fbpx

Tele2 Sim Only vergelijken

Ben jij op zoek naar het beste Tele2 Sim Only abonnement? Goed nieuws! Via Top-X vergelijk je direct de meest actuele Sim-Only abonnementen en aanbiedingen bij Tele2. 

Hierbij maakt het ook niet uit naar wat voor soort abonnement je op zoek bent, bij ons van Top-X vind je gegarandeerd het abonnement dat perfect bij je past: 4G, 5G, of onbeperkt internet. Alles komt aan bod zodat jij de beste keuze kan maken en de goedkoopste sim only kan scoren!Wat is een Sim Only abonnement?

Misschien heb je nog niet zo’n goed beeld bij wat een sim only abonnement nou precies is. Dat begrijpen wij, en daarom willen we dit nog even kort aan je toelichten. Bij een sim only sluit je een los abonnement af zonder een toestel.

Je krijgt dan van de desbetreffende provider een simkaart toegestuurd. Deze simkaart moet je vervolgens in je telefoon stoppen om gebruik te kunnen maken van het abonnement. Het aantal MB’s, sms’jes en belminuten noem je samen je bundel. Deze bundel kan je iedere maand heel flexibel aanpassen naar je verbruik.

Kom je er dus achter dat je toch te weinig MB’s in je bundel hebt? Dan kan je dit makkelijk verhogen. Ook is een Sim Only abonnement iedere maand op te zeggen waardoor je niet vastzit aan een vast contract van één of meerdere jaren.


Waarom een Sim Only bij Tele2?

Goed, allereerst antwoord op de vraag: waarom Tele2? Het bedrijf stamt af van het Duitse Telekom en heeft haar roots daar dus ook liggen. Echter is het inmiddels ook al razend bekend in Nederland. Zo zijn er maar liefst 1,26 miljoen Nederlanders met een Tele2 abonnement! 

Je kan dus wel stellen dat het bedrijf erg populair is. Maar welke voordelen haal je uit een Tele2 sim only abonnement? Om het lekker makkelijk te houden hebben wij de verschillende voordelen van het bedrijf hieronder op een rijtje gezet.

Goed bereik

Allereerst goed bereik. Misschien is dit ook wel de allerbelangrijkste factor die speelt tijdens het afsluiten van een Tele2 sim only abonnement of ieder ander abonnement! Het bereik van Tele2 is erg goed. En wanneer je in Duitsland bent maak je dus gebruik van dezelfde provider!


Hierbij geldt ook dat het 4G netwerk beschikbaar is voor maar liefst 97% van heel Nederland. Ben je in die 3% van Nederland dan schakel je automatisch over op het 3G netwerk. Dat betekent dus niet meer zoeken naar extra streepjes bereik om dat ene appje te kunnen versturen! 

Snel internet

Naast bereik staat Tele2 onder andere bekend om haar snelle internet en het (nog) redelijk nieuwe 5G netwerk. Met 5G kan je internet snelheden bereiken tot maar liefst 1Gbit/s! Voor de niet-kenners is dit minstens 10 tot 100 keer zo snel als 4G (ja, echt!). 


Maar ook het 4G internet van Tele2 is lekker snel, maak je daar maar niet druk over. Tele2 scoort dan ook veel beter op het gebied van snel internet dan sommige andere grote concurrenten. Dat betekent dat jij zonder problemen kan streamen en video’s kan kijken op je telefoon.

Korting op Fox Sports

Korting: wie wil dat nou niet? Wanneer je een abonnement afsluit bij Tele2 kan je korting krijgen op een Fox Sports abonnement. Zo’n abonnement bij Fox kan best prijzig zijn, dus dat is dan toch weer mooi meegenomen! 


Je kan op Fox Sports dan ook van alles kijken: de landelijke voetbalcompetities, internationale voetbalwedstrijden, de Amerikaanse MLB (honkbal) of bijvoorbeeld je favoriete tenniscompetities. Een goede deal als je het ons vraagt. 

Gratis Spotify abonnement

Soms heeft Tele2 ook samenwerkingen lopen met andere grote bedrijven, waaronder Spotify. Hierdoor kan jij bijvoorbeeld de eerste drie maand gratis Spotify premium krijgen wanneer je een abonnement bij Tele2 afsluit. Zo kan jij lekker onbezorgd muziek luisteren zonder die vervelende reclames tussendoor!

Korting bij een combinatie abonnement

Tot slot kan je óók nog korting krijgen wanneer je een combinatie abonnement afsluit. Dit houdt in dat je bij Tele2 niet alleen een abonnement afsluit voor je telefoon, maar bijvoorbeeld ook voor je televisie en wifi. Dit belonen zij door je korting te geven. Hoe meer abonnementen je afsluit, des te hoger de korting uiteindelijk zal zijn!


Hoe goed is het netwerk van T-mobile?

En dan de kwaliteit van het netwerk. We hebben dit uiteraard net ook al even besproken, maar wilden er voor de duidelijkheid toch nog even wat uitgebreider op ingaan. Tele2 biedt aan haar klanten dus zowel 4G als 5G. Hierbij kunnen de snelheden van het 5G netwerk oplopen tot maar liefst 1 Gbit/s!

Dat is razendsnel, sterker nog, minstens 10 keer zo snel als het 4G netwerk. Maar geen zorgen: ook het 4G netwerk van Tele2 scoort erg goed. Er komen relatief weinig meldingen binnen over slecht bereik of slecht internet.

Ook is de dekking van het 4G netwerk in heel Nederland maar liefst 97%! Dat betekent dat je bijna overal in Nederland kan genieten van het betrouwbare 4G netwerk wanneer je een Tele2 mobiel sim only afsluit. 

Ben je nou benieuwd naar hoe goed en snel het internet is in jouw woonplaats? Dan heeft Tele2 daar iets voor bedacht: de dekkingskaart. Hierop kan jij precies zien hoe de dekking is in jouw regio. En ook handig: op deze kaart kan je ook zien of er 5G dekking is in je woonplaats.

Welke Tele2 Sim Only abonnementen zijn er?

Wanneer je een Tele2 sim only wil afsluiten zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft een bundel (je aantal MB’s, sms’jes en belminuten dus). Hierbij maakt het niet uit wat je wensen zijn, voor iedereen is er wel een goed matchende oplossing! En om de keuze voor jou lekker makkelijk te maken hebben wij de verschillende Tele2 sim only opties even op een rijtje gezet.

Tele2 Sim Only - onbeperkt bellen

Allereerst het Tele2 sim only abonnement met onbeperkt bellen. Hierbij is het totaal niet van belang hoeveel belminuten jij er in een maand doorheen knalt, het bedrag dat je uiteindelijk betaalt blijft hetzelfde. En dat heeft natuurlijk zo zijn voordelen.

Wanneer jij je telefoon gebruikt voor je werk om mee te bellen kan deze abonnementsvorm lekker voordelig uitpakken. Maar ook wanneer je urenlang met je vriendinnen aan de telefoon kan hangen gaan je belminuten sneller op dan je denkt. Dan komt een abonnement met onbeperkt bellen misschien ook wel goed van pas. Je MB’s internet en aantal sms’jes is dan wel een vast gegeven.

Tele2 Sim Only - onbeperkt internet

Naast een abonnement met onbeperkt bellen is er ook een Tele2 sim only abonnement met onbeperkt internet. Bij een abonnement met onbeperkt internet kan je zoveel MB’s verbruiken als je wil. Of je nou uiteindelijk 5GB of 10GB data hebt verbruikt, dat maakt in principe niks uit!

Dit abonnement is ideaal wanneer je vaak buitenshuis te vinden bent zonder Wifi. Of wanneer je graag onderweg video’s bekijkt of wil streamen. Dit kost namelijk behoorlijk veel internet. En ook goed geschikt voor die ene puber die haast met zijn telefoon vergroeid is. Let wel: het aantal belminuten en aantal sms’jes is dan wel een vast gegeven.

Tele2 Sim Only - onbeperkt bellen en onbeperkt internet

Tot slot heb je ook nog een sim only abonnement met zowel onbeperkt bellen als onbeperkt internet. Dit betekent in principe dat jij geen seconde meer hoeft om te kijken naar hoeveel MB’s of belminuten je verbruikt hebt.

Hierdoor krijg je eigenlijk de ultieme vrijheid. Wanneer je vaak op vakantie gaat of vaak op reis bent in zo’n abonnement ideaal, omdat je buitenshuis lang niet overal gebruik kan maken van Wifi (en als het er dan is, is het waarschijnlijk ook niet gratis of traag). 

De enige keerzijde aan dit abonnement is dat je ook de hoogste prijs kwijt bent. Omdat je alles onbeperkt kan gebruiken rekent de provider daar logischerwijs ook een hogere prijs voor. Dat is wel iets om misschien even in je achterhoofd te houden voor je overgaat op aankoop.


Goedkoopste sim only van Tele2?

Onderhand hebben we je al een héle hoop informatie meegegeven over een Tele2 sim only abonnement. Maar zo’n abonnement kan dus best wel prijzig zijn. Daarom willen we ook nog even aandacht besteden aan de goedkoopste sim only van Tele2. Want waar beginnen de prijzen en welke keuze heb je hier zelf in?

Je kan bij Tele2 al een sim only abonnement afsluiten vanaf 15 euro per maand. Dat is nog best goedkoop toch? Hoeveel jij uiteindelijk betaalt voor je abonnement ligt ook volledig in je eigen handen. Je hebt hier namelijk zelf invloed op door het aantal gewenste bel en internet minuten te bepalen.

Door niet meer in je abonnement op te nemen dan nodig voorkom je dat je uiteindelijk onnodig veel geld kwijt bent aan een telefoon abonnement. Ook zijn er verschillende manieren om te kunnen besparen op een telefoonabonnement natuurlijk.

Door zorgvuldig te vergelijken voorkom je dat je een tijdelijke actie of deal misloopt. Want vaak geven providers tijdelijke korting aan nieuwe gebruikers om zo meer klanten binnen te slepen. En Tele2 doet dat precies zo. 

Wanneer jij ervoor kiest om niet alleen een telefoonabonnement af te sluiten maar bijvoorbeeld ook een televisie abonnement aan te schaffen van Tele2 word je beloond met korting. Hoe meer abonnementen je afsluit bij Tele2, hoe meer korting je in principe kan krijgen op je abonnementen. Dat kan toch weer een aantal euro’s per maand besparen!


Tele2 sim only aanbieding

Het laatste onderwerp wat we in dit artikel bespreken is de Tele2 sim only aanbieding. We hebben je er net al even kort over verteld natuurlijk, maar het kan dus zijn dat er net een tijdelijke aanbieding loopt voor nieuwe klanten wanneer jij een abonnement wil afsluiten bij Tele2.

Je wil dan uiteraard niet naast het goud grijpen, da’s ook zonde. Echter zijn zulke aanbiedingen niet altijd beschikbaar of moeilijk te vinden. Hoe scoor je dan alsnog de beste deal?

Wij kunnen je hierbij helpen! Wij hebben een speciale vergelijkingstool ontwikkeld. Wanneer jij je voorkeuren invult op de tool krijg je direct een aanbod van alle abonnementen die hierbij passen, inclusief de tijdelijke aanbieding. Deze aanbiedingen worden altijd automatisch toegevoegd waardoor je zeker weet dat je niet een deal misloopt. Zo scoor jij alsnog een goede deal!


Veelgestelde vragen 

Goed, dat was het dan, onze uitgebreide Sim-only vergelijking. Hieronder hebben we een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Deze vragen zijn wij vaak terugkomen. 

Is een Tele2 sim Only abonnement goed?

Tele2 is zeker een goede provider en staat sinds jaar en dag bekend als een van de oudste en bekendste providers van ons land. Tele2 is dus zeker een goede provider die meerdere goede sim only abonnementen aanbiedt.

Welke Sim Only's zijn er bij Tele2?

Bij Tele2 kun je kiezen uit verschillende Sim Only's denk hierbij aan onbeperkt internet, onbeperkt bellen en meer!

>