• Home
 • /
 • Spelletjes
 • /
 • Winmau Blade 6 Review: Het beste dartbord ooit gemaakt?

Laatste update: december 2022

Door: Jack

Winmau Blade 6 Review

Winmau blade. 6 review

Onze score

Als jij op zoek bent naar een dartbord met de beste prijs-kwaliteitverhouding dan is de Winmau Blade 6 zeker je beste keuze. Dit dartbord wordt bij alle professionele wedstrijden en toernooien gebruikt, heeft zeer duurzaam materiaal waardoor hij ontzettend lang mee gaat en is voorzien van een ultradun draad met een hoek van 60 graden waardoor de kans op een bounce-out minimaal is. Via onderstaande knop bekijk je direct de beste prijs van dit darbord. 

Steeds meer mensen gaan darten, logisch want je vindt darten dan ook overal. In de kroeg, op TV onder professionals of zelfs TV-figuren die zich wagen aan een potje darten.

De vraag naar dart producten in specifiek dartbord en dartpijlen was nog nooit zo groot. In onze zoektocht naar het beste dartbord ooit gemaakt, stoten we dan ook al snel op het Winmau blade 6 dartbord.

Na enkele professionele testings leek het dan ook hoog tijd voor een eerlijke, onderbouwde review. Hierin bespreken we het assortiment van Winmau, waarom dit dartbord nu zo populair is, en nog zoveel meer!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10+

Dartboards vergeleken


Waarom is het Winmau Blade 6 dartbord zo populair?

Dat darten steeds populairder werd legden we jou hierboven al uit, maar waarom is de Winmau Blade 6 nu zo populair? Wel, steeds meer mensen zoeken een kwalitatief dartbord wat aan de noden en behoeftes volstaat, zonder dat ze hiervoor te diep in de porttemonnee hoeven te kijken.

De dartborden van Winmau zijn eigenlijk al jaren ontzettend populair. Het Winmau Blade 6 dartbord is de zesde generatie van de Winmau blade en kent weer verschillende upgrades t.o.v. zijn voorgangers.

 Winmau maakte het namelijk waar om een bord te creëren met een gepatenteerde density control-draad, waardoor skills en plezier helemaal tot uiting komen bij het spelen van dit spel.

Het Winmau dartbord wordt overigens ook voor professionele dartwedstrijden gebruikt, wanneer jij dit dartbord thuis ophangt kun je dus daadwerkelijk oefenen op een professioneel dartbord.

Daarnaast merken we dat mensen die een dartbord kopen, hun beslissing goed afwegen. Het is namelijk geen impulsaankoop waar niet over wordt nagedacht. Om deze reden is het goed dat je op deze pagina bent om te ontdekken wat de voor- en nadelen zijn dan dit Dartbord.  Door blogs en ervaringen van andere gebruikers te lezen oriënteren de spelers zich naar een aankoop van de Winmau Blade 6 dartbord.

Winmau blade. 6 review

Winmau Blade 6

5.0

Het Winmau Blade 6 is een geweldig dartbord dat beschikt over een goede prijs-kwaliteitverhouding. Via onderstaande knop bekijk je direct de beste prijs. 


Welke producten biedt Winmau aan?

Winmau is al meerdere jaren producent en jouw grote vriend wanneer het gaat over de aankoop van dartmateriaal. Hun productassortiment gaat verder dan enkel en alleen het standaard assortiment van dartmateriaal. Hieronder bespreken we kort enkele productsoorten in het assortiment van Winmau.

Dartboards

Met 3 verschillende productreeksen in dartboards is er aan aanbod geen gebrek. Door de combinatie aan diverse kleuren en dartvormen, vind iedere dartspeler hier zijn weg. Van een beginner tot een volwaardige expert. Al deze productreeksen beschikken over een hoogwaardig Oost-Afrikaans sisal. De Winmau dartbords worden gezien als de beste dartbords ter wereld. 

Darts

Bij een goed dartboard horen kwalitatieve darts. Ook hierover heeft Winmau nagedacht. Winmau produceert namelijk ook dartpijlen.  Binnen het assortiment darts hebben ze:
 • Steeltip Darts
 • Softip Darts
 • Player Darts

Dartaccessoires

Een goede darter is in het bezit van de juiste accessoires. Hierin zijn tal van zaken aanwezig die van het darten een complete beleving maken.
 • Pro-zone stage set die zorgt voor een veilige omgeving.
 • Compact-pro dart mat die je dart ervaring naar een hoger niveau brengt.
 • Sports shirt, in meerdere kleuren.
 • Power bands waarmee je kan uitpakken in de kroeg.
 • Flights
 • Shafts die upgrade geven aan jouw darts.
 • Wallets die laten zien dat jij een echte darter bent!
 • Points and tools.
 • Cabinets and surrounds.
 • Flight & shaft accessories.

Winmau blade 6 ervaringen

Overal waar je kijkt, van bol.com tot andere online webshops zijn de reacties laaiend enthousiast. Vele mensen geven het dartboard van Winmau dan ook niet minder dan een 3 op 5 .

Als je op zoek bent naar een duurzaam dartbord waar je jaren plezier van hebt, dan is het kopen van het Winmau blade 6 dartbord zeker een slim idee. Dat de Winmau Blade 6 ervaringen vooral positief spreken, is niet verrassend.

Hieronder vind je een aantal van de mooiste reviews die wij tegengekomen zijn.

Super goed dartsbord! Een van de betere die op de markt is.

Zalta

Sterk en durzaam darbord, gebruik dit bord nu al meer dan 4 jaar en hij is nog helemaal goed.

Nikki

Dunne draden beter spelen mooi dartbord snel geleverd voor een goede prijs. Makkelijk op te hangen

John


Wat zijn de voor- en nadelen van het Winmau 6 dartbord?

Door een Winmau dartbord te kopen, ontvang je een kwalitatief dartbord waar je jaren plezier aan beleeft. Daarnaast beschikt het over een verbeterde spider op het dartbord. Door zijn uitgebreid assortiment is er voor ieder wat wils.

Bovendien is het Winmau dartbord goedgekeurd op alle professionele toernooien. Indien je eventueel de ambitie hebt om als prof aan de slag te gaan, is dit dartbord dan ook een perfecte keuze om je carrière te lanceren.

Echter zijn er ook wel enkele nadelen verbonden aan dit Winmau dartbord. Doordat je een kwalitatief bord in huis haalt, is de prijs hier ook aan verbonden.

In de markt zijn namelijk goedkopere alternatieven, echter zijn deze niet van dezelfde kwaliteit gemaakt. Voor deze kwaliteit ga je dan ook geen enkel ander dartbord vinden tegen de prijs die Winmau aanbiedt. Daarnaast is er geen dual core techniek aanwezig. Hierdoor blijven je darts wel op een gewone manier vastgehouden.

Voordelen Winmau 6

 • Meest verkochte dartbord ter wereld
 • Staat bekend om zeer goede kwaliteit en gaat vaak wel jaren mee
 • Het Winmau 6 dartbord wordt ook gebruikt op grote toernooien en wedstrijden
 • Het Blade 6 dartbord is voorzien van ultradun draad met een hoek van 60 graden, hierdoor buigt de dartpijl af in het scoregebied en het dunne draad zorgt voor minimale bounce-outs

Nadelen Winmau 6

 • Prijs is iets hoger

Conclusie Winmau Blade 6

Zoals meermaals aangehaald is de Winmau blade 6 kopen een uitstekend idee. Door zijn kwalitatief materialen beschikt het over een bord waar jij en meerdere dartspelers jarenlang genot van ervaren.

Naast dartboards hebben ze ook darts en andere accessoires in hun assortiment. Kortom, indien je op zoek bent naar iets wat met darts te maken heeft, ben je bij Winmau aan het juiste adres.

Daarnaast is het Winmau blade 6 dartbord een ideaal dartbord voor thuis, op kantoor of bij de lokale sportclub. Doordat dit darbord ook gebruikt wordt op professionele toernooien en wedstrijden weet je dat je een goed dartbord in huis haalt.

Via onderstaande rode knop word je direct doorgestuurd naar de webshop met de beste prijs op dit moment.

Winmau blade. 6 review

Winmau Blade 6

5.0

Het Winmau Blade 6 is een geweldig dartbord dat beschikt over een goede prijs-kwaliteitverhouding. Via onderstaande knop bekijk je direct de beste prijs. 


Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP