Laatste update: mei 2022

Door: Thea

Best Geteste Anti-Roos Shampoo

Andrelon Anti-Roos Shampoo - 6 x 300 ml - Voordeelverpakking

Andrelon Anti-Roos Shampoo

De best geteste anti-roos shampoo van 2022 is de Andrelon Anti-Roos Shampoo. Dit is uit de ultieme anti-roos shampoo test gebleken van 2022. De Andrelon Anti-Roos Shampoo is uiterst effectief tegen de bestrijding van roos.

Dit zorgt ervoor dat je geen jeuk meer hebt aan je haar en dat er geen roosschilfers op je kleding terecht komen. Door deze shampoo ziet je haar er verzorgt uit!

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste anti-roos shampoo? Als je last hebt van roos dan is het erg belangrijk dat je de juiste shampoo gebruikt. Roos gaat gepaard met een jeukende en droge hoofdhuid en soms zelfs met ontstekingen. Als je de verkeerde shampoo gebruikt, dan kan dat het probleem nog verergeren. Voorzichtig zijn is dus de boodschap. 

Wij hebben een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in anti-roos shampoos. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende anti-roos shampoos en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel.

Ben jij benieuwd welke producten het zijn geworden? Lees gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

11

 Ervaringen gecheckt

3

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Anti-Roos Shampoos

Andrelon Anti-Roos Shampoo - 6 x 300 ml - Voordeelverpakking

Beste Koop Anti-Roos Shampoo
1. Andrelon Anti-Roos Shampoo

Sebamed Anti-Roos Shampoo - 400 ml

Beste Hardnekkige Anti-Roos Shampoo
2. Sebamed Anti-Roos Shampoo

Head & Shoulders Classic Anti-Roos Shampoo - Voordeelverpakking - 6 x 285 ml

Beste Anti-Roos Shampoo Vrouwen
3. Head & Shoulders Classic Anti-Roos Shampoo

Alpecin Dubbel-effect Shampoo - 200 ml

Beste Anti-Roos Shampoo Mannen
4. Alpecin Dubbel-effect Shampoo

Head & Shoulders Citrus Fresh 2-in-1 Anti-roos - Voordeelverpakking 6x270ml - Shampoo en Conditioner

Beste Anti-Roos Shampoo Combi
5. Head & Shoulders Citrus Fresh 2-in-1 Anti-roos

Top 10 Beste Anti-Roos Shampoos

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire anti-roos shampoos bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top anti-roos shampoos bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van Anti-Roos Shampoo?

Het kopen van goede anti-roos shampoo is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste anti-roos shampoos. 

Voordat je anti-roos shampoo koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Haartype

Het is belangrijk om te kijken naar je eigen haartype. Anti-roos shampoo is er om roos weg te halen en is meestal voor alle haartypes. Sommige shampoos zijn specifiek voor een haartype. Daarom is het goed om je eerst in te lezen voordat je een aankoop doet.

Allergene stoffen

Verder is het goed om te kijken naar de allergene stoffen die in de anti-roos shampoo zit. Sommige stoffen zijn irriterend voor je huid. Daarom is het goed om eerst in te lezen zodat je huid geen vervelende reacties gaat krijgen door de shampoo.

Merk

Anti-roos shampoo wordt geproduceerd door veel verschillende merken. Elk merk heeft weer hun eigen specialiteiten. Ga goed voor jezelf na wat je precies zoekt in een anti-roos shampoo. Stem hierop je merk af zodat je geen verkeerde keuze maakt.

Prijs

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de prijs van de anti-roos shampoos. Er zijn veel verschillende soorten waardoor er ook verschillende prijzen zijn. Ga van te voren na wat je maximaal aan een shampoo wil uitgeven zodat je makkelijker een aankoop kan doen.


Wat is de beste Anti-Roos Shampoo van 2022? 

Wat is de beste anti-roos shampoo van 2022? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten anti-roos shampoos getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste anti-roos shampoos in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke anti-roos shampoos het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Andrelon Anti-Roos Shampoo

Andrelon Anti-Roos Shampoo - 6 x 300 ml - Voordeelverpakking

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste anti-roos shampoo van 2022? Dan ben je bij de Andrelon Anti-Roos Shampoo bij het juiste adres! Dit is de beste koop van anti-roos shampoo in 2022.

De Andrelon Anti-Roos Shampoo zorgt ervoor dat je haar de natuurlijke glans behoudt.  Op deze manier blijft je haar zacht zoals je gewend bent. Deze anti-roos shampoo heeft gember extract en bestrijdt uitstekend de roos. Hierdoor heb je nooit meer last van roosschilfers.

Deze anti-roos shampoo is geschikt voor mannen en vrouwen. Andrelon is een vertrouwd merk op het gebied van verzorging. Ze proberen bij elk product weer te vernieuwen en hierdoor het product te verbeteren. De Andrelon Anti-Roos shampoo is hier het perfect voorbeeld voor!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Andrelon Anti-Roos Shampoo

 • Unisex
 • Geen jeuk meer
 • Haar gaat stralen

Nadelen Andrelon Anti-Roos Shampoo

 • Geen

2. Sebamed Anti-Roos Shampoo

Sebamed Anti-Roos Shampoo - 400 ml

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb jij last van hardnekkige roos? Dan is de Sebamed Anti-Roos Shampoo wat voor jou!  Dit is de beste hardnekkige anti-roos shampoo van 2022.

De anti-roos shampoo van Sebamed heeft een milde werking. Hierdoor zal hij je geïrriteerde hoofdhuid kalmeren. Deze anti-roos shampoo verwijdert roos op basis van piroctonolamine. Dit is een effectief ingrediënt tegen roos. Bovendien heeft piroctonolamine nog tal van andere voordelen. Zo zou het je haargroei bevorderen en er voor zorgen dat je haar dikker wordt.

Deze shampoo is voornamelijk een goede keuze door zijn milde werking, maar daarnaast is hij prettig in gebruik. De shampoo heeft een aangename geur en doordat hij PH-neutraal is zal hij je hoofdhuid niet verder irriteren. De shampoo bevat parfum, maar in kleine hoeveelheden. Hierdoor is het niet schadelijk voor je hoofdhuid.

Deze shampoo behandelt niet enkel roos, maar zorgt ook voor een verbeterde haargroei. Met de Sebamed anti-roos shampoo kan je dus opnieuw genieten van verzorgd, glanzend haar. Je hoeft je weelderige haardos niet langer voor de wereld te verstoppen!

Voordelen Sebamed Anti-Roos Shampoo

 • Bevat weinig parfum
 • Bevordert de haargroei

Nadelen Sebamed Anti-Roos Shampoo

 • Na een tijdje vermindert het effect

3. Head & Shoulders Classic Anti-Roos Shampoo

Head & Shoulders Classic Anti-Roos Shampoo - Voordeelverpakking - 6 x 285 ml

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar de beste anti-roos shampoo voor vrouwen? Dan is de Head & Shoulders Classic Anti-Roos Shampoo wat voor jou! Dit is de beste anti-roos shampoo voor vrouwen in 2022.

Head & Shoulders is een van de best gekende en populairste merken van anti-roos shampoos. Deze populariteit is er natuurlijk niet zomaar. Dit shampoo merk is gespecialiseerd in het behandelen van roos en heeft een scherpe prijs. Bovendien kan je kiezen uit allerlei heerlijke geuren. Head & Shoulders Classic Anti-Roos Shampoo is een van de grootste favorieten. 

Als we dit product beoordelen op basis van de ingrediënten dan kunnen we concluderen dat dit product zeker zijn werk zou moeten doen. Deze anti-roos shampoo bevat namelijk een aantal van de door NHS aanbevolen ingrediënten tegen roos, zoals zink pyrithione. 

Een ander voordeel van deze shampoo is dat hij je niet alleen verlost van roos, maar ook je haar voedt. Sommige anti-roos shampoos proberen roos aan te pakken, maar maken je haar na gebruik droog. Dat is bij deze shampoo zeker niet het geval. We kunnen dus wel stellen dat deze shampoo een échte aanrader is!

Voordelen Head & Shoulders Classic Anti-Roos Shampoo

 • Voordeling
 • Laat je haar glanzen

Nadelen Head & Shoulders Classic Anti-Roos Shampoo

 • Bevat sulfaten

4. Alpecin Dubbel-effect Shampoo

Alpecin Dubbel-effect Shampoo - 200 ml

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij een man en zoek je de beste anti-roos shampoo? Dan is de Alpecin Dubbel-effect Shampoo wat voor jou! Dit is de beste anti-roos shampoo voor mannen in 2022.

De Dubbel-effect shampoo van Alpecin valt meteen op als je hem ziet en we kunnen wel zeggen dat deze anti-roos shampoo net zo kwalitatief is als trendy en daar draait het toch allemaal om als je op zoek bent naar een anti-roos shampoo! 

Deze shampoo werd ontworpen door het onderzoeksinstituut, Dr. Wolff. Dat hij door specialisten gemaakt werd, merk je aan de manier waarop hij je hoofdhuid verzorgt. De anti-roos shampoo noemt niet zomaar 'Dubbel-effect'. Hij heeft namelijk een indrukwekkende dubbele werking. De eerste werking is de aanpak van roos doormiddel van het NHS aanbevolen ingrediënt: salicylzuur. Dit ingrediënt in combinatie met octopirox verlost je hoofdhuid van roos, op een milde manier. Deze combinatie van ingredienten is gebaseerd op de anti-roos shampoos van apothekers. Het verschil is, dat je nu hetzelfde resultaat krijgt voor minder geld.

De tweede werking van deze anti-roos shampoo is het bevorderen van de haargroei. Dat doet de shampoo door zijn bijzonder ingrediënt: cafeïne. Cafeïne verlengt de groeifase en verbetert de haargroei. Met deze shampoo heb je lang, glanzend en roosvrij haar. Een extra pluspuntje: hij schuimt goed, hierdoor moet je er niet veel van gebruiken.

Voordelen Alpecin Dubbel-effect Shampoo

 • Bevordert haargroei
 • Kan in kleine hoeveelheden gebruikt worden

Nadelen Alpecin Dubbel-effect Shampoo

 • Niet parabenen-vrij

5. Head & Shoulders Citrus Fresh 2-in-1 Anti-roos

Head & Shoulders Citrus Fresh 2-in-1 Anti-roos - Voordeelverpakking 6x270ml - Shampoo en Conditioner

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de beste combi anti-roos shampoo? Dan is de Head & Shoulders Citrus Fresh 2-in-1 Anti-roos wat voor jou! Dit is de beste combi anti-roos shampoo van 2022. Het is ook nog een conditioner.

De Head & Shoulders Citrus Fresh anti-roos shampoo heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een scherpe prijs krijg je een kwalitatieve shampoo die je hoofdhuid van roos bevrijdt. Daarnaast reinigt hij grondig, maar toch mild. Je zal dus niet langer last hebben van een droge hoofdhuid en je haar zal stralen zoals nooit tevoren!

Een van de positiefste aspecten van deze shampoo is de heerlijke citroengeur in combinatie met munt. Frisser dan dat wordt het niet! Wanneer je je haar met deze shampoo wast voel jij je fris en stralend. De Head & Shoulders Citrus Fresh shampoo is ideaal voor mensen die last hebben van roos en vettig haar, want naast zijn anti-roos werking is hij ook gecreëerd om vettig haar onder handen te nemen.

Let dus op als je deze shampoo koopt. Als je droog haar hebt dan zal deze shampoo je haar waarschijnlijk geen goed doen, maar gelukkig heeft Head & Shoulders ook shampoos die speciaal ontwikkeld zijn voor droog en/of broos haar.

Voordelen Head & Shoulders Citrus Fresh 2-in-1 Anti-roos

 • Frisse geur
 • Goed tegen vet haar

Nadelen Head & Shoulders Citrus Fresh 2-in-1 Anti-roos

 • Bevat sulfaten

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel anti-roos shampoos hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten anti-roos shampoos getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de anti-roos shampoos op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste anti-roos shampoos op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>