fbpx

Veelgestelde Vragen

Wat is Top-X.nl?

Top-X is een vergelijkingssite waar wij onderzoek doen naar verschillende producten. Op het internet vergelijken wij tientallen producten om een zo goed mogelijk advies uit te brengen.

Op Top-X.nl vind je een breed scala aan verschillende producten van verwarmde dekens tot trampolines tot hondenbrokken. We vergelijken alle topproducten in duizenden verschillende categorieën om jou het meest betrouwbare aankoopadvies te geven.

Waarom zou ik Top-X.nl vertrouwen?

We duiken in elk product wat we behandelen zodat we precies weten wat belangrijke eigenschappen zijn. Aan de hand hiervan kunnen we je het beste advies geven.

Wie schrijven de product reviews op Top-X.nl?

Bij Top-X.nl hebben we een ervaren team van schrijvers, onderzoekers, redacteuren en testers samengesteld om producten te onderzoeken en onafhankelijke recensies te schrijven. Elke categorie heeft zijn eigen productspecialist waardoor je zeker weet dat de reviews afkomstig zijn van ervaringsdeskundige. In uitzonderlijke gevallen maken we gebruik van fictieve auteursprofielen als we nog geen vaste specialist hebben in die betreffende categorie.

Hoe kiezen jullie de producten waar de reviews over gaan?

Om er zeker van te zijn dat we de juiste producten reviewen doen we altijd grondig onderzoek naar de vragen die spelen bij de consument. Zo kijken we vooral naar de behoefte van de consument. Welke producten zijn populair onder consumenten en waar krijgen we veel vragen over? 

Onze product specialisten besteden vervolgens veel tijd aan het onderzoeken van de productaanbod waarna er een top-5 geselecteerd wordt van beste producten van dat moment. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de ervaringen van andere consumenten, de consumentenbond en wat we zelf van de producten vinden. Onze artikelen worden regelmatig geüpdatet waardoor je zeker weet dat je altijd het meest recente product advies hebt.

Mocht je op zoek zijn naar een bepaalde product review maar kun je deze niet vinden? Stuur ons dan gerust een berichtje via onze contact pagina zodat we je vragen kunnen beantwoorden.

Krijgt Top-X.nl een vergoeding van merken waarvan hun product in een review terugkomt?

We verdienen alleen geld als een gebruiker doorklikt naar een verkoper en een aankoop doet. Als een gebruiker doorklikt naar een verkoper maar niks koopt, verdienen wij dus ook geen geld. 

Wij verdienen dus niet meer geld door bepaalde producten aan te bevelen. Om die reden is alles 100% objectief en zijn wij volledig onafhankelijk. Onze focus ligt dan ook volledig op het adviseren van de best mogelijke producten.

Let op: een gebruiker betaalt NOOIT extra omdat hij/zij via ons heeft doorgeklikt.

Wat is het verdienmodel van Top-X?

Het verdienmodel van Top-X is volledig gebaseerd op consumenten. Wij schrijven reviews over bepaalde producten en verdienen een commissie zodra een consument beslist om via een van onze pagina's een product aan te schaffen bij een bepaalde webshop. Dit wordt ook wel 'Affiliate marketing' genoemd.

Let op: een gebruiker betaalt NOOIT extra omdat hij/zij via ons heeft doorgeklikt.

Ik ben het niet eens met een van jullie reviews, wat kan ik doen?

Wij willen consumenten altijd het best mogelijke advies geven. Ben je het niet eens met een van onze reviews of aanbevelingen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor feedback en horen graag waarom je het niet eens bent met een bepaald advies.

Hoe kan ik contact opnemen met Top-X.nl?

Heb je een vraag of wil je contact met ons opnemen? Dat kan door op onze contact pagina het formulier in te vullen. We streven ernaar om alle vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Ik heb een eigen website, mag ik linken naar Top-X.nl?

Absoluut! Link naar https://top-x.nl om naar onze homepage te linken. Als je naar een bepaalde pagina op top-x.nl wilt linken, neem je de volledige URL op naar de link waarin je geïnteresseerd bent.

>