fbpx

Ontvang Gratis Offertes

Vergelijk 4 laadpaal specialisten in jouw regio

 • Home
 • >
 • Laadpaal
 • >
 • Zakelijke laadpaal? Vergelijk laadpaal bedrijven

Door: Bas


Zakelijke laadpaal? Vergelijk laadpaal bedrijven

Overweeg jij een zakelijke laadpaal aan te schaffen? Goed nieuws! In dit artikel gaan we je alles vertellen wat jij moet weten bij het aanschaffen van zakelijke laadpalen. 

Zo vertellen we je precies hoe het precies werkt als je een zakelijke laadpaal aanvraagt. Ook vertellen we je waarom het juist nu interessant is om een laadpaal zakelijk aan te schaffen. 

Als laatste geven we je ook de mogelijkheid om via Top-X tot wel 4 gratis laadpaal offertes aan te vragen. Hierdoor vergelijk jij direct de beste zakelijke laadpaal bedrijven van Nederland. 

Offertes vergelijken? Dat kan bij Top-X.nl!

 • Vergelijk prijzen van 4 specialisten
 • Bespaar tot 40%
 • Offerte aanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend
 • Lokale specialisten uit jouw eigen regio

Zakelijke laadpaal plaatsen: hoe werkt het?

Goed, jij hebt een bedrijf of onderneming. Je wil een zakelijke laadpaal laten installeren. Dat is natuurlijk hartstikke goed! Zo’n laadpaal voor zakelijk gebruik is goed voor jou, je werknemers en het milieu.

Wanneer je vanuit je bedrijf of onderneming een laadpaal laat plaatsen kan je het beste kiezen voor een alles-in-1-oplossing. Dit houdt in dat de installatie van de zakelijke laadpaal, het beheer en de laadpassen allemaal voor je wordt geregeld. Hier hoef jij zelf niks voor te doen!

In dit artikel gaan wij je uitgebreid uitleggen hoe dit precies werkt en wat de voordelen zijn verbonden aan het kiezen van een laadpaal zakelijk. Misschien is dit ook wel iets voor jou!

Stap 1: Advies inwinnen 

Allereerst wordt er met jou gekeken naar een passend advies. Want hoe kom je aan een laadpaal bedrijf en wat is hierin belangrijk? Welke laadpaal bedrijven zijn er? Een laadpaal specialist zal jou adviseren wat voor soort laadpaal nodig is in jouw specifieke situatie. Hierbij wordt gekeken naar factoren zoals het vermogen, de opties en het juiste merk.

Stap 2: Installatie

Nadat je een passend advies hebt gekregen over een laadpaal bedrijf is het tijd om te kijken naar de installatie. Het laadpaal bedrijf zal de installatie volledig op zich nemen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat dit goed gebeurd en zonder enige complicaties. En dat scheelt jou ook nog eens weer tijd en moeite. 

Stap 3: Beheer / onderhoud

Wanneer je een zakelijke laadpaal hebt aangeschaft en deze is geïnstalleerd moet er wel enig onderhoud plaatsvinden. Hiermee verzeker je dat de laadpaal naar behoren blijft werken. Het laadpaal bedrijf neemt volledig beheer over de onderhoud. Hierbij krijg je inzicht in de laadsessies maar ook het automatisch verrekenen van kosten en het eventueel regelen van laadpalen voor werknemers en werkgevers.

Stap 4: Service

Het kan natuurlijk zo zijn dat er iets niet goed gaat/ goed blijkt te zijn. Misschien heb je wel ondersteuning nodig. Geen zorgen, dat kan namelijk geregeld worden! Jouw zakelijke laadpaal partner staat 24/7 voor je klaar met vragen of klachten. Hierdoor verzeker jij jezelf van een goed werkende laadpaal.


Waarom kiezen voor een laadpaal zakelijk?

Waarom is een laadpaal zakelijk zo belangrijk? En wat zijn de voordelen hiervan? Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit je misschien nog niet helemaal duidelijk is. Echter zijn er verschillende redenen waarom ook andere ondernemers en bedrijven kiezen voor een laadpaal voor zakelijk gebruik. Deze hebben wij voor het gemak hieronder op een rijtje gezet!
Voordelen
 • Het is eigenlijk een service naar de werknemer toe. Hierdoor kunnen zij hun elektrische (lease) auto makkelijk op het werk opladen
 • Naast een service naar de medewerkers is het ook een service naar de klant. Hoe fijn is het voor een klant dat zij hun auto kunnen opladen terwijl ze bij jou op kantoor zijn? Daar scoor je punten mee!
 • Elektrisch rijden en de zakelijke laadpaal zijn hartstikke duurzaam. Dit is veel beter voor het milieu dan een auto die benzine nodig heeft. Zo help je de aarde ook een beetje mee!
 • Elektrisch rijden is een stuk goedkoper dan benzine, zeker met de huidige benzineprijzen van meer dan 2,40 euro per liter

Op zoek naar een goed laadpaal bedrijf? Vergelijk direct

Hopelijk ben je ondertussen al een beetje warm gelopen voor de zakelijke laadpaal. Echter kunnen wij ons voorstellen dat je misschien nog wat terughoudend bent door de kosten. Gelukkig kunnen wij je daar goed bij helpen.

En hoe? Nou, vergelijken loont. Je kan tot wel honderden euro’s besparen door simpelweg de verschillende aanbieders en merken laadpalen te vergelijken. Deze vragen allemaal weer een andere prijs voor hetzelfde product!

Wij bij Top-X werken samen met een paar laadpaal specialisten door het hele land die al jaren ervaring hebben met zakelijke laadpalen. Je kan bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij gaan dan samen met de specialisten de verschillende laadpaal opties met elkaar vergelijken.

Jij ontvangt dan een selectie van de beste zakelijke laadpalen in je mailbox. Hierdoor kan jij je volledig gratis laten informeren naar de zakelijke laadpaal en scoor je hoe dan ook de beste deal.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de zakelijke laadpaal kosten?

De zakelijke laadpaal kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo verschilt de prijs per model en het aantal features dat op de laadpaal zit. Ook zit er nog verschil in de installatiekosten. Wanneer je de laadpaal aan een muur bevestigd ben je goedkoper uit dan eentje in de grond laten plaatsen.

Welke laadpaal bedrijven zijn er?

Er zijn ontzettend veel bedrijven die een zakelijke laadpaal aanbieden voor bij jou op kantoor. Een paar voorbeelden hiervan zijn: BMW, MENNEKES, Audi en EASEE. Maar dit zijn er natuurlijk nog veel meer.

Bas

Over de auteur

Mijn naam is Bas en ik ben de product expert voor de laadpalen op Top-X. Jarenlang verdiep ik mij al in deze mooie ontwikkeling en weet inmiddels redelijk wat van laadpalen af.

Heb je een vraag over een van mijn artikelen of reviews? Via het mail icoontje neem je snel en gemakkelijk contact met me op!

Bekijk hier alle artikelen die ik heb geschreven.

>