Review Dyson V11 Absolute: de beste stofzuiger ooit?

5/5

De Dyson V11 Absolute stofzuiger is Dyson’s nieuwste steelstofzuiger die geschikt is voor zowel harde als zachte vloeren. Met deze snoerloze alleskunner heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 60 minuten stofzuigen. Voldoende om je hele huis mee te stofzuigen. Accu leeg? Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Dyson V11 Absolute is in 4,5 uur weer volledig opgeladen.

Voordelen Dyson V11 Absolute

 • Met een gewicht van 3 kilo is de V11 Absolute erg licht.
 • Via het LCD-scherm ontvang je direct informatie over de zuigstand, resterende accuduur en eventuele foutmeldingen inclusief instructies. 
 •  3 verschillende schoonmaak modes: Eco, auto of boost

Nadelen Dyson V11 Absolute

 • Een van de duurste modellen op de markt
 • Relatief kleine stofbakcapaciteit

Dyson V10 vs. V11: Wat is er nieuw?

 • De Dyson V11 heeft een LED-scherm dat de levensduur van de batterij, de reinigingsmodus en de resterende beschikbare reinigingstijd weergeeft. (Alleen Torque Drive-submodel) 
 • De geavanceerde V11-motor biedt 20% meer reinigingsvermogen dan de Dyson V10-motor.
 • De V11 past zich automatisch aan verschillende vloertypen aan (dankzij de Dynamic Load Sensor) die de intelligentie heeft om de motorpositie 360 keer per seconde te regel

Wat maakt de Dyson V11 zo bijzonder?

Het grote voordeel van deze snoerloze stofzuiger is dat hij verschillen in vloeroppervlak kan detecteren en automatisch de zuigkracht kan wijzigen wanneer dit nodig is, waardoor de batterij wordt bespaard. 

Dit systeem wordt Dynamic Load Sensor (DLS) genoemd maakt de V11 uniek. DLS  detecteert weerstand aan de borstelstang van de kopreiniger – bijvoorbeeld wanneer je het vacuüm van een harde vloer op een tapijt laat lopen – en past zich vervolgens aan.

De hoofdreiniger heeft stijve nylon borstelharen om hardnekkig vuil van tapijten te verwijderen en antistatische koolstofvezelfilamenten om al het stof op te vangen dat zich in kleine spleten bevindt. De borstelstaaf draait 60 keer per seconde en zuigt het vuil en stof op zijn pad op.

Een andere toffe feature van de Dyson V11 is het LCD-scherm dat zich aan de bovenkant van de handgreep bevindt. Op dit scherm kan je zien hoelang de resterende looptijd is, of er blokkades zijn en herinnert je wanneer je het filter schoon moet maken.

Daarnaast biedt de V11 3 verschillende standen.In de Auto-modus kan de V11 worden aangepast voor diepe reiniging. De Eco-modus is gemaakt voor lichtere, langere reiniging, terwijl de Boost-modus tot vijf minuten superkrachtige, intensieve reiniging biedt.

Hoe makkelijk is de Dyson V11 in gebruik?

Een vraag die we veel voorbij zien komen is het gebruik van de Dyson V11, is deze snoerloze stofzuiger makkelijk te gebruiken? Het klinkt natuurlijk fantastisch om een compacte snoerloze stofzuiger te hebben maar hoe werkt dit in de praktijk?

Eigenlijk zijn we ontzettend positief over het gebruik van de Dyson V11. Wanneer je deze stofzuiger voor het eerst wilt gaan gebruiken hoef je alleen alle onderdelen uit de te halen, het hoofdstuk op de stofzuiger te zetten en je bent klaar om te gaan. We raden je aan om de stofzuiger eerst helemaal op te laden alvorens je deze gaat gebruiken. Dit duurt zo’n 4,5 uu

Welke accessoires worden bij de Dyson V11 geleverd?

 • Handige accessoirehouder voor op de steel van de stofzuiger, zo heb je altijd twee accessoires bij de hand.
 • Het combinatie-accessoire, een plumeauborstel en kleine vloerzuigmond in een.
 • Hardnekkig vuil borstel met stugge haren, speciaal voor ingetrapt vuil.
 • Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
 • De nieuwe torque combizuigmond, die zich automatisch aanpast aan de ondergrond. Geschikt voor harde vloeren en laagpolig tapijt.
 • De nieuwe torque combizuigmond, die zich automatisch aanpast aan de ondergrond. Geschikt voor harde vloeren en laagpolig tapijt.
 • Gemotoriseerde minizuigmond voor het zuigen van meubels, of het weghalen van honden- of kattenharen.

Specificaties Dyson V11

Hieronder vind je een overzicht van de specificaties van de Dyson V11:

Specifications  
Geluidsniveau 84 Db
Producent Dyson
Model V11
Lengte 1286 cm
Breedte 261
Hoogte 25
Gewicht 7547 Gram
Vloer type All (indoor)
Stofzak inhoud 0.76 L
Draadloos Ja
Zonder stofzuigerzap Ja
Proeftijd 100 dagen gratis proberen
Garantie 2 jaar
Prijs

Je moet de Dyson V11 kopen als

 • Als je een geavanceerd digitaal scherm wil:  De V11 snoerloze stofzuiger heeft een LCD-scherm dat een nauwkeurigere beoordeling van de levensduur van de batterij toont met een real-time aftelling van resterende minuten. De Torque Drive biedt ook prestatiegegevens en onderhoudsvideo’s.
 •  Als je een stofzuiger wil die zich aanpast aan je vloer:  De V11 heeft ook de geavanceerde functie voor het automatisch aanpassen van de zuigkracht voor verschillende vloertypen. Dit is een voordeel ten opzichte van de Dyson V10 en kan helpen om batterijvermogen waar mogelijk te besparen, voor een looptijd van maximaal 60 minuten.
 •  Als je opzoek bent naar een stofzuiger met veel zuigkracht: de Dyson V11 biedt 185AW zuigkracht, wat 20% meer is dan de krachtigste zuigkracht die beschikbaar is op het V10-model. Dit komt door de geavanceerde V11-motor. Dit is de meeste zuigkracht van alle draadloze stofzuigers die we tot nu toe hebben gezien.

Eindbeoordeling Dyson V11 Absolute

Design
97%
Kwaliteit
95%
Kracht
96%
Gebruik
97%

De Dyson V11 Absolute is misschien wel de beste draadloze stofzuiger ooit gemaakt. Dankzij intelligente sensoren kan de V11 de zuigkracht automatisch aanpassen. Met 3 vermogensmodi kan de V11 tot 60 minuten draaien en vrijwel elk oppervlak of meubilair reinigen dat je erop kunt gooien. Met tot 185 AW aan zuigkracht in de boost-modus heeft het voldoende vermogen om alle soorten tapijt te reinigen. Het is ongetwijfeld duur, maar het is ook het beste geld dat je kunt kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *