fbpx

Publicatie datum: 5 mei, 2022

Door: Iris

Als je op zoek bent naar de beste accessoire voor je Mutsy kinderwagen - dan mag de Mutsy regenhoes vast en zeker niet op het lijstje ontbreken. Mutsy had als topmerk een breed aanbod aan stijlvolle, betrouwbare kinderwagens én de nodige uitbreidingen, waaronder regenhoezen ter bescherming tegen neerslag en vocht.

Wat zijn de voordelen van deze regenhoes, en welke mogelijkheden bestaan er zoal binnen het aanbod van Mutsy? Hieronder lees je meer, zodat je zeker de juiste aankoop doet!

mutsy accessoires

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy regenhoes niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy regenhoes:

Over de Mutsy regenhoes

De Mutsy regenhoes is kortweg een plastic hoes die je over je buggy of kinderwagen van hetzelfde merk kunt bevestigen. Het gaat om een accessoire die gemakkelijk mee te nemen is en eigenlijk heel eenvoudig is qua design, maar toch extra comfort biedt tijdens een rit met de kinderwagen.

Voordelen

De regenhoes van Mutsy biedt heel wat interessante voordelen, op verschillende vlakken. Hieronder krijg je een duidelijk overzicht:

1. Bescherming tegen neerslag en vocht
Ten eerste gaat een Mutsy regenhoes de kinderwagen zelf beter beschermen tegen vocht en neerslag - twee dingen die in landen als België en Nederland natuurlijk onvermijdelijk zijn. De hoes past perfect om de bovenkant van de kinderwagen, waardoor alle textiel en kwetsbare onderdelen optimaal beschermd zijn.

2. Meer comfort voor je baby
Daarbij zorgt zo’n regenhoes van Mutsy ook voor extra comfort voor je baby. Dit komt niet enkel doordat de binnenzijde van de kinderwagen droog blijft, maar ook aangezien je kindje ondanks de hoes toch wat zonlicht krijgt. Als je op een regenachtige dag wilt gaan wandelen met je gezin, dan is de Mutsy regenhoes kortom een slimme aankoop!

3. Gemakkelijk mee te nemen
Tenslotte is de Mutsy regenhoes erg gemakkelijk mee te nemen, doordat hij erg compact en licht is. Ook vouw je de hoes zonder problemen in elkaar, waardoor hij nauwelijks ruimte inneemt in de auto of het opbergzakje onderin de kinderwagen.


Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Regenhoes voor verschillende Mutsy modellen

Je vindt de Mutsy regenhoes voor verschillende modellen kinderwagens, zoals de Mutsy Evo, de Mutsy Nio en de Mutsy Nexo. Het principe is bij elk van deze modellen hetzelfde, hoewel er verschillen zijn qua design, formaat en zelfs afwerking.

In theorie zou je de regenhoezen van het ene model op een andere kunnen gebruiken, maar voor het beste resultaat doe je dat beter niet. Op die manier weet je zeker dat de regenhoes die je gebruikt ook effectief alle delen van je kinderwagen afschermt, en op de juiste manier bevestigd kan worden.

Prijs

Voor een regenhoes van Mutsy betaal je eigenlijk niet zoveel, hoewel het een waardevolle accessoire is die heel wat bijdraagt aan het comfort van ouder én baby. De standaardprijs voor bepaalde modellen is nog geen 10 euro, maar voor de Nio en Nexo hoezen betaal je eerder 15 euro. Ook zijn er Easy Rider oplossingen voor net geen 20 euro. Op zich nog steeds een lage prijs, zeker als je beseft dat je heel wat in de plaats krijgt op het vlak van comfort!

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy regenhoes niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy regenhoes:

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>