Laatste update: december 2022

Door: Sanne

Best Geteste Broodrooster met Tostiklem

Bourgini Tosti Toaster

Homéé Gastdoeken Ruche Wit

Wanneer je op zoek bent naar de beste broodrooster met tostiklem dan ben je op zoek naar de Bourgini Tosti Toaster. Na tientallen broodroosters met elkaar vergeleken te hebben is de Bourgini Tosti Toaster namelijk als beste uit de test gekomen. Zo kun je deze broodrooster met tostiklem in wel 4 verschillende kleuren/modellen verkrijgen en heeft hij ontzettend veel opties.

Deze broodrooster met tostiklem is een rooster en tostimaker in één. Daarnaast heeft hij een ontdooifunctie en extra brede sleuven waardoor hij voor al het brood geschikt is. Met dit broodrooster rooster jij brood en maak jij tosti's binnen de kortste tijd.

Meer weten over deze beste koop broodrooster met tostiklem? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Hou jij van het roosteren van je brood maar vind je het ook heerlijk om op zijn tijd tosti's te maken? Dan is een broodrooster met tostiklem echt iets voor jou. Met z'n twee in één model kun jij namelijk gemakkelijk jouw brood roosteren, maar ook de heerlijkste tosti's maken dankzij de meegeleverde klemmen.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel modellen die deze beide functies hebben. Het kan daarom lastig zijn om de beste broodrooster met tostiklem in huis te halen. Wij helpen je daarom graag bij het vinden van de beste optie. Om die reden hebben wij een volledig artikel gewijd over de beste broodrooster met tostiklem van 2022.

In dit artikel ontdek je onze top 5 beste opties van dit moment en waar je op moet letten bij het aanschaffen van een broodrooster met tostiklem. Benieuwd welke optie het beste bij jou past? Lees dan gauw verder en je ontdekt het antwoord!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

31

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Broodroosters met Tostiklem

Bourgini Tosti Toaster

Beste koop broodrooster met tostiklem
1. Bourgini Tosti Toaster

Estus Iconic Broodrooster

Beste luxe broodrooster met tostiklem
2. Estus Iconic Broodrooster

Ariete Vintage Broodrooster

Beste vintage broodrooster
3. Ariete Vintage Broodrooster

Princess 142354 Toaster

Beste goedkope broodrooster met tostiklem
4. Princess 142354 Toaster

Braun ID Collection HT 5015 BK

Beste broodrooster met bagelfunctie
5. Braun ID Collection HT 5015 BK


Top 10 Beste Broodroosters met tostiklem

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste broodroosters met tostiklem! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een broodrooster met tostiklem?

Wil jij graag een broodrooster met tostiklem kopen? Koop dan niet zomaar een broodrooster met tostiklem aanbieding maar vergelijk meerdere modellen met elkaar. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende opties met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Om jou te helpen om de beste keuze in huis te halen, hebben wij hieronder enkele criteria op een rijtje gezet.

De onderstaande criteria hebben wij uitvoerig getest in onze beste broodrooster met tostiklem test. Door rekening te houden met deze criteria kom jij er gemakkelijk achter welke opties wel en niet geschikt zijn voor jou. Onderstaande criteria zijn tevens ook getest in de beste broodrooster met tostiklem volgens de consumentenbond test.

Vermogen

Allereerst is het vermogen van een broodrooster met tostiklem een belangrijke criteria om naar te kijken. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller jij de broodjes en tosti's kunt verwarmen. Andersom geldt dat een laag vermogen jouw broodjes en tosti's heel langzaam op zal warmen.

Het is daarom verstandig om een broodrooster met tostiklem aan te schaffen met een vermogen van meer dan 700 watt. Onder de 700 watt zal het lang duren voordat zij eindelijk geroosterd zijn. In onze top 5 vind je broodroosters met tostiklem met een goed vermogen.

Functionaliteiten

Ook beschikken broodroosters met tostiklem over verschillende functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een ontdooifunctie waarmee jij brood uit de vriezer gelijk kunt ontdooien. Hierdoor wordt het brood dat jij wilt eten ontdooit maar wordt het niet gelijk geroosterd.

Ook beschikken broodroosters vaak over functionaliteiten zoals verschillende standen en een timer. In onze top 5 vind je broodroosters met tostiklem die beschikken over verschillende functionaliteiten.

Soort rek

Broodroosters met tostiklemmen beschikken vaak over een verschillende soort rek. Afhankelijk van wat jij wilt maken is een bepaald rek dus gewenst. Omdat jij op dit artikel terecht bent gekomen ben jij waarschijnlijk op zoek naar een broodrooster met tostirek. 

In onze top 5 vind je 5 verschillende broodroosters welke allen over een goede tostiklem beschikken. Ook kunnen deze rekken voor andere broodjes gebruikt worden.


Wat zijn de beste broodroosters met tostiklem?

Je vraagt je vast af: Welke broodrooster met tostiklem is het beste? Wij hebben het antwoord voor je. Na tientallen modellen vergeleken te hebben, hebben wij aan de hand van de testresultaten een handige top 5 op weten te stellen. Hieronder vind je onze top 5 beste broodroosters met tostiklem uit verschillende prijsklassen en categorieën.

Er zit dus voor iedereen een perfect exemplaar tussen. Om het kiezen van de beste optie nog makkelijker te maken, hebben wij voor ieder model uit onze top 5 een korte product omschrijving geschreven. Daarnaast hebben wij ook van iedere broodrooster de voor- en nadelen op een rijtje gezet. Benieuwd wat de beste optie is? Lees dan gauw verder!

1. Bourgini Tosti Toaster

Bourgini Tosti Toaster

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Op zoek naar de beste koop broodrooster met tostiklem van 2022? Dan ben je op zoek naar de Bourgini Tosti Toaster. Deze broodrooster met tostiklem kan namelijk in 4 verschillende varianten aangeschaft worden. Je kunt deze broodrooster met tostiklem dus naar eigen design wens aanschaffen. 

De Bourgini Tosti Toaster heeft een vermogen van 850 watt waardoor jij de broodjes en tosti's ontzettend snel kunt roosteren. Verder kunnen er 2 boterhammen tegelijk in en beschikt dit model ook nog eens over een handige ontdooifunctie. De extra brede sleuven zorgen er voor dat dit model geschikt is voor alle soorten broden.

Zoek jij een broodrooster en tostimaker in één? Dan is de Bourgini Tosti Toaster de beste optie voor jou. De Bourgini Tosti Toaster beschikt over 2 tostiklemmen en heeft verlichte knoppen. De kruimellade is gemakkelijk uitneembaar en ook kun jij erg makkelijk de verschillende bruiningsstanden instellen.

Voordelen Bourgini Tosti Toaster

 • Beschikt over 2 tostiklemmen
 • Vermogen van 850 watt
 • Uitneembare kruimellade
 • In 4 varianten verkrijgbaar

Nadelen Bourgini Tosti Toaster

 • Niet de hoogste gebruiksvriendelijkheid

2. Estus Iconic Broodrooster

Estus Iconic Broodrooster

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Als tweede hebben wij de Estus Iconic Broodrooster geselecteerd in onze top 5. Dit is namelijk de beste luxe broodrooster met tostiklem. Je betaald daarom ook wel wat meer voor dit model maar je ontvangt daar wel de allerhoogste kwaliteit voor. Deze broodrooster is volledig gemaakt van RVS waardoor hij ontzettend lang mee gaat bij normaal gebruik.

De Estus Iconic Broodrooster beschikt over extra brede sleuven waardoor hij voor al het soort brood geschikt is. Verder heeft hij 3 verschillende toast standen waardoor jij gemakkelijk jouw favoriete stand in kunt stellen. De 6 verschillende warmte standen zorgen er voor dat jij jouw brood naar wens kunt opwarmen.

Ook dit model beschikt over een uitneembare kruimellade en is aan de onderzijde voorzien van een handige antislip laag. Hierdoor blijft de Estus Iconic Broodrooster bij gebruik goed op zijn plek staan. Een laatste voordeel van deze beste luxe broodrooster is dat hij een handige opbergruimte heeft voor de stekker.

Voordelen Estus Iconic Broodrooster

 • Volledig gemaakt van RVS materiaal
 • Beschikt aan de onderzijde over antislip
 • 3 toast standen en 6 warmtestanden instelbaar
 • Handige opbergruimte voor de stekker

Nadelen Estus Iconic Broodrooster

 • Duurste optie uit onze top 5

3. Ariete Vintage Broodrooster

Ariete Vintage Broodrooster

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij helemaal van fan van vintage? Dan is deze beste vintage broodrooster met tostiklem echt iets voor jou. Deze vintage broodrooster kan namelijk in drie verschillende vintage kleuren verkregen worden en beschikt over een uitstekende kwaliteit. Zo is hij gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen en heeft hij meerdere handige functies.

De Ariete Vintage Broodrooster beschikt namelijk over een ontdooifunctie waarmee jij je bevroren brood gemakkelijk kunt opwarmen zonder deze gelijk te roosteren. Ook beschikt dit model over een opwarmfunctie waarmee jij je broodjes een beetje op kunt warmen zonder deze te roosteren.

Het nadeel van dit model is dat hij geen extra brede sleuven heeft. Dit maakt dit model wel een stuk compacter dan de andere opties waardoor jij hem gemakkelijk op kunt bergen na gebruik. Met de Ariete Vintage Broodrooster kun jij 2 broodjes tegelijk klaarmaken. Ook is dit model volledig BPA-vrij.

Voordelen Ariete Vintage Broodrooster

 • Mooi vintage design
 • Schakelt automatisch uit
 • Volledig BPA-vrij
 • Verstelbaar bruiningsniveau

Nadelen Ariete Vintage Broodrooster

 • Geen extra brede sleuven

4. Princess 142354 Toaster

Princess 142354 Toaster

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats hebben wij de Princess 142354 Toaster geplaatst in onze top 5. Wanneer je op zoek bent naar de beste goedkope broodrooster met tostiklem ben je op zoek naar de Princess 142354 Toaster. Deze broodrooster is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk zwart en grjis.

Verder heeft de Princess 142354 Toaster een vermogen van 850 watt en beschikt hij over een dubbel broodrooster. De meegeleverde tostiklemmen zorgen er voor dat jij ontzettend makkelijk tosti's kunt klaarmaken. Verder heeft hij een handige ontdooifunctie waarmee jij broodjes kunt ontdooien en heeft hij 6 bruiningsstanden.

De Princess 142354 Toaster is volledig gemaakt van RVS materialen en heeft ook een handige snoeropslag. Je kunt de Princess 142354 Toaster dankzij zijn compacte formaat en snoeropslag daarom na gebruik gemakkelijk weer opbergen. Ook zal hij automatisch uitschakelen wanneer jij hem niet meer gebruikt.

Voordelen Princess 142354 Toaster

 • In twee kleuren verkrijgbaar
 • Beschikt over 6 bruiningsniveaus
 • Schakelt uit zichzelf uit

Nadelen Princess 142354 Toaster

 • Niet de allerbeste kwaliteit

5. Braun ID Collection HT 5015 BK

Braun ID Collection HT 5015 BK

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de Braun ID Collection HT 5015 BK geplaatst in onze top 5. Ook deze broodrooster met tostiklem is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk zwart en grijs. Dit model beschikt over een vermogen van 1000 watt waardoor jij ontzettend snel broodjes kunt klaar maken. 

Een ander voordeel van de Braun ID Collection HT 5015 BK is dat hij wel 13 verschillende bruininsstanden heeft. Daarnaast is dit ook gelijk de beste broodrooster met bagelfunctie. De 4-voudige bescherming zorgt voor optimale veiligheid waardoor ook kinderen dit apparaat veilig kunnen gebruiken.

De Braun ID Collection HT 5015 BK heeft een compact formaat waardoor jij hem na gebruik gemakkelijk op kunt bergen. Het nadeel van dit model is dat de tostiklem niet over een antiaanbaklaag beschikt. Het schoonmaken kan daarom wat meer werk kosten dan bij andere modellen. Meer weten over deze goede broodrooster met tostiklem? Druk op de button hierboven!

Voordelen Braun ID Collection HT 5015 BK

 • Compact formaat
 • Beschikt over bagelfunctie
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Nadelen Braun ID Collection HT 5015 BK

 • Tostiklem heeft geen antiaanbaklaag

Hoeveel soorten broodroosters met tostiklem hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 broodroosters met tostiklem getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de broodroosters met tostiklem op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste broodroosters met tostiklem zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP