fbpx

Publicatie datum: 12 maart, 2023

Laatste update: 17 november, 2023

Door: Sanne

Satisfyer Pro 2 Review

Satisfyer pro 2 test

Onze score

Inmiddels heeft de Satisfyer Pro 2 de harten voor duizenden vrouwen al veroverd. Geen enkele vibrator wordt zo goed beoordeeld als de Satisfyer pro 2 in 2023. Deze luchtdruk vibrator maakt gebruik van een nieuwe, revolutionaire techniek die zorgt voor een effectieve stimulatie van de clitoris. Deze stimulatie zorgt voor vrouwen voor een garantie op een orgasme. De vibrator is bovendien ontzettend stil en enorm makkelijk in gebruik.

Overweeg jij de Satisfyer Pro 2 te kopen? Goed nieuws! In deze Satisfyer Pro 2 Review vertellen we je namelijk alles over dit product en ontdek je of dit speeltje de moeite waard is.

De Satisfyer Pro is waarschijnlijk het meest populaire speeltje van dit moment. Zodra het ergens over seksspeeltjes gaat, is de kans groot dat iemand begint over die 'geweldige' Satisfyer Pro 2. Ook op het internet is iedereen lyrisch over deze vibrator. Maar hoe goed is deze Satisfyer Pro 2 nu echt? Is de hype real? Je leest het in deze review!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10+

Vibrators vergeleken


Wat is de Satisfyer Pro?

Laten we beginnen bij het begin: Wat is de Satisfyer Pro 2 eigenlijk? Zoals je waarschijnlijk wel weet is de Satisfyer Pro 2 een vibrator, echter is dit niet zomaar een vibrator. De Satisfyer Pro 2 is namelijk een vibrator die werkt op basis van luchtdruk.

Op de Satisfyer Pro 2 zit een siliconen mondje die je op de clitoris plaatst, vervolgens zorgen de luchtdrukgolven ervoor dat de clitoris zachtjes naar binnen wordt gezogen. Dit gevoel wordt door veel vrouwen ervaren als buitenaards en zorgt dan ook voor een heerlijk hoogtepunt.

De Satisfyer Pro 2 werkt dus op luchtdruk, dit is een technologie die de meeste vibrators niet hebben, hiermee is de Satisfyer Pro dus uniek en revolutionair in zijn soort. Naast het ontzettend fijne gevoel dat de luchtdruk geeft is er geen direct contact met de clitoris. Hierdoor kun je op een subtiele manier jezelf verwennen zonder dat dit direct te hard gaat, ook veroorzaakt dit minder irritatie.

In de video hieronder zie je onze unboxing / video review van de Satisfyer pro. 

Satisfyer pro 2 test

Satisfyer Pro 2

5.0

Op zoek naar nieuwe hoogtepunten in de slaapkamer? Zoek niet verder dan de Satisfyer Pro 2. Deze enorm populaire luchtdruk vibrator zorgt voor een effectieve stimulatie van de clitoris die kan leiden tot intense orgasmes. Deze revolutionaire vorm van stimulatie is voor veel vrouwen een garantie op een orgasme.


Hoe werkt de Satisfyer pro 2?

De Satisfyer Pro 2  is een luchtdruk vibrator en werkt op luchtdruk. Concreet houdt dit in dat de vibrator de clitoris stimuleert middels pulserende luchtdrukgolven. Hiermee is de Satisfyer Pro 2  uniek in zijn soort, er zijn namelijk weinig andere vibrators die deze techniek zo goed hebben weten te ontwikkelen als de Satisfyer Pro 2.


Op de Satisfyer Pro 2  is een zuigmondje te zien, deze dien je op de clitoris te plaatsen. Vervolgens zuigen de luchtdrukgolven de clitoris zachtjes naar binnen. Er vindt geen direct contact plaats met de clitoris waardoor dit een enorm lekker en bevredigend gevoel teweeg, brengt. Ook zorgt dit ervoor dat de stimulatie enorm effectief is en weinig irritatie veroorzaakt. 


De Satisfyer Pro 2  beschikt verder over 11 verschillende standen, elke stand heeft zijn eigen intensiteit:

 • Stand 1 & 2: Zacht en perfect om te wennen aan de Satisfyer Pro2
 • Stand 3 t/m 6: Iets intensiever en vaak al genoeg voor een orgasme
 • Stand 7 t/m 11: Intens en ideaal wanneer je toe bent aan wat extra 'power'

Dankzij de verschillende standjes en de revolutionaire techniek is de Satisfyer Pro 2  geschikt voor de meeste vrouwen die op zoek zijn naar wat extra avontuur.


Wat maakt de Satisfyer Pro 2 uniek?

Tegenwoordig zijn er natuurlijk ontzettend veel vibrators op de markt, dit maakt het kopen van de beste vibrator natuurlijk een flinke uitdaging. Waarom zou je nu kiezen voor de Satisfyer Pro 2? Wat maakt de Satisfyer Pro 2 uniek?

Allereerst is de luchtdruk stimulatie van de Satisfyer Pro 2 niet te vergelijken met dat van een gewone vibrator. Deze luchtdruk stimulatie die de Satisfyer Pro 2 kan bieden wordt door de meeste vrouwen als een stuk intenser en bevredigender ervaren dan een normale vibrator. 

De luchtdrukgolven zorgen voor een sensatie die een beetje lijkt op het gevoel van orale seks. Verder is de Satisfyer voorzien van 11 verschillende standen waardoor je de intensiteit zelf kunt bepalen, is hij gemakkelijk te bedienen en is hij 100% waterproof waardoor je hem ook onder de douche kunt gebruiken.

Een ander voordeel van de Satisfyer Pro 2 is dat hij enorm stil is. Eigenlijk hoor je het apparaat bijna niet wat natuurlijk wel zo fijn is wanneer je hem gebruikt. 


Wat zijn de voor- en nadelen van de Satisfyer Pro 2?

Goed, inmiddels weet je dus wat een Satisfyer Pro 2  is en hoe deze werkt. Als jij overweegt een Satisfyer Pro 2  te kopen dan wil je natuurlijk weten wat de belangrijkste voor- en nadelen zijn om dit product te kopen.

In onderstaande sectie hebben we een opsomming gemaakt van de belangrijkste voor-en nadelen van de Satisfyer Pro 2. Dit kan natuurlijk niet ontbreken in deze Satisfyer Pro 2 review. 

Voordelen Satisfyer Pro 2 

 • De nieuwe luchtdruk stimulatie techniek wordt door veel vrouwen als intenser en bevredigender ervaren dan een reguliere vibrator
 • Luchtdrukgolven zorgen voor een zuigende sensatie, vergelijkbaar met het gevoel van orale seks
 • De Satisfyer Pro 2 voelt lekker aan en ligt goed in de hand
 • Voorzien van 11 luchtdrukstanden waardoor je de intensiteit helemaal zelf kunt bepalen
 • 100% waterproof waardoor je hem ook onder de douche kunt gebruiken
 • Ontzettend stil in gebruik
 • Geen glijmiddel nodig voor gebruik

Nadelen  Satisfyer Pro 2 

 • Sommige smaken zijn net iets te chemisch

Satisfyer Pro 2 ervaringen

In deze Satisfyer Pro 2 review hebben we natuurlijk ook gekeken naar de ervaringen van consumenten die dit product al hebben gekocht. Werkt de Satisfyer Pro 2 echt? Is de Satisfyer Pro 2 de moeite waard? Om antwoord te geven op deze vragen hebben we hieronder een aantal ervaringen op een rijtje gezet.

Krijg je ook nog iets van korting als je vriend hem weg heeft gegooid omdat ik hem te vaak gebruikte?

Juul

Als er een hemel bestaat dan heb ik die met dit apparaat toch echt gevonden? je word er volledig in mee gezogen, bewust van de realiteit ben je niet meer en binnen de kortste keren voelt t als knallend vuurwerk en ga je vanzelf sterretjes zien. Makkelijk meerdere keren achter elkaar zo voelt het na een aantal keer alsof je volledig leeg gezogen bent, kan hier een man tegen op? ECHT NIET na het vinden van dit apparaat heb ik geen vent meer nodig!

Ninah

Hallo dit ding heeft mijn leven letterlijk zo veel beter gemaakt. Beste vibo die ik ooit heb gekocht of zal kopen.

Nikki

OMG! Heb het nu 2x gebruikt en was 2x keer na kort gebruik squirtend klaargekomen! Heerlijk! Je word zodanig geprikkeld dat je geen keuze hebt dan overgeven en je gevoel los te laten..
De 1ste keer was met mn vriend die na het uitpakken enthousiast dat ding op mn clit plaatste en ik squirte over de zitbank! Hij past zelfs nu zijn bef methode aan!

Looly1982

Wij zijn 76 en 75 jaar. Toch de Satisfyer besteld en uitgeprobeerd. Wij beiden zijn erg tevreden over het resultaat. Mijn vrouw was er binnen 3 minuten en lag, glimlachend en tevreden, uit te rusten van het genot, dat ze had ondervonden. Dit was het 1e speeltje dat we ooit besteld hebben en wij zijn zeer tevreden. Van het bovenstaande is niets gefantaseerd of aangedikt.
Satisfyer2 : dikke duim van ons

Mapa

WAUW! Mijn vriendin en ik vinden hem geweldig!

Lars


Conclusie Satisfyer Pro 2

Dat was hem dan: onze Satisfyer Pro 2 review! Wauw, er zijn maar weinig producten die we tegen zijn gekomen waar zoveel mensen positief over zijn als de Satisfyer Pro 2.

We hebben ongeveer elke website die we kennen opgezocht en op elke website heeft de Satisfyer Pro 2 honderden positieve reviews. We hebben oprecht geen enkele negatieve review over de Satisfyer Pro 2 kunnen vinden.

De Satisfyer Pro 2 heeft hiermee een ware revolutie gecreëerd binnen de wereld van seksspeeltjes. Met de revolutionaire luchtdruk techniek die zij hebben ontwikkeld wordt elke vrouw helemaal gek. 

Wat ons betreft, is de Satisfyer Pro 2 dan ook zeker de moeite waard. De revolutionaire luchtdruk techniek zorgt voor een uniek en intens gevoel en stimuleert de clitoris op een manier die je waarschijnlijk nog nooit hebt gevoeld. 

Verder beschikt de Satisfyer Pro 2 over maar liefst 11 verschillende luchtdrukstanden waardoor je de intensiteit helemaal zelf kunt bepalen. 

Daarnaast is de Satisfyer Pro 2 eenvoudig te bedienen, voelt hij zacht aan en is hij helemaal waterproof waardoor je hem ook onder de douche kunt gebruiken. Ook is de Satisfyer ontzettend stil in gebruik. 

Kortom, als jij op zoek bent naar de beste vibrator van dit moment, dan moet je de Satisfyer Pro 2 zeker proberen. Via onderstaande knop word je direct doorgestuurd naar de webshop met de beste prijs van dit moment. 

Satisfyer pro 2 test

Satisfyer Pro 2

5.0

Op zoek naar nieuwe hoogtepunten in de slaapkamer? Zoek niet verder dan de Satisfyer Pro 2. Deze enorm populaire luchtdruk vibrator zorgt voor een effectieve stimulatie van de clitoris die kan leiden tot intense orgasmes. Deze revolutionaire vorm van stimulatie is voor veel vrouwen een garantie op een orgasme.


Veelgestelde vragen 

Hoe kan ik de Satisfyer Pro 2 opladen?

Je kunt de Satisfyer gemakkelijk opladen middels een USB-oplader. Deze wordt geleverd bij het kopen van de Satisfyer Pro 2. 

Moet ik de Satisfyer Pro 2 schoonmaken?

Voor de hygiëne is het verstandig de Satisfyer Pro 2 regelmatig schoon te maken. Je kunt het siliconenkapje gemakkelijk van de Satisfyer af halen en schoonmaken. Ook kun je deze kapjes los kopen bij bijvoorbeeld EasyToys.nl.


Het reinigen van de Satisfyer Pro doe je het beste met warm water en milde, antibacteriële zeep.

Heb je glijmiddel nodig om de Satisfyer Pro 2 te gebruiken?

Nee, je hoeft geen glijmiddel te gebruiken wanneer je van plan bent de Satisfyer Pro 2 te gebruiken. De Satisfyer Pro 2 werkt namelijk op luchtdruk en het siliconen mondje wordt niet ingebracht.

Is de Satisfyer Pro 2 stil?

Ja, de Satisfyer Pro 2 is enorm stil in gebruik. Dit in tegenstelling tot de Satisfyer Pro 1, hierbij kwamen veel consumenten met de feedback dat het apparaat te veel geluid maakte. De Satisfyer Pro 2 daarentegen is ontzettend stil in gebruik.

Is de Satisfyer Pro 2 ook geschikt voor mannen?

De Satisfyer Pro 2 is helaas niet geschikt voor mannen en uitsluitend te gebruiken voor vrouwen. Wel heeft het merk Satisfyer tegenwoordig een mannelijke variant: de Satisfyer Men.

Waar is de Satisfyer Pro 2 in de aanbieding?

De Satisfyer Pro 2 is regelmatig in de aanbieding, je kunt hiervoor het beste op de rode knoppen in dit artikel klikken. Wij proberen altijd de webshop met de laagste prijs te tonen.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let op:
Black Friday Deals staan nu al live bij EasyToys (Kortingen tot 75%)!