• Home
  • /
  • Cadeaus
  • /
  • Top 10 Leukste cadeautjes voor een meisjes van 2 jaar!

Laatste update: oktober 2022

Door: Thea

Een leuk cadeau voor een meisje van 2 vinden? Dat kan natuurlijk best lastig zijn. Want ja: wat geef je een meisje van 2? Bij hele jonge kinderen kan het een uitdaging zijn om een goed cadeau te vinden dat ook daadwerkelijk in de smaak valt. Daarom zijn wij er om je hierbij te helpen. 

Wij hebben een lijstje samengesteld met daarin de leukste cadeaus voor een meisje van 2. Hierbij is het ook van belang dat je je beseft wat een meisje van 2 allemaal al kan. Een meisje van 2 kan:

  • Goed lopen, zowel vooruit als achteruit
  • Rennen 
  • Beter springen en klimmen
  • Waarschijnlijk even op één been staan
  • Gemiddeld 200 woorden gebruiken

Cadeau meisje 2 jaar kopen? Dit zijn de leukste cadeau's!

Wat is een leuk cadeau voor een meisje van 2 jaar? Voor kleine kinderen een goed cadeau kiezen kan dus best een uitdaging zijn. Daarom gaan wij je zoals eerder aangegeven daarbij helpen.

Dit doen we door alvast een leuk cadeau voor een meisje van 2 voor jou uit te kiezen waar je sowieso goed mee zit. Hieronder lees je over 10 leuke cadeautips voor een meisje van 2. 

1. New Classic Toys Visspel

New Classic Toys

Een kind van twee is volop in de ontwikkeling. Een cadeau voor een 2 jarige meid geven dat bijdraagt aan deze ontwikkeling is alleen maar goed. Het is leuk voor het kind maar tevens ook heel erg leerzaam. Met behulp van de twee magnetische hengels kan je samen met je kind de verschillende figuurtjes vangen zoals een krab of een schatkist. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van behendigheid en coördinatie van de kleine. Een win-win situatie dus. 

2. VTech Tante Jet Theeset

Een ander heel erg leuk cadeau is deze VTech Tante Jet theeset. Deze set bevat maar liefst 30 verschillende melodietjes en ook nog eens zes gezongen liedjes. Wanneer de deksel wordt geopend en gesloten verandert de thee van kleur. Je kan schenken met de theepot, spelen met de stukjes taart en meezingen met de melodietjes. Dit bevordert de grove motoriek en oog-handcoördinatie. En dit kan dus ook gespeeld worden met vriendjes of vriendinnetjes. 

3. LissieLife Activiteitenkubus

Deze activiteiten kubus is een heel erg leuk cadeau om te geven aan een meisje van 2. Met deze kubus kan er gespeeld en geleerd worden tegelijkertijd. Eigenlijk een ideaal cadeau dus. Het kind wordt optimaal geprikkeld om zich verder te ontwikkelen. Zo kan het denkvermogen, gevoel voor ritme en geluid, hand-oog coördinatie en het herkennen van letters en cijfers ontwikkeld worden. En dan uiteraard allemaal met plezier natuurlijk. 

4. Tiamo Collection Hello Little One Knuffelbeer

Een knuffelbeer scoort altijd punten bij een klein kind. Dit kan dé knuffel worden die de kleine over 10 jaar nog naast zich heeft liggen in bed. En dat is toch een hartstikke lieve gedachte? Deze beer is te koop in drie verschillende maten waardoor je dit precies kan kopen naar eigen voorkeur. De knuffel kan tevens ook in de wasmachine wanneer deze vies is geworden, wat bij kleine kinderen nog wel eens het geval kan zijn. 

5. N-Gear Dansmat XXL

Een andere manier waarop de motoriek en het gevoel voor ritme verbeterd kan worden bij een meisje van 2 is met behulp van deze dansmat. Hiermee kan je verschillende dansjes doen met andere deuntjes en melodietjes. Dit is tevens ook een leuke manier om kennis te maken met dans en muziek. Samen met de hele familie kunnen er binnen enkele seconden reuze toetsen met cijfercodering gespeeld worden. Het enige wat nodig is zijn drie AA-batterijen. 

6. Little Dutch Speelgoed Houten Keuken

Dit is een iets duurder cadeautje misschien, maar het geld wel dubbel en dwars waard. Deze speelkeuken zorgt namelijk voor meerdere jaren plezier. En naast dat ‘ie er natuurlijk heel erg mooi uitziet heeft een kind hier ook erg veel plezier van. Zo krijg je bij de keuken passend keukengerei (drie stuks), een zout en peper stel, pannen en een ovenwant. Eigenlijk alles om direct aan de slag te gaan als de nieuwste minichef. De oven maakt zelfs klikgeluiden wanneer je eraan draait voor een realistische beleving. 

7. Ik Leer Vormen en Kleuren

Wanneer je de ontwikkeling erg belangrijk vindt als ouder zijnde of familie zijnde bijvoorbeeld is een cadeau voor een meisje van 2 zoals dit spel een goede optie. Zoals de naam al verklapt kan een kind hiermee kleuren en vormen leren herkennen. Ook kan de woordenschat vergroot worden en kunnen verbanden gelegd worden. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad waardoor dit goed kan worden afgesteld naar het niveau van het kind in kwestie. 

8. Ik heb lekker een hele grote trekker - boek

Op zoek naar een betaalbaar, leuk cadeautje? Dan is een kinderboek altijd goed. Dit boek gaat over verschillende dieren die een race houden om de gouden beker. De vraag is natuurlijk wie de beker gaat winnen. Door een kind voor te lezen leert deze sneller woordjes en wordt de kleine ook beter bekend met de Nederlandse taal. Dat is natuurlijk alleen maar goed voor de ontwikkelingen. En wie weet wordt dit wel hét lievelingsboek van het meisje.

9. Baby Born sleepy

Baby Born sleepy

Een klassiek cadeau voor een meisje van twee is natuurlijk de babyborn pop. Dit kan hét nieuwe vriendje worden van de kleine. Hierdoor zal het kind een stuk beter slapen samen met de pop aan haar zijde. Het mutsje kan zelfs naar beneden worden getrokken als een soort slaapmasker. Hierdoor hoeft de kleine niet bang te zijn om alleen te slapen, de pop is immers altijd aan haar zijde wanneer ze slaapt.

10. Sjoef Loopfiets

Sjoef Loopfiets

Dit loopfietsje zorgt ervoor dat een kind haar motoriek en balans een stuk beter kan oefenen. En zo maakt de kleine ook al kennis met de voorloper van de fiets. Want een Nederland kind leert natuurlijk fietsen. De fiets is verkrijgbaar in drie leuke kleuren die je kan afstellen op de lievelingskleur. Al met al is dit een goed cadeau voor een meisje van 2, zeker als je je bedenkt dat de frame wel een aardig stootje kan hebben.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>