fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Xpendy Review 2023: Maakt Xpendy jouw dagelijks leven echt makkelijker?

Publicatie datum: 31 mei, 2023

Door: Redactie Top-X

Xpendy helpen consumenten bij het opzeggen van abonnementen/ contracten; ze sturen namens jou een aangetekende brief naar de desbetreffende service. Xpendy zorgt ervoor dat jouw dagelijks leven vergemakkelijkt zodat jij je snel weer bezig kunt houden met de echt belangrijke dingen.

Heb jij ook genoeg gehad van al die extra kosten van onnodige abonnementen? En wil jij graag honderden euro's per jaar besparen? Dat komt goed uit! Want in deze review nemen wij opzegservice Xpendy onder de loep en vertellen jou wanneer en waarom je Xpendy zou gebruiken! We lichten de service volledig toe zodat jij zelf niet meer op onderzoek hoeft.

Misschien is het wel herkenbaar: je hebt diverse abonnementen lopen waar je eigenlijk nauwelijks gebruik van maakt. Waarschijnlijk heb je het aantal abonnementen dat je bezit onderschat. Ondertussen blijven de automatische incasso's doorlopen en is het lastig om er vanaf te komen. Maar wanneer je overweegt om op te zeggen, duurt dit vaak lang, zit je in een telefonische wachtrij of proberen ze je over te halen om het abonnement te behouden. Dit is toch niet waar je tegenwoordig op zit te wachten? Gelukkig bestaan er tegenwoordig opzegservices zoals Xpendy, die je helpen bij het opzeggen van je abonnementen of contracten. De diensten van Xpendy maken het opzeggen weer wat gemakkelijker.

In deze review delen wij de voor- en nadelen van Xpendy en vertellen hoe de service werkt! We hebben gekeken naar de ervaringen van anderen, de betrouwbaarheid en gemakkelijk het opzeggen door Xpendy wordt gemaakt.

Xpendy

Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Uur onderzoek gedaan

33

 Ervaringen gecheckt

9+

apps vergeleken


Wat is de opzegservice Xpendy?

Xpendy is een opzegservice die het opzeggen van abonnementen voor consumenten aanzienlijk vereenvoudigt. Wanneer je zelf jouw abonnementen wilt opzeggen, komt hier ongemerkt veel bij kijken. Welke informatie heb je nodig om een opzegbrief op te stellen en waar dien je deze brief naartoe te sturen? Xpendy heeft deze informatie reeds verzameld en maakt het opzegproces voor jou een stuk eenvoudiger. Het enige dat jij hoeft te doen, is het invullen van jouw NAW-gegevens op de opzegpagina. Na het indienen van jouw gegevens neemt Xpendy het opstellen van jouw opzegbrief voor haar rekening en zullen ze de geschreven opzegbrief versturen naar de betreffende organisatie.

Voordelen Xpendy

  • Gemak
  • Service
  • Binnen 2 minuten een abonnement opgezegd
  • 100% klantentevredenheid

Nadelen Xpendy

  • Het kost geld
Xpendy

Hoe gaat Xpendy dan te werk?

De opzegservice biedt een uitkomst om tijd en moeite te besparen. Geen gedoe meer met lange telefonische wachtrijen of gesprekken met een medewerker die je probeert te overtuigen om te blijven. Xpendy genereert automatisch één of meerdere opzegbrieven voor jou, waardoor je zelf geen opzegbrief meer hoeft te schrijven.

In Nederland bedragen de kosten voor het opzeggen van jouw lidmaatschap €29,95. Na het plaatsen van een bestelling, wordt op je bankafschrift 'Xpendy via Mollie' vermeld. Mollie is de betaalprovider die online betalingen voor bedrijven verwerkt. Xpendy verstuurt de opzegbrief aangetekend, zodat je via een track & trace code jouw brief kunt volgen. Je kunt precies zien wanneer de brief is ontvangen op het hoofdkantoor van de organisatie. Nadat de opzegging in gang gezet is, heeft de organisatie wettelijk 10 werkdagen de tijd, vanaf het moment van ontvangst, om bijvoorbeeld jouw sportschoolabonnement op te zeggen. De track & trace code in de e-mail fungeert als bewijs van ontvangst en garandeert daarmee een succesvolle opzegging.


Alle abonnementen op één plek met Mijn Xpendy

Met Mijn Xpendy, een onderdeel van de opzegservice Xpendy, kun je gemakkelijk inzicht krijgen in alle abonnementen die je momenteel hebt lopen. Het is een handige abonnementenservice die je direct laat zien welke abonnementen je beheert. Maar dat is nog niet alles - naast inzicht biedt Mijn Xpendy ook de mogelijkheid om gratis je abonnementen op te zeggen. Met Mijn Xpendy mis je nooit meer een opzegtermijn. Het dashboard biedt een duidelijk overzicht van wanneer je abonnementen aflopen en er wordt ook op tijd aan herinnerd. Daarnaast kun je via Mijn Xpendy gemakkelijk jouw abonnement opzeggen. Je kunt via de site met één klik de abonnementen in jouw dashboard via Xpendy opzeggen.


Wat kost Xpendy en Mijn Xpendy

Xpendy helpt consumenten met het opzeggen van abonnementen en/of contracten. Het zoekwerk hebben wij voor ze gedaan en de brief is al geschreven. Het enige wat zij hoeven te doen, is de NAW gegevens in te vullen. Met een eenmalige afschrijving van €29,95 kun je bij Xpendy een opzegbrief aangetekend laten versturen. Doordat de opzegbrief aangetekend verstuurd wordt, wordt jouw abonnement daadwerkelijk beëindigd. Daarnaast kun je ook jouw abonnement gratis opzeggen, je kunt de ingevulde opzegging downloaden en zelf versturen.

Naast hun website hebben ze ook een eigen abonnementsmodel genaamd Mijn Xpendy. Met Mijn Xpendy krijgen consumenten inzicht in alle abonnementen en regelen ze de opzeggingen met slechts één klik. Via het dashboard kunnen consumenten nooit meer een opzegtermijn missen, zo kunnen ze gemakkelijk zien wanneer de abonnementen aflopen en wordt je hier ook tijdig aan herinnerd. Met Mijn Xpendy zijn abonnementen gratis op te zeggen, dit abonnement kost €4,95 per maand.


Is Xpendy betrouwbaar?

Xpendy is zeker betrouwbaar en biedt 100% klanttevredenheidsgarantie. Dit betekent dat wanneer Xpendy jouw opzegbrief niet kan afleveren, je het gehele bedrag terug krijgt. Ook kun je binnen 14 dagen jouw bestelling annuleren. Het herroepingsrecht voor consumenten geeft jou het recht om een overeenkomst die via het internet is afgesloten binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren. Dit geldt ook voor de opzegging van een contract via Xpendy. Je hebt dus een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Heb je dus per ongeluk een bestelling geplaatst? Neem gerust contact op met de klantenservice, als dit binnen de bedenktijd gebeurt lost Xpendy jouw probleem op.

Ondanks kritiek van verschillende klanten is Xpendy erg betrouwbaar. Ze helpen consumenten goed waardoor klanten vaker terugkomen. Xpendy heeft maar één missie: jouw dagelijks leven vergemakkelijken, zodat je je snel weer kunt bezighouden met de écht belangrijke dingen.


Onze ervaring met Xpendy

Of je nu goede doelen wilt opzeggen of een krant, Xpendy helpen consumenten duidelijk. Wij vinden de site duidelijk en het werkt naar behoren. De automatische incasso voor één opzegging werkt ook erg goed, omdat de fout ingaan niet kan zo. Ook merkten wij dat klanttevredenheid ontzettend belangrijk is voor Xpendy. Als je op tijd annuleerden, betaalt Xpendy de betaalde bedragen terug. Xpendy betaalt alles terug en heeft zo een 100% klanttevredenheidsgarantie. Ook blijft Xpendy opzeggingen versturen naar bijvoorbeeld de VriendenLoterij totdat er getekend is voor ontvangst!


Conclusie van opzegservice Xpendy

Natuurlijk kun je ook zelf een brief versturen als jullie je abonnement willen opzeggen, maar sommige bedrijven maken dit lastig. Er zijn gevallen waarbij je minutenlang aan de telefoon hangt met een klantenservice medewerker die je dan nog als klant probeert te behouden. Of ondanks verplichtingen weigeren bedrijven consumenten goed te informeren. Xpendy lost dit probleem voor jou op en moet daarom natuurlijk de dienst betaald aanbieden. Voor een bedrag van 29,95 weet jij zeker dat jouw abonnementen of contracten worden opgezegd. Wij hopen dat deze review jou meer inzichten geeft in de opzegservice van Xpendy geeft.


Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>