fbpx

Publicatie datum: 16 maart, 2023

Door: Thea

Best Geteste Kruidenrek

Gadgy Kruidenrek

Gadgy Kruidenrek

Na tientallen kruidenrekken met elkaar vergeleken te hebben in onze ultieme beste kruidenrekken test, zijn wij tot de conclusie gekomen dat de Gadgy Kruidenrek de beste optie van dit moment is. Deze beste koop kruidenrek scoorde namelijk op meerdere punten de beste score. 

Zo is het een kruidenrek met glazen kruidenpotjes. Je hoeft dus niet ook nog los potjes aan te schaffen voor in het kruidenrek want deze krijg je gelijk meegeleverd. Ook ontvang je 24 stickers waarmee jij de glazen potjes van een beschrijving kan voorzien.

Wil jij graag meer weten? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Hou jij er van om bij het maken van gerechten allerlei soorten kruiden te gebruiken? Dan kan het zijn dat jij zoveel kruiden hebt dat je er bijna geen plaats meer voor hebt. Een kruidenrek kan hierbij de ideale oplossing zijn. In een kruidenrek kun jij namelijk allerlei soorten kruiden opslaan.

Er zijn kruidenrekken in allerlei soorten en maten. Het vinden van het beste kruidenrek voor in jouw keuken is daarom niet zomaar gedaan. Om jou hierbij te helpen hebben wij allerlei soorten kruidenrekken met elkaar vergeleken in onze beste kruidenrek test. Aan de hand van deze testresultaten hebben wij een top 5 beste kruidenrekken opgesteld.

In dit artikel ontdek je onze top 5 beste kruidenrekken van dit moment en waar je op moet letten bij het aanschaffen van een kruidenrek. Wil jij weten wat het beste kruidenrek van 2022 is? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

35

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

44

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kruidenrekken

Gadgy Kruidenrek

Beste koop kruidenrek
1. Gadgy Kruidenrek

Coninx Kruidenrek

Beste kruidenrek ophangbaar
2. Coninx Kruidenrek

Spice Rack Wandmontage

Beste luxe kruidenrek
3. Spice Rack Wandmontage

Chefs Cuisine kruidenrek

Beste kruidenrek staand
4. Chefs Cuisine kruidenrek

LuZana® Draaibaar Kruidenrek

Beste draaibare kruidenrek
5. LuZana® Draaibaar Kruidenrek


Top 10 Beste Kruidenrekken

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste kruidenrekken! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een kruidenrek?

Ga jij een kruidenrek kopen? Koop dan niet zomaar een kruidenrek aanbieding, maar houd rekening met enkele criteria. Het laatste wat je namelijk wilt doen is een miskoop. Door rekening te houden met onderstaande criteria vergroot jij tevens de kans dat je de beste optie voor jou in huis haalt.

Onderstaande criteria hebben wij namelijk uitvoerig getest in onze beste kruidenrekken test. Deze criteria zijn tevens ook getest in het beste kruidenrek volgens de consumentenbond test. Niet alle kruidenrekken beschikken namelijk over de beste kwaliteit. Neem daarom even de tijd om deze criteria rustig door te nemen.

Materiaal

Allereerst zijn er kruidenrekken gemaakt van verschillende materialen. Afhankelijk van jouw wensen en bijvoorbeeld het interieur van jouw keuken, is een bepaald materiaal de beste optie. Er zijn bijvoorbeeld kruidenrekken gemaakt van hout, metaal en plastic.

Niet alle materialen beschikken hierbij over de gewenste kwaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld goedkope kruidenrekken van plastic. Hierbij loop je het risico dat het materiaal op den duur gaat verkleuren. Om een veilige keuze te maken is het daarom verstandig om voor materialen te gaan zoals hout of metaal.

Met of zonder potjes

Een andere belangrijke criteria om rekening mee te houden is of de kruidenrekken met- of zonder potjes geleverd worden. De meeste kruidenrekken worden geleverd inclusief passende potjes. Toch is dit niet altijd het geval en zijn er ook kruidenrekken waar jij jouw kruidenpotjes rechtstreeks in kunt stoppen.

Hou er daarom van te voren rekening mee wat voor kruidenrek jij het liefst hebt. Ook is het belangrijk om goed de product omschrijving te lezen. Zo kom je er achter of de kruidenrekken met- of zonder kruidenpotjes geleverd worden. Hierdoor voorkom jij een mogelijke teleurstelling.

Staand of hangend

Als laatste zijn er ook verschillende varianten kruidenrekken. Denk bijvoorbeeld aan een kruidenrek dat je op kan hangen en modellen die je op het aanrecht neer kunt zetten. Een hangend model kan jou bijvoorbeeld ruimte schelen op het aanrecht. Bedenk daarom goed wat voor kruidenrek jij het liefst wilt voordat je er zomaar één aanschaft.

Ook kun je nog verder kijken naar bijvoorbeeld draaibare kruidenrekken en kruidenrekken die ook geschikt zijn voor het ophangen van andere keukenartikelen. In onze top 5 vind je allerlei soorten kruidenrekken die je kunt ophangen en neer kunt zetten.


Wat is het beste kruidenrek?

Welke kruidenrek is het beste? Deze veel voorkomende vraag beantwoorden wij in de volgende sectie. Bij het opstellen van onze top 5 hebben wij niet alleen de allerbeste optie opgenomen, ook hebben wij de winnaars uit verschillende categorieën opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan het beste hangende kruidenrek en het beste draaibare kruidenrek.

In onze top 5 zit er dus voor iedereen wel een perfect model tussen. Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken, hebben wij ook iedere kruidenrek uit onze top 5 voorzien van een korte product omschrijving. Als laatste hebben wij de voor- en nadelen van elk kruidenrek voor je op een rijtje gezet.

Benieuwd welke optie het beste bij jou past? Lees dan gauw verder!

1. Gadgy Kruidenrek

Gadgy Kruidenrek

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Wat is het allerbeste kruidenrek van dit moment? Na tientallen modellen met elkaar vergeleken te hebben kwamen wij van Top-X tot de conclusie dat de Gadgy Kruidenrek de beste optie van dit moment is. Dit beste koop kruidenrekje scoorde namelijk op meerdere criteria in onze top 5 de beste score. 

Zo wordt de Gadgy Kruidenrek geleverd inclusief 18 handige glazen kruidenpotjes waarin jij jouw kruiden kunt opbergen. Deze glazen kruidenpotjes passen perfect in dit mooie kruidenrekje. Verder worden er bij aanschaf van dit kruidenrekje ook labels en één marker meegeleverd.

Met deze labels en de marker kun jij ieder potje voorzien van een beschrijving. Zo weet jij precies wat er in welk potje zit. Het formaat van dit kruidenrekje bedraagt 43 x 18 cm. Verder is hij gemaakt van kwalitatief goed hout waardoor hij over een uitstekende kwaliteit beschikt.

Voordelen Gadgy Kruidenrek

  • Inclusief 18 kruidenpotjes en accessoires
  • Inclusief kabels
  • Loodvrij
  • Beschikt ook over strooideksel

Nadelen Gadgy Kruidenrek

  • Aluminium sluitdoppen zijn wat dun

2. Coninx Kruidenrek

Coninx Kruidenrek

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Coninx Kruidenrek geselecteerd als beste kruidenrek ophangbaar. Met dit kruidenrekje kun jij dus ontzettend veel ruimte besparen. Het mooie aan dit model is dat hij vier lagen heeft en geschikt is om wel 32 kruidenpotjes op te hangen in het kruidenrek.

Verder is de Coninx Kruidenrek ontzettend handig in gebruik en kun jij hem eenvoudig monteren. Iedereen kan dit kruidenrekje ophangen. De pluggen en schroeven die jij nodig hebt voor de montering worden uiteraard meteen meegeleverd. Een ander voordeel is dat je bij aanschaf van dit kruidenrekje gelijk 30 dagen 100% terug garantie ontvangt.

Naast deze geld terug garantie ontvang je ook 3 jaar garantie over de Coninx Kruidenrek. Mocht hij dus onverhoopt stuk gaan, dan kan je er van uit gaan dat dit op een goede manier wordt opgelost. Het merk Coninx is tevens een groot merk dat al sinds 2009 bestaat. Zij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige keuken-accessoires.

Voordelen Coninx Kruidenrek

  • Inclusief garantie
  • Uitstekende kwaliteit
  • Eenvoudig te monteren
  • Ruimtebesparend

Nadelen Coninx Kruidenrek

  • Moet opgehangen worden

3. Spice Rack Wandmontage

Spice Rack Wandmontage

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plek hebben wij de Spice Rack Wandmontage geplaatst in onze top 5. Dit kruidenrekje is van een uitstekende kwaliteit. Om deze reden is dit kruidenrekje ook benoemd tot het beste luxe kruidenrek uit onze top 5. Dit goede kruidenrek is daarom ook wat duurder dan de andere modellen in onze top 5, je ontvangt dan wel de beste kwaliteit.

Het kruidenrekje is in hoogte te verstellen waardoor jij deze kunt aanpassen aan de grootte van de potten. Wil jij bijvoorbeeld grote flessen of potten kwijt? Dan kun je hier dus rekening mee houden bij het ophangen. Dit model beschikt over een grote capaciteit en je kunt alles in één oogopslag zien.

De metalen structuur zorgt er voor dat dit kruidenrekje uitzonderlijk sterk en stevig is. Verder heeft hij een formaat van 42cm breedte x 12cm diepte en is hij 82cm in hoogte. De Spice Rack Wandmontage wordt ook nog eens geleverd inclusief handige bonushaken.

Voordelen Spice Rack Wandmontage

  • Gemaakt van sterk metaal
  • Gemakkelijk te monteren
  • Uitstekende kwaliteit
  • Inclusief handige ophanghaken

Nadelen Spice Rack Wandmontage

  • Duurste optie uit deze lijst

4. Chefs Cuisine kruidenrek

Chefs Cuisine kruidenrek

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats is de Chefs Cuisine kruidenrek geëindigd in onze top 5. Dit beste staande kruidenrekje kan overal op het aanrecht geplaatst worden. Ook beschikt hij over een groot formaat waardoor jij ontzettend veel capaciteit hebt om jouw kruiden en andere keukenartikelen op te slaan.

De Chefs Cuisine kruidenrek is gemaakt van roestvrijstaal. Daarnaast beschikt hij over een antislip onderkant waardoor hij goed op zijn plek blijft staan. De Chefs Cuisine kruidenrek is multifunctioneel en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Met dit model beschik jij in één oogopslag over jouw belangrijkste- en meest gebruikte keukenartikelen.

De Chefs Cuisine kruidenrek is robuust en heeft een lange levensduur. De prijs van dit kruidenrekje is gemiddeld en toch krijg je er een uitstekende kwaliteit kruidenrekje voor. Wil je meer weten over deze beste kruidenrekje staand? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs!

Voordelen Chefs Cuisine kruidenrek

  • Robuust
  • Ook geschikt voor andere keukenartikelen
  • Erg stabiel

Nadelen Chefs Cuisine kruidenrek

  • Moertjes en schroefjes zijn niet zwart

5. LuZana® Draaibaar Kruidenrek

LuZana® Draaibaar Kruidenrek

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats hebben wij de LuZana® Draaibaar Kruidenrek geplaatst in onze top 5. Dit is volgens ons namelijk het beste draaibare kruidenrekje. Verder heeft dit kruidenrekje een capaciteit geschikt voor 20 kruidenpotjes. Ieder kruidenpotje kun jij vervolgens gemakkelijk van een beschrijving voorzien dankzij de 32 meegeleverde labels en één krijtstift.

Een ander voordeel aan de LuZana® Draaibaar Kruidenrek is dat hij geleverd wordt met een trechter. Hierdoor kun jij dus gemakkelijk jouw kruiden overschenken in één van de kruidenpotjes. Doordat dit model kan draaien is hij extra ruimtebesparend. Hij neemt namelijk veel minder ruimte in op jouw aanrecht dan andere modellen.

De LuZana® Draaibaar Kruidenrek is verkrijgbaar in twee kleuren. Verder ontvang je bij aanschaf ook 100% kruidige-garantie. Hiermee kun jij binnen 30 dagen na je aankoop alsnog kosteloos retourneren. Meer weten over deze beste draaibare kruidenrek? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen LuZana® Draaibaar Kruidenrek

  • Draaibaar model
  • Extra ruimtebesparend
  • Inclusief labels en krijtstift

Nadelen LuZana® Draaibaar Kruidenrek

  • Kan niet opgehangen worden

Hoeveel soorten kruidenrekken hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 kruidenrekken getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kruidenrekken op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste kruidenrekken zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>