• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Sportartikelen als relatiegeschenk

Laatste update: oktober 2022

Door: Redactie Top-X

Het is een zware periode voor elke Nederlander. Ondernemers worden zwaar op de proef gesteld, zijn ze bereid om andere dingen te bedenken om toch inkomsten te krijgen? De zorgmedewerkers werken ontzettend hard om corona patiënten en andere patiënten te behandelen. Veel mensen werken thuis en zien al maanden hun collega’s alleen nog maar digitaal. Daarbij moeten ze er ook nog voor zorgen dat hun kinderen thuis les krijgen. Gezond blijven is nog nooit zo belangrijk geweest als in de coronacrisis. Daarbij zijn ook nog de sportscholen dicht en mag je niet met meer dan 2 personen buiten sporten. Hoe zorg je er dan voor dat je de juiste beweging krijgt? Wij geven je een aantal tips.

Wandelen voor veel beweging

Het allereerste punt is natuurlijk wandelen. Wandelen is de meest makkelijke manier van bewegen maar heeft een groot resultaat. Als richtlijn wordt er gesteld om minimaal 10.000 stappen per dag te zetten. Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan, maar stap één is al om elke pauze even een blokje om te gaan. Dit is niet alleen belangrijk voor de fysieke gesteldheid, maar ook voor de mentale gezondheid. Kom je niet aan het aantal stappen? Loop ook na het avondeten nog een blokje om.

Doe een thuis training

Thuis sporten is tegenwoordig voor veel Nederlanders het nieuwe normaal.  De sportscholen zijn dicht dus moeten er thuis maar fitness oefeningen gedaan worden. Er zijn genoeg oefeningen die je alleen met je lichaamsgewicht kunt oefenen, om zo toch fit te blijven. Op internet zijn er genoeg trainingen te vinden, op YouTube zijn er genoeg filmpjes die je precies uitleg geven hoe je een oefening goed uitvoert. Kies een fijne sportplek in huis, bijvoorbeeld op de zolderkamer, in de woonkamer, in de tuin of in de schuur.

Je kunt er ook voor kiezen om thuis apparatuur voor je eigen homegym te kopen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een goede hometrainer.

Accessoires tijdens het sporten

Deze trainingen kun je natuurlijk ook uitvoeren met een aantal accessoires. Denk hierbij aan een fitnessmatje waar jij op kunt sporten, een activity tracker, die precies bijhoudt wat je voor sportactiviteit hebt gedaan en hoeveel calorieën je hebt verbrand, maar ook een zweetbandje mag je niet vergeten, want ook thuis kun je genoeg zweten.

Geef sportartikelen aan je klanten

Van sportartikelen kun je er niet genoeg hebben en daarom is het vooral op dit moment tijdens de corona crisis het juiste relatiegeschenk. Wanneer je ervoor kiest om dit op te sturen als cadeau, denk dan ook even goed na over de juiste boodschap. Wat wil je tegen de klant zeggen?Hoe moet het relatiegeschenk eruit zien? Wil je jouw bedrijfslogo laten bedrukken of toch liever een bepaalde uitspraak? Zodra je dit allemaal hebt bepaald, is het ook nog de kunst om een persoonlijk cadeau naar elke klant te sturen. Laat zien dat je je klanten steunt, ze dankbaar bent en er nog een langere periode van samenwerking komt. Benieuwd naar alle sportartikelen die perfect zijn als relatiegeschenk? Bekijk het bij Maxilia.

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>