...

Laatste update: januari 2021

Best Geteste Draadloze Muis

Logitech MX Master 3 – Draadloze Muis

5/5

MX Master 3 is directe precies en oneindige mogelijkheden. Het is de meest geavanceerde Master Series-muis ooit – ontworpen voor creatievelingen en ontwikkeld voor programmeurs. Als je het kunt bedenken, kun je het onder de duim krijgen.

Met een draadloze muis kun je eenvoudig vanuit je bank of bureaustoel je laptop of desktopcomputer bedienen. Een draadloze muis is zeer eenvoudig in gebruik en biedt vaak tal van voordelen en extra mogelijkheden.

Het vinden van de beste draadloze muis is echter een ingewikkelde klus. Zo zijn er diverse specificaties waarmee je rekening kunt houden en is de keuze afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Kom meer te weten over de verschillende specificaties en bekijk de onderstaande tekst. Hier krijg je tevens antwoord op de vraag ‘wat is de beste draadloze muis van dit moment’ en lees je waar een hoogwaardige draadloze muis zoal aan moet voldoen.


Product

1. Logitech MX Master 3

2. Trust Mydo - Stille Draadloze Muis

4/5

3.HP draadloze muis 200

4/5

4. Trust GXT 130 Ranoo

4/5

5. Logitech M220 Silent

4.5/5

Waar moet je op letten bij het kopen van een draadloze muis?

Wanneer je een draadloze speaker koopt kun je met tal van specificaties rekening houden. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar het design, de accuduur, het geluidskwaliteit en de mogelijke extra functies waarover de speaker beschikt.

De draadloze muizen hebben elk zo een ander design. Zo zijn er speciale muizen die ontworpen zijn voor gamers, met extra LED-verlichting, of extra comfortabele muizen voor kantoorgebruik of voor programmeurs. Welk design het best bij jou past is dus afhankelijk van het gebruiksdoel en jouw persoonlijke voorkeuren.

De meeste draadloze muizen zijn redelijk stil. Hierdoor word je niet afgeleid door het klikken. Bekijk voordat je een draadloze muis koopt of het model stil is en hierdoor niet snel afleid.

Wanneer je een muis koopt is het uiteraard handig om te kijken of deze geschikt is voor linkhandige, rechtshandige of zowel door beide gebruikt kan worden. Het design is hierop aangepast en biedt een betere ondersteuning.

Met name voor game muizen en programmeur muizen beschikt de muis vaak over extra knoppen aan de zijkant. Hiermee kun je sneller te werk gaan en hoef je minder gebruik te maken van het toetsenbord. Wanneer je geen behoefte hebt aan deze functies kun je het best kiezen voor een model zonder knoppen. Wanneer je ze namelijk niet gebruikt kunnen ze alleen maar in de weg zitten.

Bekijk hoe de muis van energie wordt voorzien. Sommige muizen dienen om de zoveel tijd op geladen te worden en andere modellen dienen van een batterij voorzien te worden. Wanneer je de batterijen kunt opladen ben je vaak voordeliger uit. Je hoeft geen nieuwe batterijen te komen en belast hiermee ook het milieu niet. Deze modellen zijn echter wel vaak wat duurder in aanschaf.

Top 10 Beste Draadloze Muizen

Wil je direct weten hoe de top 10 draadloze muizen eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Top 5 beste draadloze muis modellen

Het vinden van een goede draadloze muis een voor vele vaak een lastige klus. Zo verschillen de eigenschappen enorm en heeft elk apparaat zo zijn eigen voor- en nadelen. Om de keuze iets gemakkelijker te maken kun je een kijkje nemen bij de top 5 best geteste draadloze muis modellen. Met een muis uit deze lijst ben je gegarandeerd van een beste koop draadloze muis.

De onderstaande draadloze muizen zijn uitvoerig getest in de draadloze muis test en zijn geselecteerd op basis van prijs-kwaliteitsverhouding en op handige eigenschappen en functies.

1. Logitech MX Master 3

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

De Logitech MX Master 3 is de beste draadloze ergonomische muis van dit moment en wordt met name gewaardeerd vanwege zijn behendigheid en gebruiksgemak. De muis ligt zeer comfortabel in de hand en is daarmee zeer geschikt voor langdurig gebruik.

De draadloze muis beschikt over een intuïtieve controle waardoor je de muis eenvoudig kunt bedienen met behulp van voor-/achterkant en gebarenknoppen. Daarnaast is deze muis uitstekend geschikt voor creatievelingen en programmeurs vanwege zijn vele mogelijkheden en sterke capaciteit.

Voordelen Logitech MX Master 3

 • Ergonomisch design
 • Extra knoppen

Nadelen Logitech MX Master 3

 • Alleen voor rechtshandige

2. Trust Mydo - Stille Draadloze Muis

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 74%

De Trust Mydo – Stille Draadloze Muis werkt volledig draadloos tot een afstand van ongeveer 10 meter. De draadloze muis is zeer populair en is de beste draadloze muis volgens de consumentenbond. Met behulp van de opbergbare USB micro ontvanger kun je de muis eenvoudig aansluiten zonder ingewikkelde kabels of lastige en onbetrouwbare verbindingen.

De Trust Mydo is zowel links- als rechtshandig te gebruiken en ligt comfortabel in de hand. Daarnaast is de muis zeer stil en kun je je hierdoor beter op je werk concentreren zonder dat je wordt afgeleid door harde muisklikken.

Voordelen Trust Mydo – Stille Draadloze Muis

 • Zeer stil
 • 10 meter bereik
 • Zowel links- als rechtshandig

Nadelen Trust Mydo – Stille Draadloze Muis

 • Niet oplaadbaar 
 • Geen in te stellen snelheid

3. HP draadloze muis 200

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

De zowel rechts- als linkshandige muis van HP biedt een uitstekende kwaliteit en tal van handige functies. Zo beschikt de muis over een 1000-DPI optische sensor, waardoor de draadloze muis op diverse oppervlakte gebruikt kan worden.

De HP draadloze muis 200 ligt comfortabel in de hand vanwege zijn ergonomische design en gemiddelde formaat. De muis hoeft niet opgeladen te worden maar dient van twee AAA-batterijen te worden voorzien. Hiermee kun je het apparaat direct gebruiken.

Voordelen HP draadloze muis 200

 • Zowel voor links- en rechtshandige
 • Eenvoudig in gebruik

Nadelen HP draadloze muis 200

 • Niet oplaadbaar

4. Trust GXT 130 Ranoo

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

De stijlvolle Trust GXT 130 Ranoo gaming muis heeft een robuust en sportief design met LED-verlichting dat indien wenselijk kan worden uitgeschakeld.

De draadloze muis heeft een bereik van 8 meter en beschikt over een automatische slaapstand. De muis is speciaal voor rechtshandige en ligt comfortabel in de hand. De muis is geschikt voor Windows 10, 8, 7, Vista en is eenvoudig te installeren.

Voordelen Trust GXT 130 Ranoo

 • Ideaal voor gamers
 • Instelbare snelheid
 • Beschikt over extra knoppen aan de zijkant

Nadelen Trust GXT 130 Ranoo

 • Alleen voor rechtshandige

5. Logitech M220 Silent

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

De Logitech M220 draadloze muis is dankzij zijn krachtige ruisonderdrukking van meer dan 90%, zeer stil en geruisloos. De muis heeft een stijlvol ontwerp en is beschikbaar in drie verschillende kleuren.

De Logitech M220 muis heeft een automatische slaapstand en een batterijlevensduur van wel 18 maanden. Ook biedt de muis de optische tracking functie van Logitech®, hierdoor kun je zeer nauwkeurige bewegingen maken op vrijwel elk oppervlak. 

Voordelen Logitech M220 Silent

 • Lange batterijduur
 • Zeer stil
 • Geschikt voor links- en rechtshandige

Nadelen Logitech M220 Silent

 • Geen extra knoppen
Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>