• Home
 • /
 • Gadgets
 • /
 • Beste kerstcadeau voor mannen [Test 2022]

Laatste update: juni 2022

Door: Sam

Beste kerstcadeau voor mannen

FIFA 22

Ben je op zoek naar het beste kerstcadeau voor mannen 2022? Iedere man is gelukkig anders, dus een definitief antwoord kunnen we niet geven. Maar we weten wel dat Fifa 22 een goede tip is om mee te beginnen!

Mannen houden vaak van gamen en voetbal. FIFA 22 combineert die beide hobby's in 1, en daarom is FIFA 22 ook een van de meest gespeelde games onder mannen in 2022.

FIFA 22 maakt daarom een perfect kerstcadeau voor mannen. Het is ieder jaar weer een dilemma voor veel kerels of ze het spel dit jaar nou wel of niet moeten kopen. Het is altijd weer goed voor plezier, maar er verandert soms wel erg weinig aan de game.

Jij kan hem dit dilemma ontnemen door het spel gewoon zelf voor hem te kopen! Klik hieronder voor de beste prijs!

De kerstdagen komen er langzaam maar zeker weer aan. Gelukkig kunnen we dit jaar hopelijk weer gezellig met elkaar cadeautjes open maken bij de kerstboom, waar we dat twee jaar lang helaas niet hebben kunnen doen.

Maar hierbij komt ook weer een lastige opgave kijken voor veel mensen: Hoe kun je het beste kerstcadeau voor mannen uitkiezen, en welk kerstcadeau voor mannen is het meest geschikt voor degene aan wie je het wil geven?

Het is nooit makkelijk geweest om kerstcadeaus voor mannen uit te zoeken. Je weet nooit wat ze willen en vaak hebben ze zelf ook weinig ideeën. Cadeautjes kopen kan een hoop stress en ongemakkelijke momenten opleveren, zeker als ze het cadeau al hebben. Daarom helpen we je bij Top-X graag een stukje op weg!

Het beste kerstcadeau voor mannen is voor iedereen anders. Daarom hebben we een aantal goede kerstcadeaus voor mannen ideeën bekeken. De beste kerstcadeau voor mannen ideeën hebben we dus in een ultieme top 5 opgesteld. En we helpen je ook nog eens met het vinden van de beste prijs voor al deze top producten!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 kerstcadeaus voor mannen

Beste koop
1.  FIFA 22

Beste bouwset
2. LEGO Technic McLaren Senna GTR

Beste voor bierliefhebbers
3. Brew Monkey Basis Tripel

Beste voor etensliefhebbers
4. Burgers & BBQ Bites

Beste kerstsfeer
5. Happy Socks Giftbox Big Dot Holiday Gift Box

Top 10 beste kerstcadeaus voor mannen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste kerstcadeaus voor mannen.


Waar op letten bij het kopen van een kerstcadeau voor mannen?

Een kerstcadeau voor mannen uitzoeken is lastig zat. Natuurlijk is iedere man anders, en hoef je niet te verwachten dat deze cadeaus voor iedere man in de wereld zullen werken. Maar met 1 van deze cadeau's zul je altijd wel goed zitten. Of je de ontvanger nou als geen ander kent, of hij een redelijk nieuwe kennis is. Hieronder staan een aantal belangrijke dingen om op te letten bij het kopen van het beste kerstcadeau voor mannen 2022!

Soort cadeau

Het soort cadeau dat je geeft is natuurlijk afhankelijk van wat voor persoon het cadeau zal ontvangen. Een goed cadeau speelt in op persoonlijkheid en karakter.

Originaliteit

Een cadeau is alleen leuk als je het nog niet hebt! Daarnaast is het natuurlijk het leukst om een cadeau te geven dat de ontvanger de rest van zijn leven zal onthouden, omdat het op een bepaalde manier zo origineel is.

Bruikbaarheid

Een bruikbaar cadeau is het beste cadeau. Door een cadeau te geven dat de ontvanger daadwerkelijk zal gebruiken, zal hij nog een lange tijd herinnerd worden aan deze kerstdagen. Ook zal hij je dankbaar zijn iedere keer als het cadeau goed van pas komt. En dankbaarheid is immers waarom we kerst vieren!

Humor

De beste manier om een goed kerstcadeau voor mannen te geven is met een flinke dosis humor. Een cadeau uitpakken is het leukst als de ontvanger, en iedereen die vol spanning toekijkt, in een deuk ligt om je cadeau. De beste manier om dit te bereiken is om goed in te spelen op het karakter van de ontvanger, en een gevatte grap te verzinnen!


Wat is het beste kerstcadeau voor mannen van 2022? 

Voor vrijwel iedere man zit er een geschikt kerstcadeau bij onze selectie. De beste koop kerstcadeaus voor mannen hebben we getest, beoordeeld op hun kwaliteiten en op hoe leuk het is om als cadeau te geven. Ben je dus al aan het voorbereiden op de kerstdagen en op zoek naar het beste kerstcadeau voor mannen 2022? Dan zit je in deze lijst helemaal goed!

1. FIFA 22

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ook al is het spel FIFA de laatste jaren maar weinig veranderd, met FIFA 22 komt daar verandering in. Mannen houden vaak van gamen en voetbal. FIFA 22 combineert die beide hobby's in 1, en daarom is FIFA 22 ook een van de meest gespeelde games onder mannen in 2022.
Gelukkig heeft FIFA 22 een aantal belangrijke wijzigingen voor de liefhebbers van de games! Zo kun je in carrièremodus je eigen club maken, en heb je op de nieuwe generaties de beste graphics tot nu toe in handen.

FIFA 22 maakt daarom een perfect kerstcadeau voor mannen. Het is ieder jaar weer een dilemma voor veel kerels of ze het spel dit jaar nou wel of niet moeten kopen. Het is altijd weer goed voor plezier, maar er verandert soms wel erg weinig aan de game.

Door FIFA 22 voor hem te kopen neem je deze keuzestress bij hem weg, en geef je hem ook nog urenlang plezier mee!

Voordelen FIFA 22

 • Leuke game om samen te spelen
 • Geschikt voor veel mannen
 • Combineert twee typische mannenhobby's

Nadelen FIFA 22

 • Niet veel veranderd ten opzichte van vorige game

2.  LEGO Technic McLaren Senna GTR

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Dan twee andere dingen waar mannen veel van houden: racen en LEGO!

Vrijwel iedere jongen heeft vroeger wel eens met LEGO gespeeld, en vaak houden ze ook nog eens enorm veel van racing en snelle auto's. Met de LEGO Technic McLaren Senna GTR bouwset speel je perfect in op deze twee hobby's.

Niet alleen is de LEGO Technic McLaren Senna GTR geschikt voor mannen doordat het twee belangrijke hobby's combineert net als FIFA 22. De LEGO Technic McLaren Senna GTR moet je zelf nog in elkaar zetten, waardoor de ontvanger tientallen uren aan nostalgisch plezier zal beleven aan dit cadeau.

Hoe oud je ook bent, de LEGO Technic McLaren Senna GTR bouwset is het perfecte cadeau als de ontvanger ook maar een beetje van deze dingen houdt!

Voordelen LEGO Technic McLaren Senna GTR

 • Uren plezier
 • Nostalgische waarde
 • voor liefhebbers van racing en LEGO
 • Niet te duur

Nadelen LEGO Technic McLaren Senna GTR

 • Niet iedere man is liefhebber hiervan

3. Brew Monkey Basis Tripel

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Is de ontvanger boven de 18 jaar, of wordt 'ie dat binnenkort? In welke familie werd dan de grap niet gemaakt van bier als kerst- of sinterklaas cadeau?

Het Brew Monkey Basis Tripel bierbrouwpakket neemt dit tot het volgende niveau, want niet alleen kun je de ontvanger leren om bier te drinken - ook kan je met de Brew Monkey Basis Tripel gewoon je eigen bier brouwen.

Alle ingrediënten behalve water worden meegeleverd in het Brew Monkey Basis Tripel pakket, en wat is er nou leuker dan gezellig met je vader een biertje brouwen bij de kerstdagen? 

Dat maakt het Brew Monkey Basis Tripel een zeer geschikt kerstcadeau voor mannen 2022!

Voordelen Brew Monkey Basis Tripel

 • Gezellig cadeau
 • Geschikt voor net- 18 jarigen
 • Leren bier brouwen
 • Inclusief glas

Nadelen Brew Monkey Basis Tripel

 • Nog wat extra dingen nodig om te kunnen brouwen, zoals beugelflesjes

4. Burgers & BBQ Bites

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Geef een man een burger, en hij geniet voor een paar minuten. Geef een man een burger kookboek van Burgers & BBQ Bites, en hij geniet voor de rest van z'n leven!

Mannen houden van eten. Lekker eten. Vooral van vlees en dikke burgers. Maar het ontbreekt helaas vaak aan de abiliteiten om deze gerechten ook zelf te maken. Daarom is het kookboek Burgers & BBQ Bites ook zo geschikt om aan mannen te geven.

Met het kookboek van Burgers & BBQ Bites zal je samen met de ontvanger hele gezellige momenten in de keuken beleven. Niet alleen gezelligheid, maar ook de heerlijke smaak van deze vleesgerechten voor bij de borrel of gewoon als avondeten, zorgen ervoor dat het Burgers & BBQ Bites kookboek het perfecte cadeau is voor liefhebbers!

Voordelen Burgers & BBQ Bites

 • Geschikt voor vleesliefhebbers (of te wel, bijna elke man)
 • Eindeloos lang genieten van dit cadeau
 • Gezellig samen in de keuken staan
 • Niet te duur

Nadelen Burgers & BBQ Bites

 • Alleen voor hen die van koken houden

5. Happy Socks Giftbox Big Dot Holiday Gift Box

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Een lekker vrolijk en happy cadeau om aan een man te geven, is misschien niet het eerste waar je aan denkt: sokken! En dan niet zo maar wat sokken, maar een hele set aan happysocks voor de kerstdagen!

Deze Happy Socks Giftbox bevat vier paar hele unieke en vooral vrolijke sokken die goed staan bij iedere kerstoutfit. Ook buiten de kerstdagen vallen de vrolijke kleuren enorm op boven je schoenen, dus als je de wereld en je eigen outfit wat kleurrijker wil maken, dan is de Happy Socks Giftbox een perfect kerstcadeau voor mannen!

Voordelen Happy Socks Giftbox Big Dot Holiday Gift Box

 • Mooi verpakt
 • Voegt kleur toe aan outfits
 • Past goed bij de kerstsfeer

Nadelen Happy Socks Giftbox Big Dot Holiday Gift Box

 • Na de kerstdagen misschien minder passend

Niet tevreden met onze lijst? Bekijk dan ook eens deze cadeaus voor hem


Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel kerstcadeaus voor mannen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kerstcadeaus voor mannen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de kerstcadeaus voor mannen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kerstcadeaus voor mannen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>