...

Laatste update: januari 2021

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Beste Sonos Black Friday Deals 2020

Ben jij op zoek naar de ervaring van een thuisbioscoop waar het geluid je laat voelen alsof je de hoofdrolspeler zelf bent? We got you! De Sonos Black Friday deals staan weer voor de deur en wij hebben alvast de beste deals voor je uitgezocht.

We behandelen drie verschillende Sonos Black Friday deals; de Sonos Beam, Sonos One en de Sonos Move. Wil je liever gelijk alle Sonos Black Friday deals bekijken? Klik dan op de links hieronder. Meer informatie over de individuele producten kan je in dit artikel lezen.

Scherpe Sonos Beam Black Friday aanbieding

We houden allemaal van een mooi ingerichte kamer, toch?! Met een minimum aan kabels en de compactheid van de Sonos Beam, kan je het product beschouwen als de ultieme soundbar voor je thuisbioscoop ervaring. Dat Sonos zich focust op sound- en gebruiksfilosofie weten we onderhand wel en zelfs met deze compacte Sonos Beam black Friday deal hebben ze dit weer waar kunnen maken!

Dankzij de spraakbediening heb je toegang tot veel slimme extra functies, zoals de volumeregeling, de gecombineerde play-/pauze/standby-toets en meer. Hiernaast bevinden zich in de behuizing van de Sonos Beam vijf luidsprekers, waardoor de compacte soundbar optimaal geluid kan leveren.

Het product heeft een gunstige prijs-prestatieverhouding, waardoor wij de Sonos Beam Black Friday actie als één van de scherpste Black Friday deals zien.

Genieten met de Sonos One Black Friday deal

Of je nou met je vrienden, familie of je lief bent; muziek kan de sfeer bepalen! Wat ons als eerste is opgevallen, is dat de Sonos One zo compact is dat je het overal neer kan zetten. Je woonkamer, slaapkamer, badkamer en zelfs je tuin is een goede plek voor de Sonos One om jouw favoriete geluid af te spelen.

Hiernaast kan je met één tik het volume veranderen, terwijl je met veeg bewegingen het volgende nummer kan beluisteren. Door de slimme functies van het product, kan je de besturing ook bedienen door middel van je eigen stem of de Sonos app.

Wij vinden dat genieten makkelijk moet zijn en hierdoor is de Sonos One Black Friday deal zeker een kijkje waard.

Onderweg met de Sonos Move Black Friday actie

Veel onderweg? Dan is de Sonos Move Black Friday deal wat voor jou! Met de Sonos Move kan je de speaker niet alleen thuis, maar ook buitenshuis gebruiken. Het geluid van de Sonos Move hebben wij ervaren als diep, ruimtelijk en tegelijkertijd ook krachtig.

Hiernaast is de speaker bestendig tegen vocht, regen, stof, sneeuw, UV-licht, kou en hitte waardoor je technisch gezien de hele wereld kan afreizen met één speaker. Reden genoeg om tijdens de Sonos Move Black Friday actie je slag te slaan!

Andere aanbiedingen

Nintendo Switch
Apple MacBook Air
Bose Soundlink Revolve
Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>