fbpx
 • Home
 • /
 • Lease
 • /
 • Private Lease aanbieding: zo vind je de beste private lease deals!

Publicatie datum: 8 maart, 2023

Door: Puck

Overweeg je een auto te leasen voor privégebruik en wil je er zeker van zijn dat je niet te veel betaald? Er zijn veel verschillende private lease aanbiedingen beschikbaar, met elk hun eigen prijzen en voorwaarden. Om de beste deal te vinden die past bij jouw behoeften en budget, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het vergelijken van verschillende aanbiedingen. In dit artikel bespreken we een aantal tips om de beste private leaseaanbieding te vinden!


Geen zin om verder te lezen?

We weten alles af rondom het onderwerp auto leasen. Uit ons eigen onderzoek is gebleken dat de volgende partijen het best scoren op het gebied van aanbiedingen en deals;

 • IkRij.nl ➡️ Zeer breed aanbod Private lease en Occasion lease
 • Athlon ➡️ De grootste van Nederland, en dat is niet voor niets
 • Wittebrug Lease ➡️ Onze favoriet in de categorie Zakelijk
 • Volkswagen Lease ➡️ Voor betrouwbaarheid kies je voor Volkswagen!
 • SEAT lease ➡️ Veel auto voor weinig geld

Waarom een private lease aanbieding?

Het is verstandig om private leaseaanbiedingen in de gaten te houden, omdat de prijzen en voorwaarden van deze aanbiedingen regelmatig veranderen. Door op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen en acties, kun je mogelijk een betere deal vinden die past bij jouw behoeften en budget.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat er aanbiedingen zijn voor bepaalde automodellen of -merken die je overweegt, waardoor je mogelijk flink kunt besparen op de leasekosten. Het regelmatig checken van private leaseaanbiedingen kan dus helpen bij het vinden van de beste deal en het besparen van geld.


Tips voor het kiezen van de beste Private Lease aanbieding

Als je op zoek bent naar de beste private lease aanbiedingen, zijn er een aantal stappen die je kunt nemen om het juiste aanbod te vinden:

 1. Kijk naar de contractduur, wat is de looptijd van het contract? Aan een aanbieding zit vaak geen korte looptijd vast. Zorg dat de looptijd wel overeenkomt met je behoeften.

 2. Check de inbegrepen kilometerbundel, hoeveel kilometers zitten bij de aanbieding inbegrepen? Is dit voldoende voor jouw verwachte rijgedrag? Als je meer kilometers rijdt dan de bundel toelaat, kan dit extra kosten met zich meebrengen.

  Hoe worden meer kilometers bij de aanbieding verrekend? Betaal je per extra kilometer een aantal cent of kun je opschuiven naar een passende kilometerbundel? En natuurlijk andersom: Blijft je onder de afgesproken kilometers, krijg je dan nog geld terug? Goede voorwaarden op dit punt voorkomen grote financiële tegenvallers aan het einde van de lease. En als je minder rijdt kunnen goede voorwaarden zelfs voor een financiële meevaller zorgen.

 3. Eigen risico, Controleer het eigen risico dat geldt bij schade of ongeval. Als het eigen risico hoog is, kan dit betekenen dat je bij schade veel kosten moet betalen.

 4. Toerekenen extra kosten, Controleer of er extra kosten zijn die niet in de maandprijs zijn inbegrepen, zoals administratiekosten, afleverkosten of een verplichte aanbetaling.

 5. Service, Controleer welke services zijn inbegrepen, zoals onderhoud, reparaties, pechhulp en vervangend vervoer. Dit kan van invloed zijn op de maandprijs.

 6. Aanbieder: Controleer of de aanbieder een keurmerk heeft, zoals het Keurmerk Private Lease of het Private Lease OK keurmerk. Deze keurmerken geven aan dat de aanbieder betrouwbaar is en zich aan bepaalde voorwaarden houdt.

 7. Vergelijk met andere aanbiedingen: Vergelijk de goedkoopste aanbieding met andere aanbieders en bekijk de totale kosten van de lease, inclusief eventuele extra kosten en het eigen risico. Is dit echt een goede deal? Of weten ze de leaseauto gewoon goed te verkopen?

Door deze checklist te gebruiken, kun je bepalen of de goedkoopste private lease aanbieding ook daadwerkelijk een goede deal is. Het is belangrijk om niet alleen te letten op de maandprijs, maar ook op de totale kosten en voorwaarden van het leasecontract.

Door deze stappen te volgen, kun je de beste private lease aanbieding vinden die past bij jouw wensen en eisen.

Zorg dat je jouw eisen voor een private lease auto in je achterhoofd houdt.

De eerste en belangrijkste stap in het proces van een leaseauto zoeken is om te bepalen wat jouw wensen en eisen voor een nieuwe auto zijn. Op deze manier kun je gericht op zoek gaan naar aanbiedingen die passen bij deze situatie.

Laat je niet enkel verleiden door aantrekkelijke prijzen, maar zorg ervoor dat de aanbieding ook te bieden heeft wat jij zoekt!

Welke maatschappij heeft private lease deals?

Er zijn een aantal lease maatschappijen waarbij je een goede private lease deal kunt scoren./ Soms is het zo dat er voor bepaalde modellen private lease auto's aan het begin of einde van het jaar een actie is. Over het algemeen hebben de volgende lease partijen een goede private lease aanbieding;

Ikrij

Ikrij.nl richt zich op de gemiddelde consument die een betrouwbare en betaalbare private lease auto zoekt. Ze hebben geen speciale private lease aanbiedingen pagina, maar als je kijkt naar het aanbod zie je direct of er mooie deals tussen staan.

Athlon

Athlon is de marktleider in Nederland als je op zoek bent naar een private lease aanbieding voor een van de a-merken. Ze hebben verschillende auto's in verschillende prijsklassen. Ook als je op zoek bent naar een elektrische auto ben je bij Athlon aan het juiste adres.

Volkswagen Lease

Ben jij een trouwe Volkswagen rijder? Dan wil je natuurlijk niets anders. Op Volkswagen kun je terecht voor de beste private lease aanbiedingen voor alle Volkswagens; of het nou een Golf, T-roc of een ander model is!

Private lease aanbieding in verschillende categorieën

Je weet nu waar je op moet letten bij het uitzoeken van een private lease aanbieding en bij welke partijen je het best terecht kunt. Nu is het nog belangrijk dat je weet wat voor 'type' auto je wil. Dit hangt samen met waarvoor je de auto gaat gebruiken. In grote lijnen heb je de volgende opties;

Automaat of handgeschakelde auto

Een automaat rijdt heerlijk, zeker als je veel in binnensteden en kleine straatjes moet rijden. Toch zijn veel mensen nog steeds fan van een handgeschakelde auto. Van beide typen vind je een ruim aanbod aan auto's.

Elektrisch of hybride?

Als je elektrisch wil rijden heb kun je een volledig elektrische of een hybride auto leasen. Een hybride auto heeft de voordelen van zowel elektrische als benzine auto's.

Gezinsauto of personenbus?

Vervoer je regelmatig een groot aantal personen, bijvoorbeeld het voetbalteam van een van je kinderen? Dan kan een personenbus leasen veel gemak met zich meebrengen. Wie weet zit er voor jou een private lease deal tussen!

Diesel of benzine?

Tot slot kies je, wanneer je geen Elektrische auto wil, tussen een diesel of benzine auto. De regels voor diesel auto's worden weliswaar steeds strenger maar dit geldt voornamelijk voor de oudere modellen. Als je een nieuwe diesel auto wil leasen, hoef je jezelf geen zorgen te maken dat je bepaalde milieuzones niet in mag.

Veelgestelde vragen

Is er een private lease aanbieding voor occasions?

Ja dat is er zeker. Klik hier voor de partij met de beste private lease occasion aanbiedingen.

Is er een private lease aanbieding voor elektrische auto's?

Ook hiervoor zijn er genoeg mogelijkheden. Bij deze aanbieder vind je private lease aanbieding voor elektrische automodellen.

Over de auteur

Puck

Mijn naam is Puck en naast mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen schrijf ik regelmatig voor Top-X en andere websites. Ik vind het erg leuk om mezelf vast te bijten in een onderwerp en de informatie zo duidelijk mogelijk aan de lezers te communiceren. Mocht je vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om contact op te nemen.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>