fbpx

Samsung S22 abonnement vergelijken

Op zoek naar de beste Samsung S22 abonnementen? Via onderstaande vergelijker zie je direct alle abonnementen met een Samsung S22. In deze vergelijker zijn alle bekende providers meegenomen en worden verschillende prijzen naast elkaar gezet. Kortom, de beste deal begint hier!Waarom een Samsung s22 abonnement?

Een Samsung s22 abonnement afsluiten doe je natuurlijk niet zo maar. Een abonnement is altijd een investering waar je – zeker in het geval van telefoons – goed over moet nadenken voor je de knoop doorhakt. Je zit er immers een lange tijd aan vast, en je betaalt er ook iedere maand voor. Als je er dan achteraf achterkomt dat de telefoon niet bevalt, is het geen pretje om er nog een langere tijd aan vast te zitten.

Bij de Samsung Galaxy S22 hebben we echter geen twijfel over dat je tevreden zult zijn met de telefoon. De S22 is een prachtige high-end smartphone van één van de meest gerenommeerde tech-bedrijven op de planeet. Jaar in, jaar uit produceert Samsung weer een toptelefoon, waarbij ze altijd streven om de allerbeste te zijn. En dat kun je merken!

Samsung Galaxy S22 Camera

Één van de belangrijkste aspecten van smartphones voor veel mensen, is tegenwoordig de camera. Of liever gezegd, camera’s! Op de Samsung Galaxy S22 zitten namelijk 3 verschillende camera’s op de achterkant, wat leidt tot extra mooie beelden. Zowel video’s als foto’s worden aanzienlijk beter door deze drie lenzen. Iedere camera neemt net op een andere manier op; denk aan andere lichtinval, andere kleurenweergave en een andere focusafstand. 


Door de snelle processor van de Samsung S22 kunnen die drie verschillende beelden worden samengevoegd door kunstmatige intelligentie te gebruiken. Daardoor ontstaan foto’s die tot wel 4 keer de resolutie hebben als met een enkele lens, en waarbij de lichtinval vele malen beter benut kan worden. 


Om een lang verhaal kort te maken: de camera van de S22 is heel erg goed. Zo maak je met de camera van je S22 foto’s in tot wel 50 megapixels, kun je tot 3 keer optisch inzoomen en video’s opnemen met een 8K resolutie – dat is dus 16 keer zo veel pixels als op een gemiddeld laptopscherm. En wat dacht je van slow-motion video tot wel 960 fps, of te wel 40 keer zo langzaam als normaal? Als je veel gebruik maakt van de camera, is een Samsung S22 abonnement afsluiten dus 100% iets voor jou!

Samsung S22 prestaties

Als je je telefoon vaak gebruikt om dagelijkse taken uit te voeren, is het natuurlijk wel handig dat ‘ie dat allemaal een beetje snel doet. Denk aan het openen van apps, pdf bestanden en tientallen internet tabbladen tegelijkertijd. De S22 is in dit geval zeker een telefoon waar je tevreden over zal zijn: in onze tests scoort de S22 namelijk beter dan de nieuwste iPhone op het gebied van snelheid! 


Ook het nieuwe Android 12.0 besturingssysteem is prettiger dan ooit. In Android 12 krijg je alle ruimte om je systeem helemaal naar wensen in te delen. Zo kun je overal kiezen welke kleuren je telefoon gebruikt, en maak je widgets van je contactpersonen waardoor je in één oogopslag kunt zien wat ze te melden hebben. Zelfs allemaal zonder Whatsapp te openen!


Speel je wel eens een game op je smartphone? De Samsung Galaxy S22 is hier niet alleen voor geschikt, maar zelfs speciaal voor gemaakt! De zwaarste apps en 3D games speel je in de maximale resolutie en met de hoogste graphics die je kunt bedenken. 

Scherm

Ook voor hen die wel eens een YouTube video of een Netflix serie kijken op hun telefoon, is de S22 uitermate geschikt! De Samsung S22 is namelijk voorzien van een scherm met 2340 bij 1080 pixels. Scherper nog dan een gemiddelde TV en daarom perfect om series en video’s op te kijken! 


Nog belangrijker: het scherm van de S22 is voorzien van een refresh rate van 120 Hz. Uitleg: er komen twee keer zo veel beelden per seconde voorbij op het scherm, waardoor het nog veel sneller reageert als je op het scherm drukt. Daarnaast is het beter voor je ogen doordat het scherm minder blurry wordt. Door Instagram scrollen, een app zoeken in het menu of het internet afspeuren – je merkt dat het veel soepeler aanvoelt dan op je huidige telefoon!


Wat voor soort Samsung S22 abonnementen zijn er?

Een Samsung S22 abonnement vergelijken kan best veel hoofdpijn verzorgen. De honderden verschillende aanbieders met andere prijzen, andere MB’s of zelfs een totaal andere opzet van het abonnement – we weten zeker dat er voor iedereen een geschikt abonnement te vinden is met onze Samsung S22 abonnement vergelijken tool – maar wat voor soort Samsung S22 abonnementen zijn er eigenlijk? En hoe vind je in godsnaam het Samsung S22 abonnement dat het beste bij jou past?

Welke Samsung S22 past bij mij?

Om te beginnen moet je de juiste telefoon uitzoeken. De S22 komt namelijk in verschillende modellen; de S22, de S22 Ultra en de S22+. Welke Samsung S22 variant is dan het meest geschikt? Als je dat nog niet weet, leggen we graag even aan je uit wat de voornaamste verschillen zijn tussen de Samsung S22 varianten.

Samsung S22+ Abonnement

Is de S22 nog net niet groot, krachtig of imponerend genoeg voor jou? Kijk je bijvoorbeeld veel series op je telefoon of wil je hem gaan gebruiken om flink op te multitasken? Een groter scherm kan vele voordelen hebben in het gebruik van je Samsung S22, en met de Samsung S22+ krijg je precies dat. Het scherm heeft geen hogere resolutie maar wel zo’n 2 centimeter aan extra ruimte, en in de felle zon is het scherm altijd leesbaar door 20% extra helderheid. Ook kun je rekenen op een grotere batterij. Dit alles gaat in een Samsung S22+ abonnement wel iets extra’s kosten, dus ga voor jezelf goed na of dit het voor jou waard is!

Samsung S22 Abonnement

De Samsung S22 is natuurlijk het standaard model van de serie, en tevens het goedkoopst. Als je dus geen extra features nodig hebt, zoals een nog betere camera of een groter scherm, is de Samsung S22 waarschijnlijk de beste keuze.

Samsung S22 Ultra Abonnement

Tot slot de Samsung S22 Ultra! Zoals de naam al suggereert is de Ultra behoorlijk wat krachtiger dan de S22 en S22+. Met de Ultra krijg je ook een groter scherm zoals de S22+ maar dit keer een ingebouwde S Pen (stylus). Dit is heel erg handig voor snelle notities, foto’s bewerken en nog veel meer.

Vooral zit het hem in de extra camera aan de achterkant, waardoor ‘ie tot wel 4 keer zo scherp foto’s kan maken en in plaats van 3× wel 10× optisch kan inzoomen. Echt een telefoon voor pro’s dus, en daar betaal je ook voor in je Samsung S22 Ultra abonnement.

Hoeveel opslag in je Samsung S22 abonnement?

Bij een Samsung S22 abonnement vergelijken we natuurlijk vooral de prijs van het toestel, maar hoeveel opslag heb je nou eigenlijk nodig? De Samsung S22 komt in varianten van zowel 128 als 256 GB. Dat klinkt beide erg veel, maar denk er ook om dat apps vaak al ruim een kwart van de opslag zullen bezetten als je alles net een beetje geïnstalleerd hebt. Mocht je dus veel foto’s willen maken op je Samsung S22, Netflix series downloaden voor in het vliegtuig of op een andere manier veel opslag gebruiken, is het Samsung S22 256GB abonnement misschien beter voor jou!

Samsung S22 abonnement prijs

De prijs van een Samsung S22 abonnement is natuurlijk de doorslaggevende factor voor de meeste mensen. Je wil tenslotte geen abonnement afsluiten dat te duur is. Het grootste voordeel van een abonnement is dat je het bedrag voor de telefoon niet in één keer hoeft op te hoesten. Dat is perfect voor bijvoorbeeld studenten die geen tonnen aan spaargeld hebben en het dus liever van hun maandbudget aftrekken.


Voor alle mogelijke situaties is er wel een Samsung S22 abonnement dat goed bij ze past. Als je bijvoorbeeld geen gebruik maakt van SMS, is het onnodig om daar een hoog maandelijks bedrag voor neer te leggen – hetzelfde geldt voor internet MB’s en belminuten. Met onze handige vergelijkingstool kun je al deze dingen instellen als filter, waardoor je makkelijk het perfecte Samsung S22 abonnement voor jou vindt!

Samsung S22 abonnement met 5G

Met sommige Samsung S22 abonnementen kun je al gebruik maken van 5G. Dat is een nog snellere vorm van 4G, wat je waarschijnlijk wel kent. Zo ben je altijd en overal verzekerd van een optimaal netwerk en dus helemaal klaar voor de toekomst!

Hoeveel MB nodig in Samsung S22 abonnement?

Het is van te voren lastig in te schatten hoeveel MB je gaat gebruiken iedere maand. Daarom bieden veel providers de mogelijkheid om het aantal MB’s maandelijks aan te passen, waardoor je bijvoorbeeld extra MB’s kunt gebruiken als je op vakantie gaat en dus lange tijd geen WiFi hebt. In je telefoon en in de app van je provider kun je altijd nagaan hoeveel MB’s je op maandbasis verbruikt.

Belminuten en SMS’jes

Belminuten en het aantal SMS’jes dat in je Samsung S22 abonnement zijn inbegrepen, verschillen enorm per abonnement. Abonnementen gericht op jongere gebruikers zullen veelal minder belminuten en SMS hebben en meer internet MB’s, omdat jongeren aanzienlijk minder gebruik maken van SMS en bellen. Je kan met onze vergelijkingstool ook het aantal belminuten en SMS’jes filteren, zodat je niet meer betaalt dan je nodig hebt!


Waar moet je op letten bij een Samsung S22 abonnement?

Er zijn ontzettend veel dingen om op te letten bij het afsluiten van een Samsung S22 abonnement. De meesten hiervan staan hierboven al benoemd, zoals hoeveel belminuten, hoeveel SMS’jes en of je wel of geen 5G nodig hebt. Maar als je dit allemaal hebt gekozen, zijn er nog veel details die je absoluut niet moet vergeten bij een Samsung S22 abonnement vergelijken. Het kan leiden tot onverwachte extra kosten of andere grote problemen. 

Hoe duur is een Samsung S22 abonnement?

Natuurlijk let je bij het afsluiten van een Samsung S22 abonnement vooral op de prijs. Er zijn hierbij vaak verborgen kosten die je pas kunt zien als je al ver in het afrekenproces bent. Op Top-X vind je al deze verborgen kosten meteen in de vergelijkingstool, zodat je een duidelijk overzicht hebt van hoeveel het Samsung S22 abonnement je in totaal zal kosten. 

Een aantal van dit soort extra kosten zijn bijvoorbeeld de aansluitingskosten. Deze worden meestal niet benoemd bij de reguliere prijs en al helemaal niet in de reclames van de provider. Juist daarom is het belangrijk dat je de aansluitingskosten goed in beeld hebt.

Let ook op de balans tussen wat je meteen moet betalen en wat je per maand betaalt. Vaak wordt je door advertenties gelokt met goedkope maandprijzen, maar dan staat er in de kleine lettertjes nog even dat je vooraf al 300 euro moet betalen voor de telefoon zelf. Laat je dus niet misleiden door mooie prijzen, en gebruik onze vergelijkingstool om een goedkoop Samsung S22 abonnement te vinden dat goed past bij jouw behoeften!

Buiten bundel tarieven

Niet te vergeten: wat betaal je bij je abonnement als je per ongeluk buiten je bundel gaat? Het is je vast wel eens gebeurd dat je per ongeluk YouTube aan het kijken was op je mobiele data, en je in een dag tijd al je MB’s op had gemaakt. Het kan altijd een keer gebeuren dat je niet genoeg hebt aan de GB’s die je in je bundel hebt. Dan moet je vaak MB’s bij kopen of een extra hoge prijs betalen voor elke MB die je gebruikt. Dit is bij sommige providers aanzienlijk hoger dan bij anderen, en als je hier niet voorzichtig mee bent kan je tegen veel onverwachte kosten aanlopen bij je Samsung S22 abonnement.

Bundel aanpassen

Zo kan het ook gebeuren dat je op vakantie gaat en extra MB’s nodig hebt voor die maand, omdat je in je vakantiehuisje geen WiFi hebt of daar geen gebruik van wilt maken. Bij veel providers kan je in een app makkelijk je bundels aanpassen op maandbasis. Zo heb je altijd genoeg MB’s en kun je zelfs nog wat besparen op je abonnement, door bijvoorbeeld in een lockdown periode je mobiele internet omlaag te gooien als je toch alleen maar thuis zit – ook al hopen we dat dat nooit meer gaat gebeuren natuurlijk!

Belminuten, data en SMS’jes meenemen

Het meenemen van belminuten, sms’jes en internet MB’s is iets wat steeds minder providers doen. Het kan enorm veel kosten schelen – als je in de ene maand bijvoorbeeld 200 MB niet hebt gebruikt, kun je dit opsparen voor de volgende maanden. Je hoeft zo minder gauw MB’s bij te kopen en minder te stressen over dat je MB’s misschien wel op gaan. Wel zo eerlijk ook, wat je niet op maakt, kun je bewaren!

Contractduur

Ga je voor een abonnement van een jaar of 2 jaar? Hoe langer je abonnement, hoe minder je per maand betaalt. Maar uiteindelijk zul je evenveel, zo niet zelfs meer betalen voor een langer abonnement. Hoe hoger de aansluitingskosten, hoe minder je over het hele traject zal betalen in de meeste gevallen. Maar als het je beter uit komt om op maandbasis te betalen is dat natuurlijk een prima keuze!

Tarieven in het buitenland

Reis je veel voor je werk, of gewoon voor de lol? Veel telefoon providers vragen buiten de Europese Unie aanzienlijk meer per MB. Zo betaal je in de VS soms tot wel €2,50 voor één MB. Met zulke hoge kosten kun je al een persoonlijk faillissement aanvragen als je per ongeluk zit te Netflixen, dus hier moet je altijd enorm mee oppassen. Wel zijn er verschillen in providers en hoe duur ze zijn in andere landen – als je veel reist is dit dus erg belangrijk om op te letten! Wel zijn MB’s binnen de EU altijd zonder extra kosten, hoewel het voor kan komen dat het aantal MB’s in andere EU-landen wat beperkt wordt.

Melding als je bundel bijna op is

Weet je wat fijn is? Duidelijkheid. Zo is het ook wel zo prettig als je van te voren te horen krijgt dat je MB’s bijna op zijn, zodat je onthoudt om extra MB’s bij te kopen of te verbinden met je WiFi netwerk. De meeste providers zijn zo netjes om je hiervan op de hoogte te stellen, maar niet allemaal.

Netwerkkwaliteit

Iets wat veel mensen vaak over het hoofd zien is de kwaliteit van het internet netwerk. In Nederland zijn maar drie mobiele netwerken, namelijk die van KPN, Vodafone en T-Mobile. Alle andere providers hebben zelf geen eigen netwerk – zij kopen simpelweg de netwerken van deze drie providers op en verkopen de toegang daartoe door aan hun klanten.

Je kan op de website van deze drie providers vinden hoe goed de dekking van de netwerken is. In heel Nederland is altijd en overal wel een vorm van internet beschikbaar, maar niet ieder gebied is al voorzien van 4G of 5G.

Vast internet?

Heb je al vast internet bij één van de providers of een partnerbedrijf daarvan? Dan krijg je vaak wat korting op je abonnement bij een bepaalde provider. In onze vergelijkingstool kun je invullen waar je je vaste internet- of telecom abonnement hebt afgesloten. Wij berekenen vervolgens automatisch de korting die je kunt krijgen bij de providers, zodat je dit zelf niet meer hoeft te berekenen. Hoe handig is dat?

BKR registratie

Nog één belangrijk detail: als je een Samsung S22 abonnement af sluit, kom je vrijwel zeker in het BKR-register te staan. Geen zorgen, dit betekent niet dat je nu ineens in de gaten gehouden wordt – het BKR register dient er alleen voor om zekerheid voor de aanbieder te geven. Het BKR register vertelt ze simpelweg hoe je je hebt gedragen in je vorige abonnementen en leningen, zodat ze zeker weten dat je genoeg geld hebt voor het abonnement. Dit geldt voor alle abonnementen van meer dan 250 euro, die langer duren dan een maand – wat bij een Samsung S22 abonnement uiteraard van toepassing is. 

Heb je dus eerder leningen of abonnementen afgesloten en niet op tijd afgelost of betaald? Dan is het misschien lastiger om een Samsung S22 abonnement af te sluiten. Heb je hier nooit problemen mee gehad? Dan hoef je je hier totaal geen zorgen over te maken!


Welke telefoon providers bieden Samsung S22 abonnementen aan?

Benieuwd bij welke providers je zoal terecht kan voor een Samsung S22 abonnement? In onze vergelijkingstool kan je alle providers uit Nederland vinden die de S22 aanbieden. Een paar daarvan lichten we nog even voor je uit.

Ben

Ben je op zoek naar een goedkoop abonnement in combinatie met telefoon? Ben is één van de goedkoopste aanbieders van Samsung S22 abonnementen. Niet alleen de prijzen zijn voordelig, ook heeft Ben een aantal handige snufjes uitgevonden om je kosten zo laag mogelijk te houden. Zo kun je in de Ben app een data limiet instellen zodat je niet meer betaalt dan je zelf wil. En Ben heeft zelf een studentenkorting waardoor je geen aansluitingskosten betaalt en gratis 4G Extra krijgt! Ben je al enthousiast over deze voordelige provider?

Simpel

Dit bedrijf herken je waarschijnlijk wel van de TV spotjes met de vingerpoppetjes (wij vinden het ook bijzonder bedacht). Bij Simpel kan je alleen Sim Only abonnementen afsluiten. Echter kan dit dan wel weer vaak met korting, omdat ze om de zoveel tijd verschillende acties hebben lopen. Daarnaast is nummerbehoud volledig gratis bij deze provider.

Tele 2 logo

Tele2

Tele2 zit al een geruime tijd gevestigd in Nederland en is van origine een Zweedse telefoonprovider. Het bedrijf staat bekend om de goede en voordelige deals om goedkoop te kunnen telefoneren. Zo heeft het bedrijf een actie die ook wel de ‘Dit wil ik weken’ worden genoemd. Tijdens deze weken kun je redelijk wat besparen op een nieuw abonnement.

kpn logo

KPN

Bij KPN een Samsung S22 abonnement afsluiten is altijd een verstandige keuze. KPN is een bekend bedrijf met koninklijke status, waar je dus ook een koninklijke service van kan verwachten. Niet per se de goedkoopste, maar bij KPN vind je het minste addertjes onder het gras. Bovendien is het KPN netwerk door Ookla verkozen tot beste mobiele netwerk van Nederland, óók voor 5G! Wil je dus een Samsung S22 abonnement afsluiten bij KPN, kun je er vanuit gaan dat je tevreden gaat zijn!

t-mobile logo

T-Mobile

Het netwerk van T-Mobile is ook zeker niet verkeerd (eigenlijk mogen we in Nederland sowieso niet klagen over onze mobiele internetnetwerken). Bij T-Mobile vind je vaak goede deals in combinatie met telefoons, en er wordt vaak gestunt met prijzen. Ook ben je bij T-Mobile altijd online, zelfs als je MB’s op gaan; tegen een lagere snelheid blijf je altijd verbonden, zonder extra kosten. Is dat niet aardig van ze?

vodafone logo

Vodafone

En dan last but not least: provider Vodafone. Wist je dat dit bedrijf de op één na grootste provider is van ons land? Dat zegt wel wat! Zo is de keuze voor een abonnement zeer gevarieerd en heb je Sim Only abonnementen, mobiele telefoonabonnementen, optie voor 5G en kan je het ook gebruiken wanneer je een zakelijke klant bent. 


Samsung S22 abonnement vergelijken op Top-X

Met al deze informatie weten we zeker dat je een Samsung S22 abonnement zult vinden die perfect bij je past. Zo lang je let op wat je belangrijk vindt aan een Samsung S22 abonnement kan het bijna niet meer mis gaan! Mocht je toch een verkeerd abonnement hebben afgesloten, weet dan dat je wettelijk altijd 2 weken bedenktijd hebt op je aankoop. Met onze handige abonnementen vergelijker kun je makkelijk het ideale Samsung S22 abonnement vinden voor jou. Je kunt kiezen uit enorm veel aanbieders en honderden verschillende telefoons, van goedkope telefoon abonnementen tot Samsung S22 abonnementen. Veel plezier met je nieuwe telefoon en bedankt voor je bezoek aan Top-X.nl!


>