fbpx
 • Home
 • /
 • Erotiek
 • /
 • FPPR. Vagina Masturbator Review: de moeite waard?

Publicatie datum: 11 mei, 2023

Door: Sanne

FPPR. Vagina Masturbator Review

FPPR. Vagina Masturbator

Onze score

Met meer dan 500+ reviews van minimaal 4 sterren is de FPPR. Vagina Masturbator momenteel een van de meest populaire masturbator van 2023. Voor een zachte prijs haal je een enorm goede en realistische masturbator in huis. Zo is deze masturbator ontzettend zacht en flexibel, heeft hij noppen aan de binnenkant voor extra stimulatie en maak je hem gemakkelijk schoon. Kortom, een absolute aanrader

Mannen, er is niets fijner dan af en toe spelen met jezelf. Je kan je natuurlijk op de ouderwetse manier, met de hand, aftrekken maar waarom zou je jezelf niet trakteren op een speeltje? Ook voor de heren is er tegenwoordig een ruime keuze aan seks speeltjes.

Neem bijvoorbeeld de FPPR Vagina Masturbator. Hoe werkt deze 'toy' precies? Hoe zijn de FPPR Vagina Masturbator ervaringen hiermee? Wat zijn de voor- en nadelen vaan de FPPR Vagina Masturbator?

In dit artikel gaan we je antwoord proberen te geven op deze vragen. En natuurlijk de hamvraag: is de FPPR Vagina Masturbator de moeite waard of niet?


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Uur onderzoek gedaan

35

 Ervaringen gecheckt

11+

Merken vergelekenHoe werkt de FPPR Vagina Masturbator?

De FPPR Vagina Masturbator ziet er van buiten uit als een soort flesje, waardoor het onopvallend is. Aan de zijkant zit een dop die je ervan af kunt trekken. Aan de binnenkant zit een realistisch uitziende vagina. Hier kan de man zijn penis insteken.

Deze 'vagina' is zacht en flexibel en aan de binnenkant zitten diverse noppen en ribbels om de penis te stimuleren; hierdoor krijg je als man het gevoel van penetratie en kom je tot een fantastisch hoogtepunt! Voor een nog realistischere ervaring kun je de FPPR Vagina Masturbator opwarmen met warm water.

Na afloop kun je de 'vagina' uit het hoesje halen en schoonmaken met water en een beetje antibacteriële zeep of een speciale cleaner. De FPPR Vagina Masturbator is in verschillende kleuren te krijgen en mocht je van anale seks houden, ook in een anale variatie. Heb je liever een blow job, ook daar is een Masturbator voor.


Hoe zijn de FPPR Vagina Masturbator ervaringen?

Uit de diverse FPPR Vagina Masturbator reviews komt naar voren dat het merendeel van de mannen de FPPR Vagina Masturbator ook echt als realistisch ervaren.

De siliconen vagina rekt lekker mee, maar gaat daarna weer terug in haar vorm, waardoor de vagina elke keer weer "lekker strak" is. Sommige mannen ervaren de FPPR Vagina Masturbator als te nauw, maar dat is eenvoudig op te lossen met wat glijmiddel of door de huls te verwijderen.

Voor easytoys heb ik de vagina mastrubator mogen testen, wat mij meteen op viel bij dit product was dat het goed verpakt zat, het rolde niet heen en weer in de doos en was niet beschadigd.

Stephan

Toen ik dit product kocht had ik veel hoop door de hoge reviews. Het viel mij alleen tegen dat mijn penis er jammer genoeg niet in paste als ik hem in de huls hield zonder pijn te krijgen. Daarnaast maakte de flashlight ook steeds een soort lucht stoot geluiden als ik mijzelf erin stootte. Ik zou hem niet aanrraaden voor mensen met een dikkere penis

Joost

Deze gekocht voor mijn vriend. Wordt regelmatig gebruikt en voelt erg prettig aan. Hij is makkelijk schoon te maken, zorg wel dat je dit goed doet. Het is ook aan te raden om hem te gebruiken in combinatie met glijmiddel (op waterbasis). Kan soms wel wat geluid maken bij het op en neer bewegen. Mooi discreet op te bergen.

Rick


Wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen van FPPR Vagina Masturbator?

Zoals bij elk product, kleven er voor- en nadelen aan de FPPR Vagina Masturbator.

Voordelen 

 • Het seksspeeltje is heel erg betaalbaar en daardoor is het heel laagdrempelig om aan te schaffen.
 • Het design is discreet, waardoor je de FPPR Vagina Masturbator altijd mee kan nemen of op je nachtkastje kan laten staan. Je kan niet zien wat het echt is.
 • De FPPR Vagina Masturbator ligt lekker in de hand.
 • Vaginale seks, anale seks, blow job...waar je ook je voorkeur naar uitgaat: er is een Masturbator voor.

Nadelen Cloudpillo

 • Het siliconen materiaal is kwetsbaar en kan snel scheuren bij het schoonmaken.
 • De FPPR Vagina Masturbator maakt vrij veel geluid.
 • Er zitten geen duidelijke instructies bij om de Masturbator schoon te maken.

Conclusie: FPPR Vagina Masturbator

Over smaak valt niet te twisten. Niet elke man is even enthousiast over de FPPR Vagina Masturbator, maar voor de prijs (variërend van 10,99 euro tot 14,99 euro) is het een prima product. Is het de moeite waard? Ik zou het zeker proberen! Een echte miskoop kun je er bijna niet aan doen.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>