fbpx

Publicatie datum: 5 mei, 2022

Door: Iris

In deze review lees je alles wat je wilt weten over het Mutsy meerijdplankje, één van de populairste accessoires voor Mutsy kinderwagens. Dit plankje is een handige uitbreiding voor verschillende modellen kinderwagens binne het aanbod van Mutsy. 

Wat kan je nu precies van dit plankje verwachten, en welke mogelijkheden zijn er zoal binnen het gamma van dit merk? Hier vind je alle nodige informatie, alsook tips en advies!

mutsy meerijdplankje

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy Meerijdplankjes niet meer verkrijgbaar zijn. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy Meerijdplankjes:

Over het Mutsy meerijdplankje

Het Mutsy meerijdplankje is een accessoire die je aan je Mutsy kinderwagen bevestigt om een ander klein kindje gemakkelijk mee te laten rijden met je buggy of kinderwagen. Het meerijdplankje is precies wat het is: een klein, kunststof plankje dat over wielen beschikt en een zadel, waardoor het voor een iets ouder kindje een stuk gemakkelijker is om mee te rijden met de buggy. Wat zijn nu precies de belangrijkste vordelen van dit plankje? Hieronder lees je meer, zodat je voor jouw situatie en Mutsy kinderwagen zeker de juiste investering doet!

Voordelen

De voordelen van een Mutsy meerijdplankje gaan ver. Hieronder een duidelijk overzicht:

1. Veilig op stap met meerdere kindjes.
Doordat het plankje stevig vastgemaakt kan worden aan de buggy zelf, rijd ook je iets oudere kindje veilig mee. Dit is vooral handig als je tweede kindje nog niet oud genoeg is om zelfstandig te fietsen of te stappen.

2. Een stijlvolle oplossing voor je buggy
Daarbij past een meerijdplankje van Mutsy ook perfect bij de kinderwagen die je gebruikt. Dit is te danken aan het gebruik van hoogwaardige materialen die in verschillende designs zijn bewerkt om een stijlvol en modern resultaat te verkrijgen!

3. Houvast en comfort voor je kindje
Ten slotte is zo’n meerijdplankje erg veilig en comfortabel voor je kindje dankzij een geintegreerd handvat en zadel. Ook is er voldoende ruimte voor de voetjes en zorgt een stevig, flexibel wiel voor vloeiende bewegingen tijdens het rijden.


Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Meerijdplankje voor verschillende Mutsy modellen

Als je een Mutsy meerijdplankje koopt, dan kan dat voor verschillende Mutsy kinderwagens. Het is belangrijk dat je het juiste type koopt, zodat je zeker bent dat het plankje veilig bevestigd kan worden aan je Mutsy Evo, Mutsy Nio of Mutsy Nexo.

Door het unieke designs van deze plankjes zijn ze optimaal in gebruik bij een van de Mutsy kinderwagens. Het is dan ook aangeraden om ze enkel te bevestigen aan je Mutsy buggy of kinderwagen, al is het maar voor de veiligheid van je kindje!

Prijs

De prijs die je betaalt voor je Mutsy meerijdplankje hangt van verschillende zaken af, en dan vooral het type of model. Die prijs varieert van 49 tot 65 euro, afhankelijk van welke Mutsy kinderwagen je gebruikt. Als je een tweede kindje hebt dat graag mee gaat wandelen met de buggy, dan is het echter een waardevolle investering!

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>