fbpx

Publicatie datum: 13 augustus, 2020

Door: Redactie Top-X

Raamdecoratie, ze maken je interieur en geven sfeer aan je huis. Er is genoeg keuze in raambekleding, maar welk type hang jij in welke kamer? 


Jaloeziën

Jaloezieen zijn een van de populairste type raamdecoratie. Je hebt ze in veel verschillende kleuren en maten maar ze zijn vooral te categoriseren op Hout, PVC en Aluminium. Een houten jaloezie zie je vooral voorbijkomen in de mooiste interieurblaadjes en op Pinterest. Deze hebben een tijdloze en stijlvolle look en zijn de perfecte combinatie tussen privacy en genoeg lichtinval. Pvc-jaloezieën zijn perfect voor elke vochtige ruimte zoals de badkamer of de keuken. Door de kunststof lamellen zijn ze vochtbestendig. En last but not least, de aluminium jaloezieën. Deze passen het beste bij een modern interieur en geven je kamer een sfeervolle look.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn er in allerlei kleuren en maten. Dit type raambekleding is dan ook perfect voor de woonkamer en slaapkamer. Een verduisterend vouwgordijn in de slaapkamer zorgt voor de perfecte verduistering, zo heb je in de ochtend geen last van doorschijnend licht. Semi-transparante vouwgordijnen zorgen voor de juiste combinatie tussen lichtinval en privacy, perfect voor in de woonkamer. Als laatste zijn er de transparante vouwgordijnen. Deze zijn ideaal voor een luchtige sfeer, bijvoorbeeld voor in de woonkamer of bijkeuken. Vouwgordijnen passen perfect bij een landelijk en klassiek interieur. 

Shutters

Shutters zijn in je interieur een echte eyecatcher. Dit type raambekleding zorgt ervoor dat jij door middel van een invisible tilt of tilt rod, de lamellen naar jouw wens kan verdraaien. Zo creëer je de perfecte balans tussen privacy en lichtinval. Kies je voor shutters met een invisible tilt, dan kan je de lamellen verdraaien aan de lamellen zelf. Kies je voor shutters met een tilt rod, dan verdraai je de lamellen via een zichtbare bediening. Shutters zijn de perfecte raambekleding voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Ze passen daarnaast het beste in een Scandinavisch of landelijk interieur.  Plisségordijnen

Plisségordijnen met top down bottom up zijn geschikt voor elk type raam. Jouw gewenste plisségordijn kan namelijk op gewenste maat voor jou worden gemaakt. Ga voor een semi-transparante of verduisterende uitvoering en kies de kleur die het beste bij jouw interieur past. Deze gordijnen zijn perfect voor in de slaapkamer, woonkamer, keuken en zolder. Je bedient ze door middel van een koordbediening aan de onderkant en zo creëer je ook bij dit type raambekleding de perfecte combinatie tussen privacy en lichtinval.

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>