fbpx

Publicatie datum: 17 maart, 2023

Door: Thea

Beste Online Drogist

Beste online drogist

Deonlinedrogist.nl

Welke online drogist is het beste? Zonder twijfel is www.deonlinedrogist.nl de beste online drogist van 2023. Met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten biedt deze online drogisterij de beste ervaring voor klanten die op zoek zijn naar een klantvriendelijke service en diverse kwalitatieve gezondheidsproducten. Van supplementen tot babyverzorging, www.deonlinedrogist.nl is de beste optie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare drogisterij.

Welkom bij ons artikel voor iedereen die op zoek is naar de meest betrouwbare en kwalitatief goede online drogisterijen. Wij hebben een uitgebreide online drogist test uitgevoerd waarbij we diverse online drogisterijen hebben onderzocht op verschillende criteria, van productassortiment tot prijs-kwaliteit verhouding.

Daarnaast hebben we de online drogisterijen met elkaar vergeleken om te zien wie de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke website heeft.

In dit artikel delen we de uitslag en laten we zien waarom www.deonlinedrogist.nl als beste uit de test is gekomen. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven, hebben wij een unieke testmodus ontwikkeld, waardoor je zeker weet dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

51

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Online Drogisten

Beste online drogist

Best gesteste online drogist
1. Deonlinedrogist.nl

Superdrogist.com

Beste online drogist voor cosmetica
 2. Superdrogist.com

Etos.nl

Beste online merk drogist
3. Etos.nl

Drogist.nl

Beste online drogist met veel informatie
4. Drogist.nl

Internetdrogisterij.nl

Beste drogist met een groot productaanbod
5. Internetdrogisterij.nl


Waar moet je op letten bij het kopen op een online drogisterij?

Het kiezen van de juiste drogisterij is belangrijk voor het veilig aanschaffen van de juiste producten voor jouw gezondheid en welzijn. Een verkeerde keuze kan leiden tot teleurstellingen of het kopen van producten van lage kwaliteit. In dit kopje zullen we de belangrijkste criteria delen waar je op moet letten bij het kiezen en kopen van een online drogisterij zodat je een miskoop kan voorkomen!

Productassortiment

Een goede online drogisterij heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende producten, van medicatie en supplementen tot cosmetica en verzorgingsproducten.

Het is belangrijk om te controleren of de online drogisterij producten verkoopt van gerenommeerde merken en of er voor elk gezondheids- of welzijnsprobleem een product beschikbaar is. 

Betrouwbaarheid

Het is belangrijk dat een online drogisterij een breed scala aan betaalmogelijkheden biedt en dat deze ook betrouwbaar zijn. Een degelijke online drogisterij biedt de mogelijkheid om te betalen via iDEAL, creditcard of PayPal en zorgt ervoor dat je transacties veilig zijn.

Ook is het van belang dat de producten volgens afspraak worden geleverd, zodat de klanten kunnen bouwen op de webshop voor hun gezondheid en welzijn.

Gebruiksvriendelijkheid

Om de producten waar je naar zoekt gemakkelijk te vinden, is het belangrijk om een webshop te hebben die overzichtelijk is en gebruiksvriendelijk te navigeren. Dit betekent dat de website een duidelijke indeling heeft en je via de zoekfunctie snel de producten kan vinden waar je naar zoekt.

Bovendien biedt een goede online drogisterij een winkelmandje waar je producten in kan plaatsen en vervolgens kunt afrekenen. 

Klantenservice

Als klant van een online drogisterij moet je kunnen rekenen op een deskundige en vriendelijke klantenservice. Zo kun je vertrouwen op een prettige ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes, het zoeken naar oplossingen bij bestellen of levering van producten en het opbouwen van een relatie met klanten. 


Wat zijn de beste online drogisten van 2023? 

We hebben X aantal online drogisterijen grondig getest en op basis hiervan hebben we een ultieme top 5 samengesteld. Alleen de allerbeste online drogisterijen hebben een plekje in deze top 5 verdiend.

We zullen de voordelen en nadelen van elke online drogisterij bespreken zodat jij de juiste keuze kan maken. Welke producten je ook zoekt in een online drogisterij, met deze top 5 heb je gegarandeerd een goede koop. 

1. Deonlinedrogist.nl

Beste online drogist

8.7

Eindbeoordeling

Assortiment

9.5

Klantenservice

8.9

Prijs / kwaliteit

8.2

www.deonlinedrogist.nl is de beste online drogist vanwege een hoop verschillende voordelen die het biedt. Dit is de ideale online drogisterij voor klanten die graag een ruime keuze hebben.

Als eerste voordeel heeft de webshop een breed en gevarieerd assortiment van een breed scala aan hoogwaardige producten. Ze hebben niet alleen de bekende supplementen en verzorgingsproducten, maar ook alles voor sport, zwangerschap, cosmetica, huishouden, parfum en afvallen.

Het tweede voordeel is dat de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is waardoor het vinden van de juiste producten een fluitje van een cent is.

Ten derde is een groot voordeel dat de onlinedrogist.nl een vriendelijke en behulpzame klantenservice heeft. Bij het bezoeken van de website zie je rechtsonder een grijze bubbel, als je daar op klikt, opent dit de chat waardoor je meteen terecht kunt voor hulp en advies.

Een nadeel van deonlinedrogist.nl is dat de prijzen soms iets hoger zijn dan de concurrerende online drogisterijen, maar gezien de voordelen van de website en de kwaliteit van de producten zijn de prijzen vaak de moeite waard.

Voordelen Deonlinedrogist.nl

 • Breed en gevarieerd assortiment
 • De webshop is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
 • De webshop heeft een behulpzame en vriendelijke klantenservice

Nadelen Deonlinedrogist.nl

 • Producten zijn over het algemeen wat duurder dan van concurrenten

2. Superdrogist.com

Superdrogist.com

8.5

Eindbeoordeling

Assortiment

7.9

Klantenservice

8.5

Prijs / kwaliteit

9.0

www.superdrogist.com heeft een hoop voordelen die het een passende optie maken als online drogisterij. Met een grote focus op make-up, haarproducten en beauty is dit voor de klant die is gericht op cosmetica.

Als eerste voordeel heeft de webshop een breed assortiment aan verzorgingsproducten, van haarverf en kunstwimpers tot ontharingsstrips en make-up. Dit maakt het gemakkelijk om alles wat je nodig hebt op één plek te vinden.

Het tweede voordeel is dat superdrogist.com vaak aanbiedingen en kortingen aanbiedt, waardoor het voordelig is voor je portemonnee.

Ten derde is dat de website ook geuren en cadeauverpakkingen verkoopt, zodat je vrienden of familie kan verrassen met leuke verzorgingsproducten.

Een nadeel van superdrogist.com is dat de interface van de website niet altijd even goed werkt waardoor je soms even moet doorklikken tot je ergens kan komen.

Voordelen Superdrogist.com

 • Deze webshop is ideaal voor cosmetica producten
 • Het heeft een breed assortiment aan verzorgingsproducten
 • Superdrogist heeft vaak aanbiedingen en kortingen
 • De webshop verkoopt ook cadeauverpakkingen en parfum

Nadelen Superdrogist.com

 • De webshop is niet echt gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

3. Etos.nl

Etos.nl

8.5

Eindbeoordeling

Assortiment

8.6

Klantenservice

9.0

Prijs / kwaliteit

8.0

Etos als drogisterij is al een langere tijd een bekend merk in Nederland, waardoor het een betrouwbaar merk is. Het winkelen bij Etos is nu nog makkelijker sinds de lancering van Etos.nl

Als eerste voordeel heeft de Etos-website een mooie en overzichtelijk huisstijl, wat het winkelen op de website een prettige ervaring maakt.

Het tweede voordeel is dat Etos.nl vaak aanbiedingen heeft op specifieke merken, zoals het 2e product voor de halve prijs zodat je meteen groter kan inslaan.

Ten derde kun je op de website persoonlijk advies op maat vragen aan de Etos-drogist en deskundigen op het gebied van gezondheid en welzijn.

Een nadeel zijn de verzendkosten. Wanneer je bij Etos.nl een bestelling plaatst, betaal je onder de € 20,- verzendkosten.

Voordelen Etos.nl

 • Etos is een bekend en betrouwbaar merk
 • De website is overzichtelijk en prettig in gebruik
 • Etos heeft vaak aanbiedingen
 • Etos biedt ook persoonlijk advies aan

Nadelen Etos.nl

 • Je betaalt verzendkosten voor bestellingen onder de €20,-

4. Drogist.nl

Drogist.nl

8.2

Eindbeoordeling

Assortiment

8.3

Klantenservice

8.5

Prijs / kwaliteit

7.8

www.drogist.nl heeft een uitgebreide webshop met diverse producten, vooral voor de klanten die extra informatie willen is dit een goede drogisterij.

Het eerste voordeel is dat drogist.nl een blog bijhoudt waarin diverse gezondheidsproblemen besproken worden en hoe dit opgelost kan worden.

Als tweede voordeel is de website goed gestructureerd en verloopt de navigatie gemakkelijk.
Ten derde biedt drogist.nl een snelle levering, waardoor klanten hun producten snel ontvangen.

Een nadeel is dat er geen chat bot op de website aanwezig is, waardoor het soms lastig kan zijn om snel antwoord te krijgen op vragen of problemen op te lossen.

Voordelen Drogist.nl

 • Drogist.nl heeft een eigen blog met ervaringen
 • De webshop is overzichtelijk en makkelijk te navigeren
 • De webshop biedt klanten extra informatie aan bij een aankoop

Nadelen Drogist.nl

 • Ze hebben geen directe klantenservice of chatbot

5. Internetdrogisterij.nl

Internetdrogisterij.nl

8.1

Eindbeoordeling

Assortiment

8.5

Klantenservice

8.0

Prijs / kwaliteit

8.0

Zoals wordt aangegeven op de website heeft www.internetdrogisterij.nl een assortiment van 70.000 producten, genoeg om uit te kiezen dus!

Het eerste voordeel is dat de bestellingen anoniem en discreet worden verzonden, op deze manier wordt je privacy gerespecteerd en de veiligheid gewaarborgd doordat anderen niet kunnen zien wat er in je pakket zit.

Ten tweede biedt internetdrogisterij.nl een online chat functie aan zodat je snel geholpen kan worden met het bestellen van verschillende producten. Zo kun je terecht met al je vragen en hoef je niet lang te zoeken als je een product niet kunt vinden.

Als derde voordeel verzendt internetdrogisterij.nl tussen 1-3 dagen, op deze manier hoef je niet lang te wachten op je nieuwe aankoop.

Het nadeel is dat de verzending pas gratis is bij een bedrag van 74,95. Hierdoor moet je eerst een grote hoeveelheid geld uitgeven voordat je gebruik kan maken van de gratis verzending optie.

Voordelen Internetdrogisterij.nl

 • Bestellingen kunnen anoniem verzonden worden voor privacy
 • Internetdrogisterij.nl heeft een online chat functie
 • Je producten worden binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd

Nadelen Internetdrogisterij.nl

 • Voor aankopen onder de €74,95 betaal je verzendkosten 

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel online drogisten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 7 soorten online drogisten getest. Op basis hiervan hebben we 5 webshops geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de online drogisten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste online drogisten zijn op dit moment kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de verloren scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>