fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 Originele cadeau ideeën voor de feestdagen in 2022!

Publicatie datum: 26 november, 2019

Door: Redactie Top-X

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor cadeautjes! Maar wat zijn nou de originele cadeau ideeën voor in 2022? Je kent vast wel iemand die altijd aangeeft dat hij of zij alles al heeft en niks meer te wensen heeft.

Je kan er natuurlijk voor kiezen om deze personen geld te geven of een cadeaubon, echter is dit in onze ogen niet echt een speciaal cadeau.

Om die reden dachten we dat het een goed idee was om jullie wat inspiratie te geven. We schreven dit artikel met 3 originele cadeau ideeën voor de feestdagen. Met deze cadeau’s weet je zeker dat je de juiste snaar raakt!

1. Lounge kussens voor in je tuin

Het mag momenteel dan ontzettend koud zijn buiten, voor je het weet staat de lente weer voor de deur! Hoe mooi zou het dan zijn als je hele tuinset al klaar is?

Vaak is het zo dat men pas op zoek gaat naar leuke accessoires in de tuin als het een beetje mooi weer begint te worden. Allemaal leuk en aardig maar deze cadeaus kan je natuurlijk ook rond de feestdagen al geven.

Tuinkussens of loungekussens zijn een ideaal cadeau voor de feestdagen. Waarom?

Kussens voor in de tuin verwacht iemand vaak niet rond de feestdagen. Toch is het een cadeau dat bij vele mensen in de smaak valt.

Zeg nou eerlijk, wie wil er nou geen tuin met super mooie loungekussens?!

2. Pizzarette

Waar men vroeger massaal ging gourmetten tijdens de feestdagen zijn mensen tegenwoordig steeds meer op zoek naar alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Pizzarette?

Een pizzarette is eigenlijk een kleine pizzaoven met een speciale handgemaakte koepel waarmee je zelfs thuis de lekkerste pizza’s kan klaar maken.

Met een pizzarette bak je binnen 5 tot 7 minuten de perfecte pizza. Uiteraard kan je helemaal zelf bepalen welke ingrediënten je op de pizza gooit. Zo is er voor ieder wat wils!

3. Polaroid camera

Zou jij je mooie herinneringen graag vast willen leggen? Dan is een polaroid camera echt iets voor jou! Geen gedoe met digitale foto’s meer, maar direct je foto uit de camera. Hoe mooi is dat?!

Het leuke van deze camera is dat je foto direct uit het apparaat komt rollen, ideaal dus aangezien jen iet moeilijk hoeft te doen met het printen. De meeste polaroid camera’s zijn ook nog eens super licht, hierdoor kun je hem makkelijk overal mee naar toe nemen.

Bovendien is het altijd super spannend om te zien hoe de foto eruit komt, je hebt namelijk maar één kans! Met een polaroid camera leg je al je waardevolle herinneringen vast!

4. Voor vaders; vitamines voor haargroei

Een van de eerste tekenen die mannen zien wanneer ze ouder worden is kaalheid of dunner wordend haar. Niet leuk natuurlijk, maar dat betekent niet dat je er niets aan kan doen. Met haarproducten van Hairlust simuleer je de haargroei waardoor je na verloop van tijd weer kan genieten van een vollere haardos.

5. Cadeaukaarten

Als je echt geen cadeau inspiratie hebt, kun je natuurlijk altijd een cadeaukaart kopen. Het aanbod is enorm en je weet zeker dat je niet iets koopt wat de ontvanger helemaal niet hoeft te hebben. Cadeaukaarten zijn misschien wat onpersoonlijk, maar als je er een leuke boodschap bij verwerkt dan is het alsnog iets waar de meeste mensen heel blij mee zijn. Wist je trouwens dat je zelfs met verlopen cadeaukaarten iets kunt kopen?

Nog niet gevonden wat je zocht? Is de persoon die jij wil verrassen een echte gezondheidsfreak? Dan wil diegene vast geen kraanwater drinken met onnodige stofjes. Op https://www.water-ontharder.nl vind je een apparaat dat je water onthard en schoner maakt.

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>