fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Top 10 best verkochte promotieartikelen

Publicatie datum: 15 november, 2023

Door: Sanne

Ook al leven we in een digitaal tijdperk, het blijft leuk om een tastbaar geschenk te krijgen. En dat is exact de reden waarom het bedrukken van promotieartikelen nog steeds zo populair is. Het is de ideale manier om offline reclame te maken voor je merk, winkel of webshop. Maar welke promotieartikelen zet je in voor jouw bedrijf of campagne? Welke producten zijn het meest populair?

Wij vroegen aan Pinkcube, specialist in het bedrukken van promotieartikelen, welke promotieartikelen ze het meest verkopen. We beginnen bij nummer 10 en eindigen bij de meest populaire ofwel het best verkochte promotieartikel van het afgelopen jaar. Lees je mee?

10. Reclame rugzakje

Wanneer je het woord ‘reclame rugzakje’ hoort, weet je misschien niet direct wat we bedoelen. Maar het gaat hier om de eenvoudige rugzakjes van lichtgewicht materiaal en twee koorden die je om je schouder kunt hangen. Ideaal om bijvoorbeeld wat sportkleding of een kleine hoeveelheid boodschappen in mee te nemen. Of onderweg naar een festival. En als het tasje leeg is, vouw je deze makkelijk op en neem je deze mee in een andere tas.  

9. Full colour keycord

Met name op beurzen en open dagen blijven keycords (ook wel sleutelkoord genoemd) ontzettend populair. Hier kan bijvoorbeeld een naambadge aan gehangen worden bij toegang tot het evenement. Door deze te laten bedrukken met je logo, zorg je op een slimme manier voor meer zichtbaarheid. De bezoekers lopen er de hele dag mee rond en maken zo reclame!

8. Festival-zonnebril

Een zonnebril is het ideale item om in de zomer te zorgen voor extra zichtbaarheid. En de bekende festival-zonnebrillen zijn nog steeds heel populair. Een goedkope zonnebril met UV-bescherming. En op het pootje van deze zonnebril is het mogelijk om je logo te laten afdrukken. Een subtiele manier van reclame.

7. Sleutelhanger met fles- en blikopener

Altijd een opener bij de hand met deze sleutelhanger met fles- en blikopener. Omdat je deze aan je sleutelbos hangt, is deze vaak in beeld. En dat komt goed van pas als je logo erop staat. Een goedkoop en praktisch promotie-item.

6. A5 notitieboek

Ondanks dat veel werk digitaal plaatsvindt, is het maken van notities met papier en een pen nog steeds voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Notitieboeken zijn dus ook nog steeds populair en worden overal mee naartoe genomen. En dat is meteen de kracht van zo’n notitieboek wanneer je logo of boodschap erop staat. Het is vaak zichtbaar!

5. Metalen pen met lasergravering

Een metalen pen oogt meteen al een stuk chiquer dan een pen van kunststof. En daarom wordt vaak voor dit materiaal gekozen als promotiemiddel. Laat zo’n metalen pen graveren met je logo en je hebt een premium promotieartikel.

4. Drinkfles met schroefdeksel en handig hengsel

Of je nu naar je werk gaat of naar de sportschool, het is altijd handig om een drinkfles mee te nemen. Want iedereen weet wel dat het belangrijk is om voldoende water binnen te krijgen op een dag. En dat maakt zo’n drinkfles ook ideaal om in te zetten als promotiemateriaal.

3. Katoenen draagtas

Om de plastic afvalberg te verkleinen wordt steeds vaker geld gevraagd voor een plastic tas in een winkel. Als bedrijf kun je daarop inspelen door herbruikbare, katoenen draagtassen aan te bieden. Wanneer je logo daarop staat, zorgt het meteen op een slimme manier voor extra zichtbaarheid op straat!

2. Gekleurde balpen met full colour opdruk

Balpennen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Vaak wordt er gekozen voor een simpele kunststof balpen in een bepaalde kleur, die vervolgens full colour bedrukt kan worden. Kies voor een opvallende kleur om de pen en je merk goed te laten opvallen.

1.Eenvoudige balpen met gekleurde boven- en onderkant

De meest populaire pen en het best verkochte promotieartikel is een kunststof balpen met een gekleurde boven- en onderkant en een wit tussenstuk. Door de witte achtergrond is je logo of de boodschap extra goed zichtbaar. 

Zo zie je dat een ‘eenvoudige’ pen nog steeds het meest populair blijft als promotieartikel. Dit artikel komt niet voor niets drie keer terug in de lijst in verschillende vormen. Een klein product met een groots effect. Maar, als je je écht wilt onderscheiden is het misschien beter om juist te kiezen voor een artikel dat niet in deze lijst voorkomt. Wij geven nog meer inspiratie voor cadeaus, die je ook kunt inzetten als promotieartikel of relatiegeschenk, waaronder het beste cadeau voor de gadgetfreak.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>