fbpx

Publicatie datum: 24 november, 2023

Door: Thea

Best Geteste Dubbele Airfryer

Glacielle Dubbele Airfryer

Glacielle Dubbele Airfryer

Met de Glacielle Dubbele Airfryer kun je de perfecte gezonde maaltijden maken voor een grote groep mensen. Door de twee bakken van 9 liter past er veel in. Er zijn veel slimme systemen waaronder de dual zone functie. Hierdoor kan je verschillende gerechten tegelijkertijd maken. Met de voorgeprogrammeerde programma's kan jij snel en makkelijk het eten klaar maken. Kortom, onze favoriet van 2023!

Een airfryer is een keukenaccessoires dat je in bijna elk huishouden ziet. Alleen voor grotere huishoudens is een enkele airfryer niet genoeg. Omdat probleem op te lossen is er een dubbele airfryer.

Maar wat is de beste dubbele airfryer van 2023? Daar gaan we dit artikel antwoord op geven! Wij van Top-X hebben namelijk meerdere producten getest om zo een ultieme Top 5 te vormen.

Elk product heeft een eigen categorie gekregen zodat je zelf kan bepalen welke telefoonkoord bij je past. Ze zijn omschreven met een korte review. Dit is weer aangevuld met voor- en nadelen. Lees dus gauw verder om de beste dubbele airfryer te zien.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Dubbele Airfryers

Glacielle Dubbele Airfryer

Beste Koop Dubbele Airfryer
1. Glacielle Dubbele Airfryer

KitchenBrothers Dubbele Airfryer

Beste Doorzichtbare Dubbele Airfryer
2. KitchenBrothers Dubbele Airfryer

MOA Dubbele Airfryer

Beste Warme Dubbele Airfryer
3.MOA Dubbele Airfryer

TurboTronic AFD32

Beste Premium Dubbele Airfryer
4. TurboTronic AFD32

Tomado TAF8001B

Beste Budget Dubbele Airfryer
5. Tomado TAF8001B


Top 10 Beste Dubbele Airfryers

Wil je direct weten hoe de top 10 beste dubbele Airfryers op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de dubbele airfryer test 2023.


Waar moet je op letten bij het kopen van een dubbele airfryer?

Een dubbele airfryer kopen kan best lastig zijn en daarom is het in ieder geval belangrijk om goed onderzoek te doen. Op deze manier kan je ook een miskoop voorkomen. In dit artikel proberen we je op weg te helpen.

Hieronder hebben we een aantal criteria voor je op een rijtje gezet. Neem dit goed door voordat je een aankoop doet. We hebben namelijk ook naar de consumentenbond gekeken. Zo ben je goed voorbereid op de aankoop.

Als je dit eenmaal hebt doorgelezen, dan ben je helemaal klaar voor onze Top 5. Nog even geduld dus!

Inhoud

Voordat je een dubbele airfryer gaat kopen is het handig om te bekijken wat de inhoud is van de producten. Want het kan zijn dat je met mensen in huis woont die veel eten en dan heb je een airfryer nodig die een grote inhoud heeft.

Wij raden altijd eerst aan om te kijken hoeveel er in de airfryer kan en dan te kijken hoeveel je denkt nodig te hebben.

Programma's

Bij het bereiden van gerechten kan het natuurlijk lastig zijn hoeveel graden en hoelang er iets precies in moet. Door de voorgeprogrammeerde programma's wordt dit een stuk makkelijker om je eten te maken.

De meeste dubbele airfryers hebben voorgeprogrammeerde programma's. Je moet meer kijken welke bieden ze allemaal aan. Want ze kunnen er 6 hebben, maar ook 10.

Systemen

Als derde belangrijke punt is het belangrijk om te kijken welke systemen heeft de airfryer allemaal. Dit maakt het eten klaar maken een stuk makkelijker. 

Er is namelijk een systeem zodat je eten tegelijkertijd klaar is ook al heeft het een andere bereidingstijd. Hierdoor is al je eten lekker warm als je eraan begint

Graden

Als laatste is het belangrijk om te kijken tot hoeveel graden de airfryer gaat. Het kan namelijk zijn dat sommige gerechten gemaakt moet worden op een temperatuur die de airfryer niet redt.

De meeste gerechten zijn echter wel te maken op 200 graden waardoor je daar niet specifiek moet kijken als je geen speciaal gerecht aan het klaar maken bent.


Wat is de beste dubbele airfryer van 2023? 

We hebben je genoeg informatie gegeven over airfryers. Daarom gaan we nu over naar de belangrijkste sectie van het artikel. Hierin geven we antwoord op 2 belangrijke vragen: welk dubbele airfryer is het beste?

En welk dubbele airfryer past het beste bij mij? Wij hebben namelijk meerdere producten getest om zo de beste 5 in een lijst te verwerken. We hebben ze beoordeeld op verschillende criteria.

Hieronder kan je dan ook een uitgebreide beschrijving van het product vinden. Dit is aangevuld met voor- en nadelen en nog veel meer andere dingen. Lees gauw verder om de resultaten te zien!

1. Glacielle Dubbele Airfryer

Glacielle Dubbele Airfryer

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

De eerste plek in onze lijst hebben we weggelegd voor de Glacielle Dubbele Airfryer! Dit komt doordat het de beste koop van 2023 is!

De airfryer beschikt over 2 kookvakken met een inhoud van in totaal 9 liter. Ideaal als je naast je patatjes wat snacks of groente wilt doen. Het is ook mogelijk om een vak te gebruiken waardoor hij minder energie gebruikt.

Het fijne van deze airfryer is dat hij beschikt over een grote capaciteit. Hiermee kun jij voor meerdere personen tegelijkertijd eten klaar maken. Ideaal voor een groot huishouden.

De Airfryer is zeer eenvoudig in gebruik door de automatische programma's. Hierdoor hoef jij niet op Google te gaan zoeken wat de kooktijd is van patat.

Voordelen Glacielle Dubbele Airfryer

 • Een inhoud van 9 liter
 • Maakt gebruik van Dual Zone technologie
 • Multifunctioneel in gebruik
 • Makkelijk in gebruik

Nadelen Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer

 • Geen

2. KitchenBrothers Dubbele Airfryer

KitchenBrothers Dubbele Airfryer

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats staat de KitchenBrothers Dubbele Airfryer. Met deze dubbele airfryer kan jij constant je eten in de gaten houden door de doorzichtige lades.

Een probleem wat je vaak hebt met airfryers is dat je het eten niet kan zien. Hierdoor moet je af en toe gokken of het klaar is door hem open te doen. Bij deze airfryer kan je zonder hem open te maken kijken naar het eten. Ideaal als je er nog niet zeker van bent.

Met de 10 voorgeprogrammeerde programma's kan je bijna elke maaltijd zonder iets op te zoeken klaar maken. Scheelt een hoop tijd en moeite als je even snel wat wilt eten.

Als je een bak de juiste temperatuur ingesteld hebt kan je via het Match Cook systeem de temperatuur makkelijk en snel overzetten naar de ander bak. 

Je kunt alles makkelijk instellen op het LCD-touchscreen. Hierdoor kan je makkelijk op de knopen drukken zonder dat je eerst alle knopen goed moet bekijken. 

Voordelen KitchenBrothers Dubbele Airfryer

 • Doorzichtige lades
 • 10 voorgeprogrammeerd
 • Maakt gebruik van slimme systemen
 • Beschikt over een LCD-touchscreen

Nadelen KitchenBrothers Dubbele Airfryer

 • Hij heeft geen timer

3. MOA Dubbele Airfryer

MOA Dubbele Airfryer

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar een dubbele airfryer die zeer hoge temperaturen kan bereiken? Dan is de MOA Dubbele Airfryer zeker de moeite waard om een keer te bekijken.

Sommige gerechten moeten op een zeer hoge temperatuur gebakken worden. De meeste airfryer gaan tot 200 graden terwijl dit model tot 220 graden kan. Hierdoor kan jij elk gerecht maken tot in de perfectie.

Je hebt 2 kookvakken met beide een inhoud van 4,5 liter waardoor je er veel eten in kwijt kan. Ideaal als je met een gezin van 4 bent.

De airfryer is zeer makkelijk schoon te maken doordat er een anti-aanbaklaag op zit. Daarnaast zijn de roosters BPA-vrij waardoor je geen schadelijke stoffen in je eten krijgt.

Voordelen MOA Dubbele Airfryer

 • Kan tot 220 graden worden
 • 2 kookvakken met een inhoud van 2 X 4,5 liter
 • Makkelijk schoon te maken
 • Schakelt automatisch uit

Nadelen MOA Dubbele Airfryer

 • Is redelijk zwaar met 8 kilo

4. TurboTronic AFD32

TurboTronic AFD32

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek hebben we de TurboTronic AFD32! Deze dubbele airfryer ziet er heel anders uit dan de rest van deze top 5. Dat komt doordat het een airfryer en oven in 1 is.

Doordat dit niet alleen een airfryer is, maar ook een oven kan je veel verschillende gerechten hiermee maken. Je kunt namelijk kiezen uit 12 voorgeprogrammeerde programma's waaronder eentje voor pizza's

Met een inhoud van 32 liter is hij een stuk groter dan de andere airfryers. Dit is natuurlijk zeer fijn als je grote eters in je huishouden hebt of je geeft een feest.

De airfryer beschikt over twee openslaande deurtjes die er niet alleen leuk uitzien, maar ook zeer nuttig zijn. Deze deuren zorgen ervoor dat allee warmte in de airfryer blijft zodat het eten goed klaar gemaakt wordt.

Voordelen TurboTronic AFD32

 • Airfryer en oven in 1
 • Inhoud van 32 liter
 • Dubbele deur tegen voorkoming van warmteverlies

Nadelen TurboTronic AFD32

 • De duurste van deze top 5

5. Tomado TAF8001B

Tomado TAF8001B

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.3

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Een dubbele airfryer kan al snel zeer prijzig worden. Daarom hebben wij er ook een gevonden voor een lager budget. Met de Tomado TAF8001B kan toch iedereen genieten van de gezonde versie van een frituur.

Je wilt natuurlijk gebruik maken van de twee bakken zodat je altijd genoeg eten op tafel hebt staan. Doordat de bakken apart te bedienen zijn komt de smaak en geur niet bij de nader bak terecht. Hierdoor blijft je eten lekker smaken en ruiken zoals het hoort.

Met de ingebouwde timer kan je gerechten instellen die maar liefst 60 minuten in de airfryer moeten. Door de timer weet je precies wanneer het eten eruit moet.

Voordelen Tomado TAF8001B

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • De bakken zijn apart van elkaar te bedienen
 • Timer kan ingesteld worden tot 60 minuten

Nadelen Tomado TAF8001B

 • Geen LCD scherm

Hoeveel dubbele airfryers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 dubbele airfryers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de dubbele airfryers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste dubbele airfryer is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>