fbpx
 • Home
 • /
 • Geld
 • /
 • myPOS Pro review: onze ervaringen

Laatste update: mei 2023

Door: Puck

MyPos Pro Review

Mypos Pro pinapparaat

Onze score

Ben je op zoek naar een betaaloplossing voor je bedrijf? Dan is de myPOS Pro de juiste keuze voor jou. Met dit nieuwste model van myPOS kun je veilig en eenvoudig betalingen accepteren, waar je ook bent. 

Het grote voordeel van myPOS Pro is dat je geen vaste kosten of contract nodig hebt en je een groot aantal betaalmethoden kan accepteren, zoals contactloze betalingen, pinbetalingen of betalingen via een QR-code.

Met de myPOS Pro kun je betalingen accepteren op iedere locatie in Nederland, zelfs onderweg! Bonnetjes print je gelijk uit, of verstuur je digitaal. De keuze is aan jou. 

Probeer de nieuwe myPOS Pro nu uit en ervaar zelf de flexibiliteit en gemak van deze betaaloplossing.

Benieuwd of de myPOS Pro geschikt is voor jouw bedrijf? In deze myPOS Pro review gaan we dieper in op het nieuwste pinapparaat, bespreken we de functionaliteiten, voor- en nadelen van deze betaaloplossing en delen we ervaringen met het bedrijf. Zo weet je zeker of dit een geschikte optie is!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Uur onderzoek gedaan

24

 Ervaringen gecheckt

8+

Pinautomaten vergeleken


Wat is myPOS Pro?

myPOS Pro is het nieuwste mobiele pinapparaat van myPOS, een Europees bedrijf voor betalingsdiensten. Het apparaat is uitgerust met de meest geavanceerde functionaliteiten en biedt daarmee een veilige en betrouwbare manier voor bedrijven om overal en altijd betalingen te kunnen accepteren.

Met myPOS Pro kunnen ondernemers betalingen accepteren van alle belangrijke creditcards en betaalpassen. Het apparaat is voorzien van WiFi- en Bluetooth-connectiviteit, waardoor het gemakkelijk gebruikt kan worden in verschillende omgevingen. Een ideale betaaloplossing dus!

P.S. Een tijdje terug hebben we een vergelijking gemaakt van de beste mobiele pinapparaten. Kijk snel om te zien welk apparaat bij jou past!

myPOS Pro functies en mogelijkheden

De nieuwe robuuste betaalterminal van myPOS beschikt over een groot aantal uitgebreide functionaliteiten. Onderstaand zetten we de functies en mogelijkheden van de myPOS Pro voor je op een rijtje!

 • Accepteert alle betaalmethoden, denk aan: contactloos, Chip&Pin, magneetstrip, betaallinks, Apple Pay, Samsung pay, cadeaubonnen of QR-betalingen;
 • Stelt je in staat overal betalingen te accepteren: in de winkel, onderweg en online;
 • Directe uitbetaling van pinbedragen op je myPOS account, ook met creditcard betalingen;
 • Gratis simkaart met databundel zodat je overal bereik hebt met je pinautomaat;
 • Android 10 besturingssysteem voor super snelle verwerking van transacties;
 • Snelle ingebouwde bonprinter zodat je jouw klanten altijd kan voorzien van een bonnetje;
 • Gratis myPOS Business card waarmee je zelf eenvoudig de valuta van je pinapparaat kunt aanpassen;
 • Lange batterijduur, het apparaat gaat de hele dag mee bij actief gebruik;
 • Groot touchscreen voor optimaal gebruik van de pinautomaat;
 • AppMarket met uitgebreid assortiment aan handige apps die jouw bedrijf helpen groeien.

myPOS Pro ideaal voor ZZP'ers en MKB

myPOS Pro is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare manier om betalingen te accepteren. Het apparaat kan worden gebruikt in verschillende sectoren, zoals retail, horeca, evenementen en bezorging. Het is ook geschikt voor mobiele verkopers zoals marktlieden of foodtrucks die betalingen onderweg willen accepteren. Voor hen is deze pinautomaat erg handig omdat je je met deze betaalterminal niet hoeft te beperken tot één locatie.

Andere modellen van myPOS

Hoe zit het met de kosten van myPOS Pro

De kosten van myPOS Pro bestaan uit twee onderdelen, namelijk: de eenmalige aanschafkosten van het apparaat en de transactiekosten per betaling. Onderstaand lichten we de kosten van myPOS Pro verder aan je toe!

Eenmalige aanschafkosten

Het myPOS Pro apparaat dien je eenmalig aan te schaffen voor een prijs van € 249 exclusief btw. Binnen dit bedrag valt 1 jaar garantie. Wanneer je een extra jaar garantie wil ontvangen, betaal je € 49 euro bovenop het aanschafbedrag. Er zijn verder geen maandelijkse kosten verbonden aan het gebruik van myPOS Pro. Het apparaat kan worden gekocht via de myPOS-website of bij een van de geautoriseerde resellers.

Transactiekosten

De kosten voor transacties met myPOS Pro variëren van €0,13 tot €0,25 per betaling en worden bepaald door het aantal transacties dat per maand plaatsvindt. De kosten zijn onderverdeeld in drie staffels, afhankelijk van het totale aantal transacties per maand val je in een bepaalde staffel:

 • Standaard: € 0,25 per transactie
 • > 150 transacties per maand: €0,17 per transactie
 • > 500 transacties per maand: €0,13 per transactie

Hoe meer transacties er worden uitgevoerd, hoe hoger de staffel waarin je je bevindt en dus hoe lager de transactiekosten per betaling zullen zijn.

Voordelen vs. nadelen

Net als alle andere betaalterminals, kent ook de myPOS Pro zijn eigen voordelen en nadelen. Onderstaand zetten we de voordelen en nadelen van myPOS Pro voor je op een rijtje!

Voordelen myPOS pro

 • Compact model, zonder snoeren of andere verplichte verbindingen;
 • Flexibiliteit, de myPOS Pro neem je gemakkelijk mee naar andere locaties;
 • Accepteert alle betalingsmogelijkheden, waaronder contactloos betalen, Chip&Pin, magneetstrip, betaallinks, Apple Pay, Samsung pay, cadeaubonnen en QR-betalingen;
 • Ingebouwde bonprinter, die ultrasnel bonnetjes voor klanten uitprint;
 • Lange batterijduur, zodat je ook zonder elektriciteit betalingen kan accepteren;
 • Geen abonnementskosten, je betaalt enkel eenmalig de aanschafkosten en per transactie transactiekosten;
 • Lagere transactiekosten, tussen de €0,13 en €0,25 per transactie.

Nadelen myPOS pro

 • Duurdere eenmalige aanschafkosten, myPOS Pro is het duurste pinapparaat uit het aanbod van myPOS Pro.

myPOS Pro ervaringen

Aangezien myPOS Pro een nieuw model is, zijn er nog geen ervaringen van gebruikers beschikbaar. Echter, als bedrijf heeft myPOS een goede reputatie opgebouwd op verschillende reviewplatformen. Door de ervaringen van andere gebruikers te lezen over myPOS als bedrijf, kun je een idee krijgen van de kwaliteit van hun producten en service. Dit kan je helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing voordat je besluit de myPOS Pro aan te schaffen.

Onderstaand zetten we scores van myPOS op verschillende reviewplatformen voor je op een rijtje:

3.7/5
4,2/5
3.1/5

De ervaringen met myPOS zijn grotendeels positief, alhoewel er ook enkele negatieve reviews te vinden zijn. Positieve reviews benoemen de flexibiliteit van de mobiele apparaten. Het is fijn dat de myPOS apparaten in verschillende situaties te gebruiken zijn, zoals op locatie, in taxi's, op evenementen of onderweg. Daarnaast benoemen positieve reviews de betalingen in meerdere valuta's, wat internationale transacties mogelijk maakt. Enkele negatieve reviews wijzen op het missen van een handleiding of trage reacties van de klantenservice.


Conclusie myPOS Pro

De nieuwe myPOS Pro lijkt een veelbelovend mobiel pinapparaat voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar een manier om altijd betalingen te kunnen accepteren. De myPOS Pro biedt veel functionaliteiten, zoals een breed aanbod aan betaalmogelijkheden, een groot scherm en een lange batterijduur. Bovendien is het apparaat geschikt voor gebruik in verschillende sectoren en kan het ook gebruikt worden door mobiele verkopers.

Aangezien de myPOS Pro een nieuw product is, is er nog weinig bekend over de ervaringen van gebruikers. Maar op basis van de functionaliteiten en mogelijkheden lijkt het apparaat een interessante optie te zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar en flexibel mobiel pinapparaat.


Extra informatie over myPOS pro

Klantenservice

Wil je contact opnemen met myPOS? De online helpdesk van myPOS is telefonisch bereikbaar (+31 13 7820990) of je kan hen een e-mail sturen op support@mypos.nl.

Opzeggen

Wanneer je besluit myPOS Pro niet langer te willen gebruiken, hoef je het apparaat niet op te zeggen. Er zit geen contract of abonnement aan verbonden waardoor je gewoon kan stoppen het apparaat te gebruiken.

Over de auteur

Puck

Mijn naam is Puck en naast mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen schrijf ik regelmatig voor Top-X en andere websites. Ik vind het erg leuk om mezelf vast te bijten in een onderwerp en de informatie zo duidelijk mogelijk aan de lezers te communiceren. Mocht je vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om contact op te nemen.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP