fbpx

Publicatie datum: 4 maart, 2023

Door: Sam

                                Best Geteste Draadloze Muis

Best geteste Draadloze muis

Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis met Bluetooth en USB ontvanger - Zwart

Op zoek naar de beste draadloze muis van dit moment? De MX Master 3 is een zeer geavanceerde muis met enkele mooie functies. De muis beschikt over een ergonomisch design en werkt ook op gladde tafels. Met deze muis is het mogelijk om door 1000 regels te scrollen per seconde.

Daarnaast is deze muis speciaal ontworpen voor creatievelingen en programmeurs. Hierdoor weet je zeker dat je in bezit bent van de beste draadloze muis. Benieuwd naar de prijs? Klik op onderstaande button!

Met een draadloze muis kun je eenvoudig vanuit je bank of bureaustoel je laptop of desktopcomputer bedienen. Een draadloze muis is zeer eenvoudig in gebruik en biedt vaak tal van voordelen en extra mogelijkheden. Het vinden van de beste draadloze muis is echter een ingewikkelde klus.

Zo zijn er diverse specificaties waarmee je rekening kunt houden en is de keuze afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Kom meer te weten over de verschillende specificaties in dit artikel. Hier krijg je tevens antwoord op de vraag ‘wat is de beste draadloze muis van dit moment’ en lees je waar een hoogwaardige draadloze muis zoal aan moet voldoen.

Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste Draadloze Muis van dit moment. Benieuwd naar het antwoord? Lees gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

17

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Draadloze Muis

Best geteste Draadloze muis

Beste koop draadloze muis
1. Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis met Bluetooth en USB ontvanger - Zwart


beste draadloze muis

Beste draadloze muis voor kantoor
2. TeckNet Pro 2.4G Draadloze Muis, M3 | 2600DPI | Zwart

beste draadloze muis

Beste draadloze muis voor laptop
3. HP draadloze muis 200

beste draadloze muis

Beste draadloze muis voor macbook
4. Logitech M220 Silent - Draadloze Muis - Grijs

beste draadloze muis

Beste budget draadloze muis
5. Trust Mydo - Stille Draadloze Muis - Rood

Top 10 Beste Draadloze Muizen

Wil je direct weten hoe de top 10 Draadloze muizen eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!


Waar moet je op letten bij het kopen van een draadloze muis?

Wanneer je een draadloze muis koopt kun je met tal van specificaties rekening houden. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar het design, het geluid, de extra knoppen en de batterijduur waarover de draadloze muis beschikt. Speciaal daarom hebben wij een beste draadloze muis 2023 test gehouden om er achter te komen wat de beste muis van 2023 is.

Aan de hand van onze beste draadloze muis test hebben wij een selectie gemaakt van de 5 beste draadloze muizen van dit moment. Zo weet jij precies welke draadloze muis het beste bij jou past. Het is namelijk erg lastig om in de jungle van draadloze muizen de juiste draadloze muis voor jou te vinden.

Om je op weg te helpen hebben we hieronder een selectie gemaakt van de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het kopen van een draadloze muis. Bij het uitvoeren van onze test hebben wij dezelfde criteria gehanteerd als de consumentenbond.

Design

De draadloze muizen hebben elk zo een ander design. Zo zijn er speciale muizen die ontworpen zijn voor gamers, met extra LED-verlichting, of extra comfortabele muizen voor kantoorgebruik of voor programmeurs. Welk design het best bij jou past is dus afhankelijk van het gebruiksdoel en jouw persoonlijke voorkeuren.

Geluid

De meeste draadloze muizen zijn redelijk stil. Hierdoor word je niet afgeleid door het klikken. Bekijk voordat je een draadloze muis koopt of het model stil is en hierdoor niet snel afleid.

Links- en rechtshandig

Wanneer je een muis koopt is het uiteraard handig om te kijken of deze geschikt is voor linkhandige, rechtshandige of zowel door beide gebruikt kan worden. Het design is hierop aangepast en biedt een betere ondersteuning.

Extra knoppen

Met name voor game muizen en programmeur muizen beschikt de muis vaak over extra knoppen aan de zijkant. Hiermee kun je sneller te werk gaan en hoef je minder gebruik te maken van het toetsenbord. Wanneer je geen behoefte hebt aan deze functies kun je het best kiezen voor een model zonder knoppen. Wanneer je ze namelijk niet gebruikt kunnen ze alleen maar in de weg zitten.

Batterijduur

Bekijk hoe de muis van energie wordt voorzien. Sommige muizen dienen om de zoveel tijd op geladen te worden en andere modellen dienen van een batterij te worden voorzien. Wanneer je de batterijen kunt opladen ben je vaak voordeliger uit. Je hoeft geen nieuwe batterijen te kopen en belast hiermee ook het milieu niet. Deze modellen zijn echter wel vaak wat duurder in aanschaf.


Wat is de beste Draadloze Muis van 2023? 

Het vinden van een goede draadloze muis kan een lastige klus zijn. Zo verschillen de eigenschappen enorm en heeft elk apparaat zo zijn eigen voor- en nadelen. Om de keuze iets gemakkelijker te maken kun je een kijkje nemen bij onze top 5 best geteste draadloze muis modellen. Met een muis uit deze lijst ben je gegarandeerd van een beste koop draadloze muis.

Zo weet jij precies wat de beste muizen van 2023 zijn. Ook hebben wij de muizen per prijsklassen en categorieën ingedeeld zodat er voor iedereen een perfecte muis tussen zit. 

De onderstaande draadloze muizen zijn uitvoerig getest in de draadloze muis test en zijn geselecteerd op basis van prijs-kwaliteitsverhouding en op handige eigenschappen en functies. Benieuwd naar onze top 5? Lees gauw verder!

1. Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis met Bluetooth en USB ontvanger - Zwart

Best geteste Draadloze muis

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De Logitech MX Master 3 is de beste draadloze ergonomische muis van dit moment en wordt met name gewaardeerd vanwege zijn behendigheid en gebruiksgemak. De muis ligt zeer comfortabel in de hand en is daarmee zeer geschikt voor langdurig gebruik.

De draadloze muis beschikt over een intuïtieve controle waardoor je de muis eenvoudig kunt bedienen met behulp van voor-/achterkant en gebarenknoppen. Daarnaast is deze muis uitstekend geschikt voor creatievelingen en programmeurs vanwege zijn vele mogelijkheden en sterke capaciteit.

Benieuwd naar de beste prijs van deze muis? Klik hier!

Voordelen Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis met Bluetooth en USB ontvanger - Zwart

 • Ergonomisch design
 • Extra knoppen
 • Comfortabel 

Nadelen Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis met Bluetooth en USB ontvanger - Zwart

 • Alleen voor rechtshandige

2. TeckNet Pro 2.4G Draadloze Muis, M3 | 2600DPI | Zwart

beste draadloze muis

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar de beste muis voor op kantoor of op school? De TeckNet Pro 2.4G Draadloze Muis, M3 | 2600DPI | is een muis die comfortabel aanvoelt en soepel over elk oppervlak beweegt. Het ontwerp van deze muis is geschikt voor rechtshandige. Het type muis is een 2.4 GHz draadloze muis wat hem ideaal maakt voor gamers. 

Door de slimme slaapmodus en een aan/uit knop kan de batterij van deze muis flink bespaard worden waardoor hij een maximale levensduur van 24 maanden heeft. Dit verschilt uiteraard wel per gebruiker en de PC condities. Al om al is dit een goede prijs-/kwaliteit muis waardoor jij verzekert bent van een goede betrouwbare muis.

Voordelen TeckNet Pro 2.4G Draadloze Muis, M3 | 2600DPI | Zwart

 • Ideaal voor gamers
 • Instelbare snelheid
 • Beschikt over extra knoppen aan de zijkant

Nadelen TeckNet Pro 2.4G Draadloze Muis, M3 | 2600DPI | Zwart

 • Alleen voor rechtshandige

3. HP draadloze muis 200

beste draadloze muis

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De zowel rechts- als linkshandige muis van HP biedt een uitstekende kwaliteit en tal van handige functies. Zo beschikt de muis over een 1000-DPI optische sensor, waardoor de draadloze muis op diverse oppervlakte gebruikt kan worden.

De HP draadloze muis 200 ligt comfortabel in de hand vanwege zijn ergonomische design en gemiddelde formaat. De muis hoeft niet opgeladen te worden maar dient van twee AAA-batterijen te worden voorzien. Hiermee kun je het apparaat direct gebruiken.

Dankzij de rode led-technologie is deze muis erg snel en nauwkeurig. De USB plug kan weggewerkt worden in de muis wanneer je jouw muis en laptop wil opbergen. Dit kan door het opslag vakje naast de batterij in de muis. De beste prijs vind je hier!

Voordelen HP draadloze muis 200

 • Zowel voor links- en rechtshandige
 • Reageert goed op bewegingen zonder enige vertraging

Nadelen HP draadloze muis 200

 • Niet oplaadbaar
beste draadloze muis

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

De Logitech M220 draadloze muis is dankzij zijn krachtige ruisonderdrukking van meer dan 90%, zeer stil en geruisloos. De muis heeft een stijlvol ontwerp en is beschikbaar in drie verschillende kleuren.

De Logitech M220 muis heeft een automatische slaapstand en een batterijlevensduur van wel 18 maanden. Ook biedt de muis de optische tracking functie van Logitech®, hierdoor kun je zeer nauwkeurige bewegingen maken op vrijwel elk oppervlak. 

Als jij op zoek bent naar een prima muis voor zowel links- als rechtshandige, dan is deze muis de ideale muis voor jou. Benieuwd naar de prijs? Klik hier!

Voordelen Logitech M220 Silent - Draadloze Muis - Grijs

 • Lange batterijduur
 • Geschikt voor links- en rechtshandige

Nadelen Logitech M220 Silent - Draadloze Muis - Grijs

 • Geen extra knoppen

5. Trust Mydo - Stille Draadloze Muis - Rood

beste draadloze muis

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De Trust Mydo - Stille Draadloze Muis werkt volledig draadloos tot een afstand van ongeveer 10 meter. De draadloze muis is zeer populair en is de beste draadloze muis volgens de consumentenbond. Met behulp van de opbergbare USB micro ontvanger kun je de muis eenvoudig aansluiten zonder ingewikkelde kabels of lastige en onbetrouwbare verbindingen.

De Trust Mydo is zowel links- als rechtshandig te gebruiken en ligt comfortabel in de hand. Daarnaast is de muis zeer stil en kun je je hierdoor beter op je werk concentreren zonder dat je wordt afgeleid door harde muisklikken. Ben jij op zoek naar een erg goedkope maar toch erg professionele muis? Dan is deze muis zeker geschikt voor jou!

Klik hier voor de laagst prijs!

Voordelen Trust Mydo - Stille Draadloze Muis - Rood

 • 10 meter bereik
 • Zowel links- als rechtshandig

Nadelen Trust Mydo - Stille Draadloze Muis - Rood

 • Geen in te stellen snelheid

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel Draadloze Muizen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten draadloze muizen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Draadloze Muizen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste draadloze muizen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>