fbpx

Publicatie datum: 24 augustus, 2023

Door: Sam

Podimo Review

Podimo review

Onze beoordeling

Podimo is ons favoriete podcast app van dit moment. Zo is de prijs / kwaliteit ontzettend goed, hebben zij een enorm aanbod aan podcasts en luisterboeken en werkt de app enorm fijn. Wat ook fijn is aan Podimo is dat ze verschillende exclusieve podcasts hebben die nergens anders te beluisteren zijn. Denk hierbij aan Moordcast, Man man man de podcast of Geuze en Gorgels. Verder is Podimo gratis 7 dagen te proberen en altijd opzegbaar (maandelijks). 

Een podcast kun je gemakkelijk luisteren tijdens het relaxen of tijdens andere activiteiten zoals koken, wandelen en sporten. Podimo is hierbij de ideale aanbieder doordat zij alle populaire podcasts aanbieden en ook luisterboeken beluisteren mogelijk maken.

Maar is het iets voor jou? Je ontdekt het in onze beste Podimo review. Zo vertellen wij je van alles over hoe Podimo werkt, wat het aanbod is en welke kosten er aan verbonden zitten.

Wil je er achter komen of het iets voor jou is? Lees dan gauw verder en ontdek het antwoord!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

10+

Podcasts vergeleken


wat is podimo?

Wat is Podimo?

Podimo is in 2019 opgericht in Kopenhagen, Denemarken door Morten Strunge. Morten Strunge werkte eerst bij de audiodienst Storytel en investeerde later in Blendle. De audiodienst is intussen uitgegroeid tot een audiodienst met 220+ werknemers uit 20+ verschillende landen.

Podimo is dus een podcasts en audioboeken aanbieder welke sinds 2022 op de Nederlandse podcastmarkt beschikbaar is. Bij Podimo geniet je van exclusieve content en jouw favoriete podcasts van bekende Nederlanders zoals Monica geuze, Kaj Gorgels en Dionne Slagter.


Hoe werkt Podimo?

Podimo maakt het mogelijk om te luisteren naar een breed aantal podcasts en audioboeken. Je kunt deze podcasts beluisteren via de app en webplayer. De audiodienst is door zowel Apple als Android gebruikers te gebruiken.

Podimo luister je de eerste 30 dagen gratis waarna je uit twee soorten abonnementen kunt kiezen. Met een 30 dagen proefabonnement krijg je onbeperkt toegang tot podcasts en luister je tot 10 uur lang naar luisterboeken.

Door het gemak van de app kun je overal naar podcasts luisteren. Ook kun je ze downloaden om ze later terug te luisteren. Ideaal voor tijdens het hardlopen of fietsen.


Hoe is het aanbod bij Podimo?

Het aanbod is zeer uitgebreid. Zo bieden zij een groot aantal populaire podcasts aan en podcasts die exclusief via podimo te beluisteren zijn. Je kunt ook kiezen uit een breed assortiment aan verschillende genres.

Zo geniet je van true crime podcasts zoals de Willem podcast, maar ook geniet je van populaire shows zoals Man man man de podcast en Geuze en Gorgels. Nieuwe afleveringen kun je gelijk beluisteren via de app of webplayer.

Vind je het ook lekker om naar luisterboeken te luisteren? Dan zit je bij Podimo aan het goede adres. Zij bieden namelijk populaire titels aan zoals 'Gletsjer' van Suzanne Vermeer en 'De zeven zussen' van Lucinda Riley.

aanbod podimo

Wat kost Podimo?

Je kunt Podimo de eerste 30 dagen gratis uit proberen. Hierna kun je kiezen uit twee abonnementsvormen. De twee abonnementsvormen hebben wij hieronder toegelicht.

Met het 'Premium' abonnement krijg je onbeperkt toegang tot podcasts. Ook kun je tot 10 uur per maand luisteren naar een breed assortiment aan audioboeken. Hier betaal je per maand € 4,99 voor.

met het 'Premium Plus' abonnement geniet je eindeloos van je favoriete shows. Ook kun je onbeperkt luisteren naar alle audioboeken die aangeboden worden. Voor dit abonnement betaal je € 9,99 per maand.


Wat zijn de voor- en nadelen van Podimo?

Podimo heeft verschillende voor- en nadelen. Hieronder hebben we de belangrijkste voor- en nadelen welke ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Neem dus zeker even de tijd om deze goed door te nemen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Voordelen Podimo

  • Podimo biedt bepaalde shows aan die exclusief bij hun te beluisteren zijn
  • Zeer groot aanbod aan bekende podcasts
  • Naast podcasts luister je ook naar je favoriete luisterboeken

Nadelen Podimo

  • De prijs is wat hoger in vergelijking met sommige concurrenten

Podimo ervaringen

Naast onze eigen ervaring delen we ook graag de ervaringen van andere consumenten met je. Zo krijg je een duidelijk beeld over de kwaliteiten en mindere punten van de Podimo audioaanbieder.

''Ik hou van de app en gebruik hem dagelijks voor zowel podcasts als audioboeken! Hij is goed georganiseerd en gebruiksvriendelijk. Het enige wat ontbreekt is boekmarkeringen voor audioboeken! Ik zou graag zien dat die functie toegevoegd wordt.''

Albert

''Ik was op zoek naar de mogelijkheid om onbeperkt audioboeken te beluisteren. Ik kan nieuwe beginnen als degene die ik heb gekozen me niet bevalt. Ook kan ik ze downloaden om ze te beluisteren tijdens mijn wandelingen zonder internettoegang. Dit alles kreeg ik voor een waardevolle prijs en de mogelijkheid om mijn abonnement op te zeggen wanneer ik maar wil.''

Nicole


Conclusie Podimo

Na het testen van deze audiodienst en reviews van andere consumenten vergeleken te hebben, kunnen we concluderen dat Podimo het zeker waard is voor mensen die opzoek zijn naar specieke podcasts, maar ook mensen die gewoon graag naar een podcast of luisterboek luisteren.

De prijs is namelijk niet ontzettend hoog en het aanbod is zeer groot. Ook bieden zij exclusieve content aan en beschikken ze over de populairste titels.

Het gebruiksgemak van de app is ook zeer fijn en is te vergelijken met Spotify. Wij zijn daarom zeer tevreden over deze audiodienst aanbieder. Ook de reviews van andere consumenten zijn zeer positief.

Ben jij al overtuigd? Probeer dan de 7dagen proefperiode en kijk zelf of je het wat vindt.

Podimo review

Podimo

5.0

Luister je graag naar podcasts zoals Moordcast, Man man man de podcast of Geuze en Gorgels? Dan is Podimo echt iets voor jou. Podimo is namelijk een podcast en luisterboeken aanbieder met een zeer uitgebreid aanbod.

Al deze luisterboeken en podcasts luister je gemakkelijk vanaf jouw smartphone, tablet of laptop dankzij de handige app en webplayer.


Podimo alternatieven

Ben je niet helemaal overtuigd? Geen zorgen! Wij van Top-X hebben namelijk ook nog ontzettend veel andere audiodienst aanbieders getest zoals Pocket casts en Apple Podcasts. Hieronder vind je twee reviews van andere audiodienst aanbieders.


Veelgestelde vragen over Podimo

Is Podimo succesvol?

Podimo is zeer succesvol in Nederland en veel andere landen. Ze bieden namelijk ontzettend veel populaire podcasts en audioboeken aan voor een relatief lage prijs. Ook heeft Podimo Dag en Nacht media overgenomen, één van de grootste podcast aanbieders van Nederland.

Is Podimo het waard?

Podimo is het zeker waard wanneer je op zoek bent naar een bepaalde podcast. Zo bieden zij exclusieve podcasts aan en hebben zij een breed aanbod aan podcasts en luisterboeken.

Wie zit er achter Podimo?

Podimo is opgericht door Morten Strunge in 2019. Morten Strunge is een oud werknemer van de audiodienst Storytel en investeerde later ook in de audiodienst Blendle. De adviseur van Podimo is Alexander Klöpping.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>