fbpx

Publicatie datum: 5 mei, 2022

Door: Iris

Als je op zoek bent naar handige informatie over de Mutsy Igo, dan kan deze review je vast en zeker op weg helpen. Precies de goede kinderwagen kopen is niet altijd gemakkelijk, zeker als je kiest voor een merk als Mutsy, dat een breed aanbod heeft.

Lees snel verder voor meer informatie over dit model kinderwagen en wat hij zoal te bieden heeft!

mutsy igo

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy Igo niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Mutsy Igo review

De Mutsy Igo was een van de populariste Mutsy kinderwagens bij moeder en vaders, en dat had vershillende redenen. Ten eerste gin het om een model dat erg strak en simplistisch oogde, waardoor het dus ook een moderne uitstraling had.

Daarbij voldeed de Mutsy Igo Kinderwagen ook op praktisch vlak aan de verwachtingen. Hoewel het een buggy was die relatief veel woog, was hij toch erg gemakkelijk te manouvreren en op te bergen. Daarbij kwam ook nog eens dat je dit model in uiteenlopende kleuren kon verkrijgen. Kortom, de Mutsy Igo kinderwagen was een populaire aankoop voor veel gezinnen!


Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Lees tip: Bekijk onze tweeling kinderwagen test en ons onderzoek naar de beste kinderwagens van dit moment!

Specificaties

Voor je de Mutsy Igo koopt, wil je natuurlijk graag weten wat de unieke eigenschappen van dit model precies zijn. Hieronder alvast wat handige informatie:

Mutsy Igo afmetingen
De Mutsy Igo is een relatief compacte kinderwagen, maar toch biedt hij voldoende ruimte voor een optimaal comfort. Als je de kinderwagen invouwt en het zitje eraan bevestigt, dan zijn de afmetingen 46x59x69 cm. De uitgevouwen wagen is dan weer 109x59x86 cm. Daarbij komt ook nog eens dat je de lengte van de duwstangen kunt aanpassen van 103 cm tot 109,5 centimeter, afhankelijk van je voorkeur en situatie!

Mutsy Igo gewicht
De Mutsy Igo is een relatief robuuste en zware kinderwagen en biedt met zijn 14,1 kilogram een goede stabiliteit tijdens het rijden. Het gaat dan ook om een 3-in-1 kinderwagen met als basis een stevig frame en eventuele accessoires die het gebruik nog gemakkelijker maken.

Mutsy Igo kleuren
Zoals vermeld is de Mutsy Igo in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Als je ook de uitstraling van je nieuwe kinderwagen belangrijk vindt, dan kan het onderstaande overzicht je helpen:


  • Grijs: deze standaard kleur zorgt voor een moderne, strakke look
  • Donkergroen: de ideale kleur voor een iets warmere, klassiekere uitstraling
  • Zwart: met een zwarte Mutsy Igo Kinderwagen ben je zeker van een tijdloze, stoere buggy

Prijs

De prijs van een Mutsy Igo varieert afhankelijk van welk model je kiest, maar je kan rekenen op een startprijs van 304 euro. Bepaalde modellen kosten dan weer iets meer, gaande tot 360 euro. Deze Mutsy Kinderwagen is een stukje goedkoper dan veel andere types binnen het aanbod en dus een slimme investering als je wilt besparen.

Accessoires en onderdelen voor de Mutsy Igo

Voor de Mutsy Igo kon je heel wat accessoires verkrijgen, waaronder een regenhoes ter bescherming tegen neerslag en vocht, een meerijplankje en bijvoorbeeld ook een voetenzak om de beentjes en voetjes van je baby te beschermen tegen de koude en wind. De meeste accessoires waren compatibel met het overgrote deel van de Mutsy kinderwagens - en de Mutsy Igo was geen uitzondering!

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy Igo niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>