fbpx

Publicatie datum: 5 mei, 2022

Door: Iris

Met de Mutsy Transit 2-in-1 Kinderwagen doet elke ouder die de zoektocht naar een multifunctionele kinderwagen snel afgerond wil hebben, een goede aankoop. Dit model behoort tot de populairste van het merk Mutsy en dat heeft verschillende redenen.

In deze review lees je alles wat je moet en wilt weten over de Mutsy Transit kinderwagen, welke voordelen deze Mutsy 2-in-1 kinderwagen biedt en hoe je het beste uit je aankoop kunt halen!

mutsy transit vb

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy Transit 2-in-1  niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Mutsy Transit review

De Mutsy Transit is een handige kinderwagen die behoort tot de categorie 2-in-1 kinderwagens, omdat je bij aankoop zowel een kinderzitje als een reiswieg krijgt. Op de manier is het een stuk gemakkelijker om je manier van vervoer zelf te kiezen. Een reiswieg is iets comfortabeler en misschien beter voor een klein baby’tje, terwijl een kinderzitje dan weer wat minder weegt en je baby of kindje de mogelijkheid geeft om rechtop te zitten en rond te kijken.

Veel ouders die de Mutsy Transit kinderwagen gebruiken, zijn vooral verrast door deze dubbele functie waardoor ze dus veel meer flexibiliteit hebben. Ook op het vlak van kwaliteit voldoet de Mutsy Transit kinderwagen aan alle verwachtingen!


Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Lees tip: Bekijk onze tweeling kinderwagen test en ons onderzoek naar de beste kinderwagens van dit moment!

Specificaties van de Mutsy 2-in-1 kinderwagen

Hieronder krijg je een duidelijk overzicht van de belangrijkste technische eigenschappen van de Mutsy Transit:

Afmetingen
De Mutsy Transit kinderwagen is relatief compact, met uitgeklapte afmetingen van 77 x 58 x 108 cm. Als je het onderstel inklapt is hij natuurlijk iets kleiner, namelijk 77 X 58 X 34 centimeter. Het gaat dus om een kinderwagen die gemakkelijk mee te nemen is, of op te bergen in een iets kleinere wagen!

Gewicht
Ondanks zijn relatief kleine afmetingen is de Mutsy 2-in-1 kinderwagen toch erg zwaar: hij weegt namelijk niet minder dan 22 kilogram. Hierdoor is hij niet altijd even gemakkelijk te manoeuvreren, maar dit gewicht geeft de kinderwagen natuurlijk wel extra stabiliteit en een robuust karakter. Perfect voor langere ritten of als je veel bagage hebt!

Kleuren
Zoals de meeste modellen kinderwagens van Mutsy is ook de Transit kinderwagen in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hieronder een overzichtje:


  • Zwart: voor een stoere, neutrale look
  • Donkerblauw: een kleur die je kinderwagen een eerder gezellige look geeft
  • Lichtbruin of beige: deze kleuren zorgen voor een warme, traditionele uitstraling en feel

Prijs

Een van de belangrijkste factoren bij aankoop van een Mutsy kinderwagen is natuurlijk de prijs, en dat geldt ook voor de Transit. Over het algemeen betaal je vanaf 350 euro voor dit model, maar de uiteindelijke prijs hangt natuurlijk ook een beetje af van de accessoires die je erbij koopt.

Accessoires en onderdelen voor de Mutsy Transit?

De Mutsy Transit is een 2-in-1 kinderwagen die heel wat te bieden had, waaronder compatibiliteit met tal van handige accessoires. Denk maar aan een Mutsy voetenzak, dat je gemakkelijk aan het uiteinde van de reiswieg kon bevestigen waardoor je kindje nooit koud had aan de beentjes of voeten. Aangezien je bij de Transit al een reiswieg en kinderzitje krijgt, hoefde je daar dus niet extra in te investeren. Daarbij kan je de Transit ook gemakkelijk uitbreiden met de Mutsy boodschappenmand en andere accessoires!

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy Transit 2-in-1  niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>