fbpx

Publicatie datum: 22 maart, 2023

Door: Jack

Best Geteste Lifting Straps

hustle - Zwart met Rode Lifting Straps

hustle - Zwart met Rode Lifting Straps

Vraag jij je nou af, wat zijn de beste lifting straps van 2023? Dan hebben wij het antwoord voor je! Na tientallen lifting straps met elkaar vergeleken te hebben kunnen wij concluderen dat de hustle - Zwart met Rode Lifting Straps de beste optie van dit moment is. 

Deze lifting straps beschikken namelijk over een zeer goede en stevige kwaliteit. Verder heeft hij zowel padding als anti-slip en kun jij hem voor verschillende doeleinde gebruiken. Ook kun je bij aanschaf van de hustle - Zwart met Rode Lifting Straps kiezen uit wel 6 verschillende kleuren.

Meer weten over deze beste lifting straps? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Ben jij veel in de sportschool te vinden of vind jij het heerlijk om je af en toe flink uit te sloven in de sportschool? Dan zijn lifting strips misschien wel wat voor jou. Lifting straps kun je namelijk voor verschillende doeleinde gebruiken in de sportschool. Zo kun jij deze gebruiken tijdens het deadliften, lat pull down etc.

Lifting straps zijn echte all round gym accessoires die jou helpen bij jouw training. Zo kun je met lifting straps zwaardere gewichten gebruiken zonder dat jouw onderarmen al te vermoeid raken. Hiermee kun jij dus gemakkelijker nieuwe records behalen en beter focussen op de spiergroep die jij wilt trainen.

Maar welke liftings straps zijn dan het beste? Je ontdekt het in dit artikel. Wij van Top-X hebben namelijk tientallen lifting straps met elkaar vergeleken in onze ultieme beste lifting strap test. In dit artikel ontdek je daarom onze top 5 beste liftings straps en enkele belangrijke criteria waar je op moet letten bij het aanschaffen van goede liftingsstraps.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

13

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Lifting Straps

hustle - Zwart met Rode Lifting Straps

Beste koop lifting straps
1. hustle - Zwart met Rode Lifting Straps

Thor Athletics - Lifting Straps

Beste lifting straps voor deadlift
2. Thor Athletics - Lifting Straps

DK.® Lifting Straps

Beste lifting straps voor dunne polsen
3. DK.® Lifting Straps

hustle - Zwarte Figure 8 Straps

Beste lifting straps voor vrouwen
4. hustle - Zwarte Figure 8 Straps

Breaking Limits Lifting Straps

Beste lifting straps voor powerliften
5. Breaking Limits Lifting Straps


Top 10 Beste Lifting Straps

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste lifting straps! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van lifting straps?

Wil jij graag lifting straps kopen, maar weet je niet zo goed waar je op moet letten. Hieronder ontdek je de belangrijkste aandachtspunten waar jij op moet letten bij het aanschaffen van goede lifting straps. Na tientallen lifting straps met elkaar vergeleken te hebben weten wij namelijk precies wat wel- en niet goede opties zijn!

Onderstaande criteria hebben wij uitvoerig in onze beste lifting strap test getest. Door rekening te houden met deze criteria verklein jij de kans op een miskoop dus aanzienlijk. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste lifting straps volgens de consumentenbond test. Neem dus zeker even de tijd om deze criteria goed door te lezen.

Materiaal

Een eerste belangrijke aandachtspunt bij het kiezen van goede lifting straps is het kijken naar het materiaal waarvan de straps gemaakt zijn. Niet alle soorten lifting straps zijn namelijk van hetzelfde materiaal gemaakt. Dit bepaalt deels hoe stevig en duurzaam de lifting straps zijn.

Veel lifting straps zijn gemaakt van een combinatie van katoen, neopreen en siliconen. Deze materialen bepalen naast de stevigheid van de straps ook hoe goed zij bijvoorbeeld grip behouden. In onze top 5 vindt je allerlei lifting straps die gemaakt zijn van goede kwaliteit materialen.

Geschiktheid

Een tweede criteria is het kijken naar de geschiktheid van de lifting straps. Waar wil jij de lifting straps bijvoorbeeld voor gaan gebruiken? Niet alle lifting straps zijn namelijk even geschikt voor iedere oefening. Zo kan er een verschil zitten in maximale belasting, lengte van de lifting strap en het gebrek aan grip.

Kijk daarom altijd goed in de productomschrijving van een lifting strap waarvoor deze geschikt zijn voordat je zomaar een model aanschaft.

Prijsklassen

Als laatste zijn er lifting straps in allerlei verschillende prijsklassen. Hierbij is het niet altijd zo dat goedkoop duurkoop is, maar ook niet alle dure modellen beschikken over de juiste kwaliteit. Het is daarom belangrijk om goed rekening te houden met de prijs-/kwaliteitsverhouding van een lifting strap.

De prijs-/kwaliteitsverhouding van een lifting strap kun je vaak aflezen aan de reviews van het product. Zijn deze positief of negatief? Ook zegt het merk waarvan de lifting straps zijn vaak veel over de kwaliteit van de straps. Bekende merken beschikken namelijk vrij vaak over goede kwaliteit producten waardoor het een veiligere keuze is.


Wat zijn de beste lifting straps?

Maar welke lifting straps zijn het beste? Dit kan voor ieder persoon anders zijn. Niet iedereen is namelijk op zoek naar dezelfde soort lifting straps. Om die reden hebben wij een top 5 opgesteld, waarbij wij rekening hebben gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën. 

Ook hebben wij bij het uitvoeren van onze test iedere lifting strap voorzien van een eindbeoordeling. Onze top 5 is daarom gebaseerd op een algemene rating. Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken hebben wij hieronder ieder model uit onze top 5 voorzien van een korte product omschrijving. Daarnaast hebben wij zowel de voor- als nadelen van ieder model voor je op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. hustle - Zwart met Rode Lifting Straps

hustle - Zwart met Rode Lifting Straps

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Uit onze beste lifting strap test is gebleken dat de hustle - Zwart met Rode Lifting Straps de beste optie van dit moment is. Deze lifting straps beschikken namelijk over een zeer goede kwaliteit voor een relatief lage prijs. Ook kun je bij aanschaf van dit model kiezen uit wel 6 verschillende kleuren.

De hustle - Zwart met Rode Lifting Straps is daarmee ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Ook is hij geschikt voor beginnende en ervaren sporters. Doordat de hustle - Zwart met Rode Lifting Straps voor 100% gemaakt is van katoen gaat hij ook nog eens ontzettend lang mee.

De hustle - Zwart met Rode Lifting Straps beschikt daarnaast over een antislip-patroon waardoor jij voorzien bent van extra veel grip. Dankzij het one size-fits all model is hij voor iedereen geschikt. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de beste prijs van dit moment.

Voordelen hustle - Zwart met Rode Lifting Straps

 • Deze lifting straps kunnen in 6 verschillende kleuren aangeschaft worden
 • Dankzij het duurzame materiaal gaat hij ontzettend lang mee
 • Voor iedereen geschikt dankzij het one-size-fits-all model
 • Beschikt ook over een handig anti slip patroon

Nadelen hustle - Zwart met Rode Lifting Straps

 • Niet de goedkoopste optie

2. Thor Athletics - Lifting Straps

Thor Athletics - Lifting Straps

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats zijn de Thor Athletics - Lifting Straps geëindigd. Deze lifting straps beschikken ook over een zeer goede kwaliteit en zijn geschikt voor powerlifting, bodybuilding etc. Dankzij de enorme weerstand die hij aankan, hoef jij je geen zorgen te maken dat de straps niet geschikt zijn voor het gewicht dat jij wilt tillen.

Ook de Thor Athletics - Lifting Straps zijn voor 100% gemaakt van hoogwaardig katoen. Deze lifting straps gaan daarom ontzettend lang mee. Dankzij de breedte van 3,8 cm zijn zij ook goed te gebruiken door mensen met grote en kleine polsen.

De Thor Athletics - Lifting Straps kan niet in meerdere kleuren aangeschaft worden. Gelukkig beschikken deze lifting straps over een neutrale zwarte kleur en zien zij er ook nog eens ontzettend stoer uit. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs van dit moment.

Voordelen Thor Athletics - Lifting Straps

 • 100% gemaakt van katoen
 • Dankzij de smalle breedte zijn deze straps geschikt voor dikke en dunne polsen
 • Je verliest geen grip doordat je de straps zeer strak kunt zetten
 • De lifting straps zijn neopreen gewatteerd wat zorgt voor extra comfort

Nadelen Thor Athletics - Lifting Straps

 • Niet in meerdere kleuren te verkrijgen

3. DK.® Lifting Straps

DK.® Lifting Straps

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij liever wat minder uitgeven, maar toch goede lifting straps ontvangen? Dan zijn de DK.® Lifting Straps goede lifting straps voor jou. Deze lifting straps zijn namelijk even wat goedkoper dan de andere modellen uit onze top 5, maar beschikken wel over de goede kwaliteit die jij verwacht van goede lifting straps.

Ook kun je bij aanschaf van de DK.® Lifting Straps kiezen uit twee verschillende kleuren. Zo zijn zij er in het groen maar ook in het neutraal zwart. De DK.® Lifting Straps kunnen gebruikt worden voor fitness, crossfit, krachttraining etc.

De DK.® Lifting Straps zijn zeer stevig en betrouwbaar. Verder zijn ook deze lifting straps voor 100% gemaakt van katoen. Hierdoor heb jij een zeer goede grip en weet je zeker dat de straps sterk genoeg zijn voor het gewicht dat jij wilt tillen. De versterkte naden zorgen er daarnaast ook voor dat er geen kans op scheuren bestaat.

Voordelen DK.® Lifting Straps

 • Deze lifting straps kunnen in het groen en zwart aangeschaft worden
 • Dankzij de goede kwaliteit en duurzaamheid gaan zij ontzettend lang mee
 • Dit is de goedkoopste optie uit onze top 5
 • Zeer veilig te gebruiken dankzij stevigheid

Nadelen DK.® Lifting Straps

 • Kan niet online bedient worden

4. hustle - Zwarte Figure 8 Straps

hustle - Zwarte Figure 8 Straps

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats hebben wij de hustle - Zwarte Figure 8 Straps geplaatst in onze top 5. Ook deze lifting straps kun jij weer in verschillende kleuren aanschaffen. Zo zijn de hustle - Zwarte Figure 8 Straps verkrijgbaar in de kleuren roze en zwart. Dit maakt ook deze straps geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Naast een verschil in kleur kun je bij aanschaf van de hustle - Zwarte Figure 8 Straps ook kiezen uit twee verschillende formaten. Zo kun je de lifting straps beter afstemmen op het formaat van jouw polsen. De hustle - Zwarte Figure 8 Straps zijn namelijk verkrijgbaar in maat M/L en maat S.

Belangrijk is om te onthouden dat deze lifting straps niet zijn zoals de andere straps uit onze top 5. Deze straps beschikken namelijk over een 8 vorm. Hierdoor zijn zij meer geschikt voor sommige oefeningen in tegenstelling tot andere lifting straps. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen hustle - Zwarte Figure 8 Straps

 • Beschikt over een handige 8 vorm
 • Je kunt deze lifting straps in het roze en zwart aanschaffen
 • Deze lifting straps beschikken over een zeer fijn comfort

Nadelen hustle - Zwarte Figure 8 Straps

 • De 8 vorm is niet voor iedere oefening even handig omdat deze om de bar geschoven moet worden

5. Breaking Limits Lifting Straps

Breaking Limits Lifting Straps

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats zijn de Breaking Limits Lifting Straps geëindigd in onze top 5. Deze lifting straps zijn ook zeer geschikt voor deadliften, lat pull down etc. Ook kun je deze lifting straps gebruiken voor fitness, crossfit en krachttraining. De zwarte neutrale kleur maakt deze lifting straps voor iedereen geschikt.

Daarnaast beschikken deze lifting straps over een zeer goede kwaliteit en stevigheid. Je hoeft je dus zeker geen zorgen te maken over het scheuren of kapotgaan van deze lifting straps tijdens het tillen van zware gewichten.

De Breaking Limits Lifting Straps zijn namelijk veilig en robuust. Daarnaast zijn de naden versterkt en ben jij voorzien van een extra sterke grip. Dankzij de neopreen padding snijdt de strap ook niet in jouw arm. Dit maakt het gebruiksgemak en comfort van de Breaking Limits Lifting Straps uitstekend.

Voordelen Breaking Limits Lifting Straps

 • Beschikt over versterkte naden en een zeer fijn comfort
 • De 3D logo is zeer net bedrukt wat het design erg mooi maakt
 • Geschikt voor allerlei soorten trainingen

Nadelen Breaking Limits Lifting Straps

 • Slechts in één formaat en kleur verkrijgbaar

Hoeveel soorten lifting straps hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 lifting straps getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de lifting straps op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste lifting straps zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>