fbpx

Publicatie datum: 17 februari, 2023

Door: Jack

Best Geteste Slackline

Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel

Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel

De Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel komt als beste uit de test! Hij is makkelijk in gebruik en is duurzaam. Ook beschikt de Slackline over een geïntegreerde ratel bescherming waardoor hij extra veilig is. De band is 15 meter en dus geschikt voor zowel beginners als de ervaren allrounder. Ook is hij meest verkochte Slackline in de wereld!  

Dat naar buiten gaan goed voor je is weten we inmiddels allemaal. En wil je in die tijd buiten dan ook nog aan je fitheid en je balans werken? Dan is Slackline misschien wel de ideale sport voor jou. En het is ook nog eens heel eenvoudig om mee te beginnen. 

Het enige wat je ervoor nodig hebt, is uiteraard de Slackline zelf en 2 bomen of andere punten waar je de Slackline aan kunt bevestigen. Maar wat is de beste Slackline? Je wilt natuurlijk wel erop kunnen vertrouwen dat die goed blijft hangen.

Daarom hebben we voor jou punten op een rij gezet waar je op moet letten bij het kopen van een Slackline. En hebben we verschillende Slacklines getest en onze ultieme top 5 samengesteld.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten Vergeleken

10

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Slacklines 

Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel

Beste Koop Slackline
1. Slackline CLASSICLINE met boombescherming - Slacklining - Geel

slackline-15-meter-groen

Beste Slackline voor Beginners
2. Slackline 15 meter groen

Gibbon Surferline met boombeschermers

Beste Slackline voor Tricks / Trucs
3. Gibbon Surferline met boombeschermers

slackline-funline-met-boombescherming-slacklining-blauw

Beste Slackline voor Kinderen
4. Slackline FUNLINE met boombescherming - Slacklining - Blauw

slackline-slackrack-classic-slacklining-geel

Beste Slackline voor Thuis
5. Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel


Top 10 Beste Slacklines

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste Slacklines! Als je toch naar de uitslag van de beste Slackline test wilt kijken, dan raden we je aan om even verder te scrollen.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een Slackline?

Op het eerste gezicht denk je misschien dat er bij het kopen van een Slackline niet veel verkeerd kan gaan.

Fout!

Slacklines zijn er in verschillende soorten en maten. Als je net gaat beginnen met Slacklinen zul je andere behoeftes nodig hebben in je band dan als je als je de band al meer onder controle hebt. Heb je nog moeite met lopen over de line of kan je al verschillende trucs?

Dit zijn allemaal factoren waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een Slackline. Ben je op zoek naar de beste Slackline volgens de consumentenbond? Dan hebben we helaas slecht nieuws, die hebben ze niet getest. Gelukkig hebben wij dit wel gedaan zodat jij de beste Slackline kan vinden die bij jou past.

Aan de hand van onderstaande criteria, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten hebben wij de Slacklines uitgebreid onderzocht en getest.

Benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder!     

Niveau

Zoals eerder benoemd zijn Slacklines er in verschillende soorten en maten. Hiervoor is het van belang om na te gaan of je een beginnende of meer ervaren Slackliner bent. Hierbij is de lengte van de line erg belangrijk, maar ook de flexabiliteit van de line speelt een grote rol.

Lengte

Ben je een beginnende Slackliner? Dan ben je opzoek naar een lengte van 15 meter. Dit zorgt ervoor dat je meer stabiliteit hebt op de line. Span de band in het begin op ongeveer 5 meter en probeer dit zo uit te bereiden. Meer ervaren? Dan kan je gaan kijken naar Slacklines van 20 / 25 meter.

Flexibiliteit

Als beginner is het vaak al lastig om van het begin naar het eind van de line te lopen. In dat geval ben je op zoek naar een Slackline met een redelijk stugge weving. Deze Slacklines kan je wat strakker ophangen zodat het lopen makkelijker wordt en je minder balans nodig hebt.

Als je meer ervaren bent wil je een line hebben met meer flexibiliteit zodat je makkelijker je trucs kan doen.


Wat is de Beste Slackline?

We zijn beland bij het laatste maar misschien wel belangrijkste onderdeel, de top 5. In deze lijst staan alleen de allerbeste Slacklines. Om deze top 5 beste Slacklines te maken hebben we onder andere gekeken naar de volgende zaken:

 • Voor welk niveau is de Slackline geschikt?
 • Hoe beoordelen andere consumenten de Slackline?
 • Hoe is de prijs / kwaliteitsverhouding?

Door dit alles op een rijtje te zetten hebben we alleen de aller beste producten in deze lijst gezet. Kortom, ben je op zoek naar de beste Slackline? Dan zit je in dit artikel helemaal goed.

1. Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel

Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De Slackline CLASSICLINE met boombescherming - Slacklining - Geel is ons best getetste Slackine. En dat is niet voor niets. Deze line is ideaal voor de beginnende slackliner omdat hij een lage rek heeft en daardoor op een lage hoogte gehangen kan worden. Maar ook voor de meer ervaren allrounder is dit een goede band. 

De geïntegreerde ratel bescherming zorgt voor extra bescherming. Hierdoor verminder je de kans op verwondingen aanzienlijk. Ook is de Slackline makkelijk in gebruik en is hij door zijn materiaal een duurzame keuze. Hierdoor geniet jij heel lang van deze band.

En wij zijn niet de enige die dit de beste Slackline vinden. De line heeft verschillende prijzen gewonnen en is daarom ook de best verkochte Slackline ter wereld.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel

 • Voor beginners en ervaren alrounders
 • Geïntegreerde ratel bescherming
 • Makkelijk in gebruik en duurzaam
 • Meest verkochte Slackline in de wereld!  

Nadelen Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel

 • Relatief kort voor ervaren Slackliners

2. Slackline 15 meter groen

slackline-15-meter-groen

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

9.5

De Slackline 15 meter groen is de ideale band om mee te beginnen. Deze band is speciaal ontwikkeld voor de beginnende Slackliner die kennis wilt maken met de band. In de band zit een gematigde rek waardoor je makkelijker je balans kan houden, maar alsnog wel vorderingen kan maken.

De Slackline heeft dankzij het reliëf op de band een goede grip. Hierdoor heb je meer controle en beweeg je makkelijker over de band heen. Ook is hij belastbaar tot 150 kilo waardoor je hier prima je eerste trucjes op kunt oefenen.

Verder is de band heel duurzaam omdat die lang mee gaat en jij er lang plezier van kan gaan beleven. En dat voor een relatief goedkope prijs. Klik voor de beste prijs op bovenstaande button!

Voordelen Slackline 15 meter groen

 • Uitstekend geschikt voor beginners
 • Goede grip op de band dankzij het reliëf
 • Belastbaar tot 150 kilo
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Slackline 15 meter groen

 • Niet geschikt voor Highlinen

3. Gibbon Surferline met boombeschermers

Gibbon Surferline met boombeschermers

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Ken jij je weg al op een Slackline? En vind je het leuk om verschillende tricks te doen. Dan is de Gibbon Surferline met boombeschermers de Slackline voor jou.    

Vanwege het speciale materiaal is deze Slackline enorm goed geschikt om verschillende tricks op uit te voeren. Ook is de band geschikt als longline en als waterlijn. Dit komt omdat je de band door middel van de ratel, met een extra lange hefboom, de line zelfs op volledige lengte probleemloos strak kan zetten.

Ook krijg je bij deze Longline een app met verschillende tuturials en tips om nog beter en meer tricks te kunnen doen. Kortom, ben je meer ervaren en wil je te gekke tricks doen? Klik dan op bovenstaande button voor de beste prijs.

Voordelen Gibbon Surferline met boombeschermers

 • Perfect voor tricks / trucs
 • Geschikt als Trickline, Longline en Waterlijn
 • Komt met een app
 • 30 meter lang

Nadelen Gibbon Surferline met boombeschermers

 • Niet geschikt voor beginners

4. Slackline FUNLINE met boombescherming - Slacklining - Blauw

slackline-funline-met-boombescherming-slacklining-blauw

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben je op zoek naar de beste Slackline voor kinderen? Dan hebben wij die voor jou gevonden. De Slackline FUNLINE met boombescherming - Slacklining - Blauw is ideaal voor kids omdat hij een zeer lage rek heeft. Hierdoor kan je hem zeer laag boven de grond bevestigen wat zorgt voor extra veiligheid.

Ook wordt het beginnen op deze band makkelijker gemaakt. Door de doorlopende rubberen print op de line heb je extra grip om je eerste stappen te maken. En laat deze Slackline nu ook nog eens uitgeroepen zijn tot "Toy of the Year" (TOY INDUSTRY Award).

Klik hier voor de beste prijs van dit product!

Voordelen Slackline FUNLINE met boombescherming - Slacklining - Blauw

 • Ideaal voor kinderen
 • Goede grip door de doorlopende rubberen print
 • "Toy of the Year" (TOY INDUSTRY Award).
 • Lage rek waardoor hij kort boven de grond kan

Nadelen Slackline FUNLINE met boombescherming - Slacklining - Blauw

 • Minder geschikt voor zwemmen

5. Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel

slackline-slackrack-classic-slacklining-geel

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil je een Slackline hebben die je thuis, in je tuin of zelfs op kantoor kan gebruiken? Geen plek is te gek voor de Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel. Hij is namelijk compact en staat op zichzelf. Hierdoor heb je geen bomen of andere ankerpunten nodig om hem te bevestigen.

Ook is deze slackline super stevig waardoor hij heel duurzaam en veilig is. Via de bijgeleverde app kan jij duidelijk en snel nieuwe tricks leren.

En zeg nu eerlijk. Hij ziet er natuurlijk ook nog eens heel mooi uit. Een must have voor in elke kamer zou je bijna wel kunnen zeggen!

Voordelen Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel

 • Kan binnen gebruikt worden
 • Komt met een app
 • Super stevig
 • Ziet er mooi uit

Nadelen Slackline SLACKRACK CLASSIC - Slacklining - Geel

 • Relatief kort

Hoeveel soorten Slacklines hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 18 Slacklines getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Slacklines op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste Slacklines zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>