie datum: 12 september, 2023

Door: Jerry van Es

Best Geteste Funtube

Best Geteste Funtube

Jobe Rumble Funtube Pakket

Ben jij opzoek naar dikke vette waterpret deze zomer? Goed nieuws! Wij van Top-X hebben een goed aantal funtubes met elkaar vergeleken. Uit onze funtube test is gebleken dat het Jobe Rumble Funtube Pakket de beste funtube is en daardoor de beste koop is die je in huis kan halen, waar wacht je dus nog op?

Met het Jobe Rumble Funtube Pakket heb je gegarandeerd extreem veel waterpret, door het lichte gewicht van de funtube vlieg je weliswaar over het water heen! Dit pakket komt met een funtube, voetpomp, wrist seal, quick releaser, funtube touw en een veiligheidsvlag. 

Meer te weten komen over dit pakket? Klik dan op de button hieronder!

Wat is er in de zomer tijdens het varen beter dan extreem veel waterpret met je familie of vrienden? Maak het jezelf gemakkelijk. Het aanschaffen van een funtube brengt zeer veel voordelen met zich mee, betreed de funtube alleen, met 2 of zelfs 3 vrienden. Geef je vaartocht een boost door extra waterpret te creëren!

Nu denk je misschien maar wat is een goede funtube? Er worden namelijk veel verschillende funtubes met allerlei onderscheidende ontwerpen en mogelijke opties aangeboden, om deze redenen hebben wij van Top-X onderzoek gedaan naar de beste funtubes en deze samengevat in de beste funtube test van 2023.

Aan de hand van deze test hebben wij een top 5 funtubes samengesteld met de beste opties van dit moment. Hierbij geven we handige tips, inside informatie waar je op moet letten bij de aanschaf van een funtube en hebben we de funtubes beoordeeld op verschillende criteria punten en daar bijbehorende toelichting onder gezet.

Benieuwd naar de test resultaten en de beste funtube? Scroll gauw naar beneden!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

13

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Funtube

Best Geteste Funtube

Beste koop funtube
1. Jobe Rumble Funtube Pakket

beste-funtube

Beste funtube liggend
2. Jobe Storm Funtube

beste-funtube

Beste grote funtube
3. Talamex No Stress Funtube

beste-funtube

Beste 2 persoons funtube
4. Jobe Proton Funtube

beste-funtube

Beste 3 persoons funtube
5. Talamex Rocket Funtube

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Funtube?

Een funtube kan een aanslag op je portemonnee hebben, om een misskoop te voorkomen hebben wij voor jou de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij de aanschaf van een funtube op een rijtje gezet. Deze criteria lijken sterk op de criteria van de beste funtube volgens de consumentenbond en deze criteria hebben wij ook zelf gebruikt in onze beste funtube test. 

Het is het onze taak om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in de aanschaf van in dit geval een funtube, wij adviseren jullie om de onderstaande criteria daarom ook aandachtig door te lezen!

Aantal personen

Allereerst is het belangrijk om naar het aantal personen te kijken waarvoor de funtube geschikt is. Zo zijn er funtubes waar je in je eentje alle pret op kunt beleven, maar er zijn ook een variaties aan funtubes die geschikt zijn voor 2 of zelfs 3 personen.

In de product specificaties of in de titel van het artikel kun je vrijwel altijd terugvinden voor hoeveel personen de funtube geschikt is. Bekijk dus goed wat voor jou handig uitkomt!

Zittend of liggend

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de gebruikswijze van de funtube. lig je liever of zit je liever? Bij de aanschaf van een funtube kun je kiezen voor liggende of zittende setting.

Let dus goed op de manier waarop je gebruik wilt maken van de funtube. 

Veiligheid

Ook is de veiligheid een zeer belangrijk aspect om mee te nemen in de overweging van een funtube, het kan er namelijk hard aan toe gaan op het water. Veiligheid staat altijd voorop! Het is dan ook van cruciaal belang om alle veiligheids regels in acht te nemen en op de juiste manier gebruik te maken van de funtube.

Let op heb je jonge kinderen? Zorg altijd dat er een extra persoon aanwezig is. Weet je niet zeker of alles 100 % veilig zal verlopen? Trek tijdig aan de noodrem!


Wat is de beste Funtube van 2023? 

Nu vraag je je misschien af wat is de beste funtube en welke funtube past het best bij mij? Consumenten zijn uniek en verschillen veel in wensen en behoeftes. 

Dit zijn ook daarom ook lastige vraagstukken om te beantwoorden. Hieronder hebben we 5 verschillende soorten en modellen funtubes beoordeeld, in deze beoordeling kan je meer informatie vinden over de funtube zelf en zijn de voor en nadelen tegenover elkaar afgewogen.

Wij hopen jullie met deze informatie zo goed mogelijk te begeleiden tot de aankoop die bij jou het beste past!

1. Jobe Rumble Funtube Pakket

Best Geteste Funtube

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Design

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Op de eerste plaats is het Jobe Rumble Funtube Pakket geëindigd als beste koop funtube. Het unieke aan deze funtube is dat deze komt in een complete set vol handige accessoires. Hierbij kun je denken aan voetpomp, wrist seal, quick releaser, funtube touw en een veiligheidsvlag!

Deze funtube is geschikt voor uitsluitend 1 persoon, de funtube is licht van gewicht en in combinatie met het gebruikte materiaal PVC en gestikt nylon zeer sterk waardoor er hoge snelheden op het water bereikt kunnen worden. De funtube is geschikt om zittend en liggend te gebruiken en door 4 handvatten kun je gemakkelijk een stabiele positie op het water behouden. Dit volledige pakket staat garant voor dikke vette water pret vol avontuur en sensatie!

Door zijn ronde vorm is de funtube minder geschikt voor lagere snelheden, dit komt doordat de neus van de band in het water dreigt te gaan. Let er dus op dat je boot minimaal 60 PK moet hebben voor optimaal gebruik van dit funtube pakket.

Voordelen Jobe Rumble Funtube Pakket

 • Inclusief een complete set vol handige assecesoires 
 • Zittend en liggend te gebruiken
 • Unieke een persoon setting
 • Zeer geschikt voor hoge snelheden

Nadelen Jobe Rumble Funtube Pakket

 • Minder geschikt voor lage snelheden

2. Jobe Storm Funtube

beste-funtube

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op plaats twee hebben we de Jobe Storm Funtube geselecteerd. Ga je graag met je familie en vrienden een dagje varen en lijkt het je vet om een funtube liggend te gebruiken? dan is deze funtube van jobe perfect jou!

Deze funtube is geschikt voor 2 personen en is voorzien van maar liefst 6 handvatten waardoor je altijd een stevige en stabiele grip hebt. Daarnaast zijn deze handvatten voorzien van een neopreen knokkelbescherming zodat je tijdens je sensationele ervaringen op het water nooit last krijgt schuringswonden.

De funtube is gemaakt van 24G PVC en is voorzien van een volledige 420 denier nylon cover. Dit verhoogt de levensduur van de funtube en is de waterpret (bijna) eindeloos! Helaas zit er bij dit artikel geen funtube pomp of touw inbegrepen.

Voordelen Jobe Storm Funtube

 • Liggend te gebruiken
 • Geschikt voor 2 personen
 • Voorzien van extrahandvatten enneopreem knokkelbescherming
 • Verhoogde levensduur door sterk en stevig materiaal

Nadelen Jobe Storm Funtube

 • Geen funtube touw of pomp bij inbegrepen

3. Talamex No Stress Funtube

beste-funtube

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ga je liever voor een grote  funtube dan is de Talamex No Stress Funtube perfect voor jou! deze funtube is zeer ruim ingericht wat voor een extra comfortabele zitting zorgt.

Door gebruik te maken van deze funtube weet je zeker dat je armen en benen veilig binnen boord blijven, de funtube is voorzien van 8 veiligheids handvatten en geschikt voor 3 personen. Door het sterkte en stevige materiaal gaat deze funtube langer mee dan gemiddeld. 

Uniek aan deze funtube is dat deze is uitgerust met een water-lozer waardoor het water wordt afgevoerd en de funtube altijd boven op het water blijft drijven. Problemen met je bootaansluiting? Geen probleem de funtube is uitgerust met een real connector en dus zeer gemakkelijk om los en vast te koppelen. De funtube is geschikt voor snelle maar zeker ook langzame boten! Vaar rustig, neem cocktail en geniet van de zon.

Helaas zit er ook bij dit artikel geen funtube touw of pomp inbegrepen. 

Voordelen Talamex No Stress Funtube

 • Zeer groot en ruim ingericht 
 • Geschikt voor 3 personen
 • Voorzien van een water-lozer
 • Real connector bootaansluiting

Nadelen Talamex No Stress Funtube

 • Geen funtube touw of pomp bij inbegrepen

4. Jobe Proton Funtube

beste-funtube

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar de beste funtube voor 2 personen? Kijk dan naar de Jobe Proton Funtube dit model is extra geschikt en comfortabel voor 2 personen!

De Jobe Proton Funtube beschikt over 6 hanvatten die de gebruiker voorzien van extra grip, in combinatie met de bijgevoegde neopreen knokkelbeschermingen heb je na de waterpret geen last meer van geïrriteerde huid of schaafwonden. Het materiaal is net als de eerder benoemde funtubes stevig en van hoge kwaliteit.

De Jobe Proton Funtube is hiernaast ook nog eens extreem veilig om te gebruiken, dit model komt met een extra hoge hoofdsteun wat zorgt voor een optimale ondersteuning en een maximale veiligheid.

Het nadeel van de Jobe Proton Funtube is dat het artikel geen extra accessoires heeft zoals een funtube touw en pomp.

Voordelen Jobe Proton Funtube

 • Zeer geschikt voor 2 personen
 • Extra grip en neopreen knokkelbescherming
 • Extra hoge hoofdsteun

Nadelen Jobe Proton Funtube

 • Geen funtube touw of pomp bij inbegrepen

5. Talamex Rocket Funtube

beste-funtube

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Respectievelijk op nummer 5 en tevens ook de laatste funtube in dit rijtje hebben we de Talamex Rocket Funtube geselecteerd als een van de beste funtubes op de markt!

Zoek je nog een leuke manier om met vrienden plezier op het water te beleven? daar hebben wij een passende oplossing voor! Misschien herken je wel die grote gele bananenboten die je vaak op het strand tegenkomt, Met de Talamex Rocket Funtube in de vorm van een raket heb je je eigen persoonlijke variant van de bananenboot waar je onbeperkt gebruik van kan maken. 

Deze funtube is geschikt voor 3 personen en voorzien van neopads en stevige handvatten zodat je zolang mogelijk op de raket kan blijven zitten. De funtube is voorzien van een water-lozer wat ervoor zorgt dat het water geleidelijk wordt afgevoerd en de funtube gemakkelijker op het water kan blijven drijven. Ook deze variant beschikt over een quick connector waarmee je de funtube op een snelle en gemakkelijke manier vast en los kan koppelen.

Ook helaas zitten er bij dit artikel geen extra accessoires zoals een funtube touw en pomp inbegrepen. 

Voordelen Talamex Rocket Funtube

 • Geschikt voor 3 personen
 • Uniek en avontuurlijk design
 • Voorzien van een water-lozer
 • Real connector bootaansluiting

Nadelen Talamex Rocket Funtube

 • Geen funtube touw of pomp bij inbegrepen

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel funtubes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 13 soorten funtubes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de funtubes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste funtubes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Ik vind het leuk om mezelf helemaal in te lezen in een onderwerp en daarover te schrijven. Naast mijn productreviews voor Top-X heb ik ook voor vele grote marketing blogs zoals Emerce en Frankwatching geschreven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>