fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Review van de Q8 zit- en stabureau van Flexispot

Laatste update: augustus 2023

Door: Redactie Top-X

Er wordt wel eens gezegd dat zitten het nieuwe roken is. Langdurig zitten zorgt ervoor dat je meer kans loopt op hart- en vaatziekten en vergroot de kans dat je vroegtijdig overlijdt. Het is kortom belangrijk om, ook als je een kantoorbaan hebt, je werkhouding af en toe te veranderen. Een van de beste manieren om dat te doen is door het gebruik van een sta-zit bureau, waaraan je zowel staand als zittend comfortabel kan werken. Het zit sta bureau Q8 van FlexiSpot is zo’n bureau. Hieronder leggen we je uit waarom dit een must is voor in je werkkamer of kantoor!

Multifunctioneel bureau 

Het sta zit bureau Q8 zorgt ervoor dat je een actievere werkdag beleeft, zonder je in het zweet te werken. Door middel van goede motoren is het bureau met één druk op de knop in hoogte te verstellen. Je kan kiezen uit een hoogte tussen 61-125 cm, zodat er altijd een hoogte is die bij jouw lichaamsbouw past. Het laadvermogen van 100kg is ruim voldoende om meerdere monitoren en overige apparaten te kunnen dragen. 

Daarnaast laadt dit bureau tijdens het werken je apparaten op: via USB C en USB A, maar ook draadloos via het oppervlakte van het bureau. De ingebouwde lade zorgt ervoor dat het bureau zijn strakke uiterlijk behoudt en biedt tegelijkertijd ruimte om al je pennen, notitieblokken en overige spullen uit het zicht te houden. Het moderne ontwerp met een bamboe werkblad, afgeronde hoeken en witte of zwarte poten zorgt ervoor dat dit bureau in elke kantoorruimte past. Door een speciale bak voor kabelbeheer aan de achterzijde zijn hangende kabels verleden tijd.

Het bureau wordt gedemonteerd bezorgd, zodat je het pakket goed op elke gewenste plek kan krijgen. De montage is makkelijk zelf uit te voeren en bestaat uit slechts 3 stappen. Je hoeft alleen maar de poten aan de hefkolommen te monteren, en hierna het bureaublad er bovenop te plaatsen. 

Beter voor jou én voor de planeet 

De werkwijze van FlexiSpot zorgt ervoor dat jij met een gerust hart achter je Q8 bureau kan zitten of staan. In alle onderdelen van de productie van de bureaus wordt rekening gehouden met duurzaamheidsaspecten: zo wordt er gekozen voor recycleerbare materialen en worden de bureaus op efficiënte wijze geproduceerd met zo min mogelijk verspilling. 
Doordat de bureaus bestaan uit hoogwaardige onderdelen, gaan ze lang mee en belanden de bureaus niet vroegtijdig op de vuilnisbelt. Ook ondersteunt FlexiSpot diverse maatschappelijke en duurzame initiatieven, waardoor je met een bureau van FlexiSpot niet alleen jezelf een plezier doet, maar ook de maatschappij.  

Zekerheid in gebruik 

Door het slimme ontwerp van het Q8 bureau is de kans klein dat je tegen problemen aanloopt. Zo is er een speciale beveiliging ingebouwd, die er voor zorgt dat het bureau bij het verstellen niet botst met objecten die zich onder het bureau bevinden. Ook handig voor de thuiswerker met rondrennende kinderen dus!

Mochten er toch problemen zijn, dan is het goed om te weten dat FlexiSpot een garantieregeling heeft. Voor elk type bureau is er een specifieke garantieregeling, waarbij je zowel garantie krijgt op het frame en de motor als op de elektronica, het toetsenbord en de bedieningskast. In het geval van een defect wordt ernaar gestreefd dit op te lossen door het vervangen van onderdelen of door een reparatie. Als dat niet mogelijk is, wordt er gezocht naar een oplossing die het beste bij de situatie past. 

Werk je fit met het sta zit bureau Q8

Wil je ook niet meer 8 uur lang vastgeplakt zitten aan een bureaustoel? Dan biedt het sta zit bureau Q8 je de mogelijkheid om zonder gedoe staand te werken. Dankzij de motor en het bedieningspaneel is staand gaan werken een fluitje van een cent, en dankzij de oplaadmogelijkheden en de opbergruimte is het bureau een complete oplossing voor je (thuis)kantoor. Heb je behoefte aan een steviger bureau of een bureau waarbij je het uiterlijk kan aanpassen naar jouw wens? Bekijk dan ook eens het elektrische sta zit bureau E7 van FlexiSpot. Tussen 25 en 28 november houdt Flexispot een Black Friday Sale waarin ze hun producten met korting zullen aanbieden en verschillende weggeef acties zullen houden. Zet deze data dus in je agenda!

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>