• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Alle kennis op één domein?

Laatste update: juli 2021

Door: Redactie Top-X

Iedereen met een speficieke hobby of interesses heeft een website die hij of zij bezoekt om iets op te zoeken of gewoon interessant vindt om te lezen. Er is echter ook een website met de beste informatie en het antwoord op ALLE vragen, ongeacht over welk onderwerp het gaat. We hebben het hier over kennisdomein.nl. Voor degene die het blog nog niet kennen vertellen we je er vandaag wat meer over.

Wat is Kennisdomein?

Het is moeilijk om aan te geven wat kennisdomein is, omdat het zoveel tegelijk is. Je kan het zien als een soort online encyclopedie over alles wat met marketing, sales, ondernemen of zelfs gezondheid te maken heeft. De site is overzichtelijk, mooi, en erg toegankelijk voor de gebruiker.

Al direct op de homepage van Kennisdomein.nl zie je direct hoe wijdverspreid de onderwerpen zijn waar je over kan lezen. Denk aan een artikel over beslaglegging door een gerechtsdeurwaarder, neuromarketing, vlees, en een ongelooflijk knappe blog over het instellen van Google Tag Manager (een meet-tool van Google voor website eigenaren – red.). Maar ook over de Golden Circle van Sinek vind je een blog terug. Het lijkt op het eerste zicht iets voor leidinggevenden, maar de informatie is nuttig voor een breed publiek. Waar een illustratie nuttig is, staat die erbij. Soms is de tekst voldoende en is het met een foto erbij aantrekkelijk gemaakt om ernaar te kijken en het te lezen.

Subcategorieën met tijdloze blogs

Uiterst functioneel is de navigatie van de site. Bovenaan kun je selecteren op marketing & sales, organisatie, maatschappelijk, gezondheid, beeld & geluid, en dan nog whitepapers & E-books. Opvallend is daar de tijdloosheid van de informatie. Over het algemeen is informatie heel sterk aan tijd gebonden. Bijvoorbeeld op het gebied van de socials is Facebook en Instagram uit de tijd en TikTok helemaal hip.

Een voorbeeld van een afbeelding uit het blog over Simon Sinek’s golden circle

Niet de eerste de beste

Opvallend is het hoge niveau waarin geschreven is. In de categorie gezondheid staat een artikel over afvallen middels een plantaardig dieet. Op het eerste zicht lijkt het propaganda om vegan te worden totdat je de blog leest. Ongetwijfeld kan de tekst geschreven zijn door een diëtist die ook lessen geeft. Zo begrijpelijk als dat de ‘whole food plant based’ wordt uitgelegd in makkelijke termen.

Om het artikel overzichtelijk te maken heeft het een lay-out van stukjes met tussenkopjes. De teksten hebben zeer zeker aandachtig gekregen en zijn van een hoog niveau, maar zijn allen begrijpelijk. Hetzelfde geldt voor het artikel eronder, dus ook in de categorie gezondheid, over reiki, het patiëntendossier en over innemen van extra vitamine D. Al deze teksten zijn niet door de eerste de beste schrijver opgesteld, maar door vaklieden die er verstand van hebben.

Onze favoriete categorie is natuurlijk marketing en sales, echter vinden we het stiekem juist erg leuk om dingen te lezen over onderwerpen waar we zelf niet naar zoeken. Zo leer je nog eens wat!

Talloze mogelijkheden

Kennisdomein.nl heeft de toekomst. Een online encyclopedie die zo opgezet is dat het een breed publiek aanspreekt zal blijven. Van oorsprong is de encyclopedie iets voor als je kinderen op de middelbare school had, daarnaast werd er mondjesmaat iets opgezocht, maar Kennisdomein.nl is ronduit leuk en leerzaam. Niemand ging vroeger recreatief in een encyclopedie zitten bladeren, maar Kennisdomein.nl leent zich daar wel voor. Een oud gezegde luidt, kennis is macht, en deze site is uitermate geschikt om die kennis op te doen en toe te passen.

Redactie Top-X

Over de productexpert

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>