fbpx
  • Home
  • /
  • Tankpas
  • /
  • Tango tankpas / Q8 Liberty card tankstations: op welke locaties kan je tanken?

Publicatie datum: 25 januari, 2023

Door: Jerry van Es

Met de Q8 Liberty card kun je bij meer dan 1300 verschillende tankstations in Nederland terecht, maar ook in België en Luxemburg zijn meer dan 500 aangesloten Q8 Liberty tankstations aangesloten. We behandelen bij welke tankstations je met de Q8 Liberty Card kunt tanken en of er niet een beter alternatief is op deze brandstofpas.

Goed om te weten: we hebben het op deze pagina vooral over de Q8 liberty card brandstofpas en de aangesloten tankstations. Sommige mensen kennen de tankpas echter onder de naam Tango Tankpas.


Q8 of Tango tankpas?

Voor we verder gaan is het goed om even een veel voorkomende verwarring op te helderen. De namen Q8 liberty tankpas en Tango tankpas worden regelmatig door elkaar heen gebruikt. In werkelijkheid gaat het om dezelfde brandstofpas.


Het zit namelijk zo: Q8 Liberty heeft geen tankstations in ons land. Daarom heeft het de handen in een geslagen met Tango. Zo zijn er toch nog een behoorlijk aantal locaties waar je terecht kunt als Nederlander.

De Tango tankpas en Q8 Liberty card zijn dus hetzelfde en ze werken ook op dezelfde wijze.

tango tankpas q8

Bij welke tankstations kan ik terecht met mijn Q8 Liberty card?

Q8 Liberty heeft tankstations in binnen- en buitenland. Hieronder vind je meer informatie over de aangesloten tankstations.

Tankpas

Dekking

Q8 Liberty card / Tango tankpas

31%

99%

Tankpas.nl (meest populair in Nederland!)

99%

Shell Card

12%

Q8 liberty tankstations Nederland

In Nederland kun je terecht bij alle tankstations van Tango maar ook bij meerdere vestigingen van Firezone, Avia, Texaco, Esso en Sakko. Hier zitten zowel bemande als onbemande tankstations tussen. Sommige hiervan bevinden zich langs de snelweg op A-locaties, terwijl anderen zich juist in de bewoonde gebieden begeven.

Q8 liberty tankstations Buitenland

Wij Nederlanders kennen het misschien niet maar Q8 is eigenlijk de naam van een tankstation bedrijf met vestigingen in België en Luxemburg. Met de tankkaart van Q8 kun je dan ook terecht bij al hun tankstations.


Conclusie (+ beter alternatief voor de Q8 Liberty card)

Oke, we weten nu dat er ruim 1800 Q8 tankstations staan waar je terecht kunt met je Q8 liberty card, waarvan meer dan 1300 in Nederland. Dit klinkt heel veel maar is dat ook zo? Eigenlijk niet als je bedenkt dat er meer dan 4150 stations in ons land zijn. Bij meer dan 2/3e van de stations kun je dus al niet betalen met deze tankpas.

In ons ogen zijn er betere tankpassen verkrijgbaar met een dekking die veel en veel beter is. Hieronder vind je onze 3 favoriete tankpassen van dit moment.

Hoogst beoordeelde tankpassen volgens Top-X

Tankpas.nl
Meest gekozen!

Kosten: € 7,75 per maand
Dekking: 99%

Bijzonderheden: Meest populair in NL 

MoveMove

Movemove Tankpas

Kosten: € 6,95 per maand
Dekking: 99%

Bijzonderheden: maandelijks opzegbaar

Shell Card

Kosten: € 0,- (betaal een klein bedrag per transactie)
Dekking: Alle Shell tankstations

Bijzonderheden: Ontvang korting bij Shell

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Ik vind het leuk om mezelf helemaal in te lezen in een onderwerp en daarover te schrijven. Naast mijn productreviews voor Top-X heb ik ook voor vele grote marketing blogs zoals Emerce en Frankwatching geschreven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>