fbpx
 • Home
 • /
 • Tankpas
 • /
 • MoveMove Tankpas / Laadpas [Review 2023]

Publicatie datum: 11 januari, 2023

Door: Jerry van Es

MoveMove oordeel

logo

Onze beoordeling

MoveMove heeft een praktische oplossing voor ondernemers bedacht. De tankpas en laadpas is een alles-in-een middel, om onkosten overzichtelijk te houden en btw terug te vragen. Het scheelt dus veel tijd aan administratie en losse onkostendeclaraties. Nooit meer foto's maken van een half verwrongen kassabonnetje na het tanken dus.

Erg handig, maar dat bieden de concurrenten ook. Wat maakt MoveMove beter of unieker dan de rest?

Allereerst is dit voor € 6,95 per maand momenteel de goedkoopste tankpas en laadpas op de markt. Mocht je de pas niet meer willen gebruiken? Dan is deze maandelijks op te zeggen. Je zit dus niet onnodig lang vast aan maandelijkse kosten. Als klap op de vuurpijl betaal je ook geen transactiekosten per laad- of tankbeurt en kun je de pas ook gebruiken voor wassen, parkeren of zelfs het openbaar vervoer!

MoveMove is geschikt voor zowel het MKB, grootzakelijke gebruikers en ZZP'ers. 

EXCLUSIEVE ACTIE: Lezers van Top-X die de pas aanvragen gebruiken de tankpas de eerste 3 maanden GRATIS! Klik op de bovenstaande knop en je korting wordt automatisch verrekend

Dekking Nederland: 10

Dekking Buitenland: 8.5

Kosten: 10

Extra opties: 9.5


De MoveMove tank- en laadpas is een praktische pas voor ondernemers. Je kunt bijvoorbeeld extra goedkoop aan brandstof en elektriciteit komen. Bovendien kun je altijd je volledige btw terugkrijgen. In deze review omschrijven we de belangrijkste eigenschappen van de MoveMove tank- en laadpas op een rij gezet. Je kunt dan zelf bepalen of deze tankpas iets voor je onderneming is. 

Lees de beoordeling, ervaringen, kosten en het gebruikersgemak van de MoveMove tank- en laadpas.

Voordelen

 • Tanken bij zo goed als ieder pompstation (bemand en onbemand)
 • Geen transactiekosten bij tanken en laden
 • Je betaalt altijd de meest recente pompprijs en nooit meer dan de actuele brandstofprijs
 • Handige MoveMove-app, waarmee je snel een tankstation in de buurt kunt vinden
 • Verkozen als beste laadpas van het jaar

Nadelen

 • Alleen geschikt voor ondernemers, niet voor particulieren

Over MoveMove

MoveMove is een onderdeel van MultiTankcard en is gevestigd in Hoofddorp. Deze organisatie maakt zakelijk reizen makkelijker. Het onderdeel MoveMove richt zich op kleinere organisaties, zoals mkb en zzp-ers. De MultiTankcard is daartegen weer voor grote bedrijven. MoveMove is in 2018 van de grond gekomen. Ze zijn actief met innovatieve oplossingen, op het gebied van zakelijke mobiliteit.


De organisatie streeft continue naar uitbreiding en verbetering. Niet alleen werkgevers profiteren van reisgemak en voordeel, ook werknemers halen er veel voordelen uit. MoveMove geeft tankkaarten uit, zorgt voor zakelijke reizen met het openbaar vervoer en andere mogelijkheden, zoals leenfietsen, autowassen en parkeren.

MoveMove Kosten

Je kunt voor een 6,95 euro per maand een abonnement op de MoveMove tankpas, hybridepas, en laadpas nemen. Voor dit maandbedrag krijg je veel extra voordelen terug. Voor 1 euro per maand extra, heb je ook Europa dekking in het buitenland. Wil je pechhulp in heel Europa? Dan betaal je 8,25 euro per maand extra. Je hebt dan nooit meer zorgen onderweg. Bovendien krijg je altijd een handig btw-factuur van alle gemaakte kosten. Hiermee kun je eenvoudig belasting terugvragen. De tarieven zijn lager dan bij een aanbieder zoals MKB brandstof

Kosten MoveMove tankpas

Maandelijkse kosten

€ 6,95

Transactiekosten tanken of laden

€ 0,00 (gratis!)

Transactiekosten parkeren

€ 0,00 (gratis!)

Pechhulp Europa (optioneel)

€ 8,25 per maand

Europa dekking (optioneel)

€ 1,00 per maand

* prijzen zijn ex. BTW


MoveMove ervaringen

We doen ons best om op Top-X zo objectief mogelijk producten te vergelijken en te reviewen. Maar soms is het ook handig om te kijken naar de ervaringen van bestaande klanten. 

Superhandig! Ik ben zzp-er in de zorg en moet vaak naar mijn cliënten toe. De MoveMove tankpas laat me voordelig tanken. Ik ben nooit teveel kwijt en betaal een netjes maandtarief voor de kaart.


Een nadeel: het duurde in mijn geval 5 werkdagen voordat ik de pas binnen had, Hierdoor moest ik alsnog in deze week met bonnetjes werken. 

Zem

Ik gebruik de tankkaart voor mijn winkel. Ik importeer zelf producten uit het buitenland. Daardoor heb ik een lidmaatschap met Europa dekking. De tankkaart bevalt zeer goed.


Ik kan mijn vrachtwagen bij de voordeligste tankstations bijvullen en hoef nooit te zoeken om een geschikte bezinepomp. Alles regel ik via de app. En ik kan mijn btw altijd zeer eenvoudig terug vragen!

Kars Paardebloem

Ik heb een elektrisch voertuig, die ik dagelijks nodig heb voor mijn werk. Ik merk dat de laadpas erg praktisch is. Concreet en duidelijk.

Anoniem


Wat kun je met een tankpas of laadpas van MoveMove?

De laadpas en tankpas zijn een handige oplossing, waarmee je voordelig kunt reizen. We hebben ervaren dat je gemakkelijk voordelige brandstof en laadtarieven kunt vinden. Bovendien heb je allerlei privileges, zoals betaald parkeren, auto wassen en het bijvullen van ruitenwisser vloeistof. Je kunt alles met een pas en de mobiele app regelen.

Opladen

Je kunt MoveMove bij elk laadstation in Nederland gebruiken. Je hoeft dus geen kilometers te reizen, om een aangesloten laadstation te vinden. Je betaalt altijd de recente prijs en nooit extra toeslag of andere kosten, bovenop de normale laadprijs. Je betaalt alleen abbonementskosten van 6,95 per maand.

Tanken

Je kunt met MoveMove alle brandstoffen tanken, zoals Euro 95, Euro 98 Super en Diesel. Ook hier gelden de prijzen van de pomp. Je kunt dus eenvoudig van de goedkopere tarieven gebruik maken. Je kunt bovendien naar elke benzinepomp in Nederland rijden, om te tanken. Er is geen enkel tankstation waar de kaart niet werkt.

Parkeren

Met de kaart reken je voordelige parkeertarieven af. Denk aan parkeren op straat of op betaalde parkeerterreinen en in parkeergarages. Deze komen op een overzichtelijk factuur te staan, samen met de laadkosten of brandstofkosten.

Wassen

Je kunt ook de autowasstraat met de tankpas afrekenen. Zo heb je alle onkosten van je voertuig in een handig betaalmiddel zitten. Dit kan bij bijna alle grote wasstraten van Nederland.

OV reizen

Heb je even geen auto tot je beschikking? Dan kun je met al het openbaar vervoer in Nederland reizen, met de MoveMove tankkaart. Je kunt zowel de bus, trein, tram en metro ermee betalen. Bovendien krijg je alle onkosten van het OV in een handig overzicht.

Let op:  met MoveMove kun je op een slimme manier tanken en bewuster van de prijzen worden. Daardoor kies je sneller voor een goedkoop tank- en laadstation. Ook ervaar je diverse momenten, waarop de brandstof prijs schommelt. Je leert bijvoorbeeld dat je tussen 18:00 en 20:00 het goedkoopst kunt tanken. Op zondagen en ook op feestdagen is de pompprijs hoger. Het is erg overzichtelijk om alle reiskosten en vervoerskosten via de MoveMove-app te beheren. Je kunt bij elke bezninepomp of laadstation terecht en kiest snel de voordeligste mogelijkheid.


Bij welke tankstations kun je terecht?

Je kunt bij zo goed als alle tankstations in Nederland terecht, of ze nou bemand zijn of onbemand. Kijk altijd goed naar de voorwaarden en prijzen per tankstation. In de MoveMove-app kun je bovendien informatie over de desbetreffende tankstations vinden. Je zorgt ervoor dat je bewuster tankt en de goedkoopste opties kiest. 

uitstekende dekking

Je kunt bij meer dan 99,99% van de tankstations in ons land terecht.

Samenvatting

Namens alle bevindingen wordt de MoveMove laad- en tankpas absoluut aanbevolen. De kleine lidmaatschapsprijs haal je er direct weer uit. Bovendien ervaar je al het gemak van een kaart en hoef je niet telkens je pinpas te gebruiken. Ook het declareren van reiskosten wordt weer makkelijk en overzichtelijk.

We vinden dat de MoveMove tankkaart heel veel voordelen heeft en er zijn nauwelijks kritiekpunten te benoemen. Iedere onderneming heeft er praktisch veel aan en het scheelt heel veel tijd aan administratie. Mede hierdoor is MoveMove uitverkozen als goedkoopste tankpas in onze tankpas vergelijker.

EXCLUSIEVE ACTIE: Lezers van Top-X die de pas aanvragen gebruiken de tankpas de eerste 3 maanden GRATIS! Klik op de bovenstaande knop en je korting wordt automatisch verrekend

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Ik vind het leuk om mezelf helemaal in te lezen in een onderwerp en daarover te schrijven. Naast mijn productreviews voor Top-X heb ik ook voor vele grote marketing blogs zoals Emerce en Frankwatching geschreven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>