fbpx

Publicatie datum: 5 mei, 2022

Door: Iris

Als je over een Mutsy kinderwagen beschikt, dan is het altijd handig om enkele essentiële accessoires te kopen. Zoals bijvoorbeeld de Mutsy parasol! Deze parasol is een uitbreiding die beschikbaar is voor verschillende Mutsy kinderwagens en je als ouder de kans geeft om nog méér comfort te creëren voor je kindje of baby.

Wat maakt zo’n Mutsy parasol nu precies de moeite waard en welke mogelijkheden zijn er zoal? In deze review lees je alles wat je wilt weten!

musty onderdelen

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy parasol niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy parasol:

Over de Mutsy parasol

De Mutsy parasol is een klein parasolletje dat je eenvoudig en snel op je Mutsy kinderwagen kunt bevestigen. De parasol dient als accessoire en is dus afzonderlijk verkrijgbaar voor uiteenlopende modellen Mutsy kinderwagens. Door de combinatie van een stevige stang en een parasol met grote oppervlakte maak je het voor je baby of kindje nog gemakkelijker tijdens een rit met de kinderwagen!

Voordelen

De voordelen van een Mutsy parasol gaan erg ver. Hieronder een duidelijk overzicht:

1. Bescherming tegen zon en warmte
Ten eerste is zo’n Mutsy parasol natuurlijk een handige uitbreiding voor je Mutsy kinderwagen, aangezien je baby of kindje op warme dagen minder last heeft van de hitte of rechtstreeks zonlicht. Door het gebruik van hoogwaardige materialen biedt deze parasol een optimale protectie tegen externe warmte en licht, waardoor een zomerse wandeling aangenamer wordt!

2. Een stijlvolle accessoire voor je kinderwagen
Daarbij draagt de Mutsy parasol ook bij aan de look en feel van de kinderwagen. Dit is te danken aan het gebruik van gelijkaardige kleuren en een bijpassend frame, waardoor alles één mooi geheel vormt. Zo ga je met je kinderen of baby stijlvol de deur uit.

3. Gemakkelijk in gebruik
Ten slotte is de Mutsy parasol erg gebruiksvriendelijk. Je bevestigt hem in enkele seconden tijd aan het frame van je kinderwagen en haalt hem er even snel weer af. Daarbij neemt de Mutsy parasol in opgevouwen positie nauwelijks ruimte in, waardoor je hem zonder problemen meeneemt!


Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Parasol voor verschillende Mutsy modellen

De Mutsy parasol is verkrijgbaar voor verschillende soorten Mutsy kinderwagens, waaronder de Mutsy Evo, de Mutsy Nexo en de Mutsy Nio. Ook vind je tal van uiteenlopende kleuren: van lichtgrijs met een houtkleurig accentje tot neutraal blauw voor een moderne look, alles is mogelijk.

De Mutsy parasols beschikken over een standaard opname en zijn dus eenvoudig aan andere modellen kinderwagens te bevestigen. Wel is het aangeraden om ze enkel te gebruiken bij een Mutsy kinderwagen!

Prijs

De prijs die je betaalt voor een Mutsy parasol hangt af van verschillende factoren. Bepaalde modellen, zoals de Transporter Black variant, kosten slechts 15 euro, maar je vindt ook tal van duurdere modellen die wat meer kwaliteit bieden. Denk maar aan de Adventure Deep Earth parasol, die voor net geen 40 euro verkrijgbaar is.

Hoe dan ook doe je met een Mutsy parasol een goede investering, aangezien het comfort van je baby of kindje meteen zoveel beter wordt. En dat is zijn geld zeker waard!

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>