• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Welke crypto gaat hard stijgen in 2022?

Laatste update: december 2022

Door: Sam

Het jaar is alweer even bezig, maar toch kijken wij nog graag even vooruit naar de tweede helft van 2022. De eerste maanden waren qua ontwikkelingen op mondiaal gebied nogal turbulent te noemen. We zwaaiden af met de ene crisis, maar ruilden deze feilloos in voor de ander. Dit had ook tot resultaat dat de wereldwijde markten wiebelig werden, ook op het gebied van cryptocurrency. Na jaren van bloei van de Bitcoin en andere online valuta leken deze nu toch wel serieus te dalen in waarde. Maar gaat dit zo blijven? En moeten we misschien overstappen op andere online munten? Wij geven je een kleine vooruitblik op de koersen van komend half jaar. 

Spreid kansen

Waar het gaat om investeringen in btc en andere online valuta als Ethereum en shiba inu is het tegenwoordig wel aan te raden de kansen te spreiden. Dit komt mede door het feit dat het zelf starten van een online munt steeds eenvoudiger én populairder wordt. Ook heeft dit een grote aantrekkingskracht op mensen die minder goede intenties hebben. We hebben dan ook wel online munten failliet zien gaan. Het is daarom altijd aan te raden om je kansen te spreiden, maar doe dit wel over de munten die de afgelopen jaren hun dienst hebben bewezen en (redelijk) stabiel zijn gebleken. 

Wat doet Bitcoin?

Wanneer je net komt kijken op de markt van de crypto is het verleidelijk om meteen voor de bekendste variant te gaan, namelijk de Bitcoin. Lange tijd hadden wij je geadviseerd om voor een alternatief te gaan. De stijging van de Bitcoin ging namelijk de afgelopen jaren zó snel dat het bijna te mooi om waar te zijn leek. Dit bleek echter ook het geval, want de afgelopen periode heeft hij een behoorlijke daling doorgemaakt. Echter hoeft dit niet te betekenen dat hij in de komende tijd niet weer gaat stijgen. Daarom lijkt het nu een goed moment om je extra spaargeld toch in de Bitcoin te stoppen. Zeker wanneer je het geld voor langere tijd kunt missen, is de Bitcoin koers voorspelling voor jou gunstig. 

Gratis foto's van Bitcoin

Andere goede kanshebbers

Naast Bitcoin zijn er door de jaren heen andere betrouwbare munten bijgekomen. Ethereum en Shiba Inu hebben hun diensten ook bewezen. De koersen dalen en stijgen ook afwisselend. Het is dan ook aan te raden nu de markten vrij onzeker zijn om je kansen over meerdere grote munten te verdelen. Wanneer het vertrouwen in de één daalt, kan dit effect hebben op de koers van een ander. Dat is dan ook dé tip voor komende tijd; Spreid je kansen over de online munt. De markt neemt namelijk snel toe, vroeg instappen bij diverse munten kan een leuke winst opleveren. Houd de (betrouwbare!) nieuwkomers dus in de gaten. Hoe je weet of een munt betrouwbaar is? Kijk daarvoor goed naar de oprichter(s) ervan. Is dit een betrouwbare partij met bewezen diensten? Dan kun je het gokje vaak wel nemen. 

Kortom, de markt wordt op het gebied van crypto en crypto currency steeds diverser. Hierop inspelen lijkt voor nu dan ook de meest veilige keuze. Door de val in waarde van de afgelopen maanden lijkt er een moment te zijn aangebroken voor de beginner om juist nu in te stappen. Wacht dan ook niet veel langer, en begeef je ook eens in de wereld van de online munt. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>